Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: elsohez

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "NUEVO PRISMA C1 "
Το βιβλίο διδακτικώς είναι απαράδεκτο. Η ύλη του είναι σχεδόν χαοτική. Δεν μπορεί να διδαχθεί και να καλυφθεί στα πλαίσια ενός φροντιστηριακού μαθήματος. Θα μπορούσε μονάχα να αποτελεί το εγχειρίδιο ενός πανεπιστημιακού μαθήματος, το οποίο θα απαιτούσε καθημερινή ενασχόληση πολύωρης μελέτης.
2022-02-11 13:41:18
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΟΡΑΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ"
Το λεξικό είναι ένας πραγματικός θησαυρός. Ωστόσο η έννοια της ηλεκτρονικής του μορφής είναι ανακρίβεια. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να έχει καταφέρει να κάνει την εγκατάστασή του στον υπολογιστή. Προσωπικά, μέχρι και ειδικό τεχνικό φώναξα, αλλά η εγκατάσταση του DVD ήταν αδύνατη.
2021-05-25 20:19:19
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ"
Εξαιρετική γραμματική. Τόσο αναλυτική και ταυτόχρονα τόσο συγκεκριμένη και κατανοητή. Υπάρχει πλήρης σαφήνεια στις επεξηγήσεις της καθώς και στους πίνακές της.
2017-11-20 04:05:02
Σχόλιο για το βιβλίο "REDES DICCIONARIO COMBINATORIO DEL ESPANOL CONTEMPORANEO "
Πρόκειται για ένα λεξικό το οποίο αποτυπώνει έναν απίστευτο αριθμό συνδυασμών και συνθέσεων λέξεων. Είναι αυτό που λέμε στην αγγλική γλώσσα "dictionary of collocations". Όμως η σύνθεση των λέξεων δεν είναι μονάχα δομική, αλλά ταυτόχρονα ικανοποιεί όλα τα σχήματα της καλλιλογίας, πώς λέμε, για παράδειγμα, στα ελληνικά "εκπάγλου καλλονή" ή "απαράμιλλη αισθητική" ή "απύθμενο κενό" κ.ο.κ. Το συγκεκριμένο λεξικό είναι πηγή έμπνευσης για την αισθητική τής σύνθεσης του γραπτού λόγου, αλλά και του προφορικού. Πραγματικός θησαυρός που όσους μελετούν την ισπανική γλώσσα σε υψηλό επίπεδο και αναζητούν πηγές έμπνευσης για πολλαπλές φόρμες έκφρασης.
2017-05-17 00:39:49
Σχόλιο για το βιβλίο "CLAVE DICCIONARIO DE USO DEL ESPANOL ACTUAL (INCLUYE DICCIONARIO EN CD-ROM)"
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό μονόγλωσσο ισπανικό λεξικό.
Περιλαμβάνει όλον τον πλούτο τής σύγχρονης ισπανικής γλώσσας.
Περισσότερα από 50.000 λήμματα με σαφείς ορισμούς και παραδείγματα.
Το πλεονέκτημα του λεξικού αυτού είναι ότι δεν χάνεσαι στους ορισμούς των λημμάτων.
Επεξηγούνται όλες οι λέξεις σχετικά σύντομα και με απόλυτη σαφήνεια.
Επιπλέον υπάρχουν όλες οι συντακτικές πληροφορίες που χρειάζεται ο σπουδαστής τής ισπανικής γλώσσας, όπως για παράδειγμα, την πρόθεση που απαιτείται.
Επίσης διαθέτει ετυμολογία των λέξεων κάτι που βοηθάει σημαντικά στην απομνημόνευσή τους.
Επίσης διαθέτει όλες τις πληροφορίες κλίσης των λημμάτων, είτε είναι ρήμα, είτε ουσιαστικό, είτε επίθετο.
Πιστεύω ότι είναι το ιδανικό λεξικό που μπορεί να διαβαστεί εξ ολοκλήρου προκειμένου να εμβαθύνει κανείς τις γνώσεις του στην ισπανική γλώσσα. Το μόνο αρνητικό, γλωσσολογικά, στοιχείο είναι ότι δεν έχει φωνητική μεταγραφή των λημμάτων με το Διεθνές Φωνητικό Αλφάβητο, όπως επίσης δεν έχει και συλλαβισμό αυτών. Βέβαια στον ιστότοπο των εκδόσεων, υπάρχει το λεξικό αυτό online, όπου διαθέτει και συλλαβισμό των λημμάτων, όχι όμως φωνητική.
Ακόμα, θα έλεγα ότι το CDROM που εμπεριέχει δεν είναι και τόσο χρηστικό δεδομένου ότι δεν έχει κριτήρια αναζήτησης λέξεων, κάτι που μπορεί να βρει όμως κανείς στην online διάθεσή του.
2017-05-05 08:40:18
Σχόλιο για το βιβλίο "ΡΗΜΑΤΑ "
Επιτέλους, ένα βιβλίο που παρουσιάζει αναλυτικά την κλίση των ελληνικών ρημάτων σε όλες τις φωνές, τις εγκλίσεις και τους χρόνους. Έχω μάθει πολλά απ' αυτό!
2017-04-15 15:24:37
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΙΚΡΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΛΕΞΙΚΟ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ "
Το πρώτο τουρκικό λεξικό στην ελληνική βιβλιογραφία που έχει φωνητική μεταγραφή των λημμάτων με το Διεθνές Φωνητικό Αλφάβητο, και μάλιστα με απόλυτη ορθότητα και λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια στον εκδότη!
2017-04-15 15:24:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΙΚΡΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΛΕΞΙΚΟ: ΡΩΣΙΚΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ "
Το πρώτο ρωσικό λεξικό στην ελληνική βιβλιογραφία που έχει φωνητική μεταγραφή των λημμάτων με το Διεθνές Φωνητικό Αλφάβητο, και μάλιστα με απόλυτη ορθότητα και λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια στον εκδότη!
2017-04-15 15:24:06
Σχόλιο για το βιβλίο "ΝΕΟ ΝΟΡΒΗΓΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ "
Το συγκεκριμένο λεξικό μπορεί να συναγωνιστεί ως το πιο άχρηστο λεξικό για όσους μαθαίνουν Νορβηγικά. Τα λήμματά του δεν παρουσιάζουν καμιά γραμματική παρουσίαση και η προφορά που αποδίδει, είναι απλά για γέλια και για κλάματα μαζί.
2017-04-15 15:23:54
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ "
Απλά τέλειο! Από τις καλύτερες και ερμηνευτικότερες γραμματικές τής γερμανικής γλώσσας που υπάρχουν στην ελληνική βιβλιογραφία.
2017-04-15 15:23:40
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

Δείτε περισσότερες συστάσεις...

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
1.PASOLINI PIER-PAOLO
2.GALEANO EDUARDO
3.DESCHNER KARLHEINZ
4.ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΩΡΗΣ
ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
€9.59 €4.80
(-50%)
Κερδίζετε €4.79
ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ
LLAMAZARES JULIO
€7.42 €3.34
(-55%)
Κερδίζετε €4.08

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS