Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: ster

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΑΘΕΤΗ ΕΞΟΔΟΣ"
Ήξερα τον Πασχάλη Λαμπαρδή να γράφει εξαιρετικά Ιστορικά Μυθιστορήματα. Όμως με εκπλήσσει με την νέα του στροφή σε σύγχρονα ψυχολογικού περιεχομένου Μυθιστορήματα. Στο βιβλίο ‘Κάθετη έξοδος’ παρουσιάζονται με άνεση από τον συγγραφέα προβλήματα σχέσεων, φοβίες, οικονομικά αδιέξοδα δηλαδή σύγχρονα προβλήματα καθημερινής υφής και όχι ιστορίες από άλλες εποχές. Ο ρόλος της ψυχολογίας για το ξεπέρασμα αυτών των προβλημάτων ώστε τελικά να ελέγξει ο άνθρωπος τον εαυτό του. Το μυθιστόρημα έχει δύο παράλληλες ροές ιστορίες δεμένες μεταξύ τους αρμονικά, με έντονο σασπένς, μεταφέροντας τους αναγνώστες συχνά πυκνά σ’ ένα κόσμο ιδεών. Φυσικά θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα γιατί είναι πολύ επίκαιρο και ευχάριστο. Είναι εκπληκτικό!.
2019-09-24 16:01:28
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ"
Εξαιρετικό αληθινό διαφωτιστικό!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Είναι μια φωτογραφία των γεγονότων.
2019-09-12 23:02:19
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ"
Δυστυχώς ήταν ένα ανούσιο και πολύ κουραστικό βιβλίο. Νομίζω πως έχασα τον χρόνο μου. Λυπάμαι γι αυτό.
2019-09-12 22:48:05
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΣ"
Είναι μια συμπαθέστατη νουβέλα που διαβάζεται εύκολα. Ο συγγραφέας τα καταφέρνει. Χρησιμοποιεί μικρά απρόβλεπτα γεγονότα που κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη.
2019-09-05 19:14:45
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ "
Είχα πολύ καιρό να διαβάσω ένα τόσο ευχάριστο βιβλίο. Το βιβλίο παρέχει μια παγκόσμια ανασκόπηση γεωπολιτικής βασισμένη κυρίως στην γεωγραφία. Βρίσκω το βιβλίο αρκετά αντικειμενικό. Με πληροφόρησε για θέματα που δεν ήξερα σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές. Τώρα όταν θα ακούω διάφορα πολιτικά ή πολεμικά γεγονότα θα μπορώ να τα συνοδεύσω και με διάφορες \'σκέψεις\'. Η γλώσσα του πολύ καλή και γι αυτό διαβάζεται εύκολα. Το προτείνω γιατί θα σας εξοπλίσει με γνώση για διάφορες περιοχές του πλανήτη αλλά θα περάσετε και ευχάριστα.
2019-08-27 08:53:05
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ "
Ο ‘Ξύλινος Σταυρός’ είναι μια ιστόρηση των συμβάντων στην Βόρεια Ήπειρο από το 1900 και μετά. Η συγγραφέας κατορθώνει με μαγευτικό τρόπο να μας αναβιώσει το απίστευτα τυραννικό καθεστώς του Εμβέρ Χότζα καθώς και τα βασανιστήρια και τις εξορίες που υπέστησαν οι Ελληνικής καταγωγής πολίτες.
Ίσως κανένα άλλο καθεστώς να μην υπήρξε σκληρότερο από το καθεστώς Εμβέρ Χότζα. Οι κακουχίες των Ελλήνων την Βορείου Ηπείρου είναι πράγματι ανείπωτες. Δυστυχώς α κόμη και σήμερα φαίνεται ότι συνεχίζονται.
Το βιβλίο είναι ένα αριστούργημα που σε μεταφέρει με πολύ παραστατικό τρόπο σε χώρους και χρόνους με έναν εκπληκτικά και ευρηματικό τρόπο. Αν και είναι αρκετά μεγάλο σε έκταση, δύσκολα θα κομπιάσει κανείς μαζί του.
Κρίμα που το ‘Αθηναϊκό Κράτος’ παραμελεί τέτοιας δυναμικής και ιστορικής εγκυρότητας βιβλία, αφήνοντάς τα στην αφάνεια. Η άγνοια και οι ιδεολογικές προκαταλήψεις, φαίνεται ότι είναι η κύρια αιτία της παραμέλησης αυτού του θησαυρού.
Ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου είναι ένα α κόμη αδικημένο κομμάτι του Ελληνισμού και φαίνεται ότι ξέρουμε πολύ λίγα γι αυτό.
Έχω την εντύπωση ότι ανακάλυψα έναν πολύτιμο λίθο. Λίθο αλήθειας και ανθρώπινης δύναμης.
2019-02-10 16:25:38
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Εξαιρετικό. Αφού περιγράφει τον βίο και τα λόγια μιας
μεγάλης προσωπικότητας και μιας μεγάλης αγίας.
2018-10-17 08:41:37
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"
Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση του Δυτικού Πολιτισμού. Νομίζω ότι εξετάζει το ζήτημα με μεγάλη ευρυμάθεια και κάνει πολύ εύστοχες παρατηρήσεις.
Είναι λίγο κουραστικό στην παρουσίαση αλλά αξίζει τον κόπο να το διαβάσει κανείς. Δεν μετάνιωσα που επέλεξα αυτό το βιβλίο και το συστήνω και σε άλλους.
2018-09-19 16:13:26
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ"
Ας δούμε πως ο συγγραφέας γενοκτονία 1.300.000 Αρμενίων από τους Τούρκους. Στην σελίδα 93 γράφει «Επακολούθησαν σκηνές μεγάλης σκληρότητας, καθώς τουλάχιστον 700.000 άνθρωποι υποχρεώθηκαν να πορευτούν με τα πόδια ή φορτώθηκαν σε τρένα προς την βόρεια Συρία όπου κλείστηκαν σε στρατόπεδα και πάρα πολλοί απ’ αυτούς πέθαναν από την πείνα και τις αρρώστιες». Μια πρόταση για μια γενοκτονία 1.300.000 ανθρώπων. Αυτό θυμίζει Ιστορία «συνωστισμού». Αυτό εγώ το θεωρώ έγκλημα!
Όμως η εξήγηση είναι απλή ο συγγραφέας είναι διδακτικό προσωπικό σε 2 πανεπιστήμια στην Τουρκία.
Προφανώς ο Stone δεν μας τα λέει καλά!
2018-01-08 04:19:57
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ"
Είναι από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει. Συναρπαστικό από κάθε άποψη. Το βιβλίο είναι ένα πανόραμα της Βυζαντινής εποχής και ταυτόχρονα ένα ψυχογράφημα της Ελληνικής φυλής αφού παρουσιάζει με ακρίβεια τις αρετές και τα ελαττώματα των Ελλήνων που φαίνεται ότι ισχύουν διαχρονικά. Και μόνο γι’ αυτό το βιβλίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως διαχρονικό. Ο συγγραφέας μεγάλος λογοτέχνης και σίγουρα αδικημένους από την γενιά του.
Ιστορία, ψυχολογία, ηρωισμός, φιλοσοφία, προδοσίες, μάχες, θάνατοι, έρωτες και ομορφιά της ζωής περιπλέκονται με αριστοτεχνικό τρόπο. Εκπληκτικό!
2018-01-01 16:55:37
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

ΚΑΘΕΤΗ ΕΞΟΔΟΣ

ΚΑΘΕΤΗ ΕΞΟΔΟΣ

ΛΑΜΠΑΡΔΗΣ Γ. ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

ΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΒΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

FERGUSON NIALL

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
1.ΛΑΜΠΑΡΔΗΣ Γ. ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΥΡΙΑ
HARBUTT JULIET
€35.00 €15.75
(-55%)
Κερδίζετε €19.25
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
SEKUNDA NICKOLAS-VICTOR
€7.95 €3.58
(-55%)
Κερδίζετε €4.37

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS