Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: kbantikos

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΠΑΓΙΔΑ "
Η σειρά των βιβλίων πάει κάπως έτσι 1-2-1-2 όπου 1 τα ξωτικά χρειάζονται βοήθεια όπου 2 ο Αρτέμης χρειάζεται βοήθεια.
Eδώ είμαστε στο 2, τα ξωτικά χρειάζονται οπως και δήποτε βοήθεια γιατί όπως αντιληφθήκατε ήδη απο την περίληψη στο πίσω μέρος του βιβλίου

SPOILER ένας παλιός εχθρός επέστρεψε δριμύτερος SPOILER

και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην Ουρανούπολη.
Στην νο 4 συνέχεια λοιπόν συναντάμε κάποιες ανατροπές οι οποίες δίνουν έναν λίγο πιο βαθύ και ίσως πιο σκοτεινό τόνο. Ταυτόχρονα η μέχρι τώρα σχεδόν αυτοτελής ανάγνωση των προηγουμένων βιβλίων φεύγει απο το παράθυρο και σε αυτό το βιβλίο θέλεις πιο πολύ απο όλα τα προηγούμενα να διαβάσεις το επόμενο για να δείς το μέλλον των ηρώων.
Είχε λίγο απο όλα, λίγο με στεναχώρησε λίγο με έκανε και γέλασα λίγο με έκανε και έβγαλα σκέψεις οργής και αντεκδίκησης.
Αυτός ο νάνος τείνει να γίνει ο αγαπημένος μου χαρακτήρας παμπόνηρος, πνευματώδης και μέσα σε όλες τις σκανταλιές.
Άλλο ένα πολύ καλό βιβλίο μιας πολλή καλής σειράς.
2018-12-25 09:14:29
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ "
Σε αυτό το βιβλίο η ιστορία εξελίσεται μετά απο κάποιο λάθος-κακή εκτίμηση του Άρτεμης το οποίο μάλιστα θα στοιχίσει αρκετά ακριβά.
Παρόλο που ο Αρτεμάκος παρουσιάζεται σαν παιδί θαύμα πολλές φορές ο συγγραφέας τον βάζει να κάνει λάθη τα οποία δεν δικαιολογούνται απο την ευφυία του για να προχωρήσει την υπόθεση και μετά τον επαναφέρει στα υψηλά του επίπεδα. Εκεί πιστεύω οτι χάνει λίγο η σειρά μιας και θεωρώ οτι γίνεται με τρόπο άτεχνο αυτή η διαδικασία για να προχωρήσει γρήγορα η υπόθεση.
Μόλις όμως η υπόθεση αρχίσει και κυλάει είναι απίθανη και αυτό το βιβλίο δεν είναι εξαίρεση. Απολαυστικότατο και γεμάτο χιούμορ δείχνωντας την προσπάθεια της μικρής ιδιοφυίας μας να διορθώσει τα λάθη της.
Επιτρέψτε μου μια μικρή στιχομυθία να καταλάβετε λίγο το χιούμορ του βιβλίου.
Ο Μοκασίνιας (ένας γκάγκστερ) είπε ... -κάνω ένα τατουάζ για κάθε δουλειά
-Α.... είπε ο Μάλτς
....ο Μοκασίνιας είπε... Μα δεν μπορεί να είσαι τόσο ηλίθιος.Ο Σπατς Αντονέλι δεν συνεργάζεται με βλακέντιους.
Ο Μάλτς του έκλεισε πονηρά το μάτι .

... Μάλτς κρύφτηκε πίσω απο ένα περιοδικό τελικά ήταν πανεύκολο. Ο γκάγκστερ ήταν ήδη μισότρελος.
Και κάπως έτσι λοιπόν πορευόμαστε στο βιβλίο το οποίο όμως στο τέλος σου δείχνει οτι θα υπάρξει συνέχεια.
2018-12-21 23:32:34
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ "
Η δεύτερη ιστορία λοιπόν του παιδιού θαύματος και είναι εξ' ίσου καλή με την πρώτη με την διαφορά οτι αυτήν την φορά ο Αρτεμάκος είναι ο καλός της ιστορίας ενώ η δράση επικεντρώνεται και ξεδιπλώνεται απο τους χαρακτήρες που τον πλαισιώνουν περισσότερο παρά απο τον ίδιο.
Θα λέγαμε ότι είναι περισσότερο σε ρόλο κομπάρσου σε αυτό το βιβλίο καθώς η δράση αφορά την ουρανούπολη και τους εκεί κατοίκους παρά τον λαό της λάσπης (δηλ. εμάς) και τον δικό μας κόσμο.
Αστείες στιγμές ένα σωρό με ήρωες, αντι-ήρωες που δεν μπορείς παρά να μην λατρέψεις. Κυλάει και αυτό σαν νερό.
Πέρα απο τα πολύ καλά στοιχεία του βιβλίου μου αρέσει και αρκετά το γεγονός οτι προς το παρόν το κάθε βιβλίο μπορεί να διαβαστεί άνετα μόνο του χωρίς την επιτακτική ανάγκη να διαβαστεί το επόμενο και χωρίς θα έλεγα απαραίτητα την ανάγκη να έχει διαβαστεί και το προηγούμενο μιας και ο συγγραφέας κάνει μια μικρή αλλά περιεκτική ανασκόπηση σε κάθε νέο βιβλίο του προηγούμενου.
Λίγο νοσταλγικό μου φαίνεται επίσης το γεγονός οτι πράγματα τα οποία εθεωρούντο τελυταίας τεχνολογίας την ώρα που γράφονταν τα βιβλία τώρα πια έχουν σχεδόν εξαφανιστεί έτσι κάποιοι μπράβοι περιμένουν πως και πώς να πάνε σπίτι για να δούνε dvd ενώ ο Αρτεμάκος κρατάει πολύτιμα αρχεία σε δισκέτες και CD.
Χτύπησα φλέβα χρυσού με αυτήν την σειρά.
2018-12-16 10:23:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ "
Φανταστικό βιβλιαράκι.
Ενας υπέροχος μικρός κακούλης τετραπέρατος ήρως ο οποίος βάζει τον εαυτό του σε περιπέτειες και κινδύνους λόγο μάλλον κληρονομικής καθαρά και μόνο προδιάθεσης. Πολύ καλή η πλοκή η οποία κυλάει γρήγορα χωρίς κάποιες ανατροπές αλλά με φανταστική αφήγηση πολύ χιούμορ και ένα όμορφο ρεπερτόριο απο χαρακτήρες.
Απόλαυσα κάθε στιγμή μαζί με τον ήρωα και του βγάζω το καπέλο. Επίσης κεντρικός χαρακτήρας φαίνεται να είναι και η Χόλι Σόρτ εξ\' ίσου με τον Αρτεμάκο μια νοστιμούλα αερικιά ενώ υπάρχουν εξαιρετικοί δευτερεύοντες χαρακτήρες που πλαισιώνουν το κεντρικό δίδυμο χαρίζοντας μου στιγμές απείρου κάλλους .
Το βιβλίο απευθύνεται σε μικρές ηλικίες ΤΡΙΧΕΣ θα σας πώ, εγώ το βιβλίο απευθύνεται στο αναγνωστικό κοινό ή το \'χεις με αυτά τα βιβλία και τα λατρεύεις ή δεν το έχεις και τα αφήνεις στην γωνία, το βιβλίο αυτό μπήκε στην καρδιά μου.
Όπως πάντα βέβαια το λυπηρό είναι οτι ενώ η σειρά είναι 8-λογία τα 2 τελευταία βιβλία φαίνεται να μην εκδίδονται στα ελληνικά άλλη μια μεταφραστική προσπάθεια που πάει στον βρόντο, ποτέ δεν κατάφερα να κατανοήσω την λογική πίσω απο αυτήν την κίνηση δηλ. αρχίζουμε κάτι και αν δεν πάει καλά το παρατάμε στην μέση; λίγο ασυνεπής μου φαίνεται αυτη η στάση.
Κατά τα άλλα έχω πέσει με τα μούτρα στην ανάγνωση των υπόλοιπων σειρών και είμαι ενθουσιασμένος, έπεται συνέχεια.....
2018-12-12 17:43:31
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ "
Η Πένριν θα έπαιρνε 2.5 αστέρια στο δεύτερο βιβλίο της σειράς.
Σαφώς υποδεέστερο του πρώτου και απ\' την στιγμή που και το πρώτο δεν με ενθουσίασε ε πιστεύω τα υπόλοιπα εννοούνται.
Η εκδοτική που το εκδίδει έχει κλείσει οπότε για το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς θα πρέπει να ξεσκονίσετε τα αγγλικά σας η να αναζητήσετε μια επιτομή του τέλους σε καμιά σελλίδα του διαδικτύου. Στην δεύτερη λύση θα κατευθυνθώ εγώ.
Πιό σκοτεινό απο το πρώτο πιο αηδιαστικό λίγο πιο διεστραμμένο καθώς τώρα μπαίνουνε στο παιχνίδι και κάτι πλάσματα που απομυζούν την ανθρώπινη ουσία κολλώντας σαν βδέλες πάνω στο ξενιστή τους και είναι φρικαστικά και γενικότερα το όλο σκηνικό έχει γίνει πιο splatter ενώ η υπόθεση χάνει σε σχέση με το πρώτο.
Το βιβλίο δεν μου άρεσε, δεν με τράβηξε η πλοκή οι χαρακτήρες και γενικά όλο αυτό το σκηνικό του μετά-αποκαλυπτικού με το τόσο αίμα τις ανατριχιαστικές περιγραφές άσχημα παραποιημένων πλασμάτων και επιθέσων, με απωθεί αρκετά, σε κάποιους αρέσει σε μένα που αγαπάω πιο ελαφριές μορφές του fantasy, ξέρετε τώρα ξωτικά μαγείες πονηρούληδες ήρωες πονηρά τζίνι, ιπτάμενες σκούπες κ.τ.λ δεν μου βγαίνει.
2018-11-30 15:56:17
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΑΘΟΔΟΣ ΑΓΓΕΛΩΝ "
Κατ\' αρχάς ενα μεγάλο συγνώμη στον υποψήφιο αναγνώστη-αγοραστή της ελληνικής έκδοσης, μόλις αγόρασα το βιβλίο και μετά πέρασε στον χώρο του εξαντλημένου οπότε ευλόγως υποθέτω οτι αγόρασα το τελευταίο αντίτυπο αν δε λάβουμε υπ\' όψιν και το γεγονός οτι ο συγκεκριμένος εκδοτικός οίκος έχει κλείσει δέχομαι οποιαδήποτε χειροδικία αγογγύστως.
Δεν θα το αγόραζα αν δεν ήταν τόσο φθηνό καθ\' οτι κάτι δεν μου καθότανε καλά. Το βιβλίο δεν είναι άσχημο έχει καλή γραφή,καλό ρυθμό,ενδιαφέρουσα υπόθεση.
Η συγγραφέας πήρε το θάρρος και το εξέδωσε μόνη της και μπράβο της, γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
Που υπάρχει το βιβλίο; Υπάρχει σε εναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο ο οποίος οδηγήθηκε εκεί μετα την επίθεση αγγελικών ταγμάτων, ω ρε γαμώτη μου.
Οι άνθρωποι; Αντιμετωπίζονται σαν κάτι λιγότερο απο ποντίκια,αντικείμενα κ.τλ και προσπαθούν απλά να επιβιώσουν.
Πώς αρχίζει η υπόθεση; Ε, η ηρωίδα εκεί που μαζεύει σκουπίδια για να ζήσει με την οικογενειά της γίνεται μάρτυρας της επίθεσης σε έναν άγγελο απο ομοίους του τον σώζει αλλά οι άλλοι άγγελοι τις παίρνουνε την μικρή της αδερφή και έτσι συνασπίζεται με τον άγγελο για να την πάρει πίσω.
Ατμόσφαιρα; Μαύρη και άραχνη και επικρατεί μια κάποια διαστροφή, αρκετό αίμα και πολλές ανατριχιαστικές σκηνές.
Ρομάντζο; Ω ναι και χτίζεται με έναν πολύ όμορφο τρόπο.
Η γραφή και υπόθεση είναι καλή και κυλάει γρήγορα και θές να μάθεις που πηγαίνει που θα καταλήξει ενώ σου κεντρίζεται και η περιέργεια για την προέλευση όλου αυτού του κακού.
Τέτοιου είδους αναγνώσματα δεν μου ταιριάζουν εξ΄ου και τα 3 αστέρια το βιβλίο όμως ήταν καλό.
2018-11-24 10:24:36
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ "
Όλα τα ωραία πράγματα τελειώνουν κάποτε και αυτή η σειρά με συντρόφεψε υπέροχα όσο καιρό κράτησε η ανάγνωση της. Μάχες, μάχες παντού και επιτέλους μαθαίνουμε και βλέπουμε να ξεδιπλώνετε μπροστά μας το πραγματικό νόημα της προφητείας η οποία διαποτίζει όλη την σειρά. Μάλλον θα εκπλαγείτε.
Λίγο γλυκανάλατο γενικότερα αλλά δεν με πείραξε ούτε στιγμή.
Η τελευταία προφητεία του βιβλίου αφορά την επόμενη σειρά με την ονομασία THE LOST HERO.
Ολη η σειρά ηταν υπέροχη και κακώς που φοβόμουνα να την διαβάσω τόσο καιρό.
Οσο για τις ταινίες γυριστήκαν μόνο 2 και πήγαν τόσο άσχημα που ακυρώθηκε η συνέχεια έκανα το λάθος και τις είδα ελπίζω να μην κάνετε το ίδιο λάθος με μένα.
2018-11-24 09:05:11
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ "
Το καλύτερο βιβλίο της σειράς και το πιο σκοτεινό. Χωμένοι στα έγκατα της γής προσπαθούν πλέον οι ήρωες να σώσουν τόσο την κατασκήνωση όσο και τον Όλυμπο.
Η όλη ιδέα του λαβύρινθου και το πως αυτή υλοποιήθηκε απο τον συγγραφέα είναι φανταστική.
Το διάβασα σε 2 μέρες.
2018-11-24 08:43:39
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ "
Το τρίτο βιβλίο παρόλο που έχει υπόθεση και ρυθμό είναι το μοναδικό όλης της σειράς που κάνει λίγο κοιλιά εξ\' ου και τα 3 αστέρια.
Αυτο το οποίο διαφαίνεται λίγο σε όλη την σειρά είναι ότι χρησιμοποιείται αρκετά απο τον συγγραφέα ο μηχανισμός του εκ\' του απο μηχανής θεού για να βγάλει τους πρωταγωνιστές απο κάποιες δύσκολες καταστάσεις.
Επίσης διαφαίνεται και ενα επαλαμβανόμενο μοτίβο στην σειρά το οποίο δεν είναι κακό αλλά μπορεί να κουράσει λίγο.
Έφυγε και αυτο σε κάτι λιγότερο απο 3 μέρες.
2018-11-24 08:18:37
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ "
Η πολλή καλή πλοκή συνεχίζεται και σε αυτόν τον τόμο καθώς ξεδιπλώνονται τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων, και το δεύτερο βιβλίο σε κρατάει με αμείωτο ενδιαφέρον.
2018-11-24 08:01:31
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
Δεν βρέθηκαν συστάσεις συγγραφέων

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
BELIVEAU RICHARD
€13.90 €6.26
(-55%)
Κερδίζετε €7.64
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ
JAMES PETER
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS