Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ > ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ταξινόμηση κατά:    Εκδόσεις:
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
Εκδότης: ΦΥΤΡΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4440-0364

Δύο φέτες ψωμί, λίγο τυρί και ότι άλλο επιθυμείτε αρκεί για να δημιουργήσετε το πιο εύκολο και απολαυστικό σνακ! Πρωτότυπα, πολύχρωμα, αρωματικά, τα σάντουιτς είναι η έξυπνη λύση για ένα γρήγορο φαγητό που σίγουρα θα αρέσει σε όλους. Ο χρόνος ετοιμασίας είναι σύντομος, η διαδικασία ευχάριστη, οι συνδυασμοί απεριόριστοι, το αποτέλεσμα απίθανο. Κρύα ή ζεστά, σύνθετα ή απλά είναι σίγουρα το αγαπημένο πρόχειρο φαγητό μικρών και μεγάλων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Εκδότης: ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4160-0037

Μέσα από τις 392 μεγάλες, πολύχρωμες σελίδες του αστραφτερού αυτού βιβλίου θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον χώρο της γεύσης και της ευωχίας. Με 747 συνταγές εικονογραφημένες με 211 έγχρωμες φωτογραφίες και 110 σκίτσα και εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό, συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κάθε γαστρονομικής προσπάθειας. Αυτός ο πλήρης οδηγός μαγειρικής απευθύνεται σε όλους, τόσο στον έμπειρο μάγειρα ή μαγείρισσα όσο και σε αυτούς που τώρα αρχίζει να τους απασχολεί το θέμα της μαγειρική...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΨΗΦΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Εκδότης: ΙΝΔΙΚΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2020-0090

Η γαστρονομία ενός τόπου είναι στοιχείο συστατικό της πολιτιστικής του εικόνας. Η Μύκονος, εκτός από τη θάλασσα, τον ήλιο και τον έρωτα που ενεργοποιούν και καλύπτουν πλείστες όσες αισθήσεις των επισκεπτών της, διαθέτει κι έναν αξιόλογο πολιτισμό διατροφικών συνηθειών. Προϊόν σύνθεσης, δεδομένου ότι το νησί ήταν και είναι σταυροδρόμι πολιτισμών. Κουζίνα χωρίς ψιμύθια γεύσης και μαγικά στολίσματα. Τα απολύτως απαραίτητα για τη νοικοκυρά, που παλεύει με τις γεύσεις στο μα'ερειό, στα ξύλα, στη βουϊδιά, στην γκαζιέρα, στο πετρογκάζ. Έχει καθαρ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ
Εκδότης: ΕΣΤΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 1710-1710

Σπιτικό φαγητό με γούστο, και αυτό το απροσδιόριστο κάτι που διαφέρει από τη μαγειρική των εστιατορίων και των προικισμένων σεφ. Σπιτική μαγειρική, ευχάριστη, διασκεδαστική, μια ανάσα από τους φρενήρεις ρυθμούς της πόλης και τη ρουτίνα της επαγγελματικής ζωής των Αθηναίων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
ΕΝΑ ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΣΟΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΥΖΙΝΙΚΟΥ, ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΣΤΙΚΟΥ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, (ΕΛΑΦΡΩΣ) ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΙ (ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ) ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Εκδότης: ΚΕΔΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2300-3211

Ο Νίκος Πλατής για να γράψει το "Μπαχαρικό Λεξικό" χρειάστηκε να ταξιδέψει σε τέσσερις ηπείρους: Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Αμερική. Στην Ινδία πλανήθηκε σε φυτείες ολόκληρες από cardamon (καρδάμωμο), στην Ουγγαρία του Νότου περπάτησε σε ολοκόκκινους και πανέμορφους πιπερώνες με ώριμες πάπρικες και στο Μαρόκο έτυχε να δει μια αγορά που θύμιζε μάντρα με οικοδομικά υλικά, όπου νωχελικοί άντρες με τουρμπάνια πουλούσαν κι αγοράζανε χύμα ορυκτό αλάτι σε τσίγκινα τάσια των πέντε κιλών, με την ίδια σοβαρότητα που συναλλάσσονται οι Ολλανδοί μεγαλέμπ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ... ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!
Εκδότης: ΔΙΟΠΤΡΑ
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0931

Καλώς ήρθατε στο Σχολείο Ζαχαροπλαστικής για τα πιο γλυκά και λαχταριστά μαθήματα! Μέσα από την ελκυστική φωτογράφηση και τις συνταγές βήμα βήμα, θα μάθετε πώς να παρασκευάσετε μια απλή μους σοκολάτας, πώς να ετοιμάσετε μια αφράτη κερασόπιτα και πώς να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα πρωτότυπο τσίζκεϊκ ή μια λαχταριστή τούρτα σοκολάτας με γεύση μέντας. Στις πρώτες σελίδες κάθε ενότητας θα ανακαλύψετε μικρά μυστικά και τεχνικές, καθώς και οδηγίες για να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία ζαχαροπλαστικής. Ένα υπέροχο βιβλίο με 80 απολαυστ...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ)
Εκδότης: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3971

Αν υπάρχει μαγεία στη μαγειρική, κρύβεται όλη στο φαγητό της μαμάς. Στο φαγητό που μας περίμενε κάθε μέρα επιστρέφοντας από το σχολείο, σε εκείνο που μας μάζευε γύρω από το τραπέζι την Κυριακή, αλλά και σε αυτό που απολαμβάναμε αραχτοί στον καναπέ, μπροστά από την τηλεόραση, ή περιμέναμε να γευτούμε για να μας παρηγορήσει. Τι είναι όμως αυτό που κάνει το φαγητό της μαμάς μαγικό; Για μένα, είναι οι αναμνήσεις που ξυπνάει, από την πρώτη μέχρι την τελευταία μπουκιά. Αυτές οι αναμνήσεις αποτελούν το βασικό συστατικό του βιβλίου που κρατάτε στα...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ BALTHAZAR 1973-1983
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Εκδότης: ΙΣΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2090-0040

Το βιβλίο μαγειρικής του Βalthazar είναι κάπως ιδιόμορφο από άποψη περιεχομένου. Οι συνταγές που περιλαμβάνει είναι πολλών ειδών και διαφορετικής προέλευσης: συνταγές οικογενειακές ή από φίλους, συνταγές από βιβλία και περιοδικά που παραλλάχτηκαν και πολλές άλλες εντελώς πρωτότυπες. Αντιπροσωπεύουν τη γνώση και τη γαστρονομική κουλτούρα δύο ανθρώπων "του κόσμου", της Καίη Τσιτσέλη και του Νίκου Παλαιολόγου, που δούλεψαν για χρόνια και καταστάλαξαν την εμπειρία τους στην κουζίνα του εστιατορίου που δημιούργησαν το 1973, το Βalthazar. Αυτές ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ
Εκδότης: ΓΡΗΓΟΡΗ
Κωδ. Πολιτείας: 1000-0974

Επιλεκτικά συγκεντρωμένες νηστίσιμες συνταγές από την παλαιά μέχρι και την σύγχρονη μοναστηριακή παράδοση, προσφέρουν ιδέες και λύσεις εύκολες, γευστικές, θρεπτικές και με χαμηλές θερμίδες, αξιοποιώντας τα αγαθά της πλούσιας ελληνικής φύσης. Μοναδικά ωφέλιμες για μικρούς και μεγάλους, μέσα απ' τη σοφία της Ορθόδοξης Παράδοσής μας, οι μέρες της νηστείας είναι κι αυτές διατροφικά ευχάριστες, μέρες χαράς και ευλογίας για όλους μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0355

Η 32η έκδοση του βιβλίου "Χημεία Τροφίμων και Βασικές Αρχές Διατροφής", που κρατάτε στα χέρια σας, έχει εντελώς νέα μορφή. Η έγχρωμη και σύγχρονη παρουσίαση κάνουν τις ήδη υπάρχουσες αλλά και τις νέες γνώσεις να αφομοιώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα. Η συστηματική των θεμάτων συμπληρώθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει τα σημαντικά θέματα του νέου προγράμματος. Μέσω του νέου φωτογραφικού υλικού και των νέων απεικονίσεων έχουν επέλθει προσθήκες οπτικής και μεθοδολογικής χροιάς. Με τον τρόπο αυτό, το "Χημεία Τροφίμων και Βασικές Αρχές Διατρ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΨΟΠΟΙΩΝ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑΙ ΗΓΟΥΝ ΚΑΛΟΓΗΡΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΕΚΔΟΣΙΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Εκδότης: Ι.Μ. ΤΑΤΑΡΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2047-0007

[...] Οι συνταγές αυτές είναι προϊόν πείρας τριάντα και πλέον χρόνων. [...] Είναι συνταγές δοκιμασμένες στην πράξι, στο τηγάνι και στην κατσαρόλα. Δεν είναι του γραφείου. Απουσιάζουν όμως οι κρεατοσυνταγές γιατί τα μοναστήρια δεν κρεωφαγούν, οπότε αγνοούμε και τους τρόπους μαγειρέματος. Και μια γενική συνταγή: ο οδηγός μαγειρικής δεν κάνει τον μάγειρο, ως ουδέ μία γραμμή τον γεωμέτρην ή εις πλους τον θαλάττιον (τον θαλασσόλυκο) για να θυμηθούμε τον Άγιο Γρηγόριο τον Θεολόγο. Η μαγειρική είναι παράδοσις και ταπείνωσις. [...] Ο τίτλος του βι...
Διαβάστε περισσότερα...
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥΡΤΑΣ (ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ)
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0026

Δε χρειάζεστε ειδικές γνώσεις για να διακοσμήσετε υπέροχα την τούρτα σας. Το βιβλίο αυτό σας εξηγεί πώς να επιτύχετε καταπληκτικά αποτελέσματα με αντικείμενα καθημερινής χρήσεως, όπως ευχετήριες κάρτες, λαβές κουταλιών, λουλούδια, κορδέλες και πολλά άλλα. Οι οδηγίες δίνονται βήμα βήμα και συνοδεύονται από εικόνες για την τεχνική της διακόσμησης, ώστε η τούρτα σας να έχει επαγγελματική εμφάνιση με το λιγότερο δυνατό κόπο. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν συνταγές για κέικ φρούτων και γλάσα, καθώς και πληροφορίες για την καλύτερη εμφάνιση της ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΕΖΕΔΕΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
50 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0538

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει μια συλλογή από συνταγές για λαχταριστούς μεζέδες με θαλασσινά. Ξεφυλλίστε το και δοκιμάστε παραδοσιακές ψαρονοστιμιές, αλλά και νέες πρωτότυπες γευστικές προτάσεις. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Εκδότης: ΦΩΤΟΡΑΜΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4460-0001

Σ' αυτό το βιβλίο καταγράφονται πάνω από 220 συνταγές επιλεγμένες από διάφορες περιοχές της χώρας μας. Η σπιτική ελληνική κουζίνα όπως πολλοί λίγοι την ξέρουν. Τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας μακρόχρονης μαγειρικής παράδοσης σ' ένα και μοναδικό βιβλίο. Μια ξενάγηση στον υπέροχο κόσμο των τοπικών γεύσεων που χωρίς αυτές δε θα μιλάγαμε για την Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε. Η Αυθεντική Ελληνική Μαγειρική περιέχει περισσότερες από 110 έγχρωμες φωτογραφίες, ειδικά κεφάλαια για το ελληνικό κρασί, την ελιά και το λάδι. Όλες οι συνταγές επιλέχθηκαν κ...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ
Εκδότης: LECTOR
Κωδ. Πολιτείας: 2502-0065

Η υγιεινή διατροφή δεν πρέπει να είναι ούτε περίπλοκη ούτε δυσνόητη, αφού οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζονται ακραίες, μοναδικές ή ασυνήθιστες δίαιτες. Οι βασικές αρχές της παραδοσιακής κινέζικης διαιτητικής είναι σχετικά απλές και οικουμενικά εφαρμόσιμες, ειδικά για όσους ζουν σε χώρες με εύκρατο κλίμα. Το μικρό και συνοπτικό αυτό βιβλίο είναι απόσταγμα της κινέζικης διαιτητικής θεραπευτικής χωρίς πολλούς τεχνικούς όρους. Η κινέζικη διαιτητική θεωρία είναι πιο λογική από κάθε άλλη προσέγγιση περί υγιεινής διατροφής που κυκλοφορεί σήμ...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΝΤΙΒΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΑΣ
Εκδότης: ΑΙΟΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0110-0277

Η Θεϊκή Μαρία Κάλλας είχε πάθος με τη μαγειρική, κάτι που δεν γνώριζαν πολλοί. Για πρώτη φορά δημοσιεύονται τα φαγητά που προτιμούσε η ντίβα μέσα απ' τα αμέτρητα βιβλία, τα συνταγολόγιά της και τις συνταγές που μαγείρευαν γι' αυτήν σπουδαίοι μάγειροι ανά τον κόσμο, φυλαγμένα όλα με επιμέλεια στη βιβλιοθήκη της. Ο Αρίγκο Τσιπριάνι, ιδιοκτήτης του διάσημου "Χάρις Μπαρ", η Έλσα Μάξγουελ, η Νέλα Ρούμπινσταϊν και η Χρύσα Παραδείση έχουν διαδραματίσει το δικό τους ρόλο στις γαστριμαργικές προτιμήσεις της ντίβας, αλλά και ο Ωνάσης, ο Καζανόβα, ο ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΕΝΤΑΓΛΩΣΣΟ ΛΕΞΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0219

Το Πεντάγλωσσο Λεξικό Μαγειρικής απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τη μαγειρική, είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά: στον εστιάτορα και στη νοικοκυρά, στον ξενοδόχο και στον φοιτητή τουριστικών επαγγελμάτων. Γιατί όχι και στον. . . εργένη, που εκτιμά το σπιτικό φαγητό. Αλλά και στον τουρίστα, που θέλει να καταλαβαίνει τους καταλόγους των εστιατορίων και να μπορεί αξιοπρεπώς να παραγγείλει αυτό που επιθυμεί. [. . .] (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ CHEF
ΑΠΟ ΤΟ CULINARY INSTITUTE
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0578

-Το Culinary Institute είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα κολλέγια μαγειρικής τέχνης στις ΗΠΑ, με περισσότερους από 50.000 αποφοίτους chef απ' όλο τον κόσμο. -Η «Βίβλος του chef» χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Food Arts ως ένα από τα πέντε αγαπημένα βιβλία επαγγελματικής μαγειρικής της τελευταίας δεκαετίας. -Η «Βίβλος του chef» καλύπτει όλο το φάσμα των σύγχρονων τεχνικών των κλασικών και σύγχρονων συνταγών, και είναι απαραίτητο σημείο αναφοράς για κάθε επαγγελματία. -Το να γίνει κανείς chef είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Η μα...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ
Εκδότης: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-4204

Το βιβλίο αυτό είναι, αναμφίβολα, φτιαγμένο από έναν άνθρωπο της κουζίνας. Γι' αυτό και απευθύνεται σε ανθρώπους της κουζίνας, καθώς και σε ανθρώπους που τους αρέσει να μαγειρεύουν και να δημιουργούν. Το τελείωμα των πιάτων είναι δύσκολο. Όλοι, όμως, με λίγο μεράκι μπορούν να εκτελέσουν τη συνταγή και να την παρουσιάσουν απλά, όπως παρουσιάζουν το φαγητό στο σπίτι τους. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ
Εκδότης: ΚΕΔΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2300-4885

Ποιες τροφές είναι κατάλληλες για το παιδί μου; Πως να το αναθρέψω; Τι πρέπει να προσέχω; Πως θα εξασφαλίσω ότι μεγαλώνοντας θα γίνει ένα απόλυτα υγιές και ισορροπημένο νοητικά, ψυχικά και σωματικά άτομο; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που έχουμε εμείς οι γονείς. Οι απαντήσεις βρίσκονται σε αυτό το βιβλίο που ανατρέπει πολλά δεδομένα και μύθους όσον αφορά το άκρως σοβαρό και ζωτικής σημασίας θέμα που είναι η σωστή παιδική διατροφή και ανάπτυξη. Επενδύοντας στην υγεία και στη σωστή ανατροφή των παιδιών μας επενδύουμε σε μία υγι...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΔΙΨΑ
NESBO JO
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΤΟ ΝΗΣΙ
HUXLEY ALDUS
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα

Alden Nowlan: Θησαυροί επί της γης Βάλε φόρμες, βγες έξω, ξεκίνα το τζόκινγκ. Μακριά από βούτυρο κι αυγά. Πρόσεχε το ποτό. Το πολύ ζεστό και το πολύ κρύο να τ’ αποφεύγεις. Τσιγάρο; Ο...

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS