Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: gmisir

Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, 1821-1833 (ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Θεωρώ αδιανόητη τη μελέτη της περιόδου της ελληνικής επανάστασης του 1821 χωρίς την προσεκτική μελέτη του βιβλίου αυτού.
Όλα τα σύγχρονα βιβλία που έχω για την περίοδο (και σέβονται τον εαυτό τους και τον αναγνώστη...) , το περιέχουν στη βιβλιογραφία τους .
Αν δεν το έχετε ΠΡΕΠΕΙ να το αποκτήσετε . Αντικειμενικό , διδακτικό , περιεκτικό , με καταξιωμένη και μεγάλη σε έκταση βιβλιογραφία (πρωτογενών-δευτερογενών πηγών)
Νομίζω ο αείμνηστος δημιουργός του άφησε ένα ανεξίτηλο διαμάντι που θα κοσμεί ΠΑΝΤΑ τη βιβλιογραφία της περιόδου .
2023-05-02 22:04:25
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΡΟΣ Τ' ΑΣΤΡΑ "
Συστήνω ανεπιφύλακτα το βιβλίο αυτού του παιδιού . Και λέω παιδί γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος που λατρεύει τη δουλείά του και με γνώμονα τη λογική μπορεί να μεταφέρει στους νέους ανθρώπους όμορφα και απλά τις επιστημονικές ιδέες .Πράγμα απαραίτητο για τις εποχές της παραπληροφόρησης και του σύγχρονου σκοταδισμού που δυστυχώς προβάλλεται από αρκετά σύγχρονα ΜΜΕ και sites . Η αιτιολογία τους είναι ότι η επιστήμη ΔΕΝ είναι για όλους γιατί είναι δύσκολη και ακαταλαβίστικη . Γιαυτό χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι όπως ο συγγραφέας γιατί έχουν την ικανότητα και υπομονή να μεταφέρουν την επιστήμη όμορφα στα αυτιά των ανθρώπων ώστε να μη μολύνονται μονάχα από τη σαπίλα των εύπεπτων αντιεπιστημονικών ιδεών .
2021-02-06 20:47:04
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΛΛΑΔΑ 1453-1821 "
Πρέπει να διαβαστεί από όλους. Απλό , αντικειμενικό με επιχειρήματα και αναφορές σε πηγές Η προηγούμενη ,εξαντλημένη πλέον έκδοση είχε σελίδες με μικρό μέγεθος και πολλά ορθογραφικά και συντακτικά κυρίως λάθη. Παρόλαυτά διαβαζόταν άνετα και ρουφιόταν σα νερό. Καμία σχέση με ανθελληνισμό , απλά προσπαθεί ο συγγραφέας να είναι όσο γίνεται αντικειμενικός , αν και είναι δημοσιογράφος με λατρεία στη νεότερη ελληνική ιστορια .
2019-11-24 23:44:18
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ"
Θεωρώ αδύνατον για την ελληνική πραγματικότητα να ξεκινήσει κανείς την περιπέτεια του στην κβαντική μηχανική χωρίς να περάσει από αυτό το βιβλίο σταθμό του εξαίσιου ανθρώπου και δασκάλου Στέφανου Τραχανά. Οργανωμένο σε μικρά αυτόνομα εύληπτα μαθήματα γραμμένα με το μοναδικό ύφος του σχεδόν αυτοδίδακτου αυτού επιστήμονα , το βιβλίο οδηγεί τον άπειρο αναγνώστη σε "μυστικά" που είναι πρακτικά αδύνατον να τα συναντήσει σε άλλα εισαγωγικά βιβλία σύγχρονης-κβαντικής φυσικής.
2019-03-09 12:02:03
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ - ΕΠΙΤΟΜΟ)"
Η προσπάθεια κάποιου ανθρώπου λάτρη της επιστήμης και των ανώτερων μαθηματικών να αρχίσει να μπαίνει στην πραγματική κατανόηση του ηλεκτρομαγνητισμού ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αρχίσει απτό θαυμάσιο αυτό βιβλίο του D.Griffiths. Είναι από τις περιπτώσεις δασκάλων που χαίρεσαι να διαβάζεις και να μελετάς για το δύσκολο και προκλητικό αυτό αντικείμενο. Στα θετικά της έκδοσης αυτής των ΠΕΚ (3ης αμερικάνικης ) η κυκλοφορία στα αγγλικά βέβαια του λυσαρίου των προβλημάτων του τόμου .
2019-01-27 19:01:05
Σχόλιο για το βιβλίο "ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, 1750-2015 (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Αντικειμενική ιστορική μελέτη , διανθισμένη με πίνακες και κατατοπιστικά διαγράμματα.
Απαλλαγμένο από εθνικιστικές τάσεις το πόνημα του Γιώργου Δερτιλή , επαγγελματία επιστήμονα ιστορικού , αποτελεί απαραίτητο ανάγνωσμα όχι μόνο για τον έμπειρο αλλά και για τον αμύητο ερευνητή της νεώτερης ελληνικής ιστορίας .
2019-01-27 18:27:36
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ"
Απαραίτητο και μοναδικό Βιβλίο στο είδος του. Απλή μαθηματική γλώσσα από δύο ταλαντούχους δασκάλους του MIT ,ελληνικής καταγωγής , που μας κάνουν υπερήφανους στις ΗΠΑ.
Στα πολύ θετικά του βιβλίου , είναι ότι προσφέρεται για αυτομάθηση ενός απαραίτητου τομέα των Μαθηματικών , αφού κυκλοφορεί το πλήρες λυσάριό του ,όπως εύστοχα αναφέρεται στην περιγραφή του.
2018-12-31 19:07:32
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΠΤΙΚΗ "
Eίναι ένα θαύμα η έκδοση στα ελληνικά αυτού του βιβλίου του 87χρονου πλέον δασκάλου της οπτικής Eugene Hecht. Είναι συγκινητική η προσπάθεια του μεταφραστή και των εκδόσεων Gutenmberg να φέρουν κοντά στους ανθρώπους των θετικών επιστημών της χώρας μας , αυτό το θηριώδες σε όγκο , αλλά κλασικό και διαχρονικό κείμενο.
Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο !!
Θέλει προσεκτική μελέτη ( δεν είναι το πιο εύκολο κείμενο...) , είναι όμως βέβαιο ότι στο τέλος θα βγεις μόνο κερδισμένος στην κατανόηση του φωτός και των ιδιοτήτων του σε υψηλό επίπεδο. Είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το θεωρώ αδιανόητο να λείπει από το ράφι οποιουδήποτε φυσικού.
2018-12-26 22:06:56
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ"
Το βιβλίο αυτό είναι εξαίσιο και παρόλο που είναι παλιότερη έκδοση της σύγχρονης αμερικάνικης έκδοσης , είναι ουσιαστικά ο μόνος βέβαιος τρόπος να κατακτήσει τις χημικές έννοιες ο σύγχρονος Έλληνας σκεπτόμενος άνθρωπος των θετικών επιστημών Ο λόγος είναι απλός : Για την τεράστια συλλογή ερωτήσεων και προβλημάτων που διαθέτει ο πανάξιος μεταφραστής του στη γλώσσα μας , μπήκε στον κόπο να μεταφράσει τις απαντήσεις τους σε τρία πολύ βοηθητικά λυσάρια. Με τα λυσάρια αυτά το παρόν βιβλίο μετατρέπεται σε έναν πρώτης τάξης οδηγό εκμάθησης της βασικής ανόργανης χημείας γιατί ο αναγνώστης μπορεί να τσεκάρει τις γνώσεις του άμεσα , χωρίς άγχος και να ανακαλύψει ΜΟΝΟΣ του τις τυχόν αβλεψίες και λάθη του. Πρόσφέρεται λοιπόν για κάτι πολύ βασικό για το λάτρη των θετικών επιστημών ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΘΗΣΗ !!
Θερμά συγχαρητήρια στον κ.Κλόυρα και σε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην εμφάνιση αυτού του διαμαντιού της Χημείας στη χώρα μας.
2018-12-07 22:08:17
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ "
Απαραίτητο ανάγνωσμα για επιστήμονες και μη , για τη γεφύρωση και συνύπαρξη με αρμονία πίστης και επιστήμης.Γραμμένο από ένα επιστήμονα πρώτης γραμμής , πρώην άθεο παίρνει σοβαρά υπόψιν και το πνευματικό κομμάτι της ανθρώπινης φύσης.
2018-03-18 19:49:14
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΙΩΠΗΛΗ ΑΝΟΙΞΗ"
Μανιφέστο που ξύπνησε την περιβαλλοντολογική συνείδηση πολλών ανθρώπων της δεκαετίας του ΄60 και έγινε best seller. H βιολόγος της θάλασσας Rachel Carson προσπαθεί με σχετικά απλό τρόπο να δείξει την επικινδυνότητα των χημικών που χρησιμοποιούνται από τον άνθρωπο και υποβαθμίζουν αρκετά την ποιότητα του φυσικού περιβάλλοντος.
Κλασικό και διαχρονικό το βιβλίο αυτό δεν πρέπει να λείπει από ΚΑΝΕΝΑ ράφι και γραφείο ανθρώπων με περιβαλλοντολογικές ευαισθησίες .
2017-09-24 10:06:41

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Η. ΣΩΤΗΡΙΟΣ
€25.00 €12.50
(-50%)
Κερδίζετε €12.50
1821
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€32.90 €16.45
(-50%)
Κερδίζετε €16.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS