Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ > ΚΡΑΣΙ - ΠΟΤΑ

Ταξινόμηση κατά:   
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
SHAKE IT! - ΜΠΑΡ, ΠΟΤΑ, ΚΟΚΤΕΙΛ, ΣΝΑΚ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0253

Το βιβλίο «Shake it! -Επάγγελμα Μπάρμαν» δεν είναι απλώς ένα βιβλίο που εξετάζει τη λειτουργία ενός μπαρ, αλλά βασικά ένα διδακτικό βιβλίο για τα μπαρ που βασίζεται σε μια νέα, πιο πρακτική αρχή: Με διεξοδικό τρόπο και με πολλές εικονογραφημένες περιγραφές βήμα προς βήμα παρουσιάζονται στις αναγνώστριες και τους αναγνώστες όλες οι εργασίες σε ένα μπαρ καθώς κι ο τρόπος παρασκευής διάφορων ποτών. [...] (Από την παρουσίαση της έκδοσης)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0007

Η "Οινολογία, από το σταφύλι στο κρασί" στην τέταρτη έκδοσή της, που αναθεωρήθηκε και συμπληρώθηκε με νέα θέματα και νεότερα δεδομένα, όπως αυτά προέκυψαν κατά την τελευταία δεκαετία, δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις για το πώς ο οινολόγος και ο οινοποιός μπορούν να μεταχειριστούν το σταφύλι και να επεξεργαστούν το κρασί, ώστε αυτό να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Το βιβλίο αυτό, σε κάθε περίπτωση, δίνει τις επιστημονικές βάσεις που είναι απαραίτητες ώστε να γίνουν κατανοητά τα όρια της ερμηνείας, αλλά και της αβεβαιότητας που κρύβ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εκδότης: EXPLORER
Κωδ. Πολιτείας: 4356-0040

Από το Αμύνταιο έως τη Σητεία και από τη Μαρώνεια της Θράκης μέχρι την Κεφαλονιά, ο οδηγός αυτός προτείνει αξέχαστες οινικές διαδρομές στα διαχρονικά μονοπάτια του Διονύσου. Απαραίτητα εφόδια για το μαγικό αυτό ταξίδι αποτελούν οι ιστορικές, "ποικιλιακές" και γευστικές πληροφορίες κάθε περιοχής, οι οποίες συμπληρώνονται από τα μυστικά του κρασιού στο τραπέζι, την τεχνική της γευσιγνωσίας, τις θρεπτικές αξίες του οίνου και τον πολιτισμό που απορρέει από τη σωστή χρήση του κρασιού στη ζωή μας. Ένας χρήσιμος οδηγός για κάθε οδοιπόρο στους δρό...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΙΚΕΡ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0082

Η παραγωγή λικέρ είναι μία πολύ απλή διαδικασία. Για να πετύχει όμως το σπιτικό λικέρ, αυτή πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή. Ο συγγραφέας Herbert George ένας πεπειραμένος αποσταγματοποιός είναι από παλιά ο δοκιμασμένος σύμβουλος για την παραγωγή αλκοολούχων ποτών. Στο βιβλίο αυτό εξηγεί πώς γίνεται η επεξεργασία των συστατικών και πώς παράγεται ένα καλό σπιτικό λικέρ. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
(H/B) THE CURIOUS BARTENDER
Εκδότης: RYLAND PETERS & SMALL
Κωδ. Πολιτείας: 3708-0044

Preparing a first-class cocktail relies upon a deep understanding of its ingredients, the delicate alchemy of how they work together. In The Curious Bartender, Tristan Stephenson explores and experiments with the art of mixing the perfect cocktail, explaining the fascinating modern turns mixology has taken. Showcasing a selection of classic cocktails, he explains their intriguing origins, introducing the colourful historical characters who inspired or created them. Moving on, he reinvents each drink from his laboratory, adding contemporary...
Διαβάστε περισσότερα...
(H/B) THE CURIOUS BARISTA'S GUIDE TO COFFEE
Εκδότης: RYLAND PETERS & SMALL
Κωδ. Πολιτείας: 3708-0052

The essential compact compendium for the coffee enthusiast. This is the ultimate guide to the history, science and cultural influence of coffee according to coffee aficionado and master storyteller Tristan Stephenson. You'll explore the origins of coffee before discovering the varieties of coffee and the alchemy responsible for transforming a humble bean into the world's most popular drink. You'll learn how to roast coffee at home in the Roasting section before delving into the Science and Flavour of Coffee and finding out how sweetness, b...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΜΠΕΛΟΓΡΑΦΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4050-0017

Το ανά χείρας εγχειρίδιο της αμπελογραφίας, αποτελεί πρωτίστως ένα διδακτικό βοήθημα για τους φοιτητές της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πραγματεύεται τους κυριότερους βιοτύπους της αμπέλου, οι οποίοι απαντώνται στον Ελλαδικό χώρο και προορίζονται για την παραγωγή αμπελοοινικών προϊόντων, καθώς επίσης και τα διάφορα είδη της οικογένειας των αμπελιδών (Vitaceae), τα οποία εμπλέκονται έμμεσα στην καλλιέργεια της αμπέλου. Συμπληρώνει τις γνώσεις που αφορούν το γενικότερο γνωστικό αντικείμενο της Αμπελουργίας ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΡΑΣΙ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0627

Αν μπορείτε να ακολουθήσετε μια απλή συνταγή μαγειρικής τότε σίγουρα μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας κρασί. Είναι απλό, διασκεδαστικό και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τόσο εσάς για τον κόπο σας όσο και τους γνωστούς σας που σας εμπιστεύθηκαν και δοκίμασαν το κρασί σας. Ο συγγραφέας μέσα από την 30χρονη εμπειρία του καθοδηγεί τον αναγνώστη σε όλες τις φάσεις της οινοποίησης. Από την εγκατάσταση και την περιποίηση του αμπελώνα, μέχρι τα στάδια οινοποίησης, τον εξοπλισμό και τη θεραπεία τυχόν ασθενειών. Ο πρακτικός αυτός οδηγός είναι χρήσι...
Διαβάστε περισσότερα...
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΥ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0223

Η χώρα μας, με το δεδομένο πλέον της ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση εδώ και 30 περίπου χρόνια, αντιμετωπίζει ακόμα με δυσκολία τα προβλήματα που προέκυψαν στο μεταξύ στο χώρο της γεωργίας, σε μια κρίση που διαρκώς εντείνεται -όπως σε όλους τους κλάδους της γεωργικής μας παραγωγής και οικονομίας- και στο χώρο της αμπελουργίας. Καθώς οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, μετά τις θυσίες και τις εκατόμβες τόσων αιματηρών πολέμων και συγκρούσεων, όπου τους είχαν οδηγήσει τα έντονα ζωτικά τους συμφέροντα και οι ανταγωνισμοί, είχαν ωριμάσει για την "ένωση...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΓΓΛΙΚΑ)
Εκδότης: ΙΑΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1970-0292

Θράκη, Μακεδονία. Ήπειρος, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησος, νησιά του Αιγαίου, Κρήτη, Ιόνια νησιά. Το ταξίδι μάς οδηγεί στους αμπελώνες της Ελλάδας. Είστε έτοιμοι; Οπλισμένοι με το βιβλίο-οδηγό που κρατάτε στα χέρια σας και, βεβαίως, με απεριόριστη διάθεση για οινικές ανακαλύψεις, θα περιπλανηθούμε σε διάσημους αλλά και λιγότερο γνωστούς αμπελότοπους. Θα οδηγήσουμε ανάμεσα στους αμπελώνες. Θα επισκεφθούμε οινοποιεία. Πολλά οινοποιεία! Θα συζητήσουμε με αμπελουργούς και οινοποιούς, τους δημιουργούς που βρίσκονται πίσω από αγαπημένες ε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΕΘΥΣΙ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΡΑΙΠΑΛΗΣ
Εκδότης: ΟΞΥ
Κωδ. Πολιτείας: 0160-0415

Τι να πει κανείς για την τρισάθλια πρωινή κατάσταση μετά από μια νύχτα μεθυσιού... Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρόποι να νιώσετε καλύτερα. Μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει στον οργανισμό σας όταν πίνετε αλκοόλ και πώς μπορείτε, με τη βοήθεια αντιδότων και χυμών, να επανέρθετε φυσικά αποφεύγοντας τις οδυνηρές συνέπειες του hangover. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΟΚΤΕΙΛ
Εκδότης: ΦΥΤΡΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4440-0473

Είναι πολύχρωμα, γευστικά και για όλες τις ώρες. Και αν νομίζετε ότι τα κοκτέιλ μπορούν να τα φτιάξουν μόνο κάποιοι "ειδήμονες", ξεχάστε τις εντυπωσιακές φιγούρες πίσω από το μπαρ και ξεφυλλίστε απλώς το βιβλίο αυτό. Λίγη οργάνωση, μερικά βασικά υλικά, ελάχιστος χρόνος και πολλή διάθεση είναι τα "μαγικά" συστατικά για ένα καλό, αυθεντικό κοκτέιλ. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε οποιαδήποτε από τις εκατό προτάσεις του βιβλίου και να την απολαύσετε μόνοι ή με παρέα. Και αν θέλετε να σερβίρετε τα κοκτέιλ σας με κάτι περισσότερο από τους συν...
Διαβάστε περισσότερα...
(H/B) ALL DAY COCTAILS
LOW (AND NO) ALCOHOL MAGIC
Εκδότης: HARDIE GRANT BOOKS
Κωδ. Πολιτείας: 6446-0009

Enjoy cocktails at any time of day with this collection of fresh, creative low- and no-alcohol recipes. Celebrating seasonal ingredients, and with a focus on sustainability, All Day Cocktailsshowcases nearly fifty varieties of citrus, berries, tropical fruits, stone fruits, pome fruits, vegetables, herbs and nuts. Each variety features a versatile prep recipe that can extend into your cocktails and beyond, meaning All Day Cocktailsis much more than your average cocktail book. All Day Cocktails brings you ninety cocktail recipes + fifty pr...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΠΛΟΦΑΔΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ
Εκδότης: ΔΙΑΥΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1150-0077

Αν οι γνώσεις θεωρούνται σήμερα κοινωνικό αγαθό σε αμφισβητούμενη επάρκεια, οι εξειδικευμένες γνώσεις αποτελούν τον αγωνιωδώς αναζητούμενο στόχο από όλο και περισσότερες κατηγορίες ενδιαφερομένων. Οι αφειδώς προσφερόμενες από την τεχνοκρατούμενη εποχή μας τιμές προς τους ειδικούς, είτε αυτοί είναι πραγματικοί είτε απλώς κατάφεραν να μας πείσουν, έχουν δημιουργήσει σε κάθε γνωστικό χώρο ασφυκτικό συνωστισμό ειδημόνων, που προσδοκούν κοινωνική αίγλη, αλλά και κάθε είδους ηθικές και οικονομικές διακρίσεις. Οι συνθήκες προσφέρονται για μπλόφα,...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΑΓΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0014

Το μικρό αυτό βιβλίο απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να φτιάξουν αγνό σπιτικό κρασί χωρίς χημικά ή άλλα πρόσθετα για δική τους κυρίως κατανάλωση. Έγινε προσπάθεια κατά την συγγραφή του να συμπεριληφθούν εκείνοι απ' τους παραδοσιακούς τρόπους παρασκευής κρασιού με τους οποίους συμφωνούν οι μοντέρνες ανακαλύψεις της επιστήμης της οινολογίας, σε συνδυασμό πάντα με τις προσωπικές εμπειρίες που αποκτήθηκαν από πειραματισμούς σειράς ετών σε ορισμένα είδη κρασιών. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ
Εκδότης: ΝΗΣΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3005-0329

Το εγχειρίδιο απευθύνεται στον "ξένο", σ' αυτόν που φτάνει στην πόλη του Βόλου, όχι απλά για να πιει τσίπουρα, αλλά για να φτάσει πίνοντας, τσιμπώντας και συζητώντας στην κατάσταση της συλλογικής πληρότητας, του συντονισμού, της ομοψυχίας, στη γλυκιά αίσθηση της χαμηλής αιώρησης και στην ψευδαίσθηση ότι η ζωή είναι εξαιρετικά απλή. Στον ντόπιο το κείμενο θα προσφέρει την απαιτούμενη απόσταση για να κατανοήσει καλύτερα αυτό το "οικείο" που τον συναρπάζει, καθώς εξετάζει μία μία τις παραμέτρους που συνθετικά απαιτούνται για να αποκτήσει η τσ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΒΡΑΔΙΝΑ ΚΟΚΤΕΙΛ
50 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0517

Με το βιβλίο αυτό θα μάθετε τα μυστικά, για να ετοιμάζετε πετυχημένα και απολαυστικά βραδινά κοκτέιλ. Χαλαρώστε σιγοπίνοντας μια Vodka Martini, αφεθείτε στη φρουτώδη γεύση ενός Green Fantasy ή κάντε νέες γνωριμίες με ένα After One... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ COCKTAILS
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ - ΚΛΑΣΙΚΑ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ - TRENDY
Εκδότης: ΙΡΙΔΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2028-0040

Όλες οι αυθεντικές συνταγές για όλα τα γνωστά και αγαπημένα κλασικά κοκτέιλ. Έξυπνες ιδέες για να δημιουργήσετε με τέχνη και πολύ φαντασία, μοντέρνα κοκτέιλ με εξωτικά συστατικά. Πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή, τη διακόσμηση και το σερβίρισμα όλων των κοκτέιλ. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ
Εκδότης: ΔΙΑΥΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1150-0151

Το «Επάγγελμα μπάρμαν» απευθύνεται σε όσους αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο να περάσουν την επαγγελματική τους ζωή πίσω από τον πάγκο του μπαρ. Εισάγει τον αναγνώστη στα μικρά και μεγάλα μυστικά του επαγγέλματος και τον εφοδιάζει με τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας τόσο ευαίσθητης θέσης, δεδομένου ότι οι γνώσεις ανωτέρου επιπέδου στο επάγγελμα του μπάρμαν είναι απόρροια της εμπειρίας. Καλό είναι λοιπόν να ξεκινήσετε τη φοίτησή σας στο σχολείο της εμπειρίας, γνωρίζοντας την ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0104

Ο οίνος είναι προϊόν ανθρώπινης θέλησης, μόχθου και γνώσης. Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να μας φέρει σε επαφή με τη γνώση που είναι αποτέλεσμα της επιστημονικής έρευνας, τον δομικό λίθο πάνω στον οποίο στηρίζεται σήμερα το οικοδόμημα της οινολογίας. Η γνώση αυτή αποτυπώνεται στη διεθνή βιβλιογραφία η οποία αποτελεί πλέον τη μοναδική πύλη που μπορεί να μας εισάγει στον κόσμο της σύγχρονης οινολογίας. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Φίλτρα

Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Εκπτώσεις
Περιοχή Τιμών
Αριθμός Σελίδων
Ηλικίες Παιδικών

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS