Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: Aristonoos

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ "
Μοναδικές ιστορικές πληροφορίες από αρχαίους ιστορικούς που τα έργα τους χάθηκαν, μέχρι και αποσπάσματα του Ορφέως έχει, που σώζονται μόνο σε αυτό το σύγγραμμα! Ταυτόχρονα, είναι και ένας σπάνιος γλωσσικός θησαυρός, πολύτιμος για όποιον μελετά την Ελληνική Γλώσσα. Βοηθάει πάρα πολύ η εξήγηση των δύσκολων λέξεων παρά πόδας του κειμένου αλλά και το Γλωσσάριο Σπανίων Λέξεων, που υπάρχει στο τέλος του βιβλίου!
2021-11-25 18:38:03
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΓΕΙΑ "
Μια πρωτοποριακή μελέτη που σου ανοίγει μια άλλη οπτική θέασης της αρχαίας Ελληνικής τέχνης και ιδίως των αγγείων. Εξαίφνης συνειδητοποιείς ότι η τέχνη αυτή αποτελεί έναν βαθύ πολιτισμικό κώδικα με πληροφορίες και επιστημονικές γνώσεις, κωδικοποιημένες με μοναδικό τρόπο... Η έκδοση είναι άριστα φροντισμένη, με πολύ καλή ποιότητα χαρτιού και πλήθος έγχρωμες εικόνες, απαραίτητες για την κατανόηση του θέματος.
2021-11-21 20:05:51
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΑΟΥΚΑΝΩΝ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ"
Στον πρόλογο του βιβλίου, ο μεταφραστής γράφει τα εξής ενδιαφέροντα: “Οι σφόδρα δυσπιστούντες, όπως και οι σφόδρα πεπεισμένοι, παραπλανούνται ως προς την αναζήτηση της αλήθειας, διότι αποτυγχάνουν να εξετάσουν το δυνατόν και το ενδεχόμενον...”! Εδώ είμαστε: Η εξέταση του “δυνατού” και του “ενδεχόμενου” μες από στοιχεία και τεκμήρια είναι που ανοίγει πάντα τους δρόμους της γνώσης και αυτό ισχύει πρωτίστως για την Ιστορία... Όποιος το διαβάσει με προσοχή, θα βρεθεί μπροστά σε μια ιστορική αποκάλυψη και έχει πολλά να ωφεληθεί!
2021-11-17 15:20:31
Σχόλιο για το βιβλίο "ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ"
Στο βιβλίο περιλαμβάνονται τέσσερα ιστορικά αφηγήματα, που αναφέρονται σε τέσσερις σπουδαίες ιστορικές προσωπικότητες της Αρχαίας Ελλάδας· τὸν Λεωνίδα, τον Θεμιστοκλή, τὸν Φειδία, και τον Σωκράτη. Ως σύνολο, είναι ένα ευχάριστο και συνάμα ωφέλιμο ανάγνωσμα, για μικρούς και μεγάλους!
2021-11-15 12:53:35
Σχόλιο για το βιβλίο "ΙΛΙΟΥ ΑΛΩΣΙΣ "
Ο Αλεξανδρινός ποιητής Τριφιόδωρος, στο μοναδικό αυτό έργο του, μας περιγράφει αναλυτικά την κατασκευή του “δουρείου ίππου” και το πώς εν συνεχεία αλώθηκε η Τροία… Αυτά τα γεγονότα, παρά την εντύπωση για το αντίθετο, δεν τα περιγράφει ο Όμηρος στην Ιλιάδα, καθώς η Ιλιάδα τελειώνει με τον θάνατο και την ταφή του Έκτορα… Έτσι, με το μικρό αυτό έπος του ο Τριφιόδωρος συμπληρώνει το κενό. Πολύ αξιόλογη και η εργασία της φιλολόγου Αγγελικής Πανωφοροπούλου, που έκανε την έμμετρη απόδοση του αρχαίου κειμένου, την εισαγωγή, και τα σχόλια.
2021-11-11 18:07:58
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ: ΛΕΞΙΚΟΝ ΚΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΙΛΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ "
Το γεγονός και μόνο ότι είναι το αρχαιότερο σωζόμενο Λεξικό της Ελληνικής Γλώσσας, το καθιστά πολύτιμο απόκτημα για κάθε βιβλιοθήκη. Αλλά γίνεται ακόμα πολυτιμότερο, όταν ξεφυλλίζοντάς το διαπιστώνεις ότι εδώ ερμηνεύονται και ετυμολογούνται περί τις 3.000 λέξεις και φράσεις από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, με μια καταπληκτική σαφήνεια και συντομία. Απαραίτητο εργαλείο μελέτης της Γλώσσας μας και του Ομήρου!
2021-11-05 09:07:47
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΛΑΤΩΝ: ΚΡΑΤΥΛΟΣ (ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ) "
Ένα εμβληματικό σύγγραμμα σε μια υποδειγματική και άριστα επιμελημένη έκδοση! Η διαίρεση σε Κεφάλαια με τον επεξηγηματικό τίτλο στην αρχή του κάθε Κεφαλαίου βοηθάει πάρα πολύ στην εννόηση του κειμένου. Επίσης, το Ετυμολογικό Λεξικό που εκπονήθηκε από τους συγγραφείς και υπάρχει στο βιβλίο, με όλες τις λέξεις που ετυμολογεί ο Σωκράτης, δίνει την ευχέρεια στον αναγνώστη να ανευρίσκει την ζητούμενη λέξη μέσα στο κείμενο. Κάτι πρωτοποριακό, επίσης, που έχει γίνει με το βιβλίο αυτό είναι ότι παρουσιάζεται ολόκληρο σε 24 μαθήματα από τον κ. Γιώργο Λαθύρη στο διαδίκτυο. Τα μαθήματα είναι ελεύθερα προσβάσιμα, στον καθέναν που θέλει να τα παρακολουθήσει, στο τηλεοπτικό κανάλι “Φρυκτωρίες”. Έτσι, συνδυάζοντας την ανάγνωση του βιβλίου με την παρακολούθηση των μαθημάτων, μπορεί κανείς να αποκτήσει μια σωστή και ολοκληρωμένη γνώση για την γένεση και την φιλοσοφική βάση της Ελληνικής Γλώσσας. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες!
2021-09-24 19:28:16
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΥΠΙΚΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ "
Ένα βιβλίο - πνευματικός οδηγός, που επιβεβαιώνει την αρχαία ρήση “οὐκ ἐν τῷ μεγάλῳ τὸ εὖ κείμενον εἴη, ἀλλ\' ἐν τῷ εὖ τὸ μέγα” και μετατρέπει την γιορτή των γενεθλίων σε πραγματική μυσταγωγία!
2021-09-22 05:14:18


Συστάσεις Βιβλίων

ΙΛΙΟΥ ΑΛΩΣΙΣ

ΙΛΙΟΥ ΑΛΩΣΙΣ

ΤΡΙΦΙΟΔΩΡΟΣ (ή ΤΡΥΦΙΟΔΩΡΟΣ)
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΣ: ΕΘΝΙΚΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΣ: ΕΘΝΙΚΑ

ΒΥΖΑΝΤΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΑΛΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: «ΠΕΡΙ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ»

ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: «ΠΕΡΙ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ»

ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ (Ο ΤΥΡΙΟΣ)
ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΜΙΑΣ

ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΜΙΑΣ

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
Δείτε περισσότερες συστάσεις...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
NILSSON MARTIN-PERSSON
€26.50 €11.92
(-55%)
Κερδίζετε €14.58
ΟΥΔΕΝ ΝΕΩΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟΝ ΜΕΤΩΠΟΝ
REMARQUE ERICH-MARIA
€14.90 €7.45
(-50%)
Κερδίζετε €7.45

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS