Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ > ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ταξινόμηση κατά:    Εκδόσεις:
Η ΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΟΥ [ΔΙΤΟΜΟ-ΣΕΤ]
60 ΤΡΟΦΕΣ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2815-3183

- Προλάβετε το εγκεφαλικό, καταπολεμήστε τις θρομβώσεις και ελέγξτε την υπέρταση. - Αντιμετωπίστε τις καρδιοπάθειες, ρίξτε τα επίπεδα κακής χοληστερίνης στο αίμα και προλάβετε το έμφραγμα. - Νικήστε τον καρκίνο. Εμποδίστε την εμφάνιση ή σταματήστε την εξάπλωσή του. - Απαλλαγείτε από τη δυσκοιλιότητα ή τη διάρροια, τις καούρες στο στομάχι και από το έλκος. - Καταπολεμήστε τη σπαστική κολίτιδα, τις πέτρες στη χολή και στα νεφρά. - Θεραπεύστε το άσθμα, τη βρογχίτιδα, την ιγμορίτιδα και την αλλεργική ρινίτιδα. - Εξαλείψτε τον κίνδυνο εμφάνισης...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ
Η ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΝΑ ΤΡΟΦΗ
Εκδότης: ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 7373-0010

"Στο νοσοκομείο συνταγογράφησα τόνους χημικών φαρμάκων και συμμετείχα σε πολυέξοδα χειρουργεία με αμφίβολα αποτελέσματα. Κάπου είχα χάσει τον δρόμο... Θρήνησα πολλά θύματα της κλασικής ιατρικής και αναρωτήθηκα τι πρεσβεύω! Ήθελα να ανατινάξω... τις κατεστημένες καταστάσεις και, επειδή η επανάσταση βασίζεται στην έρευνα, συνέχισα τη μελέτη. Επιθυμούσα η ζωή μου να είναι μία ατέλειωτη γιορτή και όχι πένθος. Επί δεκαετίες σπουδών και δουλειάς χωρίς "ανάσα", ομολογώ ότι κατέστρεψα τον εαυτό μου. Απέκτησα προβλήματα υγείας που δεν είχα. Ζημιώθη...
Διαβάστε περισσότερα...
ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΖΥΜΕΣ
130 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0226

Χρειάστηκαν τρία χρόνια συγγραφής, αμέτρητες ώρες έρευνας και δοκιμές ετών, για την ολοκλήρωση του βιβλίου Ψωμί και Ζύμες. Ο συγγραφέας Γιώργος Καραγιάννης παρουσιάζει 130 επιλεγμένες συνταγές, που καλύπτουν τις ανάγκες του επαγγελματία αρτοποιού, αλλά και τις απορίες κάθε ερασιτέχνη λάτρη της τέχνης του ψωμιού. Στο βιβλίο αναλύονται, λεπτομερώς, όλες οι μέθοδοι και οι τεχνικές της αρτοποιίας, το ψήσιμο, η αποθήκευση, η σωστή χρήση των πρώτων υλών, οι αλευρόμυλοι, το φυσικό προζύμι καθώς και η χρήση της βιομηχανοποιημένης μαγιάς. Τέλος, στ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ
ΑΛΑ ΓΚΡΕΚ
Εκδότης: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3624

Μεγαλώνοντας στην Κρήτη, έμαθα να αγαπάω το καλοφτιαγμένο φαγητό - η ζωή των Κρητικών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής τους εμπεριέχει πάντα το φαγητό. Έτσι, είχα -και έχω- την τύχη να γεύομαι και να χρησιμοποιώ πάντα φρέσκες και σπιτικές πρώτες ύλες να δοκιμάζω το πρώτο φρέσκο αγουρέλαιο της χρονιάς απλωμένο πάνω σε ζεστό ψωμί από τον ξυλόφουρνο της γιαγιάς μαζί με υπέροχο σπιτικό τυρί. Δίπλα στη γιαγιά έμαθα όλα τα χόρτα του κήπου και του αγρού -έμαθα να ξεχωρίζω αυτό τον μοναδικό πλούτο της Κρήτης- και να τα χρησιμοποιώ στη μαγειρ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟΥΡΚΙΚΗ
ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0649

Η τούρκικη κουζίνα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία συνταγών και ο τρόπος μαγειρέματος παρουσιάζει πολλές διαφορές από περιοχή σε περιοχή. Είναι επίσης μια από τις πιο εκλεπτυσμένες και υγιεινές κουζίνες στον κόσμο. Στο πέρασμα των αιώνων ευρωπαϊκές, ασιατικές, αραβικές και νομαδικές επιρροές έχουν προσθέσει τη δική τους ιδιαιτερότητα, δημιουργώντας ένα υπέροχο μωσαϊκό γεύσεων. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0355

Η 32η έκδοση του βιβλίου "Χημεία Τροφίμων και Βασικές Αρχές Διατροφής", που κρατάτε στα χέρια σας, έχει εντελώς νέα μορφή. Η έγχρωμη και σύγχρονη παρουσίαση κάνουν τις ήδη υπάρχουσες αλλά και τις νέες γνώσεις να αφομοιώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα. Η συστηματική των θεμάτων συμπληρώθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει τα σημαντικά θέματα του νέου προγράμματος. Μέσω του νέου φωτογραφικού υλικού και των νέων απεικονίσεων έχουν επέλθει προσθήκες οπτικής και μεθοδολογικής χροιάς. Με τον τρόπο αυτό, το "Χημεία Τροφίμων και Βασικές Αρχές Διατρ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0210

Η 27η έκδοση του Γερμανικού βιβλίου, μέρος του οποίου κρατάτε στα χέρια σας, έχει εντελώς νέα μορφή. Η έγχρωμη και σύγχρονη παρουσίαση κάνουν τις ήδη υπάρχουσες αλλά και τις νέες γνώσεις να αφομοιώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα. Η συστηματική των θεμάτων συμπληρώθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει τα σημαντικά θέματα του νέου προγράμματος. Μέσω του νέου φωτογραφικού υλικού και των νέων απεικονίσεων έχουν επέλθει προσθήκες οπτικής και μεθοδολογικής χροιάς. Με τον τρόπο αυτό, το "Χημεία Τροφίμων και Βασικές Αρχές Διατροφής" αποτελεί ένα άψο...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ
Εκδότης: ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κωδ. Πολιτείας: 1124-0041

Πώς μπορώ να αδυνατίσω; Στο Σύγχρονο Θερμιδομετρητή Τροφίμων και Φαγητών θα πληροφορηθείτε πώς θα αδυνατίσετε εύκολα, χωρίς στερήσεις και ψυχολογικό κόστος. Εδώ θα βρείτε: Όλα τα φαγητά από την ελληνική παραδοσιακή αλλά και τη διεθνή κουζίνα σε μερίδες με τις θερμίδες τους. Φαγητά που θερμιδομετρούνται για πρώτη φορά. (Αστακομακαρονάδα κ.ά.) Πρακτική λίστα με τα φαγητά τα γλυκά, τα αναψυκτικά και τα ποτά που περιέχουν τις περισσότερες θερμίδες και είναι πιο παχυντικά. Πρακτική λίστα με σνακ Αλμυρά και γλυκά καθώς και ελαφριά γεύματα που δε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΑΜΑ;
80 ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1480-0454

*Κάποιο πρωινό... κάπου στον κόσμο - Τι θα φάω στο σχολείο, μαμά; - Τι θέλεις, αγάπη μου; - Εεε... δεν ξέρω. - Σαντουιτσάκι; - Όχι πάλι. - Φρούτα; - Όχι σήμερα! - Θέλεις... μπάρα; - Κάτι άλλο; Οι φίλοι μου φέρνουν καλύτερο φαγητό! Να δεις που γαριδάκια και άλλες τέτοιες χαζομάρες θα εννοεί... Κι ανεβαίνει η πίεσή σου πρωινιάτικα... Και θέλεις να πάρεις τα βουνά... Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου, γλυκιά μου! Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις τόσες επιλογές, που κάθε πρωί θ' ακούς: - Τι σούπερ φαγητό μου έφτιαξες πάλι... Είσαι η πιο τέλεια μαμά του κόσ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2815-2654

Οι υδατάνθρακες και τα λίπη είναι η βάση της διατροφής μας. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα σας βοηθήσει να μάθετε σε τι βοηθούν, αλλά και πόσο μπορεί να βλάψουν τον οργανισμό σας, καθώς και ποιες τροφές να προτιμάτε και ποιες να αποφεύγετε. Σ’ αυτό το βιβλίο, θα βρείτε απαντήσεις σε καθημερινά ζητήματα διατροφής: Πού να αναζητάτε τους καλούς υδατάνθρακες, ποια είναι τα διαφορετικά λίπη και πώς επηρεάζουν το σώμα μας, γιατί το σώμα μας λειτουργεί καλύτερα με γλυκόζη από υδατάνθρακες παρά από πρωτεΐνες, ποια είναι τα υπέρ και τα κατά...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ
50 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0353

Θέλετε "δυνατές" γεύσεις στο τραπέζι σας; Δοκιμάστε τις συνταγές που σας προτείνουμε σ' αυτό το βιβλίο. Είναι εύκολες, γρήγορες στην ετοιμασία τους και σας προσφέρουν μοναδικές πικάντικες γεύσεις (καυτερές ή μη) και υπέροχα αρωματισμένα πιάτα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0661

Στο βιβλίο αυτό θα ανακαλύψετε μερικά από τα μυστικά της ισπανικής κουζίνας. Έχουν επιλεγεί πιάτα από όλες τις γωνιές και τις επαρχίες της Ισπανίας. Μπορείτε να δοκιμάσετε από ψαρόσουπα με σαφράνι ή τηγανητά θαλασσινά, από τις ακτές της Ισπανίας, μέχρι αγκινάρες με λευκό κρασί, βραστό μοσχάρι και λουκάνικο με φασόλια, από το εσωτερικό της χώρας. Τέλος, σας προτείνουμε και θαυμάσια επιδόρπια. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΨΩΜΙΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙΑ ΜΕ ΜΑΓΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ 'Η ΣΟΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
Εκδότης: ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4160-0100

Όσοι ασχολούνται με την μαγειρική ανακαλύπτουν ξανά τις χαρές του σπιτικού ψωμιού. Με αυτές τις απλές, βήμα-προς-βήμα συνταγές από τον αναγνωρισμένο και βραβευμένο δάσκαλο αρτοποιίας Εμμανουήλ Χατζηανδρέου, θα διαπιστώσετε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε ψωμί και την ικανοποίηση που σας προσφέρει η παρασκευή του στο σπίτι. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Εκδότης: ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4160-0037

Μέσα από τις 392 μεγάλες, πολύχρωμες σελίδες του αστραφτερού αυτού βιβλίου θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον χώρο της γεύσης και της ευωχίας. Με 747 συνταγές εικονογραφημένες με 211 έγχρωμες φωτογραφίες και 110 σκίτσα και εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό, συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κάθε γαστρονομικής προσπάθειας. Αυτός ο πλήρης οδηγός μαγειρικής απευθύνεται σε όλους, τόσο στον έμπειρο μάγειρα ή μαγείρισσα όσο και σε αυτούς που τώρα αρχίζει να τους απασχολεί το θέμα της μαγειρική...
Διαβάστε περισσότερα...
20 ΣΕΦ, 11 ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΙ ΕΓΩ!
111 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Εκδότης: ΚΡΙΤΙΚΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2410-0601

Τα πλεονεκτήματα της ισορροπημένης διατροφής είναι σήμερα γνωστά, το ίδιο και η σημασία της για την ανάπτυξη των παιδιών. Πως μπορεί, όμως, ένας γονιός να πείσει το παιδί του να φάει αδιαμαρτύρητα κουνουπίδι ή μπρόκολο; Πως θα το κάνει ν' αγαπήσει τα φρούτα, τις σαλάτες ή να φάει το ψάρι και τα όσπρια, αποφεύγοντας τις ομηρικές μάχες στο τραπέζι; (. . .) Με απαντήσεις σε συνηθισμένες ερωτήσεις για την παιδική διατροφή και την ασφάλεια των τροφίμων, απλές τεχνικές για γονείς και εκπαιδευτικούς, αλλά και ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής ...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΩΣ ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΗ
Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
Εκδότης: ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3980-0222

Την 1η Απριλίου του 1755, σε μια μικρή πόλη, το Μπελέ, στην κοιλάδα του Ροδανού στους πρόποδες των Άλπεων, γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γαστρονόμος που γνώρισε ποτέ ο κόσμος: ο Ζαν Ανθέλμ Μπριγιά-Σαβαρέν... Για κάποιους μπορεί να είναι γνωστός, από το διάσημο ομώνυμο γλυκό, το γνωστό μας "μπαμπά", για άλλους από την περίφημη ρήση του "Πες μου τι τρως, και θα σου πω ποιος είσαι" και για μερικούς - περισσότερο ενημερωμένους - από το μοναδικό για το είδος του βιβλίο Η φυσιολογία της γεύσης ή Στοχασμοί πάνω στην Γαστρονομία. Ένα έργο, που από την π...
Διαβάστε περισσότερα...
RISOTTI
Εκδότης: ΠΑΤΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-9410

Επιθυμία μου δεν είναι να προτείνω ακόμα ένα βιβλίο συνταγών. Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε μεν τις συνταγές μου και κάποιες από τις ιδέες μου, αλλά κυρίως θα βρείτε την έμπνευση και τον δρόμο για να δημιουργήσετε εσείς το δικό σας ριζότο. Στις σελίδες του παρουσιάζω, με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις μου, τις τεχνικές που απαιτεί ένα ριζότο, καθώς και τις συμβουλές, τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στο ριζότο που εκφράζει εσάς. Σε αυτό το βιβλίο εγώ θα σας δείξω τον τρόπο και θα σας εξηγήσω τη φιλοσοφία, αλλά την προσωπικότητα στη γεύ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΙΚΗ ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3316-0144

(. . .) Με τη σκέψη λοιπόν ότι η διάσωση έστω και μέρους της Ικαριώτικης κουζίνας, η οποία είναι ένα παράθυρο του παρελθόντος που φωτίζει το μέλλον και πιστεύοντας ότι η Ικαριώτισσα νοικοκυρά με τους δικούς της απλούς, αλλά αξεπέραστους τρόπους επιλογής και παρασκευής του καθημερινού της φαγητού, χάρισε αυτό που γενικά αναγνωρίζεται ως ικαριώτικη μακροζωία και σαν ελάχιστο δείγμα σεβασμού στις ρίζες μου και σε όσα άκουσα και γεύτηκα από τη μάνα, τη γιαγιά, τις θείες και τις χωριανές μου και από όσα, όλα αυτά τα χρόνια, Ικαριώτισσες και Ικα...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΑΝΘΡΩΠΟΣΟΦΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΩΣ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
Εκδότης: ETRA
Κωδ. Πολιτείας: 1289-0052

Ο Rudolf Steiner είχε αναφερθεί σε πολλές διαλέξεις για το θέμα της διατροφής. Μέχρι σήμερα όμως τα αποσπάσματα αυτά δεν είχαν συγκεντρωθεί ποτέ μαζί σε ένα βιβλίο στην Ελληνική γλώσσα. Αυτή η περιεκτική συλλογή αποσπασμάτων περιλαμβάνει τις απόψεις του R. Steiner για όλες τις πτυχές της διατροφής (από το γάλα, τον καφέ και το τσάι, το αλκοόλ, τη νικοτίνη, το μέλι και τις πατάτες μέχρι τη χορτοφαγία, την πέψη, την ιδιοσυγκρασία, τη γεύση και το μεταβολισμό). Η ενστικτώδης μας γνώση σχετικά με το ποια τρόφιμα είναι επιβλαβή και ποια όχι στα...
Διαβάστε περισσότερα...
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
Εκδότης: POLARIS
Κωδ. Πολιτείας: 3523-0030

Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί τις ανακαλύψεις της νέας γενιάς ιστορικών της γεύσης σε όλο τον κόσμο, για να περιγράψει την θρασύτατα ρομαντική γοητεία του θέματος του: τα μαγειρικά επιτεύγματα διαφορετικών πολιτισμών, παλαιών και σύγχρονων, και τις απολαύσεις του φαγητού. Το αποτέλεσμα είναι μια πραγματική ιστορία της γεύσης.: οι πιο ευγενικές, καλαίσθητες και γοητευτικές αντιλήψεις περί φαγητού - υλικά, ετοιμασία, παρουσίαση - από την προϊστορική εποχή μέχρι σήμερα. Γιατί οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι από τη Ρωμαϊκή εποχή χρη...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
ORWELL GEORGE
€8.48 €4.24
(-50%)
Κερδίζετε €4.24
ΗΓΕΣΙΕΣ
ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
€10.00 €3.50
(-65%)
Κερδίζετε €6.50

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS