Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές πάνω από 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες Δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 150000 τίτλους

LE MONDE - LES LIVRES DU TOURISME

Ταξινόμηση κατά:    Εκδόσεις:
ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0014
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

53 συνταγές απ' όλον τον κόσμο, 53 αυθεντικές εθνικές συνταγές από 28 διαφορετικές χώρες σας ταξιδεύουν γευστικά σελίδα - σελίδα σε όλες τις ηπείρους. Απολαύστε μοναδικές γεύσεις και εντυπωσιαστείτε από τις ομοιότητες και τις διαφορές των διατροφικών συνηθειών των διαφόρων λαών. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0024
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Το βιβλίο "Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών, food and beverage management" αποτελεί ένα επιστημονικό εγχειρίδιο που απευθύνεται σε σπουδαστές τουριστικών σχολών και επαγγελματίες του χώρου και φιλοδοξεί να τους γνωρίσει τον πολυσύνθετο χώρο του επισιτισμού. Μέσα σε 13 κεφάλαια αναπτύσσει όλους τους τομείς της διοίκησης των επισιτιστικών επιχειρήσεων, από την οργάνωση, το περιβάλλον και τη διοίκηση του προσωπικού, μέχρι τις μεθόδους σερβιρίσματος φαγητού - ποτού, τη σύνθεση καταλόγου, το κόστος και τον έλεγχο. (. . .) Σκοπός του είν...
Διαβάστε περισσότερα...
LIGHT ΓΛΥΚΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0015
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Μπορείτε να ικανοποιήσετε τη γευστική σας ανάγκη για σοκολάτα απολαμβάνοντας ένα κομμάτι απολαυστικής σοκολατίνας με λίγες θερμίδες; Θέλετε να συνοδεύσετε τον απογευματινό σας καφέ ή τσάι με νόστιμα αφράτα και τραγανά cookies, χωρίς ιδιαίτερη θερμιδική επιβάρυνση; Σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορείτε να παρασκευάσετε γρήγορα και εύκολα, υγιεινά, γευστικά και πρωτότυπα γλυκά, χωρίς πολλές θερμίδες, που μπορείτε να τα απολαμβάνετε τακτικά με τους φίλους και την οικογένειά σας; Μέσα στις σελίδες του νέου μας βιβλίου Light γλυκά θα μάθετε, όχι απλά π...
Διαβάστε περισσότερα...
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ - ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0017
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

1. ΤΡΟΦΙΜΑ - ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ 2. ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 3. ΓΑΛΑ 4. ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 5. ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΑ 6. ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ - ΑΥΓΑ 7. ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ 8. ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ 9. ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ 10. ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 11. ΣΙΤΗΡΑ Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ 12. ΦΡΟΥΤΑ - ΛΑΧΑΝΙΚΑ 13. ΛΙΠΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΑ 14. ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ 15. ΑΡΤΥΜΑΤΑ - ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ 16. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 17. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 18. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΖΑΧΑΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0026
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Τα "ζαχαρομαγειρέματα" προσφέρουν μια νέα, φρέσκια οπτική, που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζατε τη ζαχαροπλαστική μέχρι σήμερα. Όλες οι τεχνικές, παρουσιάζονται απλά και ξεκάθαρα, ενώ τα γλυκά παρασκευάσματα αναδεικνύουν μια αισθητική, που θα επαναπροσδιορίσει το styling των γλυκισμάτων σας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο βιβλίο ζαχαροπλαστικής, καθώς αποκωδικοποιεί τα μυστικά της υψηλής ζαχαροπλαστικής, καθιστώντας την προσιτή σε ερασιτέχνες, σπουδαστές και επαγγελματίες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0010
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Η σειρά Μαγειρεύοντας δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τον αναγνώστη με «εμπνευσμένες» συνταγές, που για τη συγκέντρωση των υλικών τους, απαιτούν από το φιλόδοξο chef να κάνει ένα μικρό γύρο του κόσμου. . . Αντιθέτως, το Β΄ μέρος της σειράς μαγειρεύοντας παρουσιάζει βασικές συνταγές με γνωστά υλικά, δίνοντας όμως έμφαση στο σωστό τρόπο παρασκευής και παρουσίασής τους. Φαγητά που όλοι μας νομίζουμε ότι τα γνωρίζουμε, μας αποκαλύπτουν όχι μόνο τα μυστικά της νοστιμιάς τους, αλλά και την πραγματική τους θρεπτική αξία. Χρήσιμες συμβουλές και σαφ...
Διαβάστε περισσότερα...
THE CHEF'S WAY A'
FRUIT - VEGETABLES - PASTA - PATISSERIE
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0006
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες - Ζαχαροπλάστες - Αρτοποιούς. Για να μπορείτε: - να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά, - να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά, - να αναγνωρίσετε το περιεχόμενο των συσκευασιών τροφίμων, όπως αυτό αναγράφεται στις εξωτερικές ετικέτες στα αγγλικά, - να ενημερωθείτε για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού της επαγγελματικής σας κουζίνας, όπως αυτά διατυπώνονται από τον κατασκευαστή της, - να επικοινωνήσετε ...
Διαβάστε περισσότερα...
THE CHEF'S WAY B'
FISH - MEAT
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0007
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες - Ζαχαροπλάστες - Αρτοποιούς. Για να μπορείτε: να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά, να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά, να αναγνωρίσετε το περιεχόμενο των συσκευασιών τροφίμων, όπως αυτό αναγράφεται στις εξωτερικές ετικέτες στα αγγλικά, να ενημερωθείτε για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού της επαγγελματικής σας κουζίνας, όπως αυτά διατυπώνονται από τον κατασκευαστή της, να επικοινωνήσετε με τους αλλοδαπ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0002
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

«Η Εκπαιδευτική Ζαχαροπλαστική, δημιουργικές γεύσεις με απλές και σύνθετες συνταγές» είναι ένα εκπαιδευτικό βιβλίο, όπως άλλωστε φανερώνει και ο τίτλος του, το οποίο έχει να δώσει χρήσιμες οδηγίες, πρωτοποριακές ιδέες και νέες μεθόδους, τόσο σε σπουδαστές και επαγγελματίες όσο και σε ανθρώπους που απλά ενδιαφέρονται για τη Ζαχαροπλαστική. Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει σε όλους τους αναγνώστες τη δυνατότητα όχι μόνο να παρασκευάσουν τις συνταγές, που περιγράφονται σε απλά στάδια με φωτογραφίες και σχέδια, αλλά και να τους μεταδώσει τις ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0005
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

Η σειρά «Εκπαιδευτική Ζαχαροπλαστική» αποτελείται από εκπαιδευτικά βιβλία ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, τα οποία έχουν να δώσουν χρήσιμες οδηγίες, πρωτοποριακές ιδέες και νέες μεθόδους, τόσο σε σπουδαστές και επαγγελματίες όσο και σε ανθρώπους που απλά ενδιαφέρονται για τη Ζαχαροπλαστική. Το κάθε βιβλίο της σειράς είναι αυτοτελές, περιλαμβάνει δηλαδή όλα όσα χρειάζονται για να παρασκευαστούν τα γλυκά που παρουσιάζει. Σκοπός του κάθε βιβλίου είναι να δώσει σε όλους τους αναγνώστες τη δυνατότητα όχι μόνο να παρασκευάσουν τις συνταγές, που ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΓΜΑΤΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0016
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0027
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Το σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον αποτελεί για κάθε άτομο, επιχείρηση ή οργανισμό, πεδίο καθημερινών δοκιμασιών. Η αντιμετώπισή τους, με τη λήψη ορθών αποφάσεων, είναι ο προορισμός κάθε οικονομικής σκέψης. Αναλύοντας τις βασικές γνώσεις της οικονομικής θεωρίας, αλλά και προσφέροντας έναν μεθοδολογικό οδηγό για την αξιοποίησή τους, το παρόν βιβλίο αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο για την κατανόηση της ισχύουσας οικονομικής κατάστασης και τη θεμελίωση της επαγγελματικής επιτυχίας. Οι συγγραφείς καλύπτουν διεθνώς καθιερωμένες θεματικές περιοχές της ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ CHEFS
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0022
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

Το νέο μας βιβλίο "Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες Chefs", έχει σκοπό να μεταδώσει τις σωστές μεθόδους αξιοποίησης και παρασκευής των υδροβίων και κρεάτων. Μέσα στα κεφάλαια αυτού του βιβλίου θα βρείτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να χρησιμοποιείτε σωστά τον εξοπλισμό και τα εργαλεία τεμαχισμού. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0009
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

Η σειρά «Μαγειρεύοντας» δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τον αναγνώστη με «εμπνευσμένες» συνταγές, που για τη συγκέντρωση των υλικών τους, απαιτούν από τον φιλόδοξο chef να κάνει ένα μικρό γύρο του κόσμου... Αντιθέτως, το α΄ μέρος της σειράς «Μαγειρεύοντας» παρουσιάζει βασικές συνταγές με γνωστά υλικά, δίνοντας όμως έμφαση στο σωστό τρόπο παρασκευής και παρουσίασής τους. Φαγητά που όλοι μας νομίζουμε ότι τα γνωρίζουμε, μας αποκαλύπτουν όχι μόνο τα μυστικά της νοστιμιάς τους, αλλά και την πραγματική τους θρεπτική αξία. Χρήσιμες συμβουλές και ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ (ΝΤΕΛΟΡΜ ΧΙΟΥΜΠΕΡΤ, ΜΠΟΥΕ ΒΙΝΣΕΝΤ)
(+CD)
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0025
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

Ένα βιβλίο κατά κύριο λόγο εκπαιδευτικό και πλήρως εικονογραφημένο, το οποίο θα γοητεύσει τόσο τον ερασιτέχνη όσο και τον επαγγελματία μάγειρα. 200 τεχνικές μαγειρικής και απαραίτητες κινήσεις για επιτυχημένες βασικές παρασκευές, τεμαχισμό κρεάτων, φιλετάρισμα ψαριών, παρουσίαση λαχανικών, αλμυρές και γλυκές ζύμες και σάλτσες, μικρά και μεγάλα επιδόρπια. . . Περισσότερες από 1000 εικονογραφημένες, βήμα προς βήμα τεχνικές. Τα μυστικά των μεγαλύτερων Γάλλων chefs και οι πιο αντιπροσωπευτικές τους συνταγές (Regis Marcon, Jean-Francois Piege,...
Διαβάστε περισσότερα...
ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0008
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

Το "Γλωσσάριο Μαγειρικής" είχε σαν γεννεσιουργό αιτία την ασυνεννοησία που επικρατεί στις κουζίνες και τις απορίες που προκαλούν τα βιβλία μαγειρικής λόγω των τεχνικών όρων, συχνά ξενικών. Είναι ένα βοήθημα για τον επαγγελματία, τον μαθητευόμενο, τον πεφωτισμένο γαστρονόμο και όποιον αγαπά τη μαγειρική και δεν θέλει να μένει με τις απορίες του για τα σωτέ-μπλανσί-πικέ-γκαρνί και άλλα ρεντουί. Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και μόνο άγνοια ή υπερβολική ευκολία μας οδηγούν στην αυτούσια μεταφορά ξενικών λέξεων στο επαγγελματικό λεξιλόγιο. (...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0003
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

Στο βιβλίο αυτό της «Εκπαιδευτικής Μαγειρικής» παρουσιάζεται μια πρακτική και σύντομη μέθοδος εκμάθησης της επαγγελματικής παραγωγής εδεσμάτων. Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει τις βάσεις της επαγγελματικής μαγειρικής και να εξοικειώσει τον αναγνώστη με τη σχετική ορολογία και μεθοδολογία που ακολουθείται σε όλες τις σύγχρονες επαγγελματικές κουζίνες. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις εξελίξεις στον τομέα της διατροφής, της γαστρονομίας και των νέων τεχνολογιών, αναλύει στους νεαρούς επαγγελματίες τις σωστές μεθόδους παραγωγής, ενώ ταυτόχρονα «π...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΧΟΟΥ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0021
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

Το βιβλίο «Στοιχεία Οινολογίας, η τέχνη του οινοχόου» έρχεται να μας παρουσιάσει μέσα σε 12 κεφάλαια όλη την πορεία του κρασιού. Από την αμπελουργία, την παραλαβή της πρώτης ύλης, τις ποικιλίες σταφυλιών, την οινολογία, τις κατηγορίες και τύπους κρασιών, μέχρι τον οργανοληπτικό έλεγχο, τα καθήκοντα του οινοχόου, τη δημιουργία και διαχείριση κάβας, καθώς και την προώθηση και τις πωλήσεις του κρασιού. Στο τελευταίο κεφάλαιο γίνεται λόγος για τη διατροφική αξία του κρασιού, προτείνονται αρμονικοί συνδυασμοί φαγητού - κρασιού, καθώς και πολύτι...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΑΒΓΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0018
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΕΝΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0011
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

Η Ελληνική Μαγειρική Παράδοση δεν είναι ακόμα ένα Βιβλίο παραδοσιακής μαγειρικής. Οι 76 συνταγές που παρουσιάζονται σ' αυτό το βιβλίο έχουν επιλεγεί κατόπιν μακροχρόνιας έρευνας, με κριτήριο την αυθεντικότητα τόσο των πρώτων υλών όσο και των τρόπων παρασκευής. Οι συνταγές αυτές προέρχονται από όλη την Ελλάδα, ενώ μερικές μας θυμίζουν γεύσεις του ελληνισμού εκτός των συνόρων μας. Σε πολλές περιπτώσεις φροντίσαμε για την σύγχρονη παρουσίαση των παραδοσιακών ελληνικών φαγητών, με σκοπό να αποδείξουμε ότι το γαστρονομικό μας παρελθόν μπορεί να...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

ΠροσφορέςΠερισσότερα

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
€11.13 €5.01
(-55%)
Κερδίζετε €6.12
VELAZQUEZ
BRUNO SILVIA
€9.90 €4.46
(-55%)
Κερδίζετε €5.44

ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα

Νίκος Καζαντζάκης: Θαρρούσαμε πως θα 'ταν καμιά νέα γυναίκα και την έλεγαν Παιδαγωγική Στην Τετάρτη Τάξη βασίλευε και κυβερνούσε ο Διευθυντής του Δημοτικού. Κοντοπίθαρος, μ' ένα γενάκι σφηνωτό, με γκρίζα πάντα θυμωμένα μάτια, στραβοπόδης...

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal MyBank