Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: Andy1979

Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΡΟΝΤΕΟ "
Τρεις καλές ιστορίες του Λούκυ Λουκ από τις πρώτες που γράφτηκαν και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τις επόμενες. Ειδικά η τελευταία ιστορία αυτού του τεύχους δείχνει έναν Λούκυ Λουκ λίγο κακό, χωρίς να διστάζει να περιγελάσει και να σπάσει πλάκα με έναν αθώο άνθρωπο, προκααλώντας του πολλά προβλήματα...
2019-08-23 23:38:32
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ"
Ο συγκεκριμένος τόμος περιέχει πολύ ωραίες ιστορίες με κορυφαίες "Ο Σερίφης της Μαύρης Κοιλάδας", "Ο Φύλακας των Ακτών" και "Το Μυστικό του Παλιού Κάστρου" που μένουν αξέχαστες. Ντόναλντ, Σκρουτζ, Χιούη, Λιούη και Ντιούη στα καλύτερα τους. Πολύ καλή επιλογή!
2019-08-17 22:57:59
Σχόλιο για το βιβλίο "BATMAN: YEAR ONE "
Απλά εκπληκτικό! Εξαιρετικά καλογραμμένο, μας δίνει τον πρώτο χρόνο της παρουσίας του Μπάτμαν και του Τζιμ Γκόρντον στο Γκόθαμ Σίτι. Μας δείχνει πως ήταν το Γκόθαμ και ποια ήταν η ανάγκη επέμβασης των δύο αυτών ανδρών σε μια πόλη παραδομένη στην παρανομία. Πάρα πολύ καλή ιστορία που σε καθηλώνει!
2019-08-17 22:23:16
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ "
Με αφορμή την συμμετοχή του Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι συγγραφείς (και οι δύο καθηγητές αρχαίας ιστορίας στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ) περιγράφουν με ένα σύντομο και εύληπτο τρόπο την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ελλάδα. Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει μια απλή γεύση από την ιστορία των αρχαίων ολυμπιακών αγώνων μπορεί να κάνει μια καλή αρχή με το συγκεκριμένο βιβλίο.
2019-07-29 18:59:22
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ"
Από κάθε άποψη ιστορικός ο συγκεκριμένος τόμος με ιστορίες που έχει γράψει ο Καρλ Μπαρκς, καθώς περιέχει την πρώτη εμφάνιση του Σκρουτζ Μακ Ντακ. Πρόκειται για την ιστορία "Χριστούγεννα στο βουνό της Αρκούδας" του 1947. Περιέχονται όμως και άλλες ιστορίες με κορυφαία "Το φάντασμα του σηλαίου" Πολύ καλή επιλογή και άκρως συλλεκτικός τόμος.
2019-07-21 23:47:31
Σχόλιο για το βιβλίο "WATCHMEN "
Το καλύτερο graphic novel όλων των εποχών! Εξαιρετική πλοκή και οι χαρακτήρες μένουν για πάντα στην μνήμη του αναγνώστη. Το συγκεκριμένο κόμικ είναι πραγματικά συγκλονιστικό και η ανάπτυξη των χαρακτήρων συγκλονιστική. Ο τρόπος γραφής του Alan Moore καθηλώνει τον αναγνώστη, ενώ η εξέλιξη της ιστορίας σε κάνει να μην θέλεις να το αφήσεις από τα χέρια σου! Αριστούργημα!
2019-07-14 22:17:11
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ "
Το συγκεκριμένο τεύχος περιέχει δύο από τις πρώτες ιστορίες που έγραψε και σχεδίασε ο Morris. Ο Λούκυ Λουκ σε αυτές τις ιστορίες δεν ανταποκρίνεται στον χαρακτήρα που έχουμε συνηθίσει. Ούτε σχεδιαστικά είναι αυτός που ξέρουμε, ούτε ως χαρακτήρας. Μάλιστα για πρώτη φορά σκοτώνει κάποιον... Σίγουρα συλλεκτικό και ενδιαφέρον για την εξέλιξη του ήρωα τεύχος,
2019-07-14 22:00:57
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "
Εξαιρετικό βιβλίο που χρησιμοποιείται ως εγχειρίδιο για την λειτουργία ενός Γραφείο Τύπου. Με σαφή καθοδήγηση, διασαφηνίζει όλες τις λειτουργίες του ΓΤ και δίνει πολύτιμες συμβουλές σε κάθε ενδιφερόμενο.
2019-06-02 19:31:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ"
Παρόλο που βρισκόμαστε στην εποχή του διαδικτύου, το συγκεκριμένο βιβλίο δίνει τον απαραίτητο μπούσουλα για ψάξουμε στο διαδίκτυο σχετικά με υποτροφίες. Υπάρχουν πολλοί φορείς (κληροδοτήματα κλπ) που δεν έχουν σελίδες στο διαδίκτυο, οπότε μόνο το βιβλίο παρέχει τις πληροφορίες. Συνολικά περιέχονται 1.437 πηγές υποτροφιών στην Ελλάδα με τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις επικοινωνίας.
2019-01-20 19:16:51
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ "
Ο συγκεκριμένος τόμος περιέχει 11 ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Ντακ, που έγραψε ο Καρλ Μπαρκς την περίοδο 1946-47. Εξαιρετικές ιστορίες που κάνουν μικρούς και μεγάλους να γελούν ακόμη και σήμερα. Είναι διαχρονικές και μοιάζουν να έχουν γραφτεί σήμερα! Άριστη επιλογή για κόμικς της Ντίσνεϊ!
2019-01-05 17:15:05
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ 20ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ "
Διασκεδστική καθαρά καουμπόϊκη περιπέτεια ου Λούκυ Λουκ, που θα μπορούσε άνετα να αποτελεί σενάριο κινηματογραφικής ταινίας γουέστερν. Ινδιάνοι επιτίθενται, λόγω παρεξήγησης, στο ηρωικό 20ο Σύνταγμα Ιππικού και ο Λούκυ Λουκ αναλαμβάνει δράση. Σε γενικές γραμμές μια καλή ιστορία με ωραίες στιγμές.
2019-01-01 02:41:06
Σχόλιο για το βιβλίο "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΗΣ DC COMICS"
Το όνομα και μόνο του Alan Moore αποτελεί εγγύηση ότι δεν πρόκειται να απογοητευτεί ο αναγνώστης. Και έτσι είναι. Διαβάζοντας τη συγκεκριμένη συλλογή ιστοριών θα συναντήσουμε τον Σούπερμαν, τον Μπάτμαν, την Wonder Woman, τον Green Lantenr, τον Green Arrow, τον Swamp Thing και άλλους, λιγότερο γνωστούς χαρακτήρες σε απολαυστικές περιπέτειες.
2018-12-28 11:18:22
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΝΗΜΗ "
Εξαιρετικό βιβλίο. Ο συγγραφέας αναλύει σε βάθος τις δολοφονίες του Γεωργίου Α\', του Λαμπράκη και του Χαλκίδη παρουσιάζοντας πλήθος στοιχείων, ντοκουμέντων και τεκμηρίων. Στο δεύτερο μέρος αποκλύπτει όλο το παρασκήνιο για το πως στήθηκαν τα μνημεία για τα συγκεκριμένα θύματα στην Θεσσλονίκη. Τέλος, ο ιστορικός Ανδρέας Σταματόπουλος κάνει μια πολύ ενδιφέρουσα ανάλυση για το πως η ιστορική μνήμη περνάει στις επόμενες γενιές μέσω των μνημείων και με ποια κριτήρια οι φορείς της πολιτικής εξουσίας αποφσίζουν για ποιους θα στήσουν μνημεία και για ποιους όχι...
2018-12-23 01:47:33
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ"
Εξαιρετικός τόμος με ιστορίες που έγραψε ο Καρλ Μπαρκς. Τις διαβάζεις και τις ευχαριστιέσαι! Μπορούν να διαβαστούν τόσο από μικρούς, όσο και μεγάλους. Μια εξαιρετική επιλογή για όποιον απολαμβάνει ιστορίες με τον Ντόναλντ Ντακ και τα ανίψια του Χιούξ, Λιούη και Ντιούη.
2018-11-15 19:22:48
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ASTERIX ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΙΤΑΛΙΚΟΣ "
Η τρίτη καινούρια περιπέτεια του Αστερίξ δείχνει ότι οι νέοι συγγραφείς βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Πραγματικά αστεία και απολαυστική αυτή η περιπέτεια, θυμίζει τις παλιές καλές ιστορίες.
2018-11-08 22:45:40
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ "
Διαφορετική από τις προηγούμενες ιστορίες του Λούλυ Λουκ, αρκετά διδακτική, διαβάζεται ευχάριστα. Παράλληλα, αντικατοπρίζει μιά εποχή που όλοι πίστευαν ότι θα γίνουν πλούσιοι και έψαχναν μανιωδώς να βρουν χρυσό.
2018-10-31 07:38:27
Σχόλιο για το βιβλίο "BATMAN: Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ"
Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά για το συγκεκριμένο βιβλίο. Μια λέξη αρκεί. Αριστούργημα! Ο συγγραφέας προσεγγίζει τον Μπάτμαν, όπως δεν έχει επιχειρήσει να κάνει κανείς στο παρελθόν. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Ένας Μπάτμαν διαφορετικός αφού βρίσκεται σε μια ηλικία άνω των πενήντα ετών, καλείται να πολεμήσει το έγκλημα για άλλη μια φορά. Τα πάντα είναι τέλεια και επικά με αποκορύφωμα τις σκηνές με τον Τζόκερ και τον Σούπερμαν. Το βιβλίο αυτό δίνει μια άλλη διάσταση στην τέχνη των κόμικς και είναι πραγματικά αξεπέραστο.
2018-10-28 16:07:48
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΙΣΙΠΗ"
Υπέροχες ιστορίες που διβάζονται με το ίδιο ενδιαφέρον τόσο από μικρού, όσο και μεγάλους. Έχει και συλλεκτική αξία καθώς περιέχει την μοναδική ιστορία με τον Μίκυ Μάους που έγραψε ο Καρλ Μπαρκς.
2018-09-23 21:44:33
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΠΙΛΥ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ "
Ο Λούκυ Λουκ συναντάει τον Μπίλυ τον Τρομερό και το χάος είναι το λιγότερο που μπορεί να συμβεί! Απολαυστικότατη ιστορία που δίνει στους αναγνώστες την δυνατότητα να δουν τον Λούκυ Λουκ να μεταμορφώνεται σε έναν αδίστακτο κακοποιό! Υπέροχο κάθε καρέ που περιέχει τον Μπίλυ, του οποίου οι ατάκες προσφέρουν απίστευτο γέλιο! Από τις καλύτερες περιπέτειες του Λούκυ Λουκ!!
2018-08-29 23:26:47
Σχόλιο για το βιβλίο "SUPERMAN "
Η ιστορία κυκλοφόρησε το 1986 και είναι μια από τις καλύτερες που έχουν γραφεί. Το όνομα του Alan Moore είναι εγγύηση και οι αναγνώστες δεν πρόκειται να απογοητευτούν. Όλοι οι φίλοι και οι εχθροί του Σούπερμαν εμφανίζονται σε αυτήν την περιπέτεια, που έχει ένα τέλος την οποία την κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις προηγούμενες μέχρι εκείνη τη στιγμή.
2018-08-26 19:38:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ"
Η μεταφορά του κλασικού βιβλίου της Πηνελόπης Δέλτα σε κόμικ αποτελεί μια καλή ευκαιρία για πολλούς και ειδικότερα για τα παιδιά και τους νέους να μάθουν για το Μακεδονικό Αγώνα και τα εγκλήματα των Βουλγάρων έναντι των Ελλήνων στην Μακεδονία. Η εικονογράφηση είναι ζωντανή και δεν αποκρύπτει καμία από τις φρικαλεότητες. Το κόμικ διατηρεί το πνεύμα του αυθεντικού κειμένου και χρησιμεύει περίπου ως μια καλή περίληψη με εικόνες.
2018-08-21 00:10:04
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ"
Αυτό που αξίζει από το συγκεκριμένο βιβλίο και αποτελεί πραγματικό χρυσάφι, είναι οι 34 πρώτες σελίδες, ο πρόλογος δηλαδή που έχει γράψει ο καθηγητής Αντώνης Μιχαλέας. Κάνει μια επιστημονική προσέγγιση της ερευνητικής δημοσιογραφίας και δίνει στον αναγνώστη να καταλάβει με απλά λόγια, τι ακριβώς είναι η ερευνητική δημοσιογραφία, τα στάδια της εξέλιξής της, η δεοντολογία και οι αρχές της κλπ. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως μέσα σε 34 σελίδες ο Μιχαλέας κατάφερε να συμπυκνώσει όλη αυτή τη γνώση, με πλήθος παραπομπών για περεταίρω μελέτη. Δυστυχώς, στο δεύτερο μέρος του βιβλίου ο Στρατάκης μέσα σε 200 σελίδες δεν προσφέρει αυτό που θα περίμενε ο αναγνώστης, καθώς γενικεύει διαρκώς, χωρίς να λέει κάτι το συγκεκριμένο. 5 αστέρια μόνο για τον πρόλογο του Μιχαλέα.
2018-08-13 19:05:35
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΡΥΣΑΦΙ"
Το Παγωμένο Χρυσάφι περιλαμβάνει ιστορίες που έγραψε ο Καρλ Μπαρκς την περίοδο 1944-45. Πολύ καλές ιστορίες, περιπέτειες και κωμωδίες, με κεντρικό ήρωα τον Ντόναλντ Ντακ. Επίσης, περιέχεται άρθρο που αναλύει τη σχέση του Ντόναλτ με το Μαύρο Πιτ, αλλά και τη θητεία του Ντόναλντ στον αμερικανικό στρατό.
2018-08-13 04:08:09
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΛΤΟΝ "
Ιστορικό τεύχος καθώς πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση των αιώνιων εχθρών του Λούκυ Λουκ τους Ντάλτον. Γράμμενο το 1958 σήμερα διαβάζεται από τους φανς του Λουκύ Λουκ που ενδιαφέρονται να μάθουν τα σχετικά με την καταγωγή των Ντάλτον, οι οποίοι είναι τα ξαδέρφια της τρομερής συμμορίας των Ντάλτον που αντιμετώπισε ο Λούκυ Λουκ σε ένα από τα πρώτα τεύχη της σειράς.
2018-07-21 20:03:55
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ "
Άριστη μελέτη σχετικά με το βουλγαρικό σχίσμα. Ο συγγρφέας προσεγγίζει το ζήτημα μέσω των πρωταγωνιστών της υπόθεσης, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο τρόπο καταγραφής της ιστορίας που συναρπάζει τον αναγνώστη, καθώς ιστορεί το ζήτημα της βουλγαρικής εξαρχείας μέσω της δράσης όλων των εμπλεκομένων προσώπων. Τελειώνοντας την ανάγνωση του βιβλίου, ο αναγνώστης έχει μια πλήρη κατανόηση του θέματος. Στα συν οι πολλές παραπομπές που δίνουν την απαραίτητη επιστημονική τεκμηρίωση και η εξαντλητική βιβλιογραφία που μπορεί να χρησιμεύσει για επιπλέον μελέτη.
2018-04-11 06:51:34
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ "
Η συγκεκριμένη περιπέτεια του Λούκυ Λουκ είναι αρκετά διαφορετική από τις άλλες, καθώς πρόκειται για ένα καθαρό γουέστερν που θα μπορούσε να αποτελεί το σενάριο για μια κινηματογραφική ταινία αυτού του είδους. Ο Λούκη Λουκ αυτή τη φορά προστατεύει φτωχούς αγρότες από τους μεγαλοκτηνοτρόφους της περιοχής. Ενδιαφέρουσα ιστορία που σε κρατάει μέχρι τέλος, παρόλο που δεν έχει αρκετά αστεία.
2018-04-10 06:58:34
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑ 7 ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΑΣΗΣ "
Πρόκειται για ένα από τα λίγα βιβλία που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή τόσο δραστικά και αποτελεσματικά. Διαβάζοντάς το ο αναγνώστης μαθαίνει πολύ απλούς τρόπους πως να βελτιώσει τη ζωή του και να μείνει υγιής και να γίνει ευτυχισμένος. Οτιδήποτε αναφέρει στο βιβλίο ο συγγραφέας, συνοδεύεται από επιστημονική τεκμηρίωση, οπότε όποιος ακολουθήσει αυτές τις πρακτικές συμβουλές θα βελτιώσει άμεσα την ζωή του. Πρόκειται αληθινά για ένα βιβλίο θησαυρό!
2018-04-08 17:31:00
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ"
Ένας από τους καλύτερους τόμους των ιστοριών του Καρλ Μπαρκς, καθώς περιέχει πολύ αστείες ιστορίες, όπως Πωλητής Ντόναλτ, Το δαχτυλίδι της Μούμιας και τα Παιχνίδια στα χιόνια. Μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει 12 υπέροχες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Ντακ.
2018-04-04 07:10:49
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΤΩΝ "
14 μικρές αυτοτελείς ιστορίες περιέχει το συγκεκριμένο τεύχος με τις περιπέτειες του Αστερίξ. Οι περισσότερες είναι καλές και δημιουργούν μια νοσταλγική διάθεση. Πρόκειται περισσότερο για συλλεκτικό υλικό ή ευκαιρία για μια αρπακτή από τους εκδότες! Οι μικρές αυτές ιστοριούλες έχουν γραφεί τα χρόνια μεταξύ 1962 - 2003. Μιλάμε λοιπόν για υλικό 40 ετών. Ο αναγνώστης σίγουρα θα γελάσει με τα νόστιμα αστεία και θα δει και μερικά περίεργα σκίτσα. Απαραίτητο μόνο για συλλέκτες.
2018-02-15 07:13:51
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Ο δεύτερος τόμος του συγκλονιστικού βιβλίου του Κακολύρη Οι πολεμιστές του Ουρανού είναι γεμάτο ντοκουμέντα και φέρνει στο φως αρκετές σελίδες από το φάκελο της Κύπρου που φυλάσσεται στη Βουλή. Επίσης, περιγράφεται τι ακολούθησε μετά την έκδοση του πρώτου τόμου με μηνύσεις εναντίον του συγγραφέα από τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που ο συγγραφέας απέδειξε ότι ήταν δειλοί και προδότες. Πρόκειται για απαραίτητο συμπλήρωμα του πρώτου τόμου και έχει μεγάλη συμβολή στην κατανόηση των γεγονότων του Κυπριακού και της προδοσίας που έλαβε χώρα.
2018-02-04 18:54:20

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS