Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ > ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ταξινόμηση κατά:   
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
Εκδότης: POLARIS
Κωδ. Πολιτείας: 3523-0030

Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί τις ανακαλύψεις της νέας γενιάς ιστορικών της γεύσης σε όλο τον κόσμο, για να περιγράψει την θρασύτατα ρομαντική γοητεία του θέματος του: τα μαγειρικά επιτεύγματα διαφορετικών πολιτισμών, παλαιών και σύγχρονων, και τις απολαύσεις του φαγητού. Το αποτέλεσμα είναι μια πραγματική ιστορία της γεύσης.: οι πιο ευγενικές, καλαίσθητες και γοητευτικές αντιλήψεις περί φαγητού - υλικά, ετοιμασία, παρουσίαση - από την προϊστορική εποχή μέχρι σήμερα. Γιατί οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι από τη Ρωμαϊκή εποχή χρησ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0851

Μπορείτε να αρχίσετε με οποιαδήποτε συνταγή του βιβλίου και να φτιάξετε ένα υπέροχο γεύμα, ακόμα κι αν μαγειρεύετε για πρώτη φορά. Πρώτα διαβάστε με την ησυχία σας τις συνταγές, εντοπίστε τα σπουδαιότερα σημεία, δείτε τις φωτογραφίες και κατόπιν οργανώστε τα ψώνια σας. Δε χρησιμοποιήσαμε αλάτι και πιπέρι, μπορείτε όμως να βάλετε, αν θέλετε. Είναι σημαντικό να βάζετε τα φρέσκα τρόφιμα στο ψυγείο αμέσως μόλις τα αγοράσετε και να είστε ιδιαίτερα προσεκτική με τα ζεστά φαγητά. Επίσης δείτε τα επεξηγηματικά κεφάλαια στο τέλος του βιβλίου για πε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΕ 30'
50 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0154

Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζουμε μια συλλογή από νόστιμες συνταγές, που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη ανάγκη για εξοικονόμηση χρόνου. Προετοιμάζονται και μαγειρεύονται σε 30 λεπτά, χωρίς να υστερούν σε ποιότητα και νοστιμιά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ... ΝΑ ΤΡΩΣ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ
Εκδότης: ΚΙΧΛΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2274-0054

Αρχαίοι θεοί που κοιτάνε πάνω από τις μαρμίτες των θνητών, άγιοι που λιγουρεύονται πίτες και λουκουμάδες, ρεμπέτες και ασίκηδες που τραγουδούν τα πάθη του έρωτα ενώ ταυτόχρονα ορέγονται μεζεδάκια, ζητιάνοι και σουλτάνοι, βασιλιάδες και επαναστάτες, αλλά και οδηγοί μαγειρικής, παροιμίες και τελετουργίες, λαϊκά ποιήματα και λογίων μυθιστορήματα ξεπετάγονται από κατσαρόλες, τηγάνια και ταψιά και διηγούνται γοητευτικές ιστορίες παρασύροντάς μας σε μια πολύχρωμη γιορτή των αισθήσεων. Ένα ταψί, λόγου χάρη, περηφανεύεται πως κάποτε έψησε "δίνδιο ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ COOKBOOK
Εκδότης: ΠΕΔΙΟ
Κωδ. Πολιτείας: 8370-0523

Ο Άντονι Μπουρντέν υπήρξε αναμφίβολα μια έντονη, καθηλωτική προσωπικότητα. Ταλαντούχος και λάτρης της περιπέτειας για πολλά χρόνια, αρχικά ως σεφ και στη συνέχεια ως χρονογράφος της γαστριμαργικής κουλτούρας σε όλο τον κόσμο με την εκπομπή του Parts Unkwown στο δίκτυο CNN, έκανε επάγγελμα το αΒίαστο χάρισμα που διέθετε: να καταλαβαίνει και να αποκρυπτογραφεί τις γαστρονομικές διαθέσεις των ανθρώπων γύρω του. Τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ είναι το μοναδικό βιβλίο μαγειρικής που έγραψε τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής του και είναι αυτό το οποίο αποτυπώνει ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3255-0001

Η μαγειρική είναι τέχνη η οποία υπάρχει έμφυτη σε κάθε γυναίκα. Πολλές γυναίκες έχουν γεννηθή με ταλέντο για να γίνουν τέλειες μαγείρισσες. Άλλες πάλι γίνονται με την πείρα. Είναι απαραίτητο όμως να έχη κάθε γυναίκα τις γνώσεις που αποτελούν τη βάσι για τη σωστή εκτέλεσι των παρασκευασμάτων. Και ξεκινώντας σωστά γίνεται η ίδια δημιουργός απείρων και θαυμάσιων συνδυασμών. Ποιες είναι αυτές οι γνώσεις και είναι τόσο πολλές, ώστε να απαιτούνται χρόνια για να τις αποκτήση; Με τα σημερινά μέσα που διαθέτει η νοικοκυρά στην κουζίνα, με τις θαυμά...
Διαβάστε περισσότερα...
MY GREEK MEZE (ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)
SHARING SMALL PLATES FULL OF TASTE AND LOVE
Εκδότης: ΠΕΔΙΟ
Κωδ. Πολιτείας: 8370-0710

What characterises Greek cuisine more than anything is the joy of sharing delicious food. My Greek Meze is a collection of the tastiest and best known meze recipes that we enjoy in Greece, written by the queen of mezedes, Eleni Psyhouli. This cookbook is in many ways like a portrait of Greece. It has the aroma of the sun, the carefree vibe of holidays, the smile of the islands, the wisdom and taste of tradition, the scent of ouzo, the colour of the grapevine. It is a book that will help you to cook at home -in the heart of winter- your bel...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2218-0242

Το κυριότερο όπλο της καινούργιας νοικοκυράς είναι οι γνώσεις που αφορούν την κουζίνα, γιατί με αυτές θα μπορέσει να αντιμετωπίσει το τόσο σοβαρό και ουσιώδες πρόβλημα της διατροφής της οικογένειάς της. Ποιες είναι αυτές οι γνώσεις και είναι τόσες ώστε να απαιτούνται χρόνια για να τις αποκτήσει; Με τα μέσα που υπάρχουν στην εποχή μας, τις τέλειες ηλεκτρικές συσκευές, τα αναρίθμητα μικροεργαλεία της κουζίνας, τα ειδικά, για κάθε παρασκεύασμα σκεύη και τα τυποποιημένα υλικά μπορεί ακόμη και μια δεκαπεντάχρονη μικρή, χωρίς καμμιά βοήθεια, να ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΥΝΤΗΡΩ ΦΡΟΥΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΨΑΡΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0105

ΠΡΟΛΟΓΟΣ 1. ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ 2. ΑΛΙΠΑΣΤΩΣΗ 3. ΚΑΠΝΙΣΗ 4. ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ 5. ΟΞΕΩΣΗ 6. ΒΟΤΑΝΑ, ΠΟΛΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΞΗ 7. ΖΥΜΩΣΗ 8. ΖΑΧΑΡΗ 9. ΑΛΚΟΟΛ 10. ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ 11. ΕΞΩΘΗΣΗ ΑΕΡΑ 12. ΚΑΤΑΨΥΧΗ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ...
Διαβάστε περισσότερα...
MY GREEK TAVERNA
TAKING GREEK CUISINE BACK HOME
Εκδότης: ΠΕΔΙΟ
Κωδ. Πολιτείας: 8370-0476

"My Greek Taverna" is a book featuring all the dishes you will come across in an authentic Greek taverna and on any family's Sunday table. In its pages you will find 65 recipes divided into categories, listing all the ingredients along with step-by-step instructions to help you bring a traditional Greek dish to life in your own kitchen, tasting exactly as it would in a small taverna by the Aegean Sea. This book has been prepared with the same "ingredients" that each Greek dish contains: love, enthusiasm and respect for tradition. It aspire...
Διαβάστε περισσότερα...
ΦΑΓΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΚΑ
ΑΠΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
Εκδότης: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-3867

Μπορεί να τρώμε καλά όταν βγαίνουμε έξω (κάτι που χωράει πολλή συζήτηση),αλλά ο κύριος όγκος των γευμάτων μας είναι στο σπίτι και εδώ δεν τα πάμε καλά. Για το τι φταίει υπάρχουν πολλές γνώμες. Η δική μου είναι ότι αλλάξαμε εποχή, μεταβλήθηκαν οριακά οι συνθήκες της καθημερινότητάς μας σε πολύ μικρό διάστημα και δεν προλάβαμε να προσαρμοστούμε στα καινούργια δεδομένα. Σ' αυτόν τον τομέα της προσαρμογής στα καινούργια δεδομένα πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει η "Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας" με εύκολες και πολυδοκιμασμένες συνταγές...
Διαβάστε περισσότερα...
ΦΑΓΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΑΣ
ΑΠΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
Εκδότης: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-3822

Σε όσους προβληματίζονται για τη γεύση της καθημερινότητας ευελπιστεί να δώσει ιδέες και λύσεις αυτό το βιβλίο. Σ' αυτόν τον τόμο θα βρείτε 145 συνταγές για φαγάκια χωρίς κρεατικά, που μπορούν να λειτουργήσουν ως αυτόνομα γεύματα. Μπορούν επίσης να καλύψουν τις ανάγκες της καθημερινότητας των ανθρώπων που νηστεύουν είτε για λόγους πνευματικούς είτε για λόγους... χοληστερίνης. Ακόμα, θα βρουν λύσεις για το καθημερινό τραπέζι όσοι επιθυμούν να τρώνε απλά και υγιεινά φαγητά αλλά όχι απλοϊκά και άνοστα. Υπάρχουν άλλωστε άλλοι δύο τόμοι με την ...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΩΣ ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΗ
Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
Εκδότης: ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3980-0222

Την 1η Απριλίου του 1755, σε μια μικρή πόλη, το Μπελέ, στην κοιλάδα του Ροδανού στους πρόποδες των Άλπεων, γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γαστρονόμος που γνώρισε ποτέ ο κόσμος: ο Ζαν Ανθέλμ Μπριγιά-Σαβαρέν... Για κάποιους μπορεί να είναι γνωστός, από το διάσημο ομώνυμο γλυκό, το γνωστό μας "μπαμπά", για άλλους από την περίφημη ρήση του "Πες μου τι τρως, και θα σου πω ποιος είσαι" και για μερικούς - περισσότερο ενημερωμένους - από το μοναδικό για το είδος του βιβλίο Η φυσιολογία της γεύσης ή Στοχασμοί πάνω στην Γαστρονομία. Ένα έργο, που από την π...
Διαβάστε περισσότερα...
RISOTTI
Εκδότης: ΠΑΤΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-9410

Επιθυμία μου δεν είναι να προτείνω ακόμα ένα βιβλίο συνταγών. Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε μεν τις συνταγές μου και κάποιες από τις ιδέες μου, αλλά κυρίως θα βρείτε την έμπνευση και τον δρόμο για να δημιουργήσετε εσείς το δικό σας ριζότο. Στις σελίδες του παρουσιάζω, με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις μου, τις τεχνικές που απαιτεί ένα ριζότο, καθώς και τις συμβουλές, τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στο ριζότο που εκφράζει εσάς. Σε αυτό το βιβλίο εγώ θα σας δείξω τον τρόπο και θα σας εξηγήσω τη φιλοσοφία, αλλά την προσωπικότητα στη γεύ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΑ ΜΩΡΑ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Εκδότης: ΠΑΤΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-5934

-Γιατί η Αφροδίτη δεν τρώει τόσο καλά όσο ο αδερφός της; -Γιατί η δίχρονη Μαρία ξεσπάει σε κρίσεις θυμού κάθε φορά που η οικογένεια επισκέπτεται το εστιατόριο; -Γιατί η σωστή απάντηση στην ερώτηση «Τρώει ο μικρός σας πρωινό;» δεν είναι «Ναι, πίνει το γάλα του»; -Γιατί η μητέρα της Μαρίας κάνει λάθος που βομβαρδίζει με «μπράβο» την κόρη της κάθε φορά που τρώει το ψάρι της; -Τι θα κάνουμε με την Ελενίτσα που αρνείται να δοκιμάσει τα λαχανικά της; -Γιατί η ακαταστασία είναι θεμιτή και απαραίτητη για τη διατροφική ωρίμανση των παιδιών μας; -Να...
Διαβάστε περισσότερα...
ΡΙΖΑ Μ'
ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ
Εκδότης: ΑΡΜΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0460-1336

Οι σελίδες αυτού του βιβλίου έχουν σκοπό να μας ταξιδέψουν στις ρίζες της Ποντιακής κουζίνας. Ταυτόχρονα μέσα από νέες τεχνικές και παρασκευές μεταμορφώνονται σε καινούργιες συνταγές, κρατώντας πάντα τη βάση των παραδοσιακών προϊόντων. Εύχομαι ολόψυχα να το αγαπήσετε και να εντάξετε την Ποντιακή κουζίνα στο καθημερινό σας τραπέζι. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΕΦ... ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0662

Ο καταξιωμένος συγγραφέας Ευάγγελος Ζουμπανέας, βασισμένος στην πολύχρονη επαγγελματική του πείρα, δημιούργησε έναν εύχρηστο και πρωτότυπο οδηγό διατροφής και μαγειρικής με σκοπό να διευκολύνει τη ζωή των ανθρώπων που επιθυμούν να τρέφονται υγιεινά. Ο ΣΕΦ... ΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ επιλέγει και προτείνει: - Ιδέες και λύσεις για μικρά αλλά και μεγάλα γεύματα - Ιδέες για την προετοιμασία γευμάτων χωρίς μαγείρεμα - Εύκολες και νόστιμες συνταγές σε λιγότερο από 15 λεπτά - Προτάσεις για τα ημερήσια και τα εβδομαδιαία μενού - Οδηγίες για τη διασφάλιση ισ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΣΤΕ
Εκδότης: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 5044-0031

Ο δρ. Ηλίας Πέτρου, ένας Έλληνας ιατρός και φυσικοθεραπευτής. ήρθε το 1935 από την Αμερική όπου σπούδασε και με μια σειρά βιβλίων που έγραψε και αντίστοιχων διαλέξεων κατάφερε να αλλάξει την Ελληνική κοινωνία μέσα σε λίγα χρόνια. Οι ίδιες του οι πράξεις με τις θεραπείες ανθρώπων που έπασχαν από σοβαρές ή μη ασθένειες, μέσα σε λίγες ημέρες και κυρίως με φυσικό τρόπο, έκανε τους Έλληνες να τον πιστέψουν και να μιλάνε για την νέα "επανάσταση" της φυσικής υγιεινής. Οι θεραπευτικές μέθοδοι που εφάρμοζε στηρίζονταν στα εξής: -Νηστεία για αποτοξί...
Διαβάστε περισσότερα...
MASTER BAKER
ΑΠΟ ΤΟ Α ΣΤΟ Ω ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
Κωδ. Πολιτείας: 1985-4295

Συνέντευξη για δουλειά σε εργοστάσιο παραγωγής αρτοσκευασμάτων το 1996: «Έχεις πτυχίο πανεπιστημίου Τεχνολογίας Τροφίμων, γνωρίζεις Αγγλικά, γνωρίζεις υπολογιστές. Να ζυμώνεις ξέρεις;» Όχι δεν ήξερα. Τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήξερα ούτε θεωρία, ούτε και πράξη. Άπειρες ώρες σκληρής νυχτερινής δουλειάς, μελέτης και έρευνας σε συνδυασμό με θέληση και πάθος, με αποζημίωσαν με γνώσεις. Αυτές μεταφέρθηκαν σε αυτό το βιβλίο με την βεβαιότητα ότι ο άνθρωπος που τις έχει κάνει κτήμα του και τις έχει εφαρμόσει στην πράξη, είναι ο Master Baker του μ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΥΓΙΕΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ
Εκδότης: ΦΩΤΟΡΑΜΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4460-0009

Το βιβλίο που κρατάτε σας ξεναγεί στην Υγιεινή Ελληνική Διατροφή, την πιο δυναμική εκπρόσωπο αυτού που ονομάζουμε «Μεσογειακή Διατροφή». Ελαιόλαδο, άγρια χόρτα, ψάρια, μέλι γιαούρτι, ψωμί, ταχίνι: αρχέγονες ελληνικές τροφές υποτιμημένες επί χρόνια, επιστρέφουν σήμερα δυναμικά στο προσκήνιο μέσα από τις σελίδες του συναρπαστικού αυτού βιβλίου με 160 φωτογραφίες και 110 απλές όσο και απολαυστικές συνταγές. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Φίλτρα

Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Εκπτώσεις
Περιοχή Τιμών
Αριθμός Σελίδων
Ηλικίες Παιδικών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ 1875-1881
ΚΩΦΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
€19.91 €7.96
(-60%)
Κερδίζετε €11.95
ΜΕΡΣΩ, Ο ΑΛΛΟΣ ΞΕΝΟΣ
DAOUD KAMEL
€9.90 €3.96
(-60%)
Κερδίζετε €5.94

Βρείτε μας στο...

Review Widget
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS