Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: Dimi777

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Ένα αριστούργημα. Από την εισαγωγή: "Ο αστήρ του σκότους αντιπροσωπεύει τα ποταπά ένστικτα σε συμπαντικό επίπεδο. Ο αστήρ του φωτός αντιπροσωπεύει τον Αδάμ-Εύα, το σύνολον της ανθρωπότητος πριν από την Πτώση της, το συμπαντικό ανδρόγυνο ον. Κάθε άκρο του φωτεινού πεντάγραμμου συμβολίζει και μια ανώτερη ανθρώπινη ιδιότητα. Βούληση, διάνοια, αγάπη, ισχύ και ωραιότητα (κάλλος). Τα ακριβώς αντίθετα συμβολίζουν οι άκρες του ανεστραμμένου πετάγραμμου. Όταν ο πεντάκτινος του φωτός πραγματωθεί εντός του ανθρώπινου όντος, καθίσταται φωτοβόλος ή πυριφλεγής αστήρ και η λάμψη του εκδηλώνει εντός του μικρόκοσμου πέντε θείες ιδιότητες, οι οποίες συνοψίζονται με 5 ιερογλυφικά (συμβολικά) γράμματα του αρχαίου εβραικού αλφάβητου. Στα ελληνικά, τα 5 γράμματα αποδίδουν την λέξη ΙΗΣΟΥΣ, τον Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος των Μαρτινιστών".
2024-02-15 09:58:07
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ"
Ένα πάρα πολύ καλό και ενδιαφέρον εισαγωγικό βιβλίο για τον Τεκτονισμό, γραμμένο σε γλώσσα απλή και κατανοητή.
2024-02-13 13:05:49
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ"
Κορυφαίο βιβλίο που πρέπει να μελετηθεί μαζί με όλα τα άλλα βιβλία του Alan Leo, για να μπορέσει κάποιος να εμβαθύνει στην αστρολογική σύνθεση και να ξεκαθαρίσει φαινομενικές αντιφάσεις που παρουσιάζονται κατά την μελέτη του χάρτη. Κλασσικό βιβλίο-σταθμός στην Ιστορία της Αστρολογίας.
2022-03-13 07:46:18
Σχόλιο για το βιβλίο "ΥΓΙΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ"
Ένα υπέροχο βιβλίο, ιδιαιτέρως ουσιώδες, μπορώ να πω και πρακτικό, με την έννοια ότι μπορεί να αποτρέψει τον αρχάριο αναζητητή που βρίσκεται σε σύγχιση ή άγνοια από τις μεγάλες παγίδες των χώρων του Εσωτερισμού εισάγοντάς τον σε βασικές έννοιες, ώστε να μπορέσει να κάνει τη διάκριση στην πορεία της εσωτερικής αναζήτησης.
2022-02-16 05:22:24
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΡΧΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ"
Όλα τα βιβλία της Dion Fortune είναι εξαιρετικά, περιεκτικά και καλογραμμένα, σε απλή κατανοητή γλώσσα ακόμα και για όσους δεν έχουν εμβαθύνει ιδιαίτερα στον Εσωτερισμό.
2022-02-16 05:15:38
Σχόλιο για το βιβλίο "ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ "
Αυτό το βιβλίο θα έλεγα χωρίς καμία επιφύλαξη ότι είναι ένα από τα κορυφαία ελληνικά βιβλία Αστρολογίας που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλά ξενόγλωσσα εισαγωγικά βιβλία Αστρολογίας, αν δεν είχε κάποια χοντρά λάθη (ευτυχώς λίγα αλλά πολύ χοντρά) που εκπλήσσουν ακόμα και τον πιο αδαή αστρολόγο, όπως π.χ στο σημείο που σου λέει ότι το ηλιακό ζώδιο είναι η Persona ή στο σημείο που με άλλα λόγια γράφει, προφανώς αντιγράφοντας την υπερτιμημένη Margaret Hone, πως όταν μας ρωτάνε τι ζώδιο είμαστε, δεν πρέπει να λέμε το ηλιακό μας ζώδιο, αλλά το ζώδιο του Ωροσκόπου και ότι απλά έχουμε τον\'Ηλιο στο άλφα ή το βήτα ζώδιο. Επίσης βρίσκω ανεπαρκή και σε μεγάλο βαθμό λανθασμένα τα παραδείγματα που δίνει για τους συνδυασμούς των Φώτων με τον Ωροσκόπο. Κατά τα άλλα βρίσκω αρκετά καλές τις περιγραφές για τους Σταυρούς, τα Τεταρτημόρια, τις θεμελιώδεις δυνάμεις, τους Οίκους, τις θέσεις των πλανητών και τις πλανητικές όψεις. Η γενική εντύπωση πάντως είναι μάλλον θετική, παρά αρνητική. Ένας αρκετά καλός και περιεκτικός οδηγός Αστρολογίας για τα "πρωτόγονα" δεδομένα της εποχής που γράφτηκε.
2022-02-14 06:30:56
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΑΛΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Ο τίτλος δικαιώνεται από το περιεχόμενο αυτού του πολύ αξιόλογου βιβλίου. Η μοναδική του αδυναμία είναι πως αν και γοητευτικός, ο λόγος του συγγραφέα σε πολλά σημεία γίνεται ιδιαίτερα φλύαρος και περίπλοκος με αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό να κουράζει τον αναγνώστη.
2022-02-11 06:47:09
Σχόλιο για το βιβλίο "ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ"
Εξαιρετικό βιβλίο, από τα ελάχιστα μεταφρασμένα βιβλία Αστρολογίας στα ελληνικά που αξίζουν. Ιδανική εισαγωγή στην Ψυχολογική Αστρολογία.
2022-02-11 06:25:47
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ "
Εντελώς αστείες και απαράδεκτες οι ερμηνείες για τα ζώδια, και υποτίθεται ότι η Margaret Hone θεωρείται μια από τις σημαντικότερες αστρολόγους. Εντελώς υπερτιμημένη. Σωστές αλλά εντελώς επιδερμικές οι ερμηνείες για τις όψεις. Θετικό στοιχείο το γεγονός ότι περιλαμβάνει έναν οδηγό για τους μαθηματικούς υπολογισμούς, καθώς επίσης και μια συνοπτική περιγραφή των συστημάτων οικοθεσίας, αλλά απουσιάζουν οι βασικοί πίνακες που χρειάζεται κανείς για αυτούς τους υπολογισμούς, συνεπώς και πρακτικά άχρηστο. Τέλος, κάκιστη μετάφραση και επιμέλεια.
2022-02-11 06:14:27


Συστάσεις Βιβλίων

Δείτε περισσότερες συστάσεις...

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
1.ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΜΗΣ
2.AMBELAIN ROBERT
3.CIORAN M. EMIL
4.ΛΑΟΣ Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5.JAFFE ANIELA
6.ΓΡΑΒΙΓΓΕΡ ΠΕΤΡΟΣ
7.ΒΑΛΤΙΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
8.ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ Μ.
9.ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
10.ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
11.ΔΗΜΑΚΗΣ ΠΑΝΟΣ
12.GUAITA STANISLAS. DE
13.ΠΙΤΣΟΥΛΗ ΙΟΥΛΙΑ
14.CROWLEY ALEISTER
15.LEVI ELIPHAS
16.KIERKEGAARD SOREN
17.GUENON RENE
18.LEO ALAN
19.ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
20.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ
21.BUKOWSKI CHARLES
22.POUND EZRA
23.SCHOPENHAUER ARTHUR
24.NIETZSCHE FRIEDRICH
25.ΠΑΙΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ [Διδ.Φιλοσοφίας-Αστρολόγος]
26.FORTUNE DION
27.ΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
28.BRAHA T. JAMES
29.HAMAKER-ZONDAG KAREN

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
CASANOVA PASCALE
€29.76 €11.90
(-60%)
Κερδίζετε €17.86
ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ
€14.84 €5.94
(-60%)
Κερδίζετε €8.90

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS