Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ

Ταξινόμηση κατά:   
ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0007

Το αμπέλι φέρεται, καλλιεργούμενο από πανάρχαιες εποχές. Πιθανότατα οι πρώτοι αμπελουργοί ήταν λαοί που κατοικούσαν στις περιοχές της Περσίας, του Καυκάσου και της Κασπίας, όπου μερικοί συγγραφείς τοποθετούν το κέντρο διασποράς του είδους. Πότε το αμπέλι μεταφέρθηκε στην Ελλάδα και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν είναι γνωστό. Κάποιοι δεν αποκλείουν και την ευρωπαϊκή καταγωγή του, οπωσδήποτε όμως η καλλιέργειά του στην Ελλάδα ήταν γνωστή από τα μέσα της τρίτης π.Χ. χιλιετηρίδας. Σήμερα εκτείνεται σε 1.550.000 περίπου στρέμματα, από τα οποί...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΕΛΙΑ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0023

Η Ελληνική παράδοση θεωρεί την ελιά θείο δώρο. Η μυθολογία αναφέρει ότι η ελιά φυτεύτηκε στην Αθήνα. Τα ελαιόδεντρα εκτιμήθηκαν στην αρχαιότητα ως σύμβολο ειρήνης και σαν διάκρισης τιμής. Οι έλληνες έχουν συνδέσει τους εαυτούς τους με την καλλιέργεια της ελιάς, παρά το γεγονός ότι η συγκομιδή του ελαιοκάρπου αποτελεί τη περισσότερο δαπανηρή εργασία. Η πατρίδα μας είναι η τρίτη ελαιοπαραγωγός χώρα του κόσμου, μετά την πρώτη Ιταλία και τη δεύτερη Ισπανία. Η παγκόσμια παραγωγή ελαιολάδου ανέρχεται σε 2.800.000 τόνους και η κοινοτική σε 2.200....
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΝΕΑ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΕΙΔΙΚΗ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0011

Μερικά βιβλία έχουν μια μοναδική ομορφιά και έλξη, που δε σταματά στην πρώτη φορά που τα ξεφυλλίζεις και τα διαβάζεις, αλλά σε κρατάνε δέσμιο για μια ζωή. Σε γοητεύει ο κατανοητός τρόπος γραψίματος, σε ενθουσιάζει η επιστημονική τεκμηρίωση, θυμάσαι με θαυμασμό το όνομα του συγγραφέα και κρατάς για πάντα αυτά τα βιβλία στη βιβλιοθήκη σου. Τέτοια είναι τα βιβλία του ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΟΥΣΗ. Έχουν γλαφυρότητα, εκλαΐκευση και τεκμηρίωση. Έχουν γνώσεις που μόνο αν κατέχεις το αντικείμενο που πραγματεύεσαι, μπορείς να τις δώσεις. Μ' ένα λόγο έχουν ΜΕΡΑΚΙ....
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΛΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0002

Στην πανάρχαια ιστορία της μινωϊκής διατροφής, τόσο η φιλολογία όσο και οι αρχαιολογικές ανακαλύψεις μας επιβεβαιώνουν ότι, από το απώτατο παρελθόν το κρέας, τα όσπρια γενικά (ρεβύθια, φακές, κουκιά, φάβα) και τα λαχανικά (σέλινα, πατζάρια, κολοκύθια, μολόχα, πικροράδικα, ραπανάκια), αποτελούσαν τη βάση του κλασικού μινωϊκού διαιτολογίου. Οι καταλύτες της ευγευσίας στη διατροφή αυτή ήταν το αλάτι, η ρίγανη, το σκόρδο, το κρεμμύδι και φυσικά το λάδι. Στην παραδοσιακή μινωική μυθολογία, η θεά Αθηνά γεννήθηκε στην Κρήτη, στις εκβολές του ποτα...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΝΕΑ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΓΕΝΙΚΗ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0020

Μερικά βιβλία έχουν μια μοναδική ομορφιά και έλξη, που δε σταματά στην πρώτη φορά που τα ξεφυλλίζεις και τα διαβάζεις, αλλά σε κρατάνε δέσμιο για μια ζωή. Σε γοητεύει ο κατανοητός τρόπος γραψίματος, σε ενθουσιάζει η επιστημονική τεκμηρίωση, θυμάσαι με θαυμασμό το όνομα του συγγραφέα και κρατάς για πάντα αυτά τα βιβλία στη βιβλιοθήκη σου. Τέτοια είναι τα βιβλία του ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΟΥΣΗ. Έχουν γλαφυρότητα, εκλαΐκευση και τεκμηρίωση. Έχουν γνώσεις που μόνο αν κατέχεις το αντικείμενο που πραγματεύεσαι, μπορείς να τις δώσεις. Μ' ένα λόγο έχουν ΜΕΡΑΚΙ....
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΟΜΠΟΣΤ - ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0012

Γι' αρκετούς το έδαφος υπολογίζεται σαν μια νεκρή μάζα. Βλέπουν το έδαφος σαν ένα δοχείο θρεπτικών συστατικών, τα οποία αφαιρούνται με τις συγκομιδές και πρέπει να αναπληρώνονται με τα λιπάσματα. Πάνω σ' αυτή την άποψη στηρίζεται η βιομηχανία χημικών λιπασμάτων και η εξάρτηση της γεωργίας από τη χημεία. Η εξάρτηση αυτή αυξάνει και από τα εξής γεγονότα: α) Τα εδάφη, που επί σειρά ετών δέχονται χημικά λιπάσματα, νεκρώνονται σιγά σιγά (χάνουν της φυσική τους γονιμότητα) κι έτσι, πράγματι, όταν μια χρονιά δεν δεχτούν χημικά λιπάσματα, δεν αποδ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0004

Κλάδεμα είναι η αφαίρεση τμημάτων των φυτών που πραγματοποιείται με σκοπό να ρυθμιστεί η ανάπτυξή τους ή η παραγωγή ανθέων και καρπών. Επίσης με το κλάδεμα επιδιώκουμε: καλύτερη ποιότητα παραγωγής, διευκόλυνση της καταπολέμησης ασθενειών και της συγκομιδής, μείωση του κόστους καλλιέργειας με χρήση σύγχρονων γεωργικών μηχανημάτων, καλύτερη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου κλπ. [...] Ο χρόνος και ο τρόπος εκτέλεσης του κλαδέματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως: α) την ποικιλία του φυτού, β) τη γονιμότητα του εδάφους, γ) τις κλιματολογι...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0000

Θα σας έτυχε κάποτε να σας χάρισαν ένα φυτό, που να μην ξέρατε ούτε πως το λένε, ούτε τον τρόπο να το περιποιηθείτε. Αυτό το βίβλίο-οδηγός που έχετε στα χέρια σας φιλοδοξούμε να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημά σας. Να σας κάνει ν' αγαπήσετε τα φυτά και να τα καλλιεργείτε χωρίς προβλήματα. Με απλό τρόπο σας μαθαίνει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία συνδυάζοντας εικόνα και κείμενο. Περιγραφεί με "δύο λόγια" τις συνθήκες που χρειάζονται τα φυτά για τη σωστή τους ανάπτυξη στον εσωτερικό χώρο και στη βεράντα. Πιστεύουμε ότι μ' αυτή την έκδοσή μας πετύχα...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΓΡΙΑ ΦΑΓΩΣΙΜΑ ΧΟΡΤΑ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0006

Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία κυρίως χρόνια για τις επιβλαβείς τροφές και για τα προβλήματα υγείας που προκαλούν. Αυτά τα προβλήματα μπορούν πολλές φορές να βρουν τη λύση τους με τη χρησιμοποίηση τροφών που δεν βλάπτουν τον οργανισμό μας ή ακόμα που κάνουν καλό. Μεταξύ αυτών είναι ασφαλώς τα άγρια φαγώσιμα χόρτα, τα αυτοφυή λαχανευόμενα φυτά όπως επίσης αυτά λέγονται. Στις πιο πολλές περιπτώσεις θα δούμε πως τα φυτά αυτά έχουν και φαρμακευτικές ιδιότητες. Αξίζει λοιπόν να γνωρίσουμε όσο είναι δυνατό μερικά άγρια χόρτα ώστε να μπορούμε ν...
Διαβάστε περισσότερα...
ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0017

Ο καλός βιο-καλλιεργητής είναι ένας καλλιτέχνης. Πρέπει να έχει επαφή με το έδαφος, τα φυτά, τα ζώα και γενικά τη γύρω φύση. Να αισθάνεται τα φυτά του. να μυρίζει την υγρασία και να κάνει και τη δική του πρόβλεψη καιρού. Να προαισθάνεται τους κινδύνους και ανάλογα να κάνει τις διάφορες επεμβάσεις. Με την εξάσκηση και τις εμπειρίες ο άνθρωπος αποκτά ικανότητες που δε μαθαίνονται αλλά αποκτώνται. Η παρατηρητικότητα πρέπει να είναι αυξημένη. Αυτό είναι μια ικανότητα που αποκτάται, αν εργαστεί κανείς σ' αυτή την κατεύθυνση. Αυτό το δέσιμο με τ...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0015

Η καλλιέργεια της τριανταφυλλιάς, κυρίως για το στόλισμα των κήπων, αλλά και για άλλες χρήσεις, ήταν γνωστή από τη μακρινή αρχαιότητα. Σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι σ' όλη τη γη, όπου η τριανταφυλλιά ευδοκιμεί, ασχολούνται με την καλλιέργειά της και πολλοί άλλοι, χωρίς να την καλλιεργούν, στολίζουν το σπίτι τους με τα άνθη της. Δεν υπήρχε παλιότερα και δεν υπάρχει και σήμερα μεγαλύτερη φιλική εκδήλωση από ένα δώρο ενός μπουκέτου με καλά τριαντάφυλλα. [...] Το βιβλίο αυτό απευθύνεται πρώτα και κυρίως στους ερασιτέχνες καλλιεργητές, όπου θα βρ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ
ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0024

Είναι γνωστό ότι τα φυτά και τα βότανα χρησιμοποιούνται από όλους τους λαούς του κόσμου για θεραπευτικούς σκοπούς και ότι υπάρχει μια παγκόσμια εμπειρία για τις θεραπευτικές ιδιότητες τους, την οποία επεξεργάζεται και αξιοποιεί η παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία, προς όφελος της υγείας των λαών. σ' αυτή την κατεύθυνση κινείται το βιβλίο "αρωματικά - φαρμακευτικά Φυτά". (Νικολάου Θεοδωρακόπουλου, από τον εκδότη)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0001

Το Αβοκάντο, είναι ένα τροπικό φυτό, πολύ αποδοτικό. Η καλλιέργειά του στη χώρα μας από πειραματική που ήταν στην αρχή, εξελίχθηκε και σήμερα είναι πολύ προσοδοφόρα. Αυτή η εξέλιξη δημιούργησε την ανάγκη έκδοσης ενός βιβλίου-οδηγού, για να βοηθήσει θετικά, όσους ασχολούνται ήδη ή θέλουν να ασχοληθούν με την παραγωγή ή την κατανάλωση αυτού του φρούτου, που με αυξανόμενο ρυθμό, προσφέρει πολλά στο Εθνικό εισόδημα. Αν είστε Γεωπόνος, φοιτητής, μελετητής, καλλιεργητής ή καταναλωτής Αβοκάντο, πιστεύω ότι θα αποκομίσετε πολλά, από τη μελέτη αυτο...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0022

Η Ελιά σαν καρπός "επεξεργασμένος", παλιότερα ήταν η βάση στη διατροφή του Έλληνα. Σήμερα όμως εξελίχτηκε η χρήση της. Είναι συνοδευτικό και διακοσμητικό ποικίλων άλλων τροφικών παρασκευασμάτων. Αυτή λοιπόν η ευρύτερη χρήση της, μας έδωσε την ιδέα να δημιουργήσουμε αυτόν τον οδηγό "επεξεργασίας της βρώσιμης ελιάς". Μαθαίνει πολύ εύκολα κανείς πώς να αξιοποιεί με πολλούς τρόπους, αυτό το ευλογημένο γεωργικό προϊόν, που παράγεται άφθονο σχεδόν σ' όλη την Ελλάδα. Έτσι θα έχει στο τραπέζι του, κάτι "σπιτικό", φτιαγμένο απ' τον ίδιο και θα γεύε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΝΣΑΙ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0021

Πρόκειται για αρχαία Ασιατική τέχνη. Προήλθε από την Κίνα, αλλά διαδόθηκε και στην Ιαπωνία και σε άλλες χώρες της Άπω Ανατολής, π.χ. Κορέα, Βιετνάμ, Ταϊβάν, Ινδονησία, όπου αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα εθνικά στυλ. Στην Ευρώπη ήρθε το 18ο αιώνα, ενώ άρχισε να γίνεται δημοφιλής παγκοσμίως μετά το 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. Σήμερα τα Bonsai παράγονται μαζικά, σε πιο προσιτές τιμές, αλλά σε βάρος της ποιότητας. Bonsai σημαίνει δέντρο σε δοχείο. Πρόκειται για μινιατούρα ενός δέντρου ή θάμνου σε αβαθές δοχείο, που προσθέτει ομορφιά και γοητεία σε οποιοδήπ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0025

Ανθοκομία είναι η τέχνη της καλλιέργειας φυτών, που για την ιδιαίτερη ομορφιά κάποιου μέρους τους χρησιμοποιούνται ως καλλωπιστικά. Χρησιμοποιούνται, επίσης, για καλλωπιστικούς σκοπούς, ωρισμένα φυτά χάρη στην ικανότητά τους να ανταπεξέρχωνται σε αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος, αν και καμμιά φορά η εμφάνισή τους δεν έχει τίποτε το ιδιαίτερα εντυπωσιακό (όπως μερικά ξηρόφυτα για βραχόκηπους ή αλόφυτα για παραθαλάσσιες περιοχές). [...] (Από την εισαγωγή της έκδοσης)...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΔΩΔΙΜΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0019

Για να δημιουργηθεί ένα βιβλίο, επενεργούν διάφοροι παράγοντες. Τον πρώτο λόγο έχει ο καλλιεργητής που ψάχνει πληροφορίες για μια νέα καλλιέργεια και εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του, μας υποκινεί. Στη συνέχεια, αν αυτό που ζητά είναι εφικτό, μπορεί να μετατραπεί σε ύλη βιβλίου. Δεν φτάνουν όμως μόνο τα παραπάνω, πρέπει να έχεις και την τύχη να βρεις τον κατάλληλο Έλληνα συγγραφέα, που να έχει, τις γνώσεις, την πείρα, το χρόνο, τη διάθεση και το ταλέντο. Αυτές οι συγκυρίες υπήρξαν και έκαναν την έκδοση του βιβλίου για την καλλιέργεια της τρο...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΑΓΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0014

Το μικρό αυτό βιβλίο απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να φτιάξουν αγνό σπιτικό κρασί χωρίς χημικά ή άλλα πρόσθετα για δική τους κυρίως κατανάλωση. Έγινε προσπάθεια κατά την συγγραφή του να συμπεριληφθούν εκείνοι απ' τους παραδοσιακούς τρόπους παρασκευής κρασιού με τους οποίους συμφωνούν οι μοντέρνες ανακαλύψεις της επιστήμης της οινολογίας, σε συνδυασμό πάντα με τις προσωπικές εμπειρίες που αποκτήθηκαν από πειραματισμούς σειράς ετών σε ορισμένα είδη κρασιών. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0013

Είπα να φτιάξω στο χαρτί ένα καράβι. Ύστερα μου φάνηκε καλό μέσα στην κορνίζα του και σκέφθηκα πως ένας ολόκληρος στόλος από αιγαιοπελαγίτικα καράβια όλων των εποχών θα ήταν κάτι πιο σημαντικό. Πράγματι, όταν τέλειωσε η δουλειά στο... καρνάγιο μου, ένιωσα κάπως σαν εφοπλιστής. Αν είστε πολύ επιεικής και αρκετά ρομαντικός θα με δικαιολογήσετε. Ξεφύλλισα ιστορίες διάφορες για να βρω ότι αφορά στα παλιότερα πλοία και μου δόθηκε έτσι η ευκαιρία να μάθω περισσότερα για τις ρίζες μου και τις ρίζες σας. Διαβάζοντας κράτησα κάποιες σημειώσεις. Είν...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ
ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0018

Οι παροιμίες αποτελούν ανεκτίμητο πλούτο του θυμόσοφου λαού μας. Χάρη στη διάθεσή του να φιλοσοφεί εμπειρικά, κατέγραψε όλη αυτή τη σοφία με τη μορφή παροιμιών, παροιμιωδών λόγων, αποφθεγμάτων ή γνωμικών. Η Παροιμία είναι σύνθετη λέξη. Αποτελείται από την πρόθεση παρά, που σημαίνει κοντά και από τη λέξη οίμος που σημαίνει δρόμος. Δηλαδή, παροιμία = παρόδιος, αυτός που υπάρχει στους δρόμους. Και αυτό γιατί οι πρώτες παροιμίες γράφτηκαν πάνω στις Ερμές, που ήταν διάσπαρτες σε όλους τους δρόμους της Αθήνας. Οι Ερμές ήταν ορθογώνιες στήλες που...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Φίλτρα

Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ
SCIASCIA LEONARDO
€8.48 €3.82
(-55%)
Κερδίζετε €4.66
Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ
ORWELL GEORGE
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS