Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

CD - SUMMERWIND // RELAXING MUSIC

(CD) SUMMERWIND

RELAXING MUSIC

ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2782-0030




Παρουσίαση

Πολλοί καλλιτέχνες γράφουν βιογραφικά με πτυχία που έχουν και τόσα άλλα πολλά. Όταν γνώρισα, έμαθα και είδα σχεδόν τα πάντα γι' αυτόν τον σεμνό πρεσβευτή της Ελλάδας σε όλον τον πλανήτη, έφτασε η στιγμή να γράψω ένα βιογραφικό του Νίκου Ιγνατιάδη, γιατί μου το ζήτησε η ΕΡΤ. Θα ακολουθούσε μία ζωντανή συναυλία της ορχήστρας της ΕΡΤ προς τιμήν της επιστροφής του Νίκου Ιγνατιάδη στην πατρίδα και της μόνιμης πλέον παραμονής του στην Ελλάδα (ο Νίκος έκανε τεράστια διεθνή καριέρα με κέντρο την Ολλανδία, όπου έζησε για 18 χρόνια). Τους απάντησα: "Θα σας γράψω μόνο 3 γραμμές". Όμως αυτές τις γραμμές, θα ζήλευαν πάρα πολλοί υπερτιμημένοι και προβεβλημένοι συνθέτες μας. Έγραψα λοιπόν μόνο αυτά που έγραψαν η ιστορία και οι αριθμοί.
Νίκος Ιγνατιάδης: Έχει τραγουδηθεί σε 32 γλώσσες και τοπικές διαλέκτους, έχει πουλήσει 4,5 εκατομμύρια προσωπικούς δίσκους και σε 250 εκατομμύρια δίσκους υπάρχει έστω 1 τραγούδι του. Σε πάρα πολλά CD που κυκλοφορούν στην Αυστρία, Γερμανία, Ολλανδία και άλλες χώρες, συγκαταλέγεται στους καλύτερους πιανίστες του κόσμου.
Για την Μικρή Πολιτεία, είναι τιμή να κυκλοφορεί τέτοιο δίσκο. Για εμένα είναι τιμή που με θεωρεί φίλο του ο Νίκος Ιγνατιάδης και το ότι η χορωδία μου έχει τραγουδήσει τραγούδια του στο διπλό CD: "Νίκος Ιγνατιάδης - Η επιστροφή στην πατρίδα" και μάλιστα με συμμετοχή της κορυφαίας συμφωνικής ορχήστρας Metropole της Ολλανδίας. (Σπύρος Λάμπρου, από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΜΙΚΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2014
Διαστάσεις13x14
Κωδικός Πολιτείας2782-0030
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
DREYFUS FRANCOIS-GEORGES
€20.67 €10.34
(-50%)
Κερδίζετε €10.33
ΟΛΕΣΙΑ
KUPRIN ALEKSANDR
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS