Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ // ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΙ

ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΜΙΣΗΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

+
-
ΖΗΣΗΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3252-0008
Τιμή Έκδοσης
€2.12
Τιμή Πολιτείας
€1.70
(-20%)
Κερδίζετε €0.42


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνισμού, την προχριστιανική και την μεταχριστιανική, επιβραβεύεται νομοθετικά η ηθική κατάπτωση του ανθρώπου σε αφύσικα πάθη ατιμίας, με την ψήφιση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο του νόμου για το «Σύμφωνο Συμβίωσης των ομοφυλοφίλων». Ένας μικρός, ασεβής και άθεος, πρωθυπουργός, που θα μείνει στην ιστορία ως βλάσφημος ηγέτης και διαστροφεύς των ηθών, ύψωσε το νανώδες ανάστημά του όχι μόνο απέναντι στην μεγαλειώδη αρετή της ανδρείας και της τιμής των Ελλήνων, που ανέδειξαν ήρωες και αγίους, αλλά κυρίως απέναντι του Θεού και του Ευαγγελίου, ισχυριζόμενος ο ταλαίπωρος, αμαθής και υπερφίαλος οιηματίας πώς όσα διδάσκει η Αγία Γραφή για τα Σόδομα και τα Γόμορρα, για την παρά φύση διαστροφή της Ομοφυλοφιλίας είναι οπισθοδρομικά και πως αυτός, ως μέγας ανακαινιστής των ηθών, κλείνει αυτόν τον κύκλο της οπισθοδρόμησης και ανοίγει νέους δρόμους. Ανοίγει όντως νέους δρόμους που οδηγούν στο σκοτάδι της προ Χριστού εποχής, και της παλαιάς «Νέας Εποχής» του Αντιχρίστου.
Δυστυχώς δεν συνάντησε αντίδραση αποφασιστική ούτε από την αντιπολίτευση, εκτός από ολίγες εξαιρέσεις, αλλά το χειρότερο ούτε από την ηγεσία της Εκκλησίας, που έρριξε μερικές τουφεκιές για την τιμή των όπλων, αλλά συμπλέει και συμπορεύεται στα περισσότερα και ενισχύει τους άθεους και ασεβείς ηγετίσκους.
Εμείς, εκφράζοντας την αγανάκτηση και τον πόνο όσων αγωνιούν και ανησυχούν γι' αυτό το κατάντημα, γράψαμε το κείμενο αυτό, αμέσως μετά την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2015. Το εδημοσιεύσαμε στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, όπως και στο περιοδικό Θεοδρομία της «Εταιρείας Ορθοδόξων Σπουδών» (τεύχος 4, Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2015). Στο τεύχος αυτό, που ουσιαστικώς είναι αφιερωμένο στο θέμα αυτό, υπάρχουν ενδεικτικά καταχωρισμένες πολλές υγιείς αντιδράσεις αρχιερέων, σωματείων, απλών πιστών, όπως και τα ονόματα όλων των βουλευτών που εψήφισαν ή καταψήφισαν τον θεομίσητο νόμο, και αυτών που εφυγομάχησαν και απουσίασαν, για να γνωρίζουμε ποιους ψηφίζουμε.
Μετά την δημοσίευση αυτών των θέσεών μας δεχθήκαμε πολλά τηλεφωνήματα πολλαχόθεν, που μας συνιστούσαν και μας παρακαλούσαν να τις εκδώσουμε και σε μικρό τευχίδιο, ώστε να είναι ευκολώτερη η προμήθεια και διάδοσή του. Το πράττουμε με χαρά και ευχαριστούμε τον Θεό εκ βαθέων, διότι, παρά την κατάπτωση και παρακμή, δεν εξέλιπαν οι θεοσεβείς και ενάρετοι Έλληνες.
Μάρτιος 2016
(Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Ζήσης, από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

1. Νόμος ντροπής η νομιμοποίηση των κιναίδων
2. Βδέλυγμα και πάθος ατιμίας η ομοφυλοφιλία κατά την Αγία Γραφή και τους Αγίους Πατέρες
3. Το θράσος και η οίηση του πρωθυπουργού και άλλων. Εωσφορική κατάσταση
4. Οι ευθύνες της εκκλησιαστικής ηγεσίας
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟΝ
ΣειράΚΑΙΡΟΣ 23
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2016
Αριθμός σελίδων46
Διαστάσεις19x12
Κωδικός Πολιτείας3252-0008
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

scanti

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

nikolaos tsilikis, DA VINCI, Nikos V. , thanosfoto, fantaros, aposdrak, c.vlamakis, βιβλιοπόντικας, cvlamakis13, milchris, Perseus

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
BACHELARD GASTON
€19.08 €9.54
(-50%)
Κερδίζετε €9.54
ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS