Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: Aristonoos

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΜΙΑΣ "
Είναι το καταλληλότερο, κατά την γνώμη μας, βιβλίο για να ξεκινήσει κανείς την μελέτη της Ελληνικής Φιλοσοφίας αλλά και την μελέτη και γνώση του ίδιου του εαυτού του. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!
2022-08-20 09:00:38
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΡΟΚΛΟΣ: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "
Ένα άριστο βιβλίο με το οποίο μπορεί κανείς να ξεκινήσει την γνωριμία του με τον φιλόσοφο και υμνογράφο Πρόκλο. Η κατατοπιστική Εισαγωγή που περιλαμβάνει, τόσο για την θεματική του βιβλίου όσο και για την βιογραφία και εργογραφία του Πρόκλου, δίνουν μια πλήρη εικόνα στον αναγνώστη. Η αρτιότητα της έκδοσης ολοκληρώνεται με τα εκτενή και θαυμαστά Σχόλια και το ειδικό Λεξικό των Ύμνων.
2022-01-18 20:13:36
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: «ΠΕΡΙ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ» "
Είναι ένα βιβλίο που κυριολεκτικά μας ανοίγει τα μάτια για να καταλαβαίνουμε τί βλέπουμε στα Μουσεία και να συνειδητοποιήσουμε την αξία του Κάλλους… Αλφαβητάρι για την εννόηση της μυστικής γλώσσας των αγαλμάτων! Η εισαγωγή και τα σχόλια ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το θέμα.
2022-01-14 22:33:53
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ «ΟΡΟΙ» ΤΟΥ ΣΠΕΥΣΙΠΠΟΥ - ΛΕΞΙΚΟΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ "
Η γνώση και κατανόηση των φιλοσοφικών εννοιών είναι πολύ σημαντικό στάδιο στην πορεία μελέτης και βίωσης της Φιλοσοφίας. Ο συγγραφέας μας δίνει πραγματικά εδώ ένα μοναδικό “εργαλείο σκέψεως” και μας ανάγει πολύ όμορφα και μεθοδικά στις πηγές της Ελληνικής Φιλοσοφίας!
2022-01-08 11:01:53
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ"
Εκφρασμένες με μιά δυναμική, ρωμαλέα γλώσσα, οι «Μυστικές Φωνές» του Γιώργου Λαθύρη, είναι ένα σύνολο 12 διηγημάτων, που καταγράφουν διαδρομές σε διάφορους τόπους και χρόνους, διαπνεόμενες από μια μυστική ενότητα, από έναν «μυστικό άνεμο», όπως λέει ο ίδιος ο συγγραφέας, που σε αναζωογονεί πνευματικά και σε μαγεύει!
2022-01-04 13:28:06
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗ ΔΕΙΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΘΑΙ "
Ένα πρακτικότατο φιλοσοφικό εγχειρίδιο, σε μια καλαίσθητη και προσεγμένη έκδοση, έτσι όπως θά ‘πρεπε να εκδίδεται κάθε αρχαίο σύγγραμμα. Όποιος το μελετήσει προσεκτικά, μόνο να ωφεληθεί έχει, διότι θα τον κάνει να συνειδητοποιήσει την βασική αιτία εξάρτησης ατόμων και κοινωνιών, και το πώς μπορεί να οδηγηθεί στην αυτάρκεια και την ελευθερία!
2021-12-29 10:06:20
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΣ: ΕΘΝΙΚΑ "
Tο έργο αυτό είναι πραγματικά, όπως το λέει και ο υπότιτλός του, ένας Θησαυρός Αρχαιογνωσίας. Μοναδική και πολύτιμη έκδοση, προσεγμένη ώς την τελευταία λεπτομέρεια!
2021-12-11 22:07:41
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΕΞΙΚΟΝ ΟΜΟΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΛΕΞΕΩΝ"
Με το Λεξικό αυτό στα χέρια, μπορεί κανείς ν’ αρχίσει να μαθαίνει την Αρχαία Ελληνική, μελετώντας καθημερινά λίγες λέξεις και κατανοώντας την σημασία τους. Εξαιρετική η ανάλυση για την “Κυψέλη του Έλληνος Λόγου”, που περιλαμβάνεται στην Εισαγωγή. Είναι κάτι σαν πυξίδα στην θάλασσα του Λόγου· ταξειδεύεις μ’ αυτήν!
2021-12-03 13:17:34
Σχόλιο για το βιβλίο "88 ΙΕΡΟΙ ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ"
Είναι πέρα από κάθε αμφιβολία η πληρέστερη έκδοση των Ορφικών Ύμνων! Με το που πιάνεις το βιβλίο αυτό στα χέρια σου, αισθάνεσαι να αποπνέει ένα ιδιαίτερο άρωμα επιμέλειας, ευσέβειας και αρμονίας!
2021-11-30 18:03:39
Σχόλιο για το βιβλίο "ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ "
Μοναδικές ιστορικές πληροφορίες από αρχαίους ιστορικούς που τα έργα τους χάθηκαν, μέχρι και αποσπάσματα του Ορφέως έχει, που σώζονται μόνο σε αυτό το σύγγραμμα! Ταυτόχρονα, είναι και ένας σπάνιος γλωσσικός θησαυρός, πολύτιμος για όποιον μελετά την Ελληνική Γλώσσα. Βοηθάει πάρα πολύ η εξήγηση των δύσκολων λέξεων παρά πόδας του κειμένου αλλά και το Γλωσσάριο Σπανίων Λέξεων, που υπάρχει στο τέλος του βιβλίου!
2021-11-25 18:38:03
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

ΙΛΙΟΥ ΑΛΩΣΙΣ

ΙΛΙΟΥ ΑΛΩΣΙΣ

ΤΡΙΦΙΟΔΩΡΟΣ (ή ΤΡΥΦΙΟΔΩΡΟΣ)
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΣ: ΕΘΝΙΚΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΣ: ΕΘΝΙΚΑ

ΒΥΖΑΝΤΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΑΛΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: «ΠΕΡΙ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ»

ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: «ΠΕΡΙ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ»

ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ (Ο ΤΥΡΙΟΣ)
Δείτε περισσότερες συστάσεις...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
SORA STEVEN
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94
Γκίλιαντ
ROBINSON MARILYNNE
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS