Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές πάνω από 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες Δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 150000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: fotinipoliteia

Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΜΑΡΚΗΣΙΑ ΝΤΕ ΣΑΝΤ"
Έχασα χρόνο που διάβασα 40 σελίδες. Δεν ξέρω πώς θα ήταν στη μεταφορά του στο θέατρο, αλλά ως ανάγνωσμα είναι οικτρό κι απόλυτα βαρετό. Οι χαρακτήρες στεγνοί, φλύαροι και επίπεδοι. Το ίδιο και οι σκηνές.
2019-01-27 13:22:10
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑ"
Αρκετά καλό για το είδος του. Η διήγηση, μερικές φορές γίνεται κουραστική και έχει αχρείαστες λεπτομέρειες. Ευκολοδιάβαστο, αλλά χωρίς να δημιουργεί και ενθουσιασμό. Ενδιαφέρον είχαν τα διλλήματα σχετικά με την ενοχή των πρωταγωνιστών.
2019-01-27 13:20:10
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΙΚΤΟΣ"
Ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει τελευταία. Είναι αριστοτέχνης ο Zweig. Παρόλο το μεγάλο μέγεθος, δε σε κουράζει πουθενά και δεξιότεχνα σε υποβάλλει σε πολλές και διαφορετικές ψυχολογικές συνθήκες, ανάλογα με τη συνέχεια της ιστορίας. Εξαίρετο κι ως προς την αποτύπωση των εκφάνσεων του οίκτου, κι όχι μόνο. Σε δοκιμάζει σε κάθε σελίδα. Σε κάθε φράση. Σε στριμώχνει να σκεφτείς αν ήσουν στην θέση των ηρώων τι θα έκανες. Επιπλέον, αναμορφώνει επιδέξια τον οίκτο που μπορεί να αισθάνεσαι για άτυχους ανθρώπους που καθηλώνονται σωματικά, αλλά σου τονίζει πώς η ψυχή τους σφύζει από υπερπεριεκτικά συναισθήματα, τα οποία κάτω από το σκοτάδι του οίκτου μεταμορφώνονται κι αυτά.
2019-01-26 10:11:48
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΘΙΜΑ ΤΑΦΗΣ"
4.5 αστέρια για το βιβλίο. Και μόνο η ανάπλαση του χαρακτήρα τις Άγκνες και όλο το περιβάλλον της εποχής, αξίζει χίλια συγχαρητήρια η Κέντ. Απολαυστική, ξεκάθαρη και ιδιαίτερα ψυχογραφική η γραφή της. Σε κρατάει με κομμένη την ανάσα μέχρι το τέλος. Το τέλος επίσης, δίνει μια εκδοχή με την οποία τελικά δεν μπορείς να διαφωνήσεις και αυθόρμητα γυρνάς στις εξομολογήσεις της Άγκνες για τη μοίρα που τις επιφύλαξε η ζωή. Μια μοίρα που την καθιέρωσε ως το τέλος.
2019-01-24 11:35:44
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ"
4.5 αστέρια. Απίστευτες περιγραφές της άμμου και των ιδιοτήτων τους και μια αποπνικτική ιστορία που σε καθηλώνει με τις προσπάθειες διαφυγής του ήρωα, που στο βιβλίο είναι απλώς ο άντρας και η ηρωίδα είναι απλώς η γυναίκα. Καφκική ατμόσφαιρα και εξαιρετική τελικά η μετάφραση. Η τελευταία σκηνή καθηλώνει.
2019-01-24 11:35:38
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΨΥΧΗ"
3.5 αστέρια κυρίως για τη σύλληψη της ιδέας. Πολλά τα κενά στις μεταβατικές περιόδους που διανύει σε σχεδόν έναν αιώνα η Άννι, ή αλλιώς Έστερ. Καλή προσπάθεια αποτύπωσης της ψυχολογίας της, αλλά δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Σίγουρα, ένα βιβλίο διαφορετικό από τα συνηθισμένα του Κορτώ. Σε πολλά σημεία θύμιζε τον Τζόναθαν Κόου. Δεν ξέρω αν τον έχει διαβάσει κιόλας.
2019-01-24 11:35:32
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ"
πραγματική απόλαυση! Εξαιρετική η γραφή της Gordimer. Έχει διαφορετικά στοιχεία από τα συνηθισμένα και καταφέρνει να έχει έντονη διεισδυτική ματιά στους χαρακτήρες και τις εκφάνσεις τους. Η ανατροπή στο τέλος, κάνει την ιστορία ξεχωριστή.
2019-01-10 11:16:14
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ"
Εξαιρετικό από κάθε άποψη. Το διάβασα πολλά χρόνια πρίν και ευχαρίστως θα το διάβαζα κι ακόμα τόσες φορές. Δεξιοτέχνης ο Sartre με καταπληκτικές εναλλαγές στους χαρακτήρες του.
2018-12-26 17:07:46
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΟΛΗ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ"
Δυστυχώς, δεν κατάφερα να φτάσω ούτε μέχρι τη μέση. Ατελείωτες, βαρετές περιγραφές και τελικά δεν ξέρεις ποια είναι η ιστορία και που οδηγεί. Τα τρία αστέρια είναι πολλά. Βασικά, 2.5 και πολύ του είναι.
2018-12-26 16:58:06
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ "
Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο. Ο Barley κατέχει εξαιρετικά την τέχνη της διήγησης και η ιδιαιτερότητα της ιστορίας που παρουσίαζει σε οδηγεί να αισθάνεσαι κάθε στιγμή της εμπειρίας του με την επαφή του με έναν τόσο διαφορετικό πολιτισμό. Καταφέρνει δε, να μην κριτικάρει τη διαφορετικότητα των άλλων, αλλά τα δικά του κριτήρια και τη θέση του ως ανθρωπολόγου. Πραγματικά, μια απόλαυση.
2018-12-22 21:21:49
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΣΚΙΑ"
Το απόλαυσα σε όλο του το μεγαλείο. Εξαιρετική γραφή και η ιστορία ξεδιπλώνεται άψογα με αρκετά καλές προσεγγίσεις των χαρακτήρων. Το διάβασα απνευστί.
2018-12-22 21:08:40
Σχόλιο για το βιβλίο "ΝΟΡΜΑ"
Για την ακρίβεια, το βαθμολογώ με 2,5. Το διάβασα ως το τέλος χωρίς καμία παράλειψη. Κυρίως από περιέργεια για το πως θα εξελιχθεί. Δυστυχώς μεγάλη απογοήτευση, στο σύνολό του το βιβλίο. Μέχρι να καταλήξει να διηγηθεί την κυρίως ιστορία, έχεις φτάσει κοντά στη μέση. Και προσθέτει σε αυτή και ακόμη μία την οποία δεν τη δένει καλά με την προηγούμενη. Συγγραφικά δεν είναι απόλυτα κακή η γραφή της, αλλά δυστυχώς πάσχει σε όλα τα υπόλοιπα. Το επέλεξα από την περιγραφή και είχα μεγάλες προσδοκίες..
2018-12-22 21:06:20
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΑΠΑ"
Ενδιαφέρουσα γραφή, αλλά ίσως λίγο τραβηγμένη. Η ιστορία είναι σουρεαλιστική και διαβάζεται σχετικά γρήγορα, όμως ως περιεχόμενο είναι κάπως φτωχή. Τα τρία αστέρια είναι για την επινόηση της ιστορίας και το πως αποδόθηκε.
2018-12-14 08:31:29
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΝΟΥΒΕΛΑ"
Εξαιρετικό βιβλίο. Διαβάζεται απνευστί. Πολλή καλή έκδοση και μετάφραση. Η γραφή του Zweig σε συνεπαίρνει σε αυτή τη νουβέλα. Είναι ξεκάθαρο ότι κατέχει την τέχνη της γραφής και δεν κοροιδεύει ούτε στιγμή των αναγνώστη. Νιώθεις ότι η ιστορία αυτή έχει γραφτεί με μια ανάσα. Σαν να περίμενε να πάρει μορφή. Αψεγάδιαστη το ψυχογράφημα των πρωταγωνιστών. Το διάβασα απνευστί.
2018-12-13 17:45:43
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ"
Χωρίς δισταγμό, αξίζουν τέσσερα αστέρια σε αυτό το βιβλίο. Εξαιρετική η απόδοση μιας εποχής της Ελλάδας με φλέγοντα πολιτικά κι άλλα ζητήματα. Δε λείπει επίσης, από την ιστορία η θέση της γυναίκας εκείνης της εποχής που προσωποποιείται με τη Μαρή, αλλά και τη Μαριάνθη. Η Κακούρη, έχει συνθέσει το μυθιστόρημα βασιζόμενη σε πληθώρα βιβλιογραφικών κι άλλων αναφορών, αλλά το έχει κάνει περίτεχνα. Σε παρασύρει στην εποχή εκείνη, που μοιάζει τόσο μακρινή, αλλά συνάμα εντοπίζεις τα ίχνη της και στη σημερινή Ελλάδα. Τουλάχιστον βρίσκεις παραλληρισμούς. Επέλεξε ένα τέλος, που κατ\' εμέ προδιαγράφει τη θέση της γυναίκας. Της μεοσαστής εκείνης της εποχής, η οποία γίνεται έρμαιο των φιλοδοξιών ενός ανερχόμενου μεγαλοαστού. Ο Θανάσης είναι η "φωνή" του λαού. Εκπροσωπεί άλλη τάξη, τόσο κοινωνική όσο και ηθική. Οι λίγες ώρες που χρειάστηκαν να το τελειώσω, άξιζαν κάθε γραμμή. Ευχάριστη αλλαγή από εκεί που δεν το περιμένεις.
2018-12-10 17:31:39
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΔΗΜΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ "
Σε καμία περίπτωση αυτό το βιβλίο δεν μπορεί να συγκριθεί με το όταν έκλαψε ο Νίτσε και τη Θεραπεία του Σοπενάουερ. Ο Γιάλομ, σε κάθε μία από τις ιστορίες, ασχολείται τόσο πολύ με τον εαυτό του, που κατανατάει αηδία. Το διάβασα μόνο και μόνο για τις ίδιες τις ιστορίες. Που και σε αυτές, οι παρεμβάσεις του ήταν καθ'ολα πανομοιότυπες και τελικά βαρετές. Επίσης, αν και δεν το ομολογεί, συμπεριφέρεται σαν "καλός χριστιανός" και προωθεί μια συγκεκριμένη ηθική στάση των ψυχοθεραπευτών προς τους "ασθενείς". Επανέρχεται επίσης συχνά σε θέματα που φαίνεται να τον απασχολούν συνέχεια και σε προηγούμενα βιβλία του (θάνατος π.χ.) αλλά δεν αποτολμά να το αγγίξει επαρκώς, όπως φάνηκε στην αποτυχημένη προσπάθειά του με τον Κήπου του επίκουρου. Με αυτό το βιβλίο, κλείνω την όποια προσπάθεια με τον Γιάλομ.
2018-12-09 12:56:07
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ"
Δε γίνεται να το αφήσεις από τα χέρια σου. Κυλάει με ταχύτητα και μέχρι τη μέση σε καθηλώνει από αγωνία. Από εκεί και πέρα, για ένα κεφάλαιο ακόμα, γίνεται κάπως κουραστικό. Εκεί ακριβώς, κάνει μια στροφή. Είναι αρκετά κινηματογραφικό και δεν αποφεύγεις να αισθανθείς ότι "τελικά αυτό θα γινόταν". Πολλά κλισέ και ενώ ξεκινάει δεξιότεχνα δεν καταφέρνει να το συντηρήσει από τη μέση και πέρα. Σίγουρα, ένα βιβλίο που μπορεί να σου κρατήσει συντροφιά για μερικές ώρες. Απογοήτευση είναι το επίμετρο του Τζιόβα, αν και έχει ελάχιστα σημεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.
2018-12-09 12:55:53
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΝΥΦΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ"
Το βρήκα σε ένθετο εφημερίδας. Είναι για να περνά η ώρα. Τίποτα σπουδαίο. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.
2018-11-19 13:22:26
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΕΕ"
Λιτό, απλό -όχι απλοϊκό- και σε συνταράσει. Είναι μια σύντομη ιστορία που έντεχνα σε προκαλεί να σκεφτείς το θάνατο και την αγωνία των "ετοιμοθάνατων". Σαρκαστικό και με μεγάλη μαεστρία συγκινητηκό. Η θεία ροζ είναι μορφή. Κάλλιστα θα γινόταν ένα μικρό θεατρικό.
2018-11-19 13:17:43
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ"
Του δίνω δυο αστέρια για τις ατελείωτες επαναλήψεις και το κατά τα άλλα βαρετό περιεχόμενο. Ξεκίνησε με καλές προδιαγραφές αλλά δεν το στήριξε αναλόγως. Καταλήγεις ότι είναι μια ιστορία για εικοσάχρονα. Όχι ότι αυτό είναι κατακριτέο. Δυστυχώς, ένιωσα ότι σπατάλησα το χρόνο μου.
2018-11-19 13:14:12
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑΛΓΚΟ"
Το βιβλίο έπεσε τυχαία στα χέρια μου. Στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω πώς θα καταφέρει μέσα από τη διήγηση να περάσει στη μετουσίωση του έρωτα μιας γυναίκας για έναν άντρα που όπως φαίνεται θα μπορούσε να είναι ο ίδιος συγγραφέας. Πολλές και εύστοχες οι παρατηρήσεις για τα συναισθήματα και τον κόπο να είμαστε άνθρωποι. Κυλάει πολύ εύκολα και σου αφήνει μια ιδιαίτερα καλή αίσθηση στο τέλος, αν και δεν έχει σχέση με την κατάληξη της ιστορίας. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2018-11-19 13:10:50
Σχόλιο για το βιβλίο "ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ"
Ο Πάζ, γράφει πολύ όμορφα. Η συγκεκριμένη ιστορία σε ιντριγκάρει και ακολουθείς βήμα-βήμα τον πρωταγωνιστή στις αγωνιώδης, αλλά ταυτόχρονα και απλώς βιωματικές καταστάσεις, να ψάχνει αυτήν που τον χώρισε. Ο Πάζ, κατέχει την τέχνη του λόγου και ξέρει να σε τυλίγει ατμοσφαιρικά με τις πολύ στοχαστικές και ρεαλιστικές του απεικονίσεις. Στο τέλος θα περίμενες κάτι άλλο το οποίο τελικά δε γίνεται. Αφήνει την αίσθηση του ανικανοποίητου. Ίσως αυτός και να είναι ο στόχος..ίσως μια ιστορία αγάπης..
2018-11-19 13:06:07
Σχόλιο για το βιβλίο "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ"
Από όλα του Chavarria, αυτό μου άρεσε το λιγότερο. Πάρα πολύ κουραστικές οι περιγραφές και οι εναλλαγές των ιστοριών προκαλούν σύγχηση. Αυτό ειδικά συμβαίνει από τη μέση του βιβλίου και πέρα. Έφτασα στο τέλος, αλλά προσπέρασα πολλά σημεία. Η σύλληψη της ιδέας με την Ταπαχίνη ήταν καλή αλλά χάθηκε στο σύνολο του βιβλίου. Κρίμα, είχα ενθουσιαστεί πριν το πάρω.
2018-10-28 16:51:31
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ"
Δεν μπορώ να το προτείνω με σιγουριά. Έχει μια ιδιαιτερότητα η προσέγγιση της ιστορίας αυτού του "τραγικού" κοριτσιού, με ένα τέλος ίσως απελευθερωτικό; Υπήρχε έντονη προσπάθεια να επιδειχθεί ο εσωτερικός διάλογος του συγγραφέα που γράφει την ιστορία και συνεπώς το παραληρίζεις με τη Λισπέκτορ. Το επίμετρο της Σιξού δεν ήταν και πολύ διαφωτιστικό, μάλλον μπερδεύει για το στόχο της προσέγγισης της Λισπέκτορ.
2018-10-14 19:48:49
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΙΚΡΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ"
Ξεκίνησε καλά. Όμως το παρακάνει με την ανάλυση και τους ακραίους -κι άτοπους πολλές φορές-συσχετισμούς με θεωρήσεις που τον βολεύουν να τις συνθλίβει στα "μάτια" του ερωτευμένου υποτίθεται. Καταντάει να αντικειμενοποεί μέσα από μια καθ' όλα διεστραβλωμένη ματιά το ίδιο το υποκείμενο του έρωτά του. Απογοητευτικό. Δύο αστέρια, μόνο για την αρχή του και την καλή χρήση της γλώσσας. Κατά τα άλλα, απλά δεν ήθελα να το συνεχίσω.
2018-09-28 11:01:54
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ"
Διαβάζετε ευχάριστα. Δε διαφωτίζει περισσότερο σε σχέση με τη Μήδεια. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιγραφές, αλλά υπάρχει μια αντίθεση από την αρχική Μήδεια (μάγισσα, Ιέρεια κτλ) με την άλλη που απλώς "θυσιάζεται" για τον Ιάσονα.
2018-09-23 22:50:04
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ"
Σίγουρα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και αποδίδεται στο μέγιστο με την ευφυή γραφή του Beatty. Ωστόσο, μετά τη μέση του βιβλίου, κουράζεσαι από την ίδια την ιστορία και τις ατελείωτες αναφορές σε άλλους συγγραφείς ή ταινίες ή από το πανομοιότυπο μοτίβο της υπόθεσης. Ενώ σου έχει δημιουργήσει αναμονή για την εξέλιξη της δίκης, δεν καταφέρνει να φτάσει σε κορύφωση ή κάποιο τέλος που συνδέει όλη την πολυπλοκότητα της ιστορίας. Πάντως, από Αφροαμερικάνικη λογοτεχνία είναι σίγουρα μια προσθήκη και σε υποβάλλει να σκεφτείς τι συμβαίνει στη σύγχρονη Αμερική. Επίσης, εντυπωσιακή κι εκκεντρική είναι η ανατροφή του ήρωα από τον πατέρα του.
2018-09-23 12:55:22
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ"
Με εξέπληξε το βάθος της ιστορίας μέσα από τις όχι και τόσο εξεζητημένες περιγραφές και την απλοϊκότητα της ιστορίας. Από ένα σημείο και πέρα, λίγο πρίν το θάνατο της Μαίη, αρχίζεις και υποψιάζεσαι τι θα συμβεί, αλλά η αναδίπλωση της συνηδειτοποιήσης του Τζόν μετά από τη φευγαλέα συνάντηση με έναν τυχαίο είναι ωραίο στοιχείο της υπόθεσης. Λεπτεπίλεπτη γραφή κι ακρίβεια στην περιγραφή των χαρακτήρων με ένα μοναδικό τρόπο.
2018-09-19 09:57:11
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ"
Το τελείωσα με μιάς. Σαφέστατα το ύφος και το στυλ είναι αξιόλογα κι αρκετά εντυπωσιακά για την αφήγηση.
Μέχρι τη μέση, δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα να το συνεχίσω, κι εκεί έγινε η μεγάλη ανατροπή. Κρατήθηκα μέχρι εκείνο το σημείο, από την πολλή επιδέξια γραφή του Ba
es. Η ροή είναι εξαιρετική και η πλοκή εντελώς δεμένη.
Εξαιρετική η ανατροπή στο τέλος. Το βαθμολογώ με 4 μόνο και μόνο γιατί άργησε να δημιουργήσει αναμονή για τη συνέχεια. Το έκανε στη μέση του βιβλίου.

2018-09-19 09:57:02
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΕΝΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ"
ήταν στην Κυριακάτικη έκδοση εφημερίδας και πραγματικά μου άρεσε πολύ. Σίγουρα κάποια σημεία θα μπορούσαν να είναι καλύτερα και οπωσδήποτε η συγγραφέας δεν αποφεύγει να αφήνει αξεκαθάριστα κάποια βασικά ζητήματα. Οπωσδήποτε όμως, καταφέρνει να σκιαγραφήσει πάρα πολύ καλά την επιβολή της εξουσιαστικής πατριαρχίας στο πέρασμα των αιώνων. Πάρα πολλές οι βιβλιογραφικές αναφορές σε πληθώρα συγγραφέων, τόσο του φεμινιστικού φάσματος κι άλλων πολλών. Αξίζει να διαβαστεί.
2018-09-16 22:06:41

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

ΠροσφορέςΠερισσότερα

ΑΙΓΥΠΤΟΣ
SEIDEL MATTHIAS
€15.00 €6.75
(-55%)
Κερδίζετε €8.25
ΤΑ ΚΟΣΜΟΚΩΜΙΚΑ
CALVINO ITALO
€10.60 €5.30
(-50%)
Κερδίζετε €5.30

Κατά τ’ άλλα ...Περισσότερα

Ο Paul Verlaine και ο Arthur Rimbaud

ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα

Charles Bukowski: Aγάπη είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται αγάπη είναι αυτό που νομίζεις ότι ο άλλος έχει καταστρέψει αγάπη είναι ένα τσιγάρο με φίλτροβαλμένο στο στόμα σου καιαναμμένο ανάποδα αγάπη είναι ...

Βρείτε μας στο...

Ασφαλείς Συναλλαγές

Verisign Eurobank EFG
Paypal MyBank
Verisign Eurobank EFG
Paypal MyBank