Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Ευχάριστο βιβλίο, περισσότερο "κουτσομπολιό της Ιστορίας" παρά καθαρόαιμη ιστορία, με την έμφαση να δίνεται όχι σε μάχες ή συνθήκες ειρήνης αλλά στις αδυναμίες και τις ιδιοτροπίες των ισχυρών και τις επιπτώσεις τους στις ζωές των απλών ανθρώπων... περνά η ώρα ευχάριστα και μαθαίνεις και πραγματάκια!
2021-07-30 08:16:04
Σχόλιο για το βιβλίο "ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ"
Ένα βιβλίο που κινείται στα γνωστά μοτίβα του Κέλερμαν, με συνεχείς ανατροπές, λαβυρινθώδη πλοκή και πιστευτούς χαρακτήρες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη! Χάρηκα πολύ που το βρήκα!
2021-07-30 08:04:40
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ"
Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι είχα όλη την καλή διάθεση να βάλω ευνοικότερη βαθμολογία, το βιβλίο δε διέθετε αρκετή πρωτοτυπία ώστε τελικά να κάνω κάτι τέτοιο. Μου άρεσε που αρκετοί βασικοί χαρακτήρες είναι γυναίκες και δε θα έλεγα ότι κουράζει τον αναγώστη, εύκολα όμως μαντεύει κανείς τι θα γίνει στο τέλος.
2021-07-16 18:01:08
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ"
Παρά το γεγονός ότι το βιβλίο διαθέτει όλα τα σωστά χαρακτηριστικά για το είδος του (ένα διαταραγμένο δολοφόνο, έναν ικανό και πεισματάρη ερευνητή και αρκετά βίαια εγκλήματα), δεν κατόρθωσε να με ενθουσιάσει. Αποτελεί, ωστόσο ικανοποιητική συντροφιά για το καλοκαίρι.
2021-06-26 22:13:05
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΤΡΟΦΙΜΟΣ"
Παρά το στοιχείο της υπερβολής που υπάρχει στην πλοκή, το ενδιαφέρον του αναγνώστη παραμένει αμείωτο, χάρη στις συνεχείς ανατροπές! Είναι το πρώτο βιβλίο αυτού του συγγραφέα που διαβάζω, αλλά καταλαβαίνω γιατί έχει τόσους φανατικούς αναγνώστες. Σε όποιον άρεσε αυτό το βιβλίο, θα πρότεινα να διαβάσει και το βιβλίο του Κριστόφ Γκρανζέ "Ταξιδιώτης χωρίς αποσκευές"
2021-06-07 20:42:58
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ"
Είναι περισσότερο ένα ψυχολογικό θρίλερ-που είναι τα τελευταία χρόνια της μόδας- και λιγότερο ένα αμιγώς αστυνομικό μυθιστόρημα. Η αστυνομία φαίνεται να παίζει ένα δευτερεύοντα ρόλο, όσο η πρωταγωνίστρια προσπαθεί να βρει το δολοφόνο του εραστή της. Διαβάζεται ευχάριστα, αλλά δεν το λες και συγκλονιστικό. Είναι το πρώτο βιβλίο αυτών των συγγραφέων που διαβάζω και αποφάσισα ήδη να διαβάσω και άλλα έργα τους για να σχηματίσω καλύτερη εικόνα για τα βιβλία τους.
2021-05-14 06:19:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΡΩΤΑΣ ΦΟΝΙΑΣ "
Το πρώτο βιβλίο από την κυρία Νικολούλη που διαβάζω. Ήταν ένθετο εφημερίδας και έτσι το απόκτησα. Διαβάζεται γρήγορα και έχει ενδιαφέρον, αλλά δε μπορώ και να το χαρακτηρίσω συγκλονιστικό. Στρωτό γράψιμο, όχι υπερβολικά περίτεχνο, που δεν κουράζει.
2021-05-05 05:33:26
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟΥ"
Κυριολεκτικά προσωπικά ενθουσιάστηκα και με αυτό το βιβλίο, όπου εμφανίζονται πάλι ο Άττικους Πυντ και η Σούζαν Ράϊλαντ που είδαμε πρώτη φορά στο βιβλίο "Οι φόνοι της κίσσας". Είναι από τη μία μεριά ένα βιβλίο εμποτισμένο με όλα τα χαρακτηριστικά των έργων της Κρίστι στην ιστορία όπου πρωταγωνιστεί ο Πυντ και από την άλλη κάτι σύγχρονο, στην ιστορία με πρωταγωνίστρια τη Σούζαν. Το μόνο -πολύ ασήμαντο κατά τη γνώμη μου- μειονέκτημα είναι ότι αυτή τη φορά και οι δύο ιστορίες είναι πιο πολύπλοκες από ό,τι αυτές στο πρώτο βιβλίο, και ίσως κάποιοι αναγνώστες αν δεν έχουν αδυναμία στο συγκεκριμένο μυθιστορηματικό είδος τις θεωρήσουν "τραβηγμένες".
2021-05-03 21:42:13
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΚΙΣΣΑΣ"
Ανέκαθεν μου άρεσαν τα αστυνομικά μυθιστορήματα της Άγκαθα Κρίστι, ιδίως αυτά με τον Ηρακλή Πουαρό. Εδώ, ο Άντονι Χόροβιτς που στην ουσία έχει συμπεριλάβει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα εποχής με πρωταγωνιστή έναν εκκεντρικό Γερμανοέλληνα ιδιωτικό ερευνητή ονόματι Άττικους Πυντ, μέσα σε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στο σήμερα με πρωταγωνίστρια τη Σούζαν Ράϊλαντ, κατορθώνει άψογα να αναπλάσει την ατμόσφαιρα των βιβλίων της Κρίστι και να δημιουργήσει χαρακτήρες που φέρνουν στο νου αυτούς που έπλαθε εκείνη και άλλοι εκπρόσωποι της χρυσής εποχής του αστυνομικού μυθιστορήματος.Είχα ελπίσει ότι το βιβλίο θα μου άρεσε.Τελικά μου άρεσε τόσο πολύ που αγόρασα και σύντομα θα ξεκινήσω και το δεύτερο βιβλίο με τη Σούζαν Ράϊλαντ, με τον τίτλο "Οι φόνοι του Νυχτολούλουδου".
2021-04-26 22:30:00
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ "
Ενδιαφέρον βιβλίο, αλλά σε ορισμένα σημεία κουράζει λίγο λόγω των πολλών λεπτομερειών και πολλών αναδρομών σε παλαιότερες ιστορικές περιόδους σε συνδυασμό με τις αναφορές στα έργα άλλων ιστορικών και μελετητών της γαιοπολιτικής, παλαιότερων και σύγχρονων. Το βιβλίο του Tim Marshall "Αιχμάλωτοι της Γεωγραφίας" που έχει παρόμοιο θέμα, μου φάνηκε πιο εύληπτο και ευχάριστο στο διάβασμα, ενώ παρά την αναφορά που γίνεται στην παρουσίαση αυτού του βιβλίου, λίγα είναι τα όσα γράφονται για την Ελλάδα.
2021-04-19 21:59:33
Σχόλιο για το βιβλίο "DNA"
Δεν είναι κακό βιβλίο, όμως δεν είναι κάτι φοβερά πρωτότυπο, αφού παρόμοια πλοκή έχουν και άλλα αστυνομικά μυθιστορήματα.Διαβάζεται πάντως ευχάριστα!
2021-04-13 06:35:03
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ"
Το βιβλίο αυτό, η πέμπτη περιπέτεια των Πέντεργαστ και Ντ\'Αγκόστα είναι αρκετά παλιό και δυσκολεύτηκα να το βρω. Θα το πρότεινα σε όσους αγαπούν τα περιπετειώδη ή γοτθικά μυθιστορήματα του 19ου αιώνα, καθώς ο κεντρικός ήρωας Πέντεργαστ συνδυάζει το ταλέντο στις μεταμφιέσεις και την εξαγωγή συμπερασμάτων του Σέρλοκ Χολμς, τη μυστικοπάθεια, τον προσωπικό κώδικα τιμής και την ευρυμάθεια του Κόμη του Μοντεχρήστο, την καλλιέργεια του Χάνιμπαλ Λέκτερ και την ευγένεια στη συμπεριφορά ευγενούς του 19ου αιώνα. Ο δε φίλος του Ντ\' Αγκόστα έχει την αφοσίωση και την αξιοπιστία του Γουάτσον, ενώ και η υπόθεση που καλούνται να λύσουν έχει μια παλιομοδίτικη αύρα.
2021-04-03 10:48:46
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ"
Πολύ καλό βιβλίο, όπως και το προηγούμενο, με τον τίτλο "Ψυχρός Γρανίτης". Κρατά το ενδιαφέρον των αναγνωστών αμείωτο!
2021-03-27 05:43:34
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΚΟΤΑΔΙ"
Χωρίς να δρέπει δάφνες πρωτοτυπίας, το βιβλίο αυτό, το πρώτο της σειράς "Φορσέτι" διαβάζεται ευχάριστα και το ενδιαφέρον του αναγνώστη διατηρείται. Η συγγραφέας δίνει μεγάλη έμφαση και στο πως οι ακραία χειριστικοί άνθρωποι διαταράσσουν τη ζωή των θυμάτων τους.
2021-03-21 09:03:52
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ"
Αρκετά ενδιαφέρον βιβλίο, στο γνωστό ύφος της συγγραφέως, αλλά με ελαφρώς λιγότερες υπερφυσικές πινελιές από το βιβλίο "Η αρπαγή της Άνι Θορν" της ιδίας και με κάπως πιο αδύναμη πλοκή σε ορισμένα σημεία -κατά τη γνώμη μου πάντα-από τα δύο προηγούμενα βιβλία της. Ωστόσο, τη θεωρώ πολύ καλή και πιστεύω ότι αξίζει να μεταφραστούν στα Ελληνικά και άλλα βιβλία της.
2021-03-15 08:08:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΙΕΡΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΝΥΧΤΑ"
Ως ανάγνωσμα, το βιβλίο αυτό όπου ο Μπός συνεργάζεται με τη Μπάλαρντ, το νεότερο δημιούργημα του Κόνελι, είναι ευχάριστο, αλλά δε με εντυπωσίασε τόσο όσο παλαιότερα βιβλία όπως το ΕΚΟ ΠΑΡΚ, Η ΣΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, ή Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ.Υπάρχουν μικρές αδυναμίες στην πλοκή και οι πρωταγωνιστές κάνουν πράγματα που έμπειροι αστυνομικοί μάλλον θα απέφευγαν.
2021-03-12 08:38:05
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΡΤΑ"
Το βιβλίο είναι γραμμένο με ύφος που θυμίζει τις ιστορίες του Άρθουρ Κόναν Ντόϊλ και σε γενικές γραμμές τα "μυστήρια κλειδωμένου δωματίου" σαν αυτά που έγραφε ο Carr του οποίου διάδοχος θεωρείται ο Paul Halter μου αρέσουν. Παρ\' όλα αυτά, το βιβλίο δε με ενθουσίασε καθώς υπήρχαν πολλά "τραβηγμένα" σημεία στην πλοκή και οι χαρακτήρες είναι μάλλον επίπεδοι.Κρίμα! Το περίμενα διαφορετικό και πραγματικά ήλπιζα ότι θα μου άρεσε περισσότερο.
2021-03-04 05:57:36
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"
Είναι η δεύτερη περιπέτεια με τον Ουάσιγκτον Πόου και παρά το γεγονός ότι ορισμένα κομμάτια της υπόθεσης είναι λίγο "τραβηγμένα", το ενδιαφέρον για τον αναγνώστη διατηρείται. Καλή συντροφιά για τους λάτρεις των αστυνομικών βιβλίων.
2021-02-28 09:33:16
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ "
Έχω διαβάσει αρκετές από τις περιπέτειες του \'Αλεξ Ντελαγουέρ και του φίλου του Μάϊλο Στέρτζις, οπότε η δαιδαλώδης πλοκή και οι ανατροπές είναι αναμενόμενα στοιχεία! Πολύ καλό, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη!
2021-02-22 07:44:28
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ"
Η μεγάλη ανατροπή στο βιβλίο αυτό έρχεται στο τέλος, ενώ ένα μεγάλο μέρος του αναφέρεται στις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες της βασικής ηρωίδας, της Σάρα. Διαβάζεται όμως αρκετά ευχάριστα!
2021-02-15 07:21:05
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΦΑΓΕΙΟ ΨΥΧΩΝ"
Πραγματικά ένα "αιματοβαμμένο" βιβλίο,όπου ο δολοφόνος μετατρέπει τα θύματά του σε μερίδες έτοιμες για μαγείρεμα... οι ανατροπές είναι πολλές και υπάρχει μπόλικη ειρωνεία και μαύρο χιούμορ παράλληλα με τη δράση και τις τραγικές ιστορίες. Κανένας χαρακτήρας, ούτε καν ο πρωταγωνιστής δε γλυτώνει τους μπελάδες ή τα λάθη... Ίσως η ωμότητα κάποιων περιγραφών ενοχλήσει, αλλά η ιστορία έχει ενδιαφέρον.
2021-01-18 11:09:54
Σχόλιο για το βιβλίο "ΝΕΚΡΗ ΣΑΡΚΑ"
Ένα βιβλίο με αρκετές ανατροπές, που διαβάζεται ευχάριστα! Οι πρωταγωνιστές αστυνομικοί εμφανίζονται και στο "ΨΥΧΡΟΣ ΓΡΑΝΙΤΗΣ".
2021-01-10 09:59:35
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ"
Όπως όλα τα βιβλία του Γκρανζέ, το βιβλίο έχει ενδιαφέρον και πολλές ανατροπές, με τη μεγαλύτερη να έρχεται στο τέλος του! Οι βωμολοχίες και η αναφορές στο σαδισμό ίσως ενοχλήσουν, αλλά σε γενικές γραμμές το βιβλίο μου άρεσε πολύ! Χρόνια Πολλά!
2020-12-25 10:16:17
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ"
Το βιβλίο είναι αρκετά καλό- παρά το γεγονός θυμίζει αρκετά το βιβλίο "ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ" της RUTH WARE δεν το βαριέσαι. Οι χαρακτήρες αφηγούνται εναλλάξ κομμάτια της ιστορίας με μικρές αναδρομές στο παρελθόν σύμφωνα με τη μόδα που ακολουθούν πλέον οι συγγραφείς. Υπάρχει και ένα "νήμα" της ιστορίας που κατά τη γνώμη μου επιδεχόταν περισσότερη ανάπτυξη, αλλά γενικά το βιβλίο είναι ευχάριστο.
2020-12-13 09:20:18
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ"
Αρχίζοντας να διαβάζω το βιβλίο αυτό, πίστεψα ότι απλώς θα έμοιαζε αρκετά με άλλα αστυνομικά θρίλερ που έχω διαβάσει και θα μου κρατούσε απλώς ευχάριστα συντροφιά για μερικές μέρες. Αρχικά μάλιστα το βιβλίο με κούρασε κάπως, καθώς στο πρώτο μισό του οι πληροφορίες που δίνονται στον αναγνώστη φαίνονται περττές, υπερβολικά πολλές και ασύνδετες μεταξύ τους. Η πρωταγωνίστρια Τερέζα Μπατάλια είναι μία αρκετά δυναμική αστυνομικός, που κάνει τη δουλειά της παρά το γεγονός ότι τα σημαντικά προβλήματα υγείας που έχει τη δυσκολεύουν (από άποψη υγείας και ηλικίας όμως δεν αποτελεί κάτι καινούργιο ως ηρωίδα, αφού θυμίζει την Χάνε Λάγκερλιντ, την ηρωίδα της CAMILLA GREBE). Παρ\' όλα αυτά χάρηκα που τελείωσα το βιβλίο, καθώς μετά τη μέση του πραγματικά υπάρχει καταιγισμός αποκαλύψεων και ανατροπών και ο "κακός" της υπόθεσης όντως δε μοιάζει με άλλον που έχω συναντήσει σε βιβλία....Τέσσερα αστεράκια από εμένα λοιπόν, αντί των τριών που πίστευα αρχικά ότι θα έβαζα.
2020-11-29 11:11:33
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΥΝΑΞΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ"
Έχει αρκετή δράση το βιβλίο αυτό και είναι το ίδιο μεγάλο με το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας και γραμμένο στο ίδιο ύφος με τα άλλα δύο. Η τριλογία αυτή δεν είναι ακριβώς το στυλ των βιβλίων που διαβάζω, αλλά χάρηκα εν τέλει που έκανα μία εξαίρεση.
2020-11-06 21:38:22
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΙΑΝΟΚΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ"
Το βιβλίο αυτό σε γενικές γραμμές έχει παρόμοιο ύφος γραφής με το πρώτο μέρος της τριλογίας, με εκτενείς περιγραφές και διαδεδομένη χρήση ιδιωματικών λέξεων και φράσεων, αλλά διαβάζεται ευκολότερα, καθώς είναι λίγο μικρότερο από το πρώτο και έχει περισσότερη δράση.
2020-10-29 06:25:59
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ"
Το βιβλίο, σε αντίθεση με πολλά βιβλία πολιτικού περιεχομένου διαβάζεται ευχάριστα, καθώς δεν κουράζει ιδιαίτερα. Κυκλοφόρησε ως ένθετο εφημερίδας και έτσι το διάβασα. Αυτό που με εντυπωσίασε αρκετά, ήταν η ευκολία με την οποία ο Ρώσος πολιτικός "έδειξε" ένα διαλλακτικό και ευχάριστο πρόσωπο στον Όλιβερ Στόουν και κατ\' επέκταση στο Δυτικό κοινό, παρά την πληθώρα και θεματολογία των ερωτήσεων.
2020-10-13 05:22:49
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ"
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΡΑΣΗ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΞΗΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ (ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΥΡΑ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ, ΠΟΥ Σ\'ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΖΙΣΚΙΝΤ "ΤΟ ΑΡΩΜΑ". ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΝΑΤΑΝΕΣ, ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Ο "ΚΑΚΟΣ" ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΝΙΜΠΑΛ ΛΕΚΤΕΡ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ "ΑΡΩΜΑΤΟΣ", ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΓΡΦΑΩΝ. ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ.
2020-10-05 08:03:38
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΠΙΤΙ"
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΑΝΤΑΜ ΦΟΛΕΪ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ". ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ!
2020-09-23 06:02:04

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS