Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: stefanos1

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΨΙΧΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ"
Δροσερό και χαρούμενο. Σ\' εμάς τους μεγαλύτερους φέρνει στο νου σκηνές απ\' τα δικά μας καλοκαίρια, τις δικιές μας σκανταλιές, την οπτική που είχαμε για τον κόσμο των μεγάλων.
2023-03-08 07:16:42
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ"
Εξαιρετικό βιβλίο που η αφήγηση του θυμίζει παλιά καλή λογοτεχνία. Ιστορίες από το στόμα ενός γέρου παραμυθά επάνω σ\' ένα ιστιοφόρο πλοίο στο τέλος του 19ου - αρχές 20ου αιώνα.
2023-02-18 19:18:55
Σχόλιο για το βιβλίο "ΘΕΚΛΗ"
Ακόμα ένα εξαιρετικό βιβλίο από την κα Κακούρη. Περιγράφει την ατμόσφαιρα των βαλκανικών πολέμων, το κλίμα που επικρατούσε στην Αθηναϊκή κοινωνία και στις τάξεις των πολιτικών παρατάξεων. Αξίζει μία θέση στη βιβλιοθήκη μας.
2022-05-07 18:25:16
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ"
Εξαιρετικό βιβλίο, το οποίο προσεγγίζει μια ιστορική περίοδο της οποίας τα γεγονότα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά στον περισσότερα κόσμο. Όπως και τα «ΠΡΙΜΑΡΟΛΙΑ» καταπιάνεται με γεγονότα που σημάδεψαν τη χώρα τουλάχιστον στον οικονομικό τομέα. Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει κι ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ίδιοι θύτες, ίδια θύματα, τα τελευταία έρμαια της άγνοιας και της επιπολαιότητας τους.
2021-11-27 11:30:20
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ"
Τυπικό αστυνομικό μυθιστόρημα που διαβάζεται γρήγορα κι ευχάριστα. Ειδικότερα για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι ότι πρέπει.
2021-08-15 18:23:31
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑ "
Το βιβλίο αυτό πρέπει να διαβαστεί απ\' όλους τους Έλληνες ώστε να γίνει κατανοητό πως χάθηκε η υπόθεση της Μικράς Ασίας από λάθη και παραλείψεις των κρατούντων και ηγητόρων της συγκεκριμένης περιόδου. Αν μία μεραρχία κατάφερε να διασχίσει συγκροτημένα τα καταληφθέντα από τους Τούρκους εδάφη, να τους κατατροπώσει σε κάθε μάχη που έδωσε οπισθοχωρώντας και να περαιωθεί στη Λέσβο με τις μικρότερες δυνατές απώλειες, τότε με πικρία μπορούμε ν\' αναλογιστούμε ποια θα ήταν η έκβαση του αγώνος με καταλληλότερες/ ικανότερες ηγεσίες.
2021-05-10 07:45:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΥΛΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ"
Η συγγραφέας μου είναι γενικότερα γνωστή για τα μυθιστορήματα της. Η ανάγνωση του συγκεκριμένου βιβλίου ήταν έκπληξη για μένα. Αν και η οπτική του είναι καθαρά αντιβενιζελική -πράγμα που στην αρχή φέρνει μια ελαφρά δυσφορία, καθώς έχει επικρατήσει η άποψη ότι όλες οι κινήσεις του Βενιζέλου τη περίοδο εκείνη ήταν ορθές- δεν το διακρίνει φανατισμός. Αντίθετα με την ολοκλήρωση της ανάγνωσής του κατάλαβα γιατί στις εκλογές του 1920 ο Βενιζέλος δεν εκλέχτηκε ούτε βουλευτής. Έχοντας διαβάσει πρόσφατα το μυθιστόρημα του Γιάννη Γρηγοράκη "Μαύρη Πέτρα" που περιγράφει ακριβώς την ίδια περίοδο -Νοεμβριανά- με φανερά φιλοβενιζελική οπτική απόκτησα μια καθαρή εικόνα του πολιτικού κλίματος της εποχής και του ολέθριου για το έθνος φανατισμού.
2020-07-13 11:18:04
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ"
Νοεμβριανά, μία ακόμη σκοτεινή περίοδος της νεότερης ιστορίας μας. Ο συγγραφέας μεταδίδει με επιτυχία την ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα της εποχής μέσω της μυθοπλασίας.
2020-05-17 07:19:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ"
Ωραίο βιβλίο που η μυθοπλασία του αγγίζει την ιστορία του Μακεδονικού αγώνα, με ψύχραιμη γραφή χωρίς ακρότητες και υστερικές κραυγές. Η αφήγηση κινείται με το γνωστό ύφος του συγγραφέα που δεν κουράζει, αλλά σε προτρέπει να συνεχίσεις την ανάγνωση μέχρι να τ' ολοκληρώσεις.
2019-03-29 00:12:46
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ "
Το βιβλίο αυτό το αγόρασα περισσότερο από περιέργεια, καθ' όσον δεν είμαι φίλος των οδοιπορικών. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι πρόκειται για εξαιρετική εργασία. Οι λεπτομερείς αλλά όχι κουραστικές περιγραφές, ο παραλληλισμός της ιστορίας και του παρόντος ενός τόπου, σου μεταφέρουν μία ολοκληρωμένη εικόνα της σύγχρονης Κωνσταντινούπολης και των περιχώρων της.
2018-10-07 09:30:09
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

Φράουστ

Φράουστ

ΖΟΥΡΓΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΛΥΚΟΣ

ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΛΥΚΟΣ

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α. ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α. ΓΙΩΡΓΟΣ
ΟΙ ΡΕΤΣΙΝΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

ΟΙ ΡΕΤΣΙΝΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

ΖΟΥΡΓΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
1.ΖΟΥΡΓΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS