ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΥΤΡΑ
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
ΓΛΥΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΥΤΡΑ Κωδ. Πολιτείας: 1777-0002
1979, η χρονιά που η ζαχαροπλαστική μπήκε στη ζωή μου... Τόσα χρόνια πριν, και όλα ήταν τόσο διαφορετικά. Πρώτες ύλες, εργαλεία, συνταγές... Τόσα χρόνια μετά, και οι βασικές αρχές της παρέμειναν τόσο σταθερές κι ακλόνητες. Ακρίβεια, πειθαρχία, τεχνογνωσία... Αυτές οι αντιθέσεις είναι που τη χαρακτηρίζουν και που τελικά την κάνουν τόσο αγαπητή και ενδιαφέρουσα. Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια κατέχει, παράλληλα με τον θαυμασμό μου και το μεγαλύτερο, ίσως, κομμάτι της ζωής μου με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια αμφίδρομη σχέση όπου τεχνίτης και... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
BARBECUE
80 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΕΣ - ΨΗΤΑ ΣΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΥΤΡΑ Κωδ. Πολιτείας: 1777-0003 80 συνταγές για ψητά σχάρας, μαρινάδες και γαρνιτούρες για όλα τα πιάτα: κρεατικά και λαχανικά, μεσογειακά, θαλασσινά, ασιατικά και φυσικά ζαχαρωτά... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο της έκδοσης)... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
PIZZA
ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ 30 ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ PIZZA
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΥΤΡΑ Κωδ. Πολιτείας: 1777-0001
ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ PIZZA : 1. ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΣΥΝΤΑΓΕΣ. 2. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Ή ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ PIZZA. 3. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ. 4. ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ. 5. ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΛΕΠΤΑ. ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ PIZZA ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
Η ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ
50 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΥΤΡΑ Κωδ. Πολιτείας: 1777-0000
(. . .) 50 νέες συνταγές για κέικ δημιουργήθηκαν μόνο γι' αυτό το κουτί. Τα υλικά της κάθε συνταγής έχουν υπολογιστεί για μια κλασική φόρμα 6-8 μερίδων για αντίστοιχες ατομικές φόρμες, όπως τα ramequins ή οι φόρμες κρέμας καραμελέ και ζελέ. Οι μαλακές φόρμες από σιλικόνη, όπως αυτή που περιέχει στο κουτί, είναι οι πλέον εύχρηστες, καθώς δεν χρειάζονται προετοιμασία, επάλειψη με βούτυρο ή πασπάλισμα με αλεύρι, και εγγυώνται εύκολο ξεφορμάρισμα. Στην περίπτωση που χρησιμοποιούμε την παραδοσιακή σκληρή φόρμα, αλείβουμε το εσωτερικό της με λι... Διαβάστε περισσότερα... |
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής