Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

LE MONDE - LES LIVRES DU TOURISME

Ταξινόμηση κατά:   
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΧΟΟΥ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0021

Το βιβλίο «Στοιχεία Οινολογίας, η τέχνη του οινοχόου» έρχεται να μας παρουσιάσει μέσα σε 12 κεφάλαια όλη την πορεία του κρασιού. Από την αμπελουργία, την παραλαβή της πρώτης ύλης, τις ποικιλίες σταφυλιών, την οινολογία, τις κατηγορίες και τύπους κρασιών, μέχρι τον οργανοληπτικό έλεγχο, τα καθήκοντα του οινοχόου, τη δημιουργία και διαχείριση κάβας, καθώς και την προώθηση και τις πωλήσεις του κρασιού. Στο τελευταίο κεφάλαιο γίνεται λόγος για τη διατροφική αξία του κρασιού, προτείνονται αρμονικοί συνδυασμοί φαγητού - κρασιού, καθώς και πολύτι...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0001

Το βιβλίο «Οργάνωση και Λειτουργία Εστιατορίου» απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το ΕΥ ΖΗΝ και το υπηρετούν ή σκοπεύουν να το υπηρετήσουν μέσα από την τέχνη της εστίασης. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία, του σπουδαστή, αλλά και κάθε ενός που θέλει να γνωρίσει γρήγορα και με κατανοητό τρόπο το εστιατόριο. Σ' αυτό μπορεί να βρει κανείς απαντήσεις σε τεχνικά θέματα, όπως: Διαδικασίες έναρξης και λειτουργίας εστιατορικής επιχείρησης - Προϋποθέσεις στην αρχιτεκτονική σχεδίαση του χώρου - Οργάνωση προσωπικού και αμοιβές Κ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΖΑΧΑΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0026

Τα "ζαχαρομαγειρέματα" προσφέρουν μια νέα, φρέσκια οπτική, που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζατε τη ζαχαροπλαστική μέχρι σήμερα. Όλες οι τεχνικές, παρουσιάζονται απλά και ξεκάθαρα, ενώ τα γλυκά παρασκευάσματα αναδεικνύουν μια αισθητική, που θα επαναπροσδιορίσει το styling των γλυκισμάτων σας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο βιβλίο ζαχαροπλαστικής, καθώς αποκωδικοποιεί τα μυστικά της υψηλής ζαχαροπλαστικής, καθιστώντας την προσιτή σε ερασιτέχνες, σπουδαστές και επαγγελματίες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΑΒΓΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0018
ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0029

Ένα βιβλίο-οδηγός για ζαχαροπλάστες, επαγγελματίες, σπουδαστές και ερασιτέχνες που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην εξέλιξη των τεχνικών και των παρασκευασμάτων τους, ενώ παράλληλα θα τους βοηθήσει να διακρίνουν την πραγματική απόλαυση του να είναι κανείς ζαχαροπλάστης. Αποτελούμενο από δύο μέρη, στο πρώτο παρουσιάζονται οι βασικές πρώτες ύλες, ο επαγγελματικός εξοπλισμός και οι κυριότερες τεχνικές ζαχαροπλαστικής και στο δεύτερο προτείνονται κλασικές και πρωτότυπες συνταγές με επιδόρπια υψηλής αισθητικής. Οι συγγραφείς του, δύο έμπειροι, σύγχ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0031

Μια επισιτιστική επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών της και παράλληλα να έχει τις κατάλληλες δομές και διαδικασίες που θα εξασφαλίζουν την υψηλή αποδοτικότητά της. Το παρόν βιβλίο παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο κάθε επισιτιστική επιχείρηση μπορεί να οργανώσει τις διαδικασίες προμηθειών, κοστολόγησης, αξιοποίησης και ελέγχου των παραγωγικών της συντελεστών. Θέματα όπως: - Οι δαπάνες για την αγορά και συντήρηση του εξοπλισμού - Η οργάνωση των πρώτων υλών - Οι απ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0028

Το "για μάγειρες" είναι το νέο μεγάλο κλασικό βιβλίο επαγγελματικής μαγειρικής που παρουσιάζει όλες τις τεχνικές της επαγγελματικής κουζίνας με τρόπο σύγχρονο, σαφή και κατανοητό για όλους. πλήρως εικονογραφημένο και με πολλές συνταγές, θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε το μαγειρικό σας ταλέντο σε υψηλότερο επίπεδο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0024

Το βιβλίο "Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών, food and beverage management" αποτελεί ένα επιστημονικό εγχειρίδιο που απευθύνεται σε σπουδαστές τουριστικών σχολών και επαγγελματίες του χώρου και φιλοδοξεί να τους γνωρίσει τον πολυσύνθετο χώρο του επισιτισμού. Μέσα σε 13 κεφάλαια αναπτύσσει όλους τους τομείς της διοίκησης των επισιτιστικών επιχειρήσεων, από την οργάνωση, το περιβάλλον και τη διοίκηση του προσωπικού, μέχρι τις μεθόδους σερβιρίσματος φαγητού - ποτού, τη σύνθεση καταλόγου, το κόστος και τον έλεγχο. Κάθε κεφάλαιο συνοδεύε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0030

Το βιβλίο "Διοίκηση Προσωπικού Ξενοδοχειακών & Επισιτιστικών Επιχειρήσεων" είναι ένα εύχρηστο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο, το οποίο απευθύνεται οε σπουδαστές Τουριστικών Σχολών. Φιλοδοξεί να δώσει με τρόπο απλό και κατανοητό ορισμένες βασικές γνώσεις σε θέματα διοίκησης προσωπικού και να δημιουργήσει τα ερεθίσματα εκείνα, των οποίων η συστηματική εφαρμογή και ανάπτυξη μπορεί να βοηθήσει την κάθε ξενοδοχειακή και επισιτιστική επιχείρηση στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του προσωπικού της. Το βιβλίο αυτό αποτελείται από 10 βασικά κεφάλαια, στα...
Διαβάστε περισσότερα...
VOILA LA CUISINE!
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0035

Η σύγχρονη γαστρονομία στις αρχές της γαλλικής γαστρονομίας με αποτέλεσμα, η ορολογία που χρησιμοποιείται σε μια κουζίνα να είναι κατά πολύ η γαλλική. Η γνωστή σε όλους μας b?chamel αλλά και το a l'anglaise, είναι λέξεις που ακούγονται καθημερινά μέσα σε ένα εργαστήριο μαγειρικής. Τι σημαίνουν όμως πραγματικά και πώς έχουν προέλθει; Αυτό το εγχειρίδιο έχει ως στόχο να βοηθήσει σπουδαστές μαγειρικών τμημάτων να μάθουν σωστά τη γαλλική ορολογία και την ερμηνεία της, ώστε να μπορέσουν να τη χρησιμοποιήσουν σε μια επαγγελματική κουζίνα. (Από τ...
Διαβάστε περισσότερα...
LIGHT ΓΛΥΚΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0015

-Μπορείτε να ικανοποιήσετε τη γευστική σας ανάγκη για σοκολάτα απολαμβάνοντας ένα κομμάτι απολαυστικής σοκολατίνας με λίγες θερμίδες; -Θέλετε να συνοδεύσετε τον απογευματινό σας καφέ ή τσάι με νόστιμα αφράτα και τραγανά cookies, χωρίς ιδιαίτερη θερμιδική επιβάρυνση; -Σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορείτε να παρασκευάσετε γρήγορα και εύκολα, υγιεινά, γευστικά και πρωτότυπα γλυκά, χωρίς πολλές θερμίδες, που μπορείτε να τα απολαμβάνετε τακτικά με τους φίλους και την οικογένειά σας; Μέσα στις σελίδες του νέου μας βιβλίου "Light γλυκά" θα μάθετε, όχι α...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0038

Η μαγειρική στην εποχή της αναδεικνύει τα υλικά της κάθε εποχής με τρόπο δημιουργικό και σύγχρονο. Μεριμνά για τη βιωσιμότητα και την καθιέρωση των καλών πρακτικών στις κουζίνες. Σέβεται τις μαγειρικές βάσεις και τις παραδόσεις του τόπου μας και υιοθετεί τεχνικές και πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσει αρμονικά γευστικά σύνολα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής μας. Αξιοποιεί την τεχνολογία και παρουσιάζει ιδιαίτερες τεχνικές μέσω videos που θα βρείτε στα QR codes που βρίσκονται στις σελίδες του βιβλίου. Το απαραί...
Διαβάστε περισσότερα...
CULINARY NOTEBOOK (ΜΠΕΖ)
COOK WITH LOVE, BAKE WITH THE HEART
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0041

Στο Culinary Notebook πέρα από τις χρήσιμες, για κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη, πληροφορίες που θα βρεις στις πρώτες σελίδες τους, όλες οι υπόλοιπες σελίδες περιμένουν τον συγγραφέα τους, δηλαδή εσένα! Πρόκειται για το δικό σου βιβλίο μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής, για το βιβλίο στο οποίο θα συλλέξεις όλες τις γαστρονομικές εμπειρίες και τις συνταγές που θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου. Σ' αυτό θα ανατρέχεις όταν θέλεις να σημειώσεις ή να θυμηθείς καθετί γαστρονομικά σημαντικό. Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να συγκεντρώσεις σε ένα μόνο βιβ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ - ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0036

Σε μια εποχή όπου τα διατροφικά σκάνδαλα είναι σχεδόν καθημερινά, σε μια εποχή που ο καταναλωτής κατακλύζεται από μια τεράστια ανασφάλεια η οποία συμπυκνώνεται στη φράση "άραγε ξέρουμε τί τρώμε;" και που η παραπληροφόρηση παίρνει τη θέση της έγκυρης και ολόπλευρης ενημέρωσης καθίσταται επείγουσα μια προσπάθεια ολοκληρωμένης και πλήρους ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, αλλά και του σύγχρονου επαγγελματία που ασχολείται με την παραγωγή και την διάθεση τροφίμων. Καθημερινά παράγονται νέα "μοντέλα" τροφίμων είτε για να ανταποκριθούν στις ε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ
ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0037

Οι χώροι επαγγελματικής εστίασης αποτελούν στις μέρες μας καθημερινό τμήμα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Υπάρχει ανάγκη από την πλευρά των επιχειρήσεων μαζικής και επαγγελματικής εστίασης να προσφέρουν υγιεινά και ασφαλή γεύματα. Επιπλέον οι βιομηχανίες τροφίμων υποχρεούνται να παράγουν προϊόντα που πληρούν όλες τις εθνικές και διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας τροφίμων, ικανοποιώντας όλες τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση απαιτεί άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0013

Το βιβλίο αυτό της Επαγγελματικής και Εκπαιδευτικής Αρτοποιίας ολοκληρώνει την σειρά "Εκπαιδευτική Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία". (. . .) Το κάθε βιβλίο της σειράς είναι αυτοτελές, περιλαμβάνει δηλαδή όλα όσα χρειάζονται για να παρασκευασθούν τα αρτοποιήματα και τα γλυκά που παρουσιάζει. (. . .) Είναι βέβαιο, ότι και αυτό το βιβλίο της σειράς, δεν θα σας φανεί απλά χρήσιμο για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων αρτοσκευασμάτων, αλλά και ευχάριστο αφού θα σας επιτρέψει να δείτε την τέχνη της αρτοποιίας από μια διαφορετική οπτική. Τέλος, μέσα ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΟΣΤΟΥΣ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0034

Ζήτηση, προσφορά, κατανάλωση, επένδυση, αποταμίευση, απόσβεση, πληθωρισμός, κόστος, προϋπολογισμός... Λέξεις που χρησιμοποιούνται συχνά, λέξεις που επηρεάζουν περισσότερο ή λιγότερο φανερά την καθημερινή μας ζωή. Οι αρχές της οικονομικής επιστήμης δεν απουσιάζουν ποτέ από οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι σύγχρονοι επαγγελματίες του τουρισμού εφαρμόζουν τις αρχές οικονομικής, επιδιώκοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις τους. Το συγκεκριμένο βιβλίο παραθέτει τις αρχές οικονομικής με τρόπο απλό και κατανοητό,...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0040

Οι σημερινές επιχειρήσεις είναι δυναμικές οικονομικές μονάδες, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητάς τους. Για να προσεγγίσουν όσο γίνεται περισσότερο αυτούς τους στόχους, απαιτούνται κατάλληλες πληροφορίες για την τεχνική και οικονομική τους λειτουργία. Επομένως είναι επιβεβλημένη η γνώση και η εφαρμογή των μεθόδων της Σύγχρονης Λογιστικής στις οικονομικές μονάδες. Κανείς σήμερα δεν αμφισβητεί τη σπουδαιότητα της Λογιστικής στη σύγχρονη οικονομική μονάδα. Αποτελεί "κώδικα" στο χώρο της αγοράς. [...] (Από τον ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0014

53 συνταγές απ' όλον τον κόσμο, 53 αυθεντικές εθνικές συνταγές από 28 διαφορετικές χώρες σας ταξιδεύουν γευστικά σελίδα - σελίδα σε όλες τις ηπείρους. Απολαύστε μοναδικές γεύσεις και εντυπωσιαστείτε από τις ομοιότητες και τις διαφορές των διατροφικών συνηθειών των διαφόρων λαών. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0039

58 δημιουργικές συνταγές και 12 συνταγές βάσεων σας προετοιμάζουν ώστε να εξελίξετε το μαγειρικό σας ταλέντο και να αποκτήσετε μια νέα οπτική στη γαστρονομία με απόλυτο σεβασμό στιςι βασικές τεχνικές, τις πρώτες ύλες και τη γαστρονομική αρμονία. Γιατί η μαγειτική είναι δημιουργία, μια δημιουργία που προϋποθέτει καλή γνώση των βάσεων και διάθεση εξέλιξης. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Φίλτρα

Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ
MERRIDALE CATHERINE
€30.00 €15.00
(-50%)
Κερδίζετε €15.00
ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
STRANG GILBERT
€40.00 €16.00
(-60%)
Κερδίζετε €24.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS