Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: karanos1947

Σχόλιο για το βιβλίο "ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! "
Μια πολύ καλή προσπάθεια στον χώρο του αθλητικού βιβλίου που αξίζει να στηριχθεί όχι μόνο από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Προσωπικά δεν ανήκω σ\' αυτούς, αλλά πιστεύω ότι όσοι έχουν δυνατότητα καλό θα είναι να γράψουν κάτι για την αγαπημένη τους ομάδα. Θα είναι χρήσιμο βοήθημα για τους νεώτερους.
2021-05-24 19:05:44
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821"
Εντυπωσιακό λεύκωμα τόσο από αισθητική, όσο και περιεχόμενο. Πολύ καλή δουλειά! Αναφέρονται ονόματα αγωνιστών, τόσο στον στρατιωτικό όσο και στον πολιτικό τομέα, παντελώς άγνωστα στο ευρύ κοινό με εξαίρεση ίσως τον οπλαρχηγό Αγγελή Γάτσο, στενό συνεργάτη και συμπολεμιστή του Γέρο-Καρατάσου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα άρθρα και κείμενα των παραρτημάτων με πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Συνιστάται ανεπιφύλακτα! Η χαμηλή τιμή αυτού του Επετειακού λευκώματος αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο για την απόκτησή του.
2021-03-18 10:37:37
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΧΑΚΙ "
Συμβαίνει να έχω ζήσει εκείνα τα χρόνια και να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα. Είχα επίσης την τύχη να γνωρίζω προσωπικά τόσο φίλους, όσο και αντιπάλους του τότε καθεστώτος πολιτικούς, δημοσιογράφους, δημόσιους λειτουργούς κ.ά. Συζητώντας εκ νέου με ορισμένους εν ζωή ακόμη, από αυτούς τους φίλους και γνωστούς, για αρκετά ζητήματα που αναφέρονται στο βιβλίο κατέληξα στην πεποίθηση ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα προπαγανδιστικό λιβελλογράφημα που επιχειρεί ανεπιτυχώς (για όσους γνωρίζουν τα γεγονότα) να παρουσιάσει το άσπρο για μαύρο για το μεγαλύτερο μέρος των περιπτώσεων. Για τις υπόλοιπες αμφιλεγόμενες περιπτώσεις αποφεύγω να τοποθετηθώ διότι είναι ζητήματα που εξαρτάται από ποια οπτική γωνία τα προσεγγίζεις, η περίπτωση του μισογεμάτου και μισοάδειου ποτηριού. Συμπερασματικά: Πρόκειται για ένα άχρηστο πόνημα που θα μπορούσε να αντικατασταθεί με ένα κομμάτι χαρτί που θα έγραφε: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ! Είναι η πρώτη φορά που λυπήθηκα τα 15 ευρώ που πλήρωσα για να αγοράσω ένα βιβλίο. Δεν σας κρύβω ότι όταν τελείωσα την ανάγνωσή του το πέταξα στον ειδικό κάδο σκουπιδιών της γειτονιάς μου για τα παλιόχαρτα.
2020-11-02 13:16:27
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ"
Θα συμφωνήσω με την κριτική του "Βιβλιόφιλου". Ίσως στις αρχές της δεκαετίας του \'60 που πρωτοκυκλοφόρησε να κάλυψε ένα κενό, αλλά εν έτει 2020 είναι τραγικά ξεπερασμένο και απελπιστικά ρηχό. Προφανώς οι οπαδοί του συγγραφέα βολεύονται με την λογική "στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι".
2020-04-04 19:26:51
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ "
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους όσοι έχουν έστω και στοιχειώδεις γνώσεις της Ιστορίας και του πολιτισμού της Αγύπτου. Θα εξασφαλίσουν άφθονο γέλιο που μας χρειάζεται αυτές τις μέρες. Το ότι ο συγγραφέας είναι ανύπαρκτο πρόσωπο μη σας απογοητεύει. Εξ άλλου η συγγραφή ανοησιών δεν χρειάζεται συγγραφείς και μάλιστα καθηγητές ...Αιγυπτιολογίας, Αμερικάνους βεβαίως, βεβαίως. Τα όσα απίστευτα γράφονται είναι ατράνταχτη απόδειξη ότι η βλακεία είναι πραγματικά ανίκητη!
2020-03-24 14:33:17
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΓΗ"
Ένα αριστούργημα της ΕΦ που το έχω διαβάσει αμέτρητες φορές. Ίσως οι συχνές αναφορές του στην Ελλάδα και στην Μυθολογία της είναι αυτό που με ενθουσίασε την πρώτη φορά που το διάβασα, κάπου στα τέλη του \'70. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στους λάτρεις της ΕΦ
2020-02-01 22:35:35
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΟΦΩΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "
Εξαιρετικό! Η πληρέστερη και η πλέον επιστημονικά και βιβλιογραφικά προσέγγιση του θέματος.Πολύ σημαντική η αυστηρή κριτική και αποδόμηση των αστικών μύθων που κυκλοφορούν για την προέλευση των Σκιπετάρων με πλούσια τεκμηρίωση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και αναμένω την νέα έκδοση που δεν πρέπει να λείπει από την βιβλιοθήκη όλων εκείνων που ενδιαφέρονται για το θέμα.
2018-12-29 12:07:15
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ "
Δυστυχώς με όλο αυτό το σκουπιδαριό που έχουμε λουστεί φθάσαμε στο σημείο να θεωρούμε σημαντική την περίληψη της ελληνικής Ιστορίας του Σβορώνου και έργο πατριωτικό!
2018-12-11 17:16:58
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ 1821 "
Ειλικρινά απορώ πώς είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τέτοια ήκιστα σοβαρά "πονήματα". Προσωπικές απόψεις, κουτσομπολιά, ιδεοληψίες και ιδεοπληξίες με παντελή απουσία έγκυρης ιστορικής τεκμηρίωσης. Θλιβερό...
2017-01-25 19:50:09
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ "
Είμαι γνώστης και ομιλητής αυτού του ιδιώματος το οποίο αγνοεί παντελώς ο συγγράψας αυτό το προσβλητικό και διαστρεβλωτικό προπαγανδιστικό πόνημα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η μαύρη βίβλος της εθνομηδενιστικής ψευδολογίας. Πιστεύω ότι η πλέον αποστομωτική και εύστοχη απάντηση δόθηκε εδώ: http://ethnologic.blogspot.gr/2011/11/blog-post_22.html
2016-12-20 18:57:19
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ "
Δυστυχώς σε μεγάλο τμήμα της ακαδημαϊκής κοινότητας στην Ελλάδα, δεν έχει ακόμη συνειδητοποιηθεί ότι η πολυπραγμοσύνη εκθέτει ανεπανόρθωτα τον επιστήμονα όταν "μπαίνει σε ξένα χωράφια". Ο συνάδελφος Κ. Τρ. ατυχώς επέλεξε αυτήν την οδό με αποτέλεσμα ενώ το πρώτο μέρος του βιβλίου του είναι πολύ ενδιαφέρον, στην συνέχεια εκτρέπεται σε εικοτολογίες και αοριστίες που καταστρέφουν την επιστημονική εγκυρότητα του βιβλίου. Προφανώς αγνοεί βασικά ζητήματα Εθνολογίας, Ιστορικής Γλωσσολογίας, αλλά και Προϊστορικής Αρχαιολογίας με αποτέλεσμα η εγκυρότητα του βιβλίου του να τίθεται εν αμφιβόλω. Λυπηρό!
2016-12-12 22:16:24
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ "
Βιβλίο γραμμένο στο γόνατο όχι για να ενημερώσει, αλλά για να στηρίξει τις ιδεοληψίες και εμμονές του εκλιπόντος. Απαράδεκτο!
2016-11-29 15:31:26

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS