ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ
Αποτελέσματα 1 - 12 από 12
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ
ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
Εκδότης: ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ Κωδ. Πολιτείας: 4336-0004 -... Διαβάστε περισσότερα... |
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΕ
ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑ ΠΙΑΤΑ
Εκδότης: ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ Κωδ. Πολιτείας: 4336-0013 Η Τέχνη του Μπουφέ είναι ένα βιβλίο 420 σελίδων μεγάλου σχήματος, το οποίο γνωρίζει στον αναγνώστη καινοτόμους τρόπους για την παρουσίαση και το στυλ των Μπουφέδων που δημιουργούνται σήμερα. Το βιβλίο δημιουργήθηκε από την Ιταλική σχολή ETOILE και το επιμελήθηκε μια ομάδα ταλαντούχων Αρχιμαγείρων της Ιταλίας, που τα τελευταία χρόνια ξεχώρισαν για τις επαγγελματικές τους ικανότητες και τη δημιουργικότητά τους. Περιλαμβάνει 5 βασικές ενότητες: Ορεκτικά με βάση το ψάρι, Ορεκτικά με βάση το κρέας, Πρώτα πιάτα με βάση το ψάρι, Πρώτα πιάτα με βά... Διαβάστε περισσότερα... |
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ (LE CORDON BLEU)
ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΣΗΜΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Εκδότης: ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ Κωδ. Πολιτείας: 4336-0010 Με πάνω από 150 γευστικότατες συνταγές για επιδόρπια, από παγωτά μέχρι τούρτες και από επιδόρπια με φρούτα μέχρι πτιφούρ, οι «Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής & Επιδόρπια» της Le Cordon Bleu αποτελούν πολύτιμο οδηγό για τον κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη. Πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο, με οδηγίες και φωτογραφίες που απεικονίζουν βήμα προς βήμα την κάθε τεχνική και συνταγή, από την πιο απλή ως την πλέον σύνθετη, οδηγεί τον αναγνώστη στο να δημιουργήσει γευστικά και εντυπωσιακά επιδόρπια για κάθε περίσταση. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ... Διαβάστε περισσότερα... |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
LE CORDON BLEU
Εκδότης: ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ Κωδ. Πολιτείας: 4336-0009 Η πιο διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της για περισσότερες από 800 βασικές παρασκευές και τεχνικές μαγειρικής, με επεξηγηματικές φωτογραφίες, που συμπληρώνονται από συμβουλές, τεχνάσματα και συνταγές από τους μεγαλύτερους σεφ για εντυπωσιακά πιάτα. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)... Διαβάστε περισσότερα... |
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΜΕΝΟΥ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Εκδότης: ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ Κωδ. Πολιτείας: 4336-0003 -... Διαβάστε περισσότερα... |
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ
Εκδότης: ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ Κωδ. Πολιτείας: 4336-0011 Πλήρης έγχρωμος οδηγός για τον καφέ: η ιστορία του, πού καλλιεργείται, οι κόκκοι, τα είδη καβουρδίσματος και άλεσης, και πώς μπορείτε να τον παρασκευάσετε και να τον απολαύσετε. Περιλαμβάνει συνοπτική αναφορά στις χώρες παραγωγούς καφέ ανά τον κόσμο, και την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των διαφορετικών ειδών καφέ που παράγουν. Εξερευνά την ιστορία του καφέ και τον σπουδαίο κοινωνικοοικονομικό ρόλο που διαδραμάτισε στην ιστορία, από το ξεκίνημά του στη Μέση Ανατολή μέχρι σήμερα. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)... Διαβάστε περισσότερα... |
ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Εκδότης: ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ Κωδ. Πολιτείας: 4336-0008 Η θερμή υποδοχή της οποίας έτυχε αυτό το μικρό βιβλίο από τους επαγγελματίες του συνδικάτου, η οποία δεν ήταν λιγότερο ευνοϊκή από αυτή των ξενοδόχων, των μετρ των ξενοδοχείων, των σερβιτόρων της τραπεζαρίας, των νοικοκυρών αλλά και όλων εκείνων που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της μαγειρικής τέχνης, μας δίνει τη βεβαιότητα ότι η παρούσα έκδοση θα έχει την ίδια επιτυχία με τις προηγούμενες. (. . .) Ο στόχος μας παραμένει πάντα ο ίδιος: να θέσουμε στη χρήση του καθενός μία συλλογή από ξεκάθαρες, ακριβείς, εμπεριστατωμένες, εύκολες ως προς... Διαβάστε περισσότερα... |
ΣΑΛΤΣΕΣ
ΓΛΥΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΕΣ, ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
Εκδότης: ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ Κωδ. Πολιτείας: 4336-0006 Αυτή η υπέροχη συλλογή με πάνω από 200 σάλτσες του Michel Roux, ιδιοκτήτη του Waterside Inn που έχει τρία αστέρια Michelin, είναι ήδη κλασσικό βιβλίο στο οποίο αναφέρονται πλέον όλοι οι καλοί μάγειροι. Περιλαμβάνει από την απλούστερη και πλέον σύγχρονη βινεγκρέτ, τα αρωματικά λάδια και τα ελαφριά κουλί φρούτων και λαχανικών μέχρι τις πλούσιες κλασσικές σάλτσες όπως η Μπεαρναίζ ή η Πλούσια Σάλτσα Σοκολάτας - όλες επεξηγούνται απλά και με σαφήνεια, ενώ οι φωτογραφίες του Martin Brigdale συμβάλλουν ουσιαστικά στην καλύτερη κατανόηση της παρασ... Διαβάστε περισσότερα... |
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
Εκδότης: ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ Κωδ. Πολιτείας: 4336-0012 -... Διαβάστε περισσότερα... |
GREEK MEZE
HEALTHY AND DELICIOUS MEALS FROM THE GREEK TABLE
Εκδότης: ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ Κωδ. Πολιτείας: 4336-0005 Meze - if you look it up in a dictionary, you will find the following definitions: ''small quantity of spicy, delicious food that is served as an appetizer or with drinks''. Also, ''small quantity of deliciously cooked food''. Descriptive, but plain explanations that leave out the connotations of the word, which are not few: meze brings to mind something mouthwatering, something you have tasted and have not forgotten. It is food you taste at the seaside, under the bright sun or before - or instead - dinner, after long hours of swimming and... Διαβάστε περισσότερα... |
Αποτελέσματα 1 - 12 από 12
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής