Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΔΕΜ Η ΤΑΒΕΡΝΑ

Η ΤΑΒΕΡΝΑ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

ZOLA EMILE
Κωδ. Πολιτείας: 1780-0660




Παρουσίαση

Η Ζερβαίζ περίμενε το Λαντιέ μέχρι τις δύο το πρωί. Μετά, ριγώντας καθώς στάθηκε μόνο με μια καμιζόλα στον ψυχρό αέρα του παράθυρου, αποκοιμήθηκε, ριγμένη κατά πλάτος του κρεβατιού, με πυρετό, με τα μάγουλα μουσκεμένα από τα δάκρυα. Εδώ και οχτώ μέρες, όταν έβγαιναν από το "Δικέφαλο Μόσχο", όπου έτρωγαν, την έστελνε να κοιμηθεί με τα παιδιά και δεν εμφανιζόταν ξανά παρά αργά τη νύχτα λέγοντας ότι έψαχνε για δουλειά. Εκείνο το βράδυ, καθώς παραμόνευε την επιστροφή του, πίστευε ότι τον είχε δει να μπαίνει στο χορό του Γκραν-Μπαλκόν, που τα δέκα φλογερά παράθυρα φώτιζαν μ' ένα στρώμα φωτιάς τη μαύρη ροή των εξωτερικών λεωφόρων και πίσω του, είχε διακρίνει τη μικρή Αδέλα, μια στιλβωτρια που δειπνούσε στο εστιατόριό τους, κάνοντας πέντε ή έξι βήματα, με τα χέρια ταλαντευόμενα, σαν να του είχε μόλις τώρα αφήσει το μπράτσο για να μην περάσουν μαζί κάτω από τη σκληρή λάμψη των γλόμπων της πόρτας. [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςL'ASSOMMOIR
ΕκδότηςΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.Ι.
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1981
Αριθμός σελίδων610
Διαστάσεις18x12
ΜετάφρασηΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ-ΑΛΕΞΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΖΟΛΑ ΕΜΙΛ
Κωδικός Πολιτείας1780-0660
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[16/11/2020] dimitrios.n.t.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Η χειρότερη μετάφραση που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής σε βιβλίο. Σαν να έκαναν google translate από το πρωτότυπο. Δεν έχει μηδέν αστέρια να βάλω δυστυχώς και είναι κρίμα για τέτοιο αριστούργημα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS