Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους
Σχόλια Αναγνώστη: dimitelef
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΗΧΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ"
Είχα την προσδοκία ενός καλού βιβλίου, λόγω θέματος. Δυστυχώς το βρήκα πολύ βαρετό. Από τα ελάχιστα βιβλία που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω. Το παράτησα στην μέση.
2023-05-24 00:35:05
Σχόλιο για το βιβλίο "1793 "
Ένα αστυνομικό (κατά κάποιο τρόπο) διήγημα, τοποθετημένο στο πραγματικό ιστορικό πλαίσιο της Σουηδίας στο τέλος του 18ου αιώνα. Κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη σελίδα, με ωραία ανάπτυξη των χαρακτήρων, σε μια χρονική αντιστροφή στη σειρά των γεγονότων που περιγράφονται. Οι σελίδες "φεύγουν " γρήγορα, δεν κουράζουν και τελικά δεν θέλεις να τελειώσεις την ανάγνωση. Τα μόνα αρνητικά κατά την γνώμη μου είναι τα πολλά τοπωνύμια περιοχών που αναφέρονται, χρήσιμα μόνο σε κάποιον κάτοικο της Στοκχόλμης ( ευτυχώς δεν συμβάλλουν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη και κατανόηση της υπόθεσης) και κάποιες λίγες νοηματικές ασάφειες μέσα σε προτάσεις, που μπορεί να οφείλονται είτε στην μετάφραση, είτε στο αρχικό κείμενο. Σε κάθε περίπτωση δεν χαλούν την συνολική εικόνα και σίγουρα θα διαβάσω και το επόμενο βιβλίο (1794).
2023-05-08 12:31:46
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΡΟΣ Τ' ΑΣΤΡΑ "
Εξαιρετικό βιβλίο όχι μόνο για αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν κάποιες γνώσεις για το διάστημα (δεν λέω Αστροφυσικής και Αστρονομίας, μην τρομάξουμε κάποιους μη σχετικούς) αλλά για τον καθένα που θέλει να έχει βασικές γνώσεις για τον κόσμο πάνω στον οποίο περπατά. Καλογραμμένο με σωστή ισορροπία διάθεσης επιστημονικων πληροφοριών και απλού κατανοητού κειμένου από τον καθένα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα για όλους. Περιμένουμε και άλλες τέτοιες προσπάθειες απο τον Mr Astronio.
2023-05-06 12:45:50
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ"
Προσωπικά το βιβλίο μου φάνηκε αδιάφορο, προβλέψιμο και τελικά μετριότατο. Από την μέση και μετά το διάβασα, απλώς για να το τελειώσω.