ΨΥΧΑΛΟΣ
ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΡΑΣΙ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0028
Στο μικρό αυτό βιβλίο θα βρείτε τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνετε κρασί σε βαρέλι με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Θα διαβάσετε για τις περιοχές της Ελλάδας που μπορείτε να προμηθευτείτε σταφύλια, τη χρήση του θειώδη ανυδρίτη και τη σημασία του στην οινοποίηση, την απολάσπωση πριν και μετά την αλκοολική ζύμωση, για τις ζύμες, για τη σημασία της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ζύμωσης και της ωρίμανσης του κρασιού, για το οξυγόνο, το μεγάλο φίλο και εχθρό του κρασιού, για τα πλεονεκτήματα της εμφιάλωσης, για τις αλλοιώσεις που μπορ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥΛΟΒΕΡ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΠΛΕΚΩ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ (ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ 3)
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0218
Αυτός ο οδηγός εκμάθησης είναι το τρίτο εγχειρίδιο από την σειρά εγχειριδίων-μίνι βιβλίων οδηγών εκμάθησης πλεξίματος με βελόνες και περιέχει όσα χρειάζεται να μάθετε για να πλέξετε το πρώτο σας πουλόβερ. Ο βασικός σκοπός αυτού του τρίτου εγχειριδίου είναι να σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα στην εκμάθηση των τεχνικών πλεξίματος που απαιτούνται για να πλέξετε με επιτυχία πουλόβερ. Και σε αυτό το εγχειρίδιο, ο αναλυτικός και λεπτομερής γραπτός λόγος, οι φωτογραφίες, καθώς και οι αναφορές σε διευθύνσεις βίντεο που μπορείτε να δείτε στο YouTube για... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0069
Το βιβλίο αυτό που γράφτηκε με μεγάλη επιμέλεια από συγγραφείς με πρακτική πείρα, είναι αναμφίβολα ένας χρήσιμος οδηγός, σαν ημερολόγιο σποράς και εργασιών για τον καθένα που ασχολείται με την βιοκαλλιέργεια και αγαπάει το φυσικό περιβάλλον. Οι πολύπλοκες επιδράσεις των φυτοφαρμάκων, που δεν έχουν ερευνηθεί πλήρως ακόμα, δηλητηριάζουν όχι μόνο τα προϊόντα, αλλά και τα υπόγεια νερά και το έδαφος. Είναι αλήθεια, ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλη διακίνηση βιβλιογραφίας και πληροφόρησης γύρω από τη βιολογική καλλιέργεια. Όχι μόνον σ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΣΥΝΤΗΡΩ ΦΡΟΥΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΨΑΡΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0105
ΠΡΟΛΟΓΟΣ 1. ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ 2. ΑΛΙΠΑΣΤΩΣΗ 3. ΚΑΠΝΙΣΗ 4. ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ 5. ΟΞΕΩΣΗ 6. ΒΟΤΑΝΑ, ΠΟΛΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΞΗ 7. ΖΥΜΩΣΗ 8. ΖΑΧΑΡΗ 9. ΑΛΚΟΟΛ 10. ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ 11. ΕΞΩΘΗΣΗ ΑΕΡΑ 12. ΚΑΤΑΨΥΧΗ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0209
Όχι, φίλοι μου! Σπεύδουμε να απαντήσουμε σε όσους μας ρωτάνε κατά καιρούς αν θεωρούμε το ψάρεμα βαρετό χόμπι. Η καρτουνίστικη εικόνα ενός ψαρά που κοιμάται με δεμένη την πετονιά στο πόδι του, ενώ τα ψάρια κάνουν πάρτι στο νερό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! Το ψάρεμα είναι αγχολυτικό και μπορεί να γίνει ασυναγώνιστα διασκεδαστικό, προσφέροντας μεγάλες συγκινήσεις. Αρκεί, βέβαια, να έχει προηγηθεί κατάλληλη προετοιμασία και να τηρούνται κάποιες βασικές αρχές. Αν, λοιπόν, μιλούσαν τα ψάρια, θα μαθαίναμε πολλές λεπτομέρειες για τη ζ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0180
Πόσες φορές χρειαστήκατε έναν τεχνίτη για ένα πρόβλημα που προέκυψε αναπάντεχα και δεν καταφέρατε να τον βρείτε; Μήπως δεν υλοποιήσατε ποτέ μια κατασκευή που είχατε ονειρευτεί γιατί το κόστος ήταν απαγορευτικό; Ή μήπως είστε η χαρακτηριστική περίπτωση του ανθρώπου που "δεν πιάνουν τα χέρια" του; Αν κρύβετε μέσα σας ένα μάστορα που ψάχνει μόνο την καθοδήγηση για να μπορέσει να εκφραστεί, τότε ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες του βιβλίου και δημιουργήστε ένα μοναδικό αποτέλεσμα για τον προσωπικό σας χώρο με πολύ κέφι και με μηδαμινό κόστος... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0014
(. . .) Η Αρωματοθεραπεία είναι ο πρώτος πρακτικός οδηγός που σας βοηθά να προλάβετε και να θεραπευθείτε μόνοι σας από συνηθισμένα προβλήματα της υγείας σας, εκμεταλλευόμενοι τις ωφέλιμες ιδιότητες των αιθερίων ελαίων. Οδηγίες βήμα προς βήμα, συνοδευόμενες από κατατοπιστικές εικόνες, παρουσιάζουν τα κύρια στάδια της αγωγής. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0196
Αν σας αρέσουν τα γαλακτοκομικά και θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να τα παράγετε μόνοι σας, τότε βρήκατε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Το βιβλίο Φτιάχνω μόνος μου Τυρί & Γιαούρτι περιγράφει αναλυτικά όλες τις φάσεις της τυροκόμησης, από το άρμεγμα και την επεξεργασία του γάλακτος μέχρι το πήξιμο του τυριού και τη διαδικασία παλαίωσής του. Όλες οι συνταγές είναι προσαρμοσμένες για μικρές οικιακές παραγωγές και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε υπάρχουν ήδη στα συρτάρια της κουζίνας σας. Εσείς απλά θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα από τις δεκάδες ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΚΑΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0040
Η παρασκευή αλλαντικών είναι μια εξαιρετικά απολαυστική ασχολία, γιατί αποφασίζεις ο ίδιος τι θα χρησιμοποιήσεις. Ο Μπέρνχαρτ Γκαμ έχει ήδη, σε προηγούμενο βιβλίο του, αποδείξει ότι είναι έμπειρος αλλαντοποιός. Με 63 δοκιμασμένες συνταγές δείχνει εδώ τί μπορεί να κάνει κανείς με βοδινό, χοιρινό, αιγοπρόβειο κρέας, κυνήγι και πουλερικά: ωμά, βρασμένα αλλαντικά, αλλαντικά θερμικής επεξεργασίας, λουκάνικα, καπνιστά ή αλίπαστα, σε έντερα ή κονσέρβες. Ακόμη καπνιστό κρέας, ζαμπόν, πηχτή και πατέ. Όλα αυτά με τις παραστατικές φωτογραφίες του Βίλ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ
ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0055
Αυτό το βιβλίο σας μαθαίνει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για να κάνετε ένα μασάζ ρεφλεξολογίας και σας εξηγεί πώς η χειρομάλαξη των διαφόρων σημείων των ποδιών και των χεριών βελτιώνει την υγιή λειτουργία όλων των βασικών οργάνων και συστημάτων του σώματος και βοηθάει στην καταπολέμηση πολλών κοινών ιατρικών προβλημάτων. Παράλληλα, το μασάζ ρεφλεξολογίας είναι χαλαρωτικό, καταπραΰνει το άγχος και την ένταση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αποκαθιστά την ισορροπία και την ενέργεια του σώματος. Προσφέρει σαφείς οδηγίες για τις πιο κατά... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΦΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΩΝ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0059
Δεν υπάρχει κανένα μυστικό ή μυστήριο για να μπορεί κανείς να εξασκήσει σωστή μελισσοκομία. Υπάρχουν μερικές απλές κατευθυντήριες γραμμές γι' αυτό. Δύο κύριες από αυτές είναι ότι καλές βασίλισσες παράγουν περισσότερο γόνο από άλλες και ότι βασίλισσες ηλικίας μικρότερης από ένα χρόνο έχουν τη τάση να σμηνουργούν περισσότερο από ότι οι μεγαλύτερες σε ηλικία βασίλισσες. Κάτω από ιδεώδεις συνθήκες, καθένας επιζητάει το μεγαλύτερο αριθμό μελισσών στα μελίσσια του κατά τη διάρκεια κάθε νεκταροροής. Αυτό σημαίνει μεγάλη παραγωγή γόνου και προφύλα... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0024
Η νέα βίβλος γι' αυτούς που χρησιμοποιούν τα βότανα. Αυθεντική, ενημερωμένη, εύκολη στην αφομοίωση και πάρα πολύ κατατοπιστική. Κάτω από την εποπτεία του Richard Mabey, μια ομάδα ειδικών δημιούργησε ένα σύγχρονο βιβλίο για τα βότανα, κατανοητό, σαφές, με λεπτομερείς περιγραφές και καταπληκτικές φωτογραφίες πάνω από 200 βοτάνων. Είναι πρακτικό, με ξεκάθαρες οδηγίες καλλιέργειας και χρήσεων των βοτάνων στην καθημερινή ζωή, στη διατροφή και στη θεραπευτική. Είναι μαγευτικό, δίνοντας για κάθε φυτό την αίσθηση της νέας επιστημονικής μαρτυρίας γ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΣΥΓΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0115
Εάν είστε λάτρεις της κηπουρικής, τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείτε από το πλούσιο υλικό που περιλαμβάνει αυτό το βιβλίο. Ανάμεσα σε εκατοντάδες είδη φυτών, μάθετε ποια από αυτά ταιριάζουν μεταξύ τους, ποια απωθούν εχθρούς και ασθένειες άλλων καλλιεργειών, αλλά και πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ποικίλες ιδιότητές τους παρασκευάζοντας βιολογικά προϊόντα για σας και την οικογένειά σας. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0057
Η μελισσοκομία είναι παραγωγικός κλάδος, που συνεισφέρει στην ανθρωπότητα πολύτιμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της μέλισσας στην εκπλήρωση του ρόλου του φυτικού βασιλείου. Παρ' όλα αυτά, ακόμα και σήμερα, δεν έχει γίνει κατανοητός, όσο θα έπρεπε, ο ρόλος της μέλισσας στην υπηρεσία του ανθρώπου και από άγνοια, πολλές φορές καταστρέφεται, αδρανεί ή δεν συγκροτείται παραγωγικό μελισσοκομικό κεφάλαιο που θα έδινε υπολογίσιμο εισόδημα και απασχόληση σε ανθρώπους. Το παγκόσμιο μελισσοκομικό κεφάλαιο που υπολογίζεται σε 5.000.000.000 δολ. Δέχεται ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΚΛΑΔΕΜΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑΜΝΩΝ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ, ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ
ΕΛΙΑ - ΠΥΡΗΝΟΚΑΡΠΑ - ΜΗΛΟΕΙΔΗ - ΑΜΠΕΛΙ - ΑΚΡΟΔΡΥΑ - ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0004
Στο "Κλάδεμα καρποφόρων δέντρων και θάμνων" θα βρείτε πρακτικές πληροφορίες σχετικά με: όλες τις τεχνικές κλαδέματος των καρποφόρων δέντρων (ελιά, αχλαδιά, μηλιά, βερυκοκιά, κερασιά, αμπέλι κ.ά.) που περιγράφονται κι εξηγούνται βήμα-βήμα με τη βοήθεια έγχρωμων εικόνων το κλάδεμα διαμόρφωσης, καρποφορίας και ανανέωσης, ώστε να γνωρίζετε πως πρέπει να επεμβαίνετε σε κάθε φάση ανάπτυξης του φυτού τα πιθανά σχήματα διαμόρφωσης κάθε δέντρου. Αναλυτικά σχέδια και οδηγίες θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε το φυτό σας ανάλογα με τις ανάγκες και τ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗ
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ - ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0088
Ο αριθμός των ανθρώπων που καλλιεργούν βιολογικά τους κήπους τους έχει αυξηθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία. Ο λόγος είναι η αυξανόμενη ανησυχία για το περιβάλλον και την υγεία μας. Είναι τώρα γενικά αποδεκτό ότι οι βιολογικές μέθοδοι καλλιέργειας είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να πετύχουμε έναν υγιή, παραγωγικό και ελκυστικό κήπο. Η βιολογική καλλιέργεια δεν είναι μόνο μια αλλαγή ενός τύπου λιπάσματος ή, για την ακρίβεια, η παντελής εγκατάλειψή του. Σημαίνει αλλαγή στάσης: να διώξουμε την ιδέα ότι κάθε μικρό πλάσμα είναι ένας εχθρός,... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗ (LAROUSSE)
ΦΡΟΥΤΑ - ΒΟΤΑΝΑ - ΛΑΧΑΝΙΚΑ - ΚΑΡΠΟΙ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0129
Για όσους ονειρεύεστε έναν όμορφο λαχανόκηπο ή οπωρώνα - όποιο κι αν είναι το μέγεθος του κήπου σας - το βιβλίο αυτό συγκεντρώνει σε έναν τόμο όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε προκειμένου να καλλιεργήσετε με επιτυχία λαχανικά και φρούτα, και να απολαμβάνετε φρέσκα και φυσικά προϊόντα. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ. . .
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0041
Εσείς βάλτε την πρώτη ύλη και εμείς θα σας δείξουμε πώς: Από σταφύλια θα φτιάξετε μπράντι, απόσταγμα σταφυλιών, τσίπουρο, απόσταγμα σταφίδας, ούζο, βερμούτ. Από ζάχαρη, ρούμι. Από κριθάρι, ουίσκι, μπέρμπον, βότκα, τζιν. Από φρούτα, αποστάγματα και λικέρ. Όλα όσα είναι γραμμένα μέσα στο μικρό αυτό βιβλίο έχουν γίνει στην πράξη και έχουν δοκιμαστεί, κάτι που εγγυάται ότι θα μπορέσετε να τα φτιάξετε και εσείς. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΛΑΔΕΜΑ
ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ ΑΝΑΡΡΙΧΩΜΕΝΩΝ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0047
Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της καλλιέργειας των φυτών εξαρτάται από το σωστό κλάδεμα. Αυτό το βιβλίο εξηγεί την τέχνη του κλαδέματος με πρακτικό τρόπο, παρουσιάζοντας κάθε στάδιό του, δείχνοντας κάθε κλαδί ή βλαστό που πρέπει να αφαιρεθεί και το πώς θα φαίνεται το φυτό μετά την επέμβαση. (...) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΠΟΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0062
Είναι εντυπωσιακό το πόσο εύκολα μπορεί να παραχθεί ένα αλκοολούχο ποτό. Χρειάζεται μια οποιαδήποτε πρώτη ύλη με συστατικά που μπορούν να ζυμωθούν και να δώσουν αλκοόλη. Στη φύση υπάρχει υπεραφθονία τέτοιων υλών, όπως τα φρούτα και τα σιτηρά. Αρκεί να θερμάνουμε το ζυμωμένο υγρό της πρώτης ύλης για να δημιουργήσουμε αλκοολούχους ατμούς και στη συνέχεια να τους συμπυκνώσουμε. Στην απλούστερη περίπτωση η συμπύκνωση μπορεί να γίνει στο καπάκι του δοχείου που χρησιμεύει για τη θέρμανση. Αυτοί οι συμπυκνωμένοι ατμοί είναι ένα είδος αλκοολούχου ... Διαβάστε περισσότερα... |
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής