Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Σχόλιο για το βιβλίο "ΦΟΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ "
Είναι ένα βιβλίο που διαβάζεται σαν περιπετειώδες μυθιστόρημα, αν και δεν είναι μυθιστόρημα! Είναι περιεκτικό, ενδιαφέρον και αρκετά ξεκούραστο στην ανάγνωση! Υπάρχουν μικρολαθάκια τυπογραφικά και λαθάκια στην απόδοση κάποιων φράσεων του πρωτότυπου, αλλά δεν εμποδίζεται η κατανόηση του περιεχομένου από τον αναγνώστη!

2022-05-17 06:03:29
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ"
Το βιβλίο είναι το δεύτερο αυτού του διδύμου συγγραφέων που διαβάζω και μου άρεσε πολύ,παρά το γεγονός οτι προτιμώ τα αμιγώς αστυνομικά βιβλία από τα ψυχολογικά θρίλερ όπως είναι αυτό το βιβλίο.Το προτείνω σε όλους τους αναγνώστες που αγαπούν τα βιβλία με πολλές ανατροπές!
2022-05-11 22:17:48
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ "
Από τα καλύτερα βιβλία της σειράς με το Ρίτσερ που έχω διαβάσει, με αρκετή δράση και αρκετές ανατροπές! Το αγόρασα μαζί με μία γνωστή Κυριακάτικη εφημερίδα της οποίας ήταν ένθετο.Άξιζε τον κόπο!
2022-05-06 06:57:47
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ"
Είναι ένα βιβλίο με μικρά κεφάλαια που δεν κουράζει και διαβάζεται ευχάριστα! Θα γινόταν καλή ταινία! Έχει αρκετή δράση! Καλή συντροφιά για το καλοκαίρι ή για ένα τριημεράκι!
2022-04-30 17:48:58
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ"
Πολύ καλό βιβλίο, με πολλή δράση! Θα γινόταν καλή ταινία! Πολύ καλή συνέχεια των τριών προηγούμενων βιβλίων που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά στη σειρά με τον Ντέκερ!
2022-04-22 09:14:27
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ"
Το βιβλίο έχει ενδιαφέρον και αποτελεί αξιόλογη συνέχεια της σειράς με τον Ντέκερ, της οποίας τα δύο προηγούμενα βιβλία με ενθουσίασαν, αλλά δεν κατάφερε να μου προξενήσει την ίδια εντύπωση! Αφαίρεσα τα δύο αστεράκια επειδή θεωρώ ότι αρκετά κεφάλαια ήταν περιττά ή υπερβολικά μακροσκελή με αποτέλεσμα να κουράζουν τον αναγνώστη!
2022-04-06 08:15:27
Σχόλιο για το βιβλίο "ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΛΑΟΥΖΕΝ"
Ένα βιβλίο που διαβάζεται ευχάριστα, με στρωτή αφήγηση, χωρίς περιτές λεπτομέρειες που κουράζουν. Δε δρέπει δάφνες πρωτοτυπίας ακριβώς,αλλά μου άρεσε το γεγονός ότι οι ήρωες βασίζονται περισσότερο στη σταχυολόγιση και το συνδυασμό πληροφοριών από καταθέσεις μαρτύρων και λιγότερο στη σύγχρονη τεχνολογία για να λύσουν τις υποθέσεις τους!
2022-03-16 05:56:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΛΕΙΔΙ ΔΕΚΑΕΠΤΑ"
Η πρώτη περιπέτεια του επιθεωρητή Τομ Μπάμπιλον έχει αρκετά στοιχεία από τα συνήθη που υπάρχουν στσ βιβλία του είδους: βίαια εγκλήματα και μυστικά που πρέπει να αποκαλυφθούν. Ωστόσο, εδώ πολλά είναι και τα μυστικά του ίδιου του Μπάμπιλον και των συναδέλφων του, ενώ η ψυχροπολεμική περίοδος που υπήρχαν δύο Γερμανίες φαίνεται να είναι ακόμη ανοιχτό τραύμα για όλους. Η πλοκή έχει σρκετό ενδιαφέρον, είναι όμως υπερβολικά μπερδεμένη και οι πολλές περιγραφές τοπίων και κτηρίων κουράζουν. Για τους λόγους αυτούς αφαίρεσα δύο αστέρια!

2022-03-11 21:10:44
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΤΕ"
Το βιβλίο είναι πολύ καλό, ακόμη και λίγο τρομακτικό λόγω θεματολογίας, αφού αφορά στην προσπάθεια κοριτσιών που επέζησαν των βασανιστηρίων ενός σαδιστή που τις κρατούσε αιχμάλωτες να συνέλθουν και να τον εμποδίσουν να βγει από τη φυλακή. Υπάρχουν πολλές ανατροπές, ορισμένες πιο δύσκολο να τις υποψιαστείς από άλλες και πολλά μυστικά που βγαίνουν στο φως! Είχα αγοράσει το βιβλίο πριν από πολύ καιρό, Κρίμα που δεν έτυχε επανέκδοσης!
2022-03-06 12:38:15
Σχόλιο για το βιβλίο "ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΠΥΡ"
Μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο βιβλίο της σειράς με τίτλο:"Ιερή σκοτεινή νύχτα", αν και πάλι δε διαθέτει ακριβώς την ίδια καταιγιστική δράση,το ίδιο ύφος γραφής και τη μαεστρία στην πλοκή με τα παλαιότερα βιβλία όπου πρωταγωνιστούσε ο Χάρι Μπος και τα οποία είναι τα αγαπημένα μου! Η Μπάλαρντ αναλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο ρόλο στις υποθέσεις, ενώ ο Μπος φαίνεται να αποτραβιέται σταδιακά από το προσκήνιο. Διαβάζεται όμως ευχάριστα!
2022-03-03 21:21:29
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ "
Το βιβλίο διαβάζεται ευχάριστα και σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις πράγματα για την ιστορία πολλών λαών.Κατά τη γνώμη μου όμως, το βιβλίο "Αιχμάλωτοι της Γωγραφίας" του ιδίου είναι πιο ενδιαφέρον και επίκαιρο, ιδίως μετά τις τελευταίες λυπηρές εξελίξεις που μονοπωλούν τα δελτία ειδήσεων αυτό το διάστημα.
2022-02-27 11:12:42
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ"
Ένα βιβλίο που διαβάζεται ευχάριστα, σαφώς αρκετά επηρεασμένο από άλλα βιβλία του είδους γραμμένα από αλλοδαπούς συγγραφείς, αλλά και από την Ελληνική επικαιρότητα, όπου το φαινόμενο των ανθρωποκτονιών με θύματα γυναίκες έχει πλέον λάβει ανησυχητικές διαστάσεις! Μου το δάνεισε μια φίλη θεωρώντας ότι θα μου άρεσε και είχε δίκιο!
2022-02-20 08:33:18
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΗΧΩ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ"
Διαβάζεται ευχάριστα και υπάρχουν πολλές ανατροπές στην πλοκή, αν και ορισμένες έχουν το στοιχείο της υπερβολής! Θα γινόταν αρκετά καλή ταινία!
2022-02-11 06:13:27
Σχόλιο για το βιβλίο "ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΖΑΒΟΛΙΑ"
Το βιβλίο διαβάζεται ευχάριστα, αν και δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ποιός διαπράττει τα εγκλήματα! Το τέχνασμα που χρησιμοποιεί ο δολοφόνος για να αποδοθούν τα εγκλήματα σε υπερφυσικές δυνάμεις έχει επίσης χρησιμοποιηθεί από άλλους συγγραφείς σε διάφορες πραλλαγές! Ωστόσο, θεωρώ ότι η άψογη ανάπλαση της εποχής από το συγγραφέα, μιας εποχής όπου η ανάπτυξη των επιστημών συνυπήρχε με το έντονο ενδιαφέρον για τον πνευματισμό και η πολύ καλή μετάφραση με τις λεπτομερείς σημειώσεις της μεταφράστριας, δικαιολογούν τα τέσσερα αστεράκια!

2022-01-30 12:12:21
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ"
Εάν υπήρχε η δυνατότητα, θα έβαζα σίγουρα έξι αστεράκια, αφού το βιβλίο αυτό μου άρεσε περισσότερο και από τον "Τρόφιμο" και τη "Θέση 7Α". Το τέλειωσα σε μία ημέρα και παρά το στοιχείο υπερβολής που υπάρχει και σε αυτό το βιβλίο, δε θες να σταματήσεις το διάβασμα πριν το τελειώσεις! Οι ανατροπές είναι τόσες που μέχρι και η ανάγνωση της τελευταίας σελίδας αλλάζει άρδην τα ως τότε δεδομένα! Απλά καταπληκτικό!
2022-01-23 15:56:00
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ "
Δυσκολεύτηκα αρκετά να βρω το βιβλίο που είναι πλέον αρκετά παλιό! Χωρίς να συγκλονίζει διαβάζεται πολύ ευχάριστα-το τέλειωσα σε δύο μέρες χωρίς καλά καλά να το καταλάβω- και κοινός παρονομαστής όλων των ιστοριών στις οποίες εμπλεκονται βασίλισσες, ιππότες, κόμητες, δούκες και άλλοι ευγενείς είναι το υπερφυσικό στοιχείο, καθώς η προδοσία, η απιστία και ο φόνος οδηγούν τις ψυχές των θυμάτων να παραμείνουν εγκλωβισμένες στον υλικό κόσμο γυρεύοντας δικαίωση! Ένα διάλειμμα από τα αστυνομικά που συνήθως διαβάζω!
2022-01-22 13:54:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΧΙΟΝΙ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Ο συγγραφέας μιμείται το ύφος γραφής της Άγκαθα Κρίστι και κάνει πολλές έμμεσες και άμεσες αναφορές στο έργο και τους ήρωές της. Μέχρι και το πτώμα του βάναυσα δολοφονημένου ιερέα ανακαλύπτεται στη βιβλιοθήκη ενός αρχοντικού, του οποίου όμως ο αριστοκράτης ιδιοκτήτης δε διαθέτει πλέον τον πλούτο και την επιρροή που κάποτε είχε! Όλοι οι ένοικοι του αρχοντικού φυσικά δε γνωρίζουν τίποτα για το φόνο! Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;Το βιβλίο μου άρεσε ως αστυνομική ιστορία, όμως έβαλα τρία αστεράκια επειδή κανείς από τους χαρακτήρες δεν είναι πολύ συμπαθής-ούτε καν ο πρωταγωνιστής επιθεωρητής- ενώ παρά τις μάλλον ωραιοποιημένες και ατυχείς περιγραφές, το έγκλημα του θύματος είναι από τα ειδεχθέστερα και του άξιζε ό,τι έπαθε!
2022-01-19 01:40:27
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΙΛΙ "
Πάρα πολύ καλό βιβλίο! Καλύτερο και από το "Memory man"! Ο Baldacci έχει πλέον συμπεριληφθεί στους αγαπημένους μου συγγραφείς! Οι ανατροπές σε όλα τα επίπεδα φοβερές!Συνιστώ το βιβλίο!
2022-01-10 19:44:24
Σχόλιο για το βιβλίο "MEMORY MAN"
Είναι ένα βιβλίο που παρά το μέγεθός του διαβάζεται πολύ ευχάριστα! Έχει ένα συμπαθή βασικό χαρακτήρα και απανωτές ανατροπές, με κορυφαίες αυτές στις τελευταίες 50 σελίδες! Έβγαλα ένα αστεράκι επειδή η συνεχής αναφορά στο "χάρισμα"/"κατάρα" του Ντέκερ με κούρασε λίγο. Παρ\' όλα αυτά, έχω ήδη ξεκινήσει να διαβάζω τη συνέχεια της σειράς με τίτλο "Το τελευταίο μίλι", \'ένα βιβλίο που φαίνεται να είναι το ίδιο συναρπαστικό με το " Memory Man"!
2022-01-07 07:45:10
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ"
Ένα βιβλίο γραμμένο στο ίδιο ύφος με το βιβλίο "Χαμένα οστά" που είναι το πρώτο της σειράς. Θα γινόταν καλή ταινία και έχει αρκετό ενδιαφέρον.
2021-12-29 17:12:30
Σχόλιο για το βιβλίο "ΧΑΜΕΝΑ ΟΣΤΑ"
Η ιδιαιτερότητα του βιβλίου αυτού έγκειται, κατά τη γνώμη μου στο γεγονός ότι στον πυρήνα της ιστορίας βρίσκονται κάποια αληθινά, τραγικά γεγονότα και το βιβλίο συνδυάζει το αστυνομικό μυστήριο με την ιστορία και την οργάνωση ενός χώρου αρχαιολογικής ανασκαφής. Μία ακόμη ιδιαιτερότητα είναι το γεγονός ότι και οι δύο πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες είναι γυναίκες και μάλιστα αρκετά δυναμικές.Ένα μικρό μειονέκτημα είναι ότι σε αρκετά σημεία του βιβλίου η δράση προχωρά αργά και υπάρχουν αρκετές επαναλήψεις μέχρι το τέλος που έχει, κατά τη γνώμη μου αρκετό ενδιαφέρον. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
2021-12-24 08:02:25
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΘΕΣΗ 7Α"
Πολύ καλό ψυχολογικό θρίλερ, γεμάτο ανατροπές, που μου άρεσε σχεδόν όσο το βιβλίο "Ο τρόφιμος" του ιδίου! Ανυπομονούσα να δω τι θα συνέβαινε παρακάτω. Αφαίρεσα ένα αστεράκι λόγω της ελαφρώς "τραβηγμένης" πλοκής και του γεγονότος ότι υπάρχουν στοιχεία που έχουν αποκρυβεί από τον αναγνώστη και τα αποκαλύπτει ο συγγραφέας στο τέλος.
2021-12-19 06:43:32
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΝΣΤΑΣΗ"
Δεν είναι κακό βιβλίο, οι ανατροπές είναι αρκετές και η μεγαλύτερη από αυτές έρχεται στο τέλος. Θεωρώ όμως ότι η γραμμική αφήγηση θα εξυπηρετούσε καλύτερα και τα κεφάλαια θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο σύντομα.
2021-12-15 09:07:08
Σχόλιο για το βιβλίο "ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΤΦΟΡΝΤ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ"
Είναι ένα βιβλίο που διαβάζεται ευχάριστα, αν και δε διαθέτει ακριβώς καταιγιστική δράση! Θα το πρότεινα σε αναγνώστες που αγαπούν τα παλαιού τύπου μυστήρια, όπως αυτά της Agatha Christie ή της P.D. James, όπου τα κίνητρα των "εγκληματιών" είναι πιο οικεία στον αναγνώστη, μια και έχουν να κάνουν περισσότερο με το μίσος ή την απληστία και άλλα ανθρώπινα πάθη. Καμία σχέση με το "αιματοβαμμένο" Σκανδιναβικό αστυνομικό μυθιστόρημα.
2021-12-08 08:18:39
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ"
Αν υπήρχε η δυνατότητα, θα έβαζα 2,5 αστεράκια. Ως πρώτη προσπάθεια το βιβλίο δεν είναι άσχημο, αλλά οι υπερβολικά πολλές αναφορές σε σειρές, συγκροτήματα και τραγούδια της "ποπ" κουλτούρας με ενόχλησαν λίγο και οι βασικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα λαμβάνουν χώρα στις τελευταίες 150 σελίδες του βιβλίου. Πριν από αυτό το σημείο υπάρχει μια σχετική αδράνεια και μια "φλυαρία" που μπορεί να κουράσει τον αναγνώστη.
2021-11-27 20:54:49
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΚΟΡΕΣ"
Διάβασα αυτό το βιβλίο χωρίς προηγουμένως να έχω διαβάσει το βιβλίο "Η Σιωπηλή Ασθενής". Δε με συγκλόνισε,αλλά διαβάζεται σχετικά ευχάριστα. Ο συγγραφέας καταφέρνει με ένα μικρό τέχνασμα να κάνει αναφορά στο προηγούμενο βιβλίο του, τοποθετώντας στην ουσία το βιβλίο "Οι Κόρες" σε περίοδο λίγο προγενέστερη της περιόδου όπου διαδραματίζεται η "Σιωπηλή Ασθενής". Το γεγονός ότι το βιβλίο διαδραματίζεται μέσα σε Πανεπιστήμιο, και οι ήρωες είναι μέλη μιας κλειστής Ακαδημαϊκής Κοινότητας, θυμίζει λιγάκι το βιβλίο "Η μυστική Ιστορία" της Ντόνα Ταρτ, αλλά οι εξελίξεις στο βιβλίο του Μιχαηλίδη είναι λίγο ταχύτερες.
2021-11-23 14:33:43
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ"
Το βιβλίο το αγόρασα ως ένθετο Κυριακάτικης εφημερίδας. Το χιούμορ και η ειρωνία που μου άρεσαν στο πρώτο βιβλίο υπάρχουν και εδώ, αλλά δυστυχώς η πλευρά της πλοκής που έχει να κάνει με το υπερφυσικό και τον τρόμο μου άφησε την αίσθηση της προχειρότητας και της βιασύνης όσον αφορά το γράψιμο, ενώ αρκετοί χαρακτήρες είναι επίπεδοι και δε γίνονται πιστευτοί ή συμπαθείς.
2021-11-20 21:42:34
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ"
Ένα βιβλίο που το διάβασα αμέσως μετά το "Σανατόριο". Είναι η πρώτη περιπέτεια της Τζέσικα Σο και το ντεμπούτο της δημιουργού της. Διαβάζεται ευχάριστα, αν και δεν σε καθηλώνει ακριβώς!
2021-11-17 09:24:52
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ"
Όσον αφορά στο ύφος γραφής και την τοποθεσία όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα, ένα απομονωμένο και δυσπρόσιτο κτήριο που ήταν σανατόριο και έγινε ξενοδοχείο και στο οποίο παγιδεύονται οι χαρακτήρες, το βιβλίο θυμίζει λιγάκι τα έργα της Ruth Ware και της Lucy Foley. Ωστόσο, λόγω των ανατροπών που είναι αρκετές, το βιβλίο μου άρεσε πολύ.
2021-11-17 09:19:36
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ"
Ένα πολύ καλό βιβλίο, που παρά την ελαφρώς "τραβηγμένη" πλοκή σε μερικά σημεία, καταφέρνει να διατηρήσει αμείωτο το ενδιφέρον του αναγνώστη!
2021-11-07 22:12:08

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
BUKOWSKI CHARLES
€9.54 €4.77
(-50%)
Κερδίζετε €4.77
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΕΛΑΣ
KADARE ISMAIL
€14.84 €5.94
(-60%)
Κερδίζετε €8.90

Βρείτε μας στο...

Review Widget
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS