Ο Λογαριασμός μου

Από τα πιο δημοφιλή βιβλία σε τιμές -50% έως -85% https://www.politeianet.gr/protaseis-prosforwn/ta-pio-dimofili-biblia-se-times-50-eos-85-739

-20%, -25%, -30% έως -85% χαμηλότερες τιμές σε 150.000 τίτλους - Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 30 € - 24 άτοκες δόσεις (με πιστωτική κάρτα)

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ > ΚΡΑΣΙ - ΠΟΤΑ

Ταξινόμηση κατά:    Εκδόσεις:
ΜΠΑΡ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των επιχειρήσεων διάθεσης ποτών; Πώς πρέπει να είναι οργανωμένος ένας τέτοιος χώρος, και συγκεκριμένα, ποιές είναι οι αρχές διοίκησης, οργάνωσης και διεύθυνσης που πρέπει να διέπουν μια τέτοια επιχείρηση (μπαρ), είτε αυτή είναι ανεξάρτητη, είτε τμήμα ξενοδοχείου; Ποιές είναι οι αρχές διαρρύθμισης του χώρου του μπαρ; Πώς λειτουργούν οι επιμέρους χώροι της επιχείρησης; Ποιος είναι ο εξοπλισμός του μπαρ; Ποια η χρήση κάθε σκεύους και εργαλείου; Πώς οργανώνονται οι εργασίε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΡΑΣΙ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Αν μπορείτε να ακολουθήσετε μια απλή συνταγή μαγειρικής τότε σίγουρα μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας κρασί. Είναι απλό, διασκεδαστικό και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τόσο εσάς για τον κόπο σας όσο και τους γνωστούς σας που σας εμπιστεύθηκαν και δοκίμασαν το κρασί σας. Ο συγγραφέας μέσα από την 30χρονη εμπειρία του καθοδηγεί τον αναγνώστη σε όλες τις φάσεις της οινοποίησης. Από την εγκατάσταση και την περιποίηση του αμπελώνα, μέχρι τα στάδια οινοποίησης, τον εξοπλισμό και τη θεραπεία τυχόν ασθενειών. Ο πρακτικός αυτός οδηγός είναι χρήσι...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Η "Οινολογία, από το σταφύλι στο κρασί" στην όγδοη έκδοσή της, που αναθεωρήθηκε και συμπληρώθηκε με νέα θέματα και νεότερα δεδομένα, όπως αυτά προέκυψαν κατά την τελευταία δεκαετία, δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις για το πώς ο οινολόγος και ο οινοποιός μπορούν να μεταχειριστούν το σταφύλι και να επεξεργαστούν το κρασί, ώστε αυτό να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Το βιβλίο αυτό, σε κάθε περίπτωση, δίνει τις επιστημονικές βάσεις που είναι απαραίτητες ώστε να γίνουν κατανοητά τα όρια της ερμηνείας, αλλά και της αβεβαιότητας που κρύβει...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΡΑΣΙ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

Στο μικρό αυτό βιβλίο θα βρείτε τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνετε κρασί σε βαρέλι με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Θα διαβάσετε για τις περιοχές της Ελλάδας που μπορείτε να προμηθευτείτε σταφύλια, τη χρήση του θειώδη ανυδρίτη και τη σημασία του στην οινοποίηση, την απολάσπωση πριν και μετά την αλκοολική ζύμωση, για τις ζύμες, για τη σημασία της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ζύμωσης και της ωρίμανσης του κρασιού, για το οξυγόνο, το μεγάλο φίλο και εχθρό του κρασιού, για τα πλεονεκτήματα της εμφιάλωσης, για τις αλλοιώσεις που μπορ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΡΑΣΙ, ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ (ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ )
ΧΡΩΜΑ, ΑΡΩΜΑ, ΓΕΥΣΗ, ΥΦΗ
Εκδότης: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

Μάθετε πώς να γεύεστε το κρασί, πώς να επιλέγετε κρασιά που θα απολαύσετε, πώς να τα αποθηκεύετε και να τα σερβίρετε ώστε να αναδύονται τα αρώματα και να αναδεικνύεται η γεύση τους. Γνωρίστε την πλήρη γκάμα των λευκών, κόκκινων και ροζέ κρασιών, τις διάφορες ποικιλίες των σταφυλιών και τις περιοχές που παράγουν κρασιά. Το βιβλίο αυτό ξεδιαλύνει όλους τους μύθους περί κρασιού, ώστε την επόμενη φορά που θα δοκιμάσετε ένα ποτήρι να ζήσετε την απόλυτη γευστική εμπειρία! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

(...) Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ’ ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία της γνώσης δημιουργεί την αρμονία των γεύσεων, οι άνθρωποι έρχονται «εις οίνου κοινωνίαν», μέσα σε ατμόσφαιρα σωματικής και ψυχικής ανάτασης. Ο αυστηρός και φιλόδοξος στόχος αυτού του βιβλίου είναι να βάλει ένα μικρό λιθαράκι γνώσης και να συμβά...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ
Εκδότης: FAIREAD
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Δεν είναι αλήθεια περίεργο ένα «πράσινο» κρασί να έχει χρώμα κόκκινο; Και τι σημαίνει παγόκρασο, κρασί της άμμου ή αχυρόκρασο; Πώς είναι δυνατόν ένα σταφύλι να σαπίζει «ευγενικά» και το κρασί που στη συνέχεια προκύπτει να είναι τόσο καλό, που να το προτιμούν οι βασιλιάδες; Ποιο είναι το πιο ψηλό σημείο στον κόσμο όπου καλλιεργείται το αμπέλι; Και το πιο νότιο ή το πιο βόρειο, στα «σύνορα» των πόλων της Γης; Πώς είναι το κρασί όταν το αμπέλι τρυγιέται δύο ή τρεις φορές τον χρόνο; Και γιατί η άγονη ηφαιστειακή γη μπορεί να γίνει η πιο φιλόξε...
Διαβάστε περισσότερα...
BAR ΠΟΤΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
Εκδότης: INTERBOOKS
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το βιβλίο Bar-Ποτά-Οινολογία, έγινε για να καλύψει το κενό της Ελληνικής βιβλιογραφίας στον τομέα αυτόν της εκπαίδευσης, αλλά και για όλους όσους ασχολούνται με την οργάνωση και λειτουργία παρόμοιων επισιτιστικών εκμεταλλεύσεων εντός ή εκτός ξενοδοχειακών μονάδων. Κύριο αντικείμενο ανάλυσης έχει το ποτό, το κρασί και την οργάνωση και λειτουργία κάθε μορφής Bar σαν το κατ' εξοχήν αρμόδιο τμήμα καλύπτοντας όλες, θέλω να πιστεύω, τις παραμέτρους του σημαντικού αυτού τομέα. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από αυτές τις γραμμές, ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΥΟΥ
ΑΦΗΓΗΜΑ ΟΙΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΝ
Εκδότης: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το «Κρασί του Γουσταύου» δεν είναι μια οινολογική μελέτη. Μολονότι βρέχεται από αρκετή ρετσίνα, πολύ σταφιδίτη, μερικά βαρελάκια βερντέα και πολλά εμβοκάλια κόκκινου και λευκού κρασιού, είναι προϊόν έρευνας ενός ιστορικού, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι και οινόφιλος. Θέμα της είναι μια πρόσληψη, η πρόσληψη της «λόγιας οινοποίησης», της oenologie savante, από τα εμπορικά στρώματα των περιοχών της σταφίδας (Πελοπόννησος και Επτάνησα), και η βήμα το βήμα κατάκτηση της οινικής ωριμότητας, σ' ένα γεωγραφικό χώρο όπου η Ελλάδα έζησε τον δικό...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΑΓΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το μικρό αυτό βιβλίο απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να φτιάξουν αγνό σπιτικό κρασί χωρίς χημικά ή άλλα πρόσθετα για δική τους κυρίως κατανάλωση. Έγινε προσπάθεια κατά την συγγραφή του να συμπεριληφθούν εκείνοι απ' τους παραδοσιακούς τρόπους παρασκευής κρασιού με τους οποίους συμφωνούν οι μοντέρνες ανακαλύψεις της επιστήμης της οινολογίας, σε συνδυασμό πάντα με τις προσωπικές εμπειρίες που αποκτήθηκαν από πειραματισμούς σειράς ετών σε ορισμένα είδη κρασιών. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΜΠΕΛΙ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑΣ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

Βασισμένος στην ελληνική πραγματικότητα και τις ιδιαιτερότητές της, ο πρακτικός αυτός οδηγός παρουσιάζει με απλό τρόπο όλες τις γνώσεις και τις τεχνικές που πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε στάδιο της καλλιέργειας για την παραγωγή άριστων αμπελουργικών προϊόντων. Μεταξύ άλλων, μαθαίνουμε για την εγκατάσταση του αμπελώνα και τις οινοποιήσιμες ποικιλίες, το κλάδεμα, το πότισμα, τη λίπανση, τη φυτοπροστασία, τους εχθρούς και τις ασθένειες. Απευθύνεται σε αμπελουργούς, οινοποιούς αλλά και σε κάθε οινόφιλο που επιθυμεί να γνωρίσει τα «μυστικά» τη...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΠΥΡΑ
ΖΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ...
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Εδώ, έχουμε, σε μια επεξεργασμένη μορφή, την πρώτη λεπτομερή οδηγία για το πώς «φτιάχνω τη δική μου μπύρα» που περιέχει συνταγές για την παραγωγή των συνήθων τύπων μπύρας που παράγονται στις περιοχές όπου ομιλείται η γερμανική γλώσσα. Εδώ περιγράφεται λεπτομερώς πώς μπορεί να παραχθεί μπύρα με τις πιο απλές συσκευές και σκεύη που υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό, μπύρα γευστική, αφρίζουσα, φτιαγμένη με τη γεύση που προτιμάει ο ερασιτέχνης ζυθοποιός. Ο συγγραφέας δεν παραλείπει επίσης να πληροφορήσει και σχετικά με τα απαραίτητα θέματα που αφορο...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εκδότης: EXPLORER
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Από το Αμύνταιο έως τη Σητεία και από τη Μαρώνεια της Θράκης μέχρι την Κεφαλονιά, ο οδηγός αυτός προτείνει αξέχαστες οινικές διαδρομές στα διαχρονικά μονοπάτια του Διονύσου. Απαραίτητα εφόδια για το μαγικό αυτό ταξίδι αποτελούν οι ιστορικές, "ποικιλιακές" και γευστικές πληροφορίες κάθε περιοχής, οι οποίες συμπληρώνονται από τα μυστικά του κρασιού στο τραπέζι, την τεχνική της γευσιγνωσίας, τις θρεπτικές αξίες του οίνου και τον πολιτισμό που απορρέει από τη σωστή χρήση του κρασιού στη ζωή μας. Ένας χρήσιμος οδηγός για κάθε οδοιπόρο στους δρό...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΟΤΑ
ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ - ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ - ΣΠΕΣΙΑΛ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ 2)
Εκδότης: ΙΩΝ
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το βιβλίο "Shake it! - Επάγγελμα Μπάρμαν" δεν είναι απλώς ένα βιβλίο που εξετάζει τη λειτουργία ενός μπαρ, αλλά βασικά ένα διδακτικό βιβλίο για τα μπαρ που βασίζεται σε μια νέα, πιο πρακτική αρχή: Με διεξοδικό τρόπο και με πολλές εικονογραφημένες περιγραφές βήμα προς βήμα παρουσιάζονται στις αναγνώστριες και τους αναγνώστες όλες οι εργασίες σε ένα μπαρ καθώς κι ο τρόπος παρασκευής διάφορων ποτών. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΟΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο εύκολα μπορεί να παραχθεί ένα αλκοολούχο ποτό. Χρειάζεται μια οποιαδήποτε πρώτη ύλη με συστατικά που μπορούν να ζυμωθούν και να δώσουν αλκοόλη. Στη φύση υπάρχει υπεραφθονία τέτοιων υλών, όπως τα φρούτα και τα σιτηρά. Αρκεί να θερμάνουμε το ζυμωμένο υγρό της πρώτης ύλης για να δημιουργήσουμε αλκοολούχους ατμούς και στη συνέχεια να τους συμπυκνώσουμε. Στην απλούστερη περίπτωση η συμπύκνωση μπορεί να γίνει στο καπάκι του δοχείου που χρησιμεύει για τη θέρμανση. Αυτοί οι συμπυκνωμένοι ατμοί είναι ένα είδος αλκοολούχου ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΥ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Η χώρα μας, με το δεδομένο πλέον της ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση εδώ και 30 περίπου χρόνια, αντιμετωπίζει ακόμα με δυσκολία τα προβλήματα που προέκυψαν στο μεταξύ στο χώρο της γεωργίας, σε μια κρίση που διαρκώς εντείνεται -όπως σε όλους τους κλάδους της γεωργικής μας παραγωγής και οικονομίας- και στο χώρο της αμπελουργίας. Καθώς οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, μετά τις θυσίες και τις εκατόμβες τόσων αιματηρών πολέμων και συγκρούσεων, όπου τους είχαν οδηγήσει τα έντονα ζωτικά τους συμφέροντα και οι ανταγωνισμοί, είχαν ωριμάσει για την "ένωση...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ
Εκδότης: VINETUM
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε μέσα από μια προσωπική περιπέτεια, δηλαδή τον έρωτά μου με το κρασί και το σινεμά, ιδωμένα μέσα από το πρίσμα της Γαλλίας, χώρα που έκανα δική μου από τα παιδικά μου χρόνια. Θέλησα να παντρέψω τα ενδόμυχα συναισθήματά μου με σκέψεις που αφορούν την ομορφιά, την εξουσία, τη γεύση και το γούστο. Κατά κάποιο τρόπο, το βιβλίο αυτό είναι ένα προσκλητήριο να εξεγερθούμε ενάντια στους φόβους μας ώστε να ξαναβρούμε την ελευθερία -δηλαδή τη βαθύτερη έννοια- της γεύσης. Σκηνοθέτης και κάποτε οινοχόος, τυχαίνει να μπορώ να δω...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ. . . ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΤΕ ΦΡΟΥΤΑ, ΜΥΡΤΙΛΑ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ
Διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Οι άνθρωποι που πίνουν κρασί είναι συνήθως πιο υγιείς και ζουν περισσότερα χρόνια. Αυτό δεν είναι μύθος. Έχω αφιερώσει πολλά χρόνια μελετώντας τα οφέλη που προσφέρει το κρασί στην υγεία και ανακάλυψα ότι όσοι πίνουν κρασί υποφέρουν από λιγότερες καρδιοπάθειες και διαβήτη και έχουν μικρότερες πιθανότητες άνοιας στα γηρατειά. Αυτό οφείλεται στο κρασί, τη διατροφή ή τον τρόπο ζωής τους; Μάλλον σε ένα συνδυασμό των τριών. Στο βιβλίο αυτό εξετάζω τη σημασία όλων αυτών για την επίτευξη της άριστης υγείας και παρουσιάζω στοιχεία που υποστηρίζουν ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ (ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ)
SHAKE IT! - ΜΠΑΡ, ΠΟΤΑ, ΚΟΚΤΕΙΛ, ΣΝΑΚ
Εκδότης: ΙΩΝ
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

Το βιβλίο «Shake it! -Επάγγελμα Μπάρμαν» δεν είναι απλώς ένα βιβλίο που εξετάζει τη λειτουργία ενός μπαρ, αλλά βασικά ένα διδακτικό βιβλίο για τα μπαρ που βασίζεται σε μια νέα, πιο πρακτική αρχή: Με διεξοδικό τρόπο και με πολλές εικονογραφημένες περιγραφές βήμα προς βήμα παρουσιάζονται στις αναγνώστριες και τους αναγνώστες όλες οι εργασίες σε ένα μπαρ καθώς κι ο τρόπος παρασκευής διάφορων ποτών. [...] (Από την παρουσίαση της έκδοσης)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ. . .
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

Εσείς βάλτε την πρώτη ύλη και εμείς θα σας δείξουμε πώς: Από σταφύλια θα φτιάξετε μπράντι, απόσταγμα σταφυλιών, τσίπουρο, απόσταγμα σταφίδας, ούζο, βερμούτ. Από ζάχαρη, ρούμι. Από κριθάρι, ουίσκι, μπέρμπον, βότκα, τζιν. Από φρούτα, αποστάγματα και λικέρ. Όλα όσα είναι γραμμένα μέσα στο μικρό αυτό βιβλίο έχουν γίνει στην πράξη και έχουν δοκιμαστεί, κάτι που εγγυάται ότι θα μπορέσετε να τα φτιάξετε και εσείς. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

ΠροσφορέςΠερισσότερα

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΘΩΝΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
€6.50 €1.95
(-70%)
Κερδίζετε €4.55
Η ΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΓΓΕΛΟΜΑΤΗ-ΤΣΟΥΓΚΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
€6.50 €2.28
(-65%)
Κερδίζετε €4.22

Βίος και ΠολιτείαΠερισσότερα

Βαγγέλης Προβιάς: Ραντεβού στην Πολιτεία Τα Μαύρα Παπούτσια της Παρέλασης του Βαγγέλη Προβιά κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο του 2014. Φαντάζομαι ότι έχω ένα πολύ σημαντικό ραντεβού. Στην γωνία Α...

ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα

Henri Meschonnic: Η ατέρμονη βιβλιοθήκη και τα βιβλία της Τα βιβλία που σωρεύουμε γύρω μας, από πολύ παλιά, είναι η προβολή της ιστορίας μας πάνω στους τοίχους μας. Μια έμμεση προσωπογραφία. Σημεία σημείων, σ...

Βρείτε μας στο...

Ασφαλείς Συναλλαγές

Verisign Eurobank EFG
Paypal
MyBank