Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

LE MONDE - LES LIVRES DU TOURISME

Ταξινόμηση κατά:   
CULINARY NOTEBOOK
PASTRY
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0032

Στο Culinary Notebook πέρα από τις χρήσιμες, για κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη, πληροφορίες που θα βρεις στις πρώτες σελίδες του, όλες οι υπόλοιπες σελίδες περιμένουν τον συγγραφέα τους, δηλαδή εσένα! Πρόκειται για το δικό σου βιβλίο μαγειρικής-ζαχαροπλαστική, για το βιβλίο στο οποίο θα συλλέξεις όλες τις γαστρονομικές εμπειρίες και τις συνταγές που θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου. Σ' αυτό θα ανατρέχεις όταν θέλεις να σημειώσεις ή να θυμηθείς καθετί γαστρονομικά σημαντικό. Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να συγκεντρώσεις σε ένα μόνο βιβλί...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0027

Το σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον αποτελεί για κάθε άτομο, επιχείρηση ή οργανισμό, πεδίο καθημερινών δοκιμασιών. Η αντιμετώπισή τους, με τη λήψη ορθών αποφάσεων, είναι ο προορισμός κάθε οικονομικής σκέψης. Αναλύοντας τις βασικές γνώσεις της οικονομικής θεωρίας, αλλά και προσφέροντας έναν μεθοδολογικό οδηγό για την αξιοποίησή τους, το παρόν βιβλίο αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο για την κατανόηση της ισχύουσας οικονομικής κατάστασης και τη θεμελίωση της επαγγελματικής επιτυχίας. Οι συγγραφείς καλύπτουν διεθνώς καθιερωμένες θεματικές περιοχές της ...
Διαβάστε περισσότερα...
CULINARY NOTEBOOK
CHEF
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0033

Στο Culinary Notebook πέρα από τις χρήσιμες, για κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη, πληροφορίες που θα βρεις στις πρώτες σελίδες του, όλες οι υπόλοιπες σελίδες περιμένουν τον συγγραφέα τους, δηλαδή εσένα! Πρόκειται για το δικό σου βιβλίο μαγειρικής-ζαχαροπλαστική, για το βιβλίο στο οποίο θα συλλέξεις όλες τις γαστρονομικές εμπειρίες και τις συνταγές που θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου. Σ' αυτό θα ανατρέχεις όταν θέλεις να σημειώσεις ή να θυμηθείς καθετί γαστρονομικά σημαντικό. Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να συγκεντρώσεις σε ένα μόνο βιβλί...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0010

Η σειρά Μαγειρεύοντας δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τον αναγνώστη με «εμπνευσμένες» συνταγές, που για τη συγκέντρωση των υλικών τους, απαιτούν από το φιλόδοξο chef να κάνει ένα μικρό γύρο του κόσμου. . . Αντιθέτως, το Β΄ μέρος της σειράς μαγειρεύοντας παρουσιάζει βασικές συνταγές με γνωστά υλικά, δίνοντας όμως έμφαση στο σωστό τρόπο παρασκευής και παρουσίασής τους. Φαγητά που όλοι μας νομίζουμε ότι τα γνωρίζουμε, μας αποκαλύπτουν όχι μόνο τα μυστικά της νοστιμιάς τους, αλλά και την πραγματική τους θρεπτική αξία. Χρήσιμες συμβουλές και σαφ...
Διαβάστε περισσότερα...
THE CHEF'S WAY A'
FRUIT - VEGETABLES - PASTA - PATISSERIE
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0006

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες - Ζαχαροπλάστες - Αρτοποιούς. Για να μπορείτε: - να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά, - να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά, - να αναγνωρίσετε το περιεχόμενο των συσκευασιών τροφίμων, όπως αυτό αναγράφεται στις εξωτερικές ετικέτες στα αγγλικά, - να ενημερωθείτε για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού της επαγγελματικής σας κουζίνας, όπως αυτά διατυπώνονται από τον κατασκευαστή της, - να επικοινωνήσετε ...
Διαβάστε περισσότερα...
THE CHEF'S WAY B'
FISH - MEAT
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0007

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες - Ζαχαροπλάστες - Αρτοποιούς. Για να μπορείτε: να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά, να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά, να αναγνωρίσετε το περιεχόμενο των συσκευασιών τροφίμων, όπως αυτό αναγράφεται στις εξωτερικές ετικέτες στα αγγλικά, να ενημερωθείτε για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού της επαγγελματικής σας κουζίνας, όπως αυτά διατυπώνονται από τον κατασκευαστή της, να επικοινωνήσετε με τους αλλοδαπ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0002

«Η Εκπαιδευτική Ζαχαροπλαστική, δημιουργικές γεύσεις με απλές και σύνθετες συνταγές» είναι ένα εκπαιδευτικό βιβλίο, όπως άλλωστε φανερώνει και ο τίτλος του, το οποίο έχει να δώσει χρήσιμες οδηγίες, πρωτοποριακές ιδέες και νέες μεθόδους, τόσο σε σπουδαστές και επαγγελματίες όσο και σε ανθρώπους που απλά ενδιαφέρονται για τη Ζαχαροπλαστική. Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει σε όλους τους αναγνώστες τη δυνατότητα όχι μόνο να παρασκευάσουν τις συνταγές, που περιγράφονται σε απλά στάδια με φωτογραφίες και σχέδια, αλλά και να τους μεταδώσει τις ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0005

Η σειρά «Εκπαιδευτική Ζαχαροπλαστική» αποτελείται από εκπαιδευτικά βιβλία ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, τα οποία έχουν να δώσουν χρήσιμες οδηγίες, πρωτοποριακές ιδέες και νέες μεθόδους, τόσο σε σπουδαστές και επαγγελματίες όσο και σε ανθρώπους που απλά ενδιαφέρονται για τη Ζαχαροπλαστική. Το κάθε βιβλίο της σειράς είναι αυτοτελές, περιλαμβάνει δηλαδή όλα όσα χρειάζονται για να παρασκευαστούν τα γλυκά που παρουσιάζει. Σκοπός του κάθε βιβλίου είναι να δώσει σε όλους τους αναγνώστες τη δυνατότητα όχι μόνο να παρασκευάσουν τις συνταγές, που ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΓΜΑΤΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0016
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ CHEFS
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0022

Το νέο μας βιβλίο "Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες Chefs", έχει σκοπό να μεταδώσει τις σωστές μεθόδους αξιοποίησης και παρασκευής των υδροβίων και κρεάτων. Μέσα στα κεφάλαια αυτού του βιβλίου θα βρείτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να χρησιμοποιείτε σωστά τον εξοπλισμό και τα εργαλεία τεμαχισμού. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0009

Η σειρά «Μαγειρεύοντας» δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τον αναγνώστη με «εμπνευσμένες» συνταγές, που για τη συγκέντρωση των υλικών τους, απαιτούν από τον φιλόδοξο chef να κάνει ένα μικρό γύρο του κόσμου... Αντιθέτως, το α΄ μέρος της σειράς «Μαγειρεύοντας» παρουσιάζει βασικές συνταγές με γνωστά υλικά, δίνοντας όμως έμφαση στο σωστό τρόπο παρασκευής και παρουσίασής τους. Φαγητά που όλοι μας νομίζουμε ότι τα γνωρίζουμε, μας αποκαλύπτουν όχι μόνο τα μυστικά της νοστιμιάς τους, αλλά και την πραγματική τους θρεπτική αξία. Χρήσιμες συμβουλές και ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ (ΝΤΕΛΟΡΜ ΧΙΟΥΜΠΕΡΤ, ΜΠΟΥΕ ΒΙΝΣΕΝΤ)
(+CD)
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0025

Ένα βιβλίο κατά κύριο λόγο εκπαιδευτικό και πλήρως εικονογραφημένο, το οποίο θα γοητεύσει τόσο τον ερασιτέχνη όσο και τον επαγγελματία μάγειρα. 200 τεχνικές μαγειρικής και απαραίτητες κινήσεις για επιτυχημένες βασικές παρασκευές, τεμαχισμό κρεάτων, φιλετάρισμα ψαριών, παρουσίαση λαχανικών, αλμυρές και γλυκές ζύμες και σάλτσες, μικρά και μεγάλα επιδόρπια. . . Περισσότερες από 1000 εικονογραφημένες, βήμα προς βήμα τεχνικές. Τα μυστικά των μεγαλύτερων Γάλλων chefs και οι πιο αντιπροσωπευτικές τους συνταγές (Regis Marcon, Jean-Francois Piege,...
Διαβάστε περισσότερα...
ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0008

Το "Γλωσσάριο Μαγειρικής" είχε σαν γεννεσιουργό αιτία την ασυνεννοησία που επικρατεί στις κουζίνες και τις απορίες που προκαλούν τα βιβλία μαγειρικής λόγω των τεχνικών όρων, συχνά ξενικών. Είναι ένα βοήθημα για τον επαγγελματία, τον μαθητευόμενο, τον πεφωτισμένο γαστρονόμο και όποιον αγαπά τη μαγειρική και δεν θέλει να μένει με τις απορίες του για τα σωτέ-μπλανσί-πικέ-γκαρνί και άλλα ρεντουί. Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και μόνο άγνοια ή υπερβολική ευκολία μας οδηγούν στην αυτούσια μεταφορά ξενικών λέξεων στο επαγγελματικό λεξιλόγιο. (...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0003

Στο βιβλίο αυτό της «Εκπαιδευτικής Μαγειρικής» παρουσιάζεται μια πρακτική και σύντομη μέθοδος εκμάθησης της επαγγελματικής παραγωγής εδεσμάτων. Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει τις βάσεις της επαγγελματικής μαγειρικής και να εξοικειώσει τον αναγνώστη με τη σχετική ορολογία και μεθοδολογία που ακολουθείται σε όλες τις σύγχρονες επαγγελματικές κουζίνες. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις εξελίξεις στον τομέα της διατροφής, της γαστρονομίας και των νέων τεχνολογιών, αναλύει στους νεαρούς επαγγελματίες τις σωστές μεθόδους παραγωγής, ενώ ταυτόχρονα «π...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΕΝΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0011

Η Ελληνική Μαγειρική Παράδοση δεν είναι ακόμα ένα Βιβλίο παραδοσιακής μαγειρικής. Οι 76 συνταγές που παρουσιάζονται σ' αυτό το βιβλίο έχουν επιλεγεί κατόπιν μακροχρόνιας έρευνας, με κριτήριο την αυθεντικότητα τόσο των πρώτων υλών όσο και των τρόπων παρασκευής. Οι συνταγές αυτές προέρχονται από όλη την Ελλάδα, ενώ μερικές μας θυμίζουν γεύσεις του ελληνισμού εκτός των συνόρων μας. Σε πολλές περιπτώσεις φροντίσαμε για την σύγχρονη παρουσίαση των παραδοσιακών ελληνικών φαγητών, με σκοπό να αποδείξουμε ότι το γαστρονομικό μας παρελθόν μπορεί να...
Διαβάστε περισσότερα...
ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0000

Η «Ιστορία Μαγειρικής και Διατροφής» είναι το αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας σε κάθε είδους πηγές, αρχαίες, παλαιές και σύγχρονες, ώστε να σκιαγραφηθεί η πορεία του «γαστρονομικού ανθρώπου». Από την προϊστορία ως την Αρχαία Ελλάδα, από την Αρχαία Κίνα ως το Βυζάντιο, και από το Δυτικό Μεσαίωνα ως τη μαγειρική επανάσταση των τελευταίων τριών αιώνων, αυτή η διαδρομή περιγράφεται με συνταγές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Είναι επίσης το βιβλίο αυτό μια προσπάθεια να πεισθούν όσοι το αμφισβητούν, πως η γαστρονομία είναι μέρος του πολιτισμο...
Διαβάστε περισσότερα...
ΖΥΜΕΣ
ΑΛΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0023

Το βιβλίο «ζύμες», διαψεύδει τις φήμες που θέλουν την παρασκευή της ζύμης να είναι περίπλοκη και πέραν των δυνατοτήτων πολλών μαγείρων. Σχεδιασμένη να είναι ευκολοδιάβαστη, αυτή η συλλογή παρουσιάζει όλες τις κλασικές ζύμες με απλό τρόπο, και μια συλλογή αυθεντικών συνταγών, που εμπνέουν. Πιστός στον κλασικό γαλλικό τρόπο και έχοντας στο ενεργητικό του περισσότερα από 30 έτη εμπειρίας ως top chef, ο Michel Roux έχει να προσφέρει πληθώρα γνώσεων πάνω σ’ αυτόν τον τομέα. Κάθε κεφάλαιο βασίζεται σε μια συγκεκριμένη ζύμη και ξεκινάει με μια, β...
Διαβάστε περισσότερα...
Ο ΟΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0004

Μερικοί δοκιμάζουν το κρασί όταν φυσάει βοριάς, διότι τότε το κρασί δεν ανακατεύεται και δεν θολώνει. Αλλά οι ειδικοί προτιμούν να το δοκιμάζουν όταν φυσά νοτιάς, γιατί τότε το κρασί ακριβώς ανακατεύεται και αναδεικνύει την ποιότητά του. Δεν πρέπει να δοκιμάζει κανείς κρασί με άδειο στομάχι, γιατί χαλάει τη γεύση, αλλά ούτε και μετά από ποτό, ούτε μετά από ένα βαρύ γεύμα. Επίσης, δεν πρέπει κανείς να δοκιμάζει το κρασί όταν έχει φάει κάτι πολύ πικρό ή πολύ αρμυρό, γιατί και αυτό επηρεάζει τη γεύση. Αντίθετα, πρέπει να έχει φάει πριν όσο λι...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Φίλτρα

Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΑ ΜΗΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ
ΨΑΡΡΟΥ ΠΑΟΛΑ
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
Λεξικό της ελληνικής και της ρωμαϊκής μυθολογίας
SCHMIDT JOEL
€19.70 €7.88
(-60%)
Κερδίζετε €11.82

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS