Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ

Ταξινόμηση κατά:   
ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΗΣΜΟΝΗΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΣΜΥΡΝΗ, ΠΟΝΤΟΣ, ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
Εκδότης: ΣΑΒΒΑΛΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3710-2633

Όταν ακούς από παιδί για τις αλησμόνητες πατρίδες, όταν μεγαλώνοντας ακούς τη γιαγιά σου να σου μιλάει για τη Σμύρνη, την Πόλη, την Τραπεζούντα και ν' αποδίδει σ' όλα εκείνα τα μέρη όλα τα όμορφα και τα καλά του κόσμου, τότε η επιθυμία για ένα ταξίδι επιστροφής σε 'κείνα τα μέρη γίνεται προσωπικό χρέος απέναντι σ' όσους γεννήθηκαν και έζησαν εκεί. Ο προσφιλέστερος τόπος για τον καθένα μας είναι τα παιδικά μας χρόνια, Εκεί ταξιδεύουμε κάθε τόσο με όχημα τη νοσταλγία και τις αναμνήσεις. Και σ' έναν τέτοιο νόστο τα Χριστούγεννα έχουν τα πρωτε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΡΠΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΥ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0246

Στο παρόν σύγγραμμα περιλαμβάνονται σύγχρονες γνώσεις και πληροφορίες -πλαισιωμένες από έγχρωμες εικόνες με χαρακτηριστικά συμπτώματα των ασθενειών- για την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωσή τους (. . .) και την αποτελεσματική και οικονομική πρόληψη και θεραπεία τους. Ειδικότερα, περιγράφονται και αναλύονται οι σπουδαιότερες ασθένειες των δενδρωδών καλλιεργειών (μηλοειδή, πυρηνόκαρπα, εσπεριδοειδή, ελιά) και της αμπέλου που υπάρχουν στη χώρα μας αλλά και σε άλλες περιοχές του κόσμου και αποτελούν σοβαρή απειλή (νέες και αναδυόμενες ασθένειες) γ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΟΥ
ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΑΣ
Εκδότης: ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2230-0532

Στόχος μας είναι να επιτύχουμε μια πρωτότυπη προσέγγιση στο θέμα της εκμάθησης της εκτέλεσης και του τρόπου που πρέπει να παιχθούν τα φύλλα. [...] (Από την έκδοση]...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΕΦ... ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0662

Ο καταξιωμένος συγγραφέας Ευάγγελος Ζουμπανέας, βασισμένος στην πολύχρονη επαγγελματική του πείρα, δημιούργησε έναν εύχρηστο και πρωτότυπο οδηγό διατροφής και μαγειρικής με σκοπό να διευκολύνει τη ζωή των ανθρώπων που επιθυμούν να τρέφονται υγιεινά. Ο ΣΕΦ... ΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ επιλέγει και προτείνει: - Ιδέες και λύσεις για μικρά αλλά και μεγάλα γεύματα - Ιδέες για την προετοιμασία γευμάτων χωρίς μαγείρεμα - Εύκολες και νόστιμες συνταγές σε λιγότερο από 15 λεπτά - Προτάσεις για τα ημερήσια και τα εβδομαδιαία μενού - Οδηγίες για τη διασφάλιση ισ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ
Εκδότης: ΑΡΤΕΟΝ
Κωδ. Πολιτείας: 0352-0000

Έχετε σκεφτεί ποτέ ποιο ψάρι είναι το πιο καλοντυμένο, ποιο κυκλοφορεί "αόρατα" και ποιο σημαδεμένο; Ποιο είναι το πιο ερωτευμένο, το πιο αφοσιωμένο, το πιο μυστήριο, το πιο "σκοτεινό", το πιο πονηρό, το πιο λαίμαργο, το πιο τεμπέλικο ψάρι; Τι σχέση έχουν τα ψάρια με αρχαία εργαλεία όπως η ακόνη, η βελόνη και η σφύρνα; Ποιο ψάρι πετάει πάνω από το νερό, ποιο βόσκει και ποιο ψαρεύει τα άλλα ψάρια; Μάθετε αυτά και πολλά ακόμη για τα ψάρια των θαλασσών μας, για την ιστορία πίσω από τα ονόματά τους, για τους τόπους ψαρέματός τους, για το μαγεί...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ
ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0684

Τι κάνει την ελληνική, παραδοσιακή διατροφή τόσο ξεχωριστή; Από τα Επτάνησα έως τα Δωδεκάνησα ή τον Πόντο, πολύτιμες συνταγές παραδόθηκαν από στόμα σε στόμα αναλλοίωτες, από το μακρινό παρελθόν μέχρι σήμερα. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επεξεργάζεται κάθε συνταγή με κέφι και γνώση και τη σερβίρει με τρόπο λαχταριστό! Και ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου, με τη διατροφική αξία κάθε πιάτου, αναδεικνύει τη σοφία της παραδοσιακής μας κουζίνας. - Πατροπαράδοτες συνταγές, δουλεμένες με αγάπη, μας ταξιδεύουν... ελληνικά! - Μικρές, προσωπικές ιστορίες συνοδεύουν...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ
ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0593

«Η έμπειρη διαιτολόγος-διατροφολόγος Παναγιώτα Καρακασίδου παρουσιάζει με συστηματικό τρόπο τα σημαντικότερα από αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε για τη διατροφή στη διάρκεια της νηστείας, ενώ παράλληλα μας προσφέρει νοστιμότατες συνταγές δοκιμασμένες επί χρόνια από την ίδια στην καθημερινή ζωή της οικογένειάς της. Αυτός ο συνδυασμός επιστημονικής γνώσης και βιωμένης εμπειρίας κάνει το βιβλίο μοναδικό. Στην τρίτη έκδοση το βιβλίο κυκλοφορεί βελτιωμένο και εμπλουτισμένο με την συνεργασία της σεφ και food stylist Ελισάβετ Δελεχά, που μαγείρεψε ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 5085-0038

Βασικός στόχος αυτού του συγγράμματος είναι να εισάγει τον φοιτητή και το μελλοντικό προπονητή στον χώρο του αθλήματος που λέγεται Άρση Βαρών, δίνοντάς του έτσι τη δυνατότητα να γνωρίσει και να εξετάσει με πνεύμα κριτικό, όλες εκείνες τις αρχές που είναι απαραίτητες για τη σωστή προπονητική εκπαίδευση των αθλητών του. Καταβλήθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των φοιτητών και να εναρμονίζεται με το πνεύμα της προσπάθειας για αναβάθμιση των σπουδών. Κατά την παρ...
Διαβάστε περισσότερα...
Gefsis (σκληρόδετη έκδοση)
Ελληνική δημιουργική κουζίνα (δίγλωσση έκδοση, ελληνικά-αγγλικά)
Εκδότης: GASTRONOMY ESSENTIALS
Κωδ. Πολιτείας: 5888-0001

"Αυτό το βιβλίο, αποτελεί ένα όνειρο ετών. Κάθε κείμενο συνταγής, κάθε πιάτο, εσωκλείει τις προσωπικές μου αναμνήσεις κι εμπειρίες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μία προσπάθεια χρόνων δική μου, αλλά και των συνεργατών μου και ιδιαίτερα του Χρήστου που ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής. Ελπίζω οι γεύσεις αυτού του βιβλίου, να γίνουν το ταξίδι σας σε όλα αυτά τα μέρη που θα θέλατε να επισκεφτείτε, προτού καν προλάβετε να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας" (Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) "This...
Διαβάστε περισσότερα...
MASTER BAKER
ΑΠΟ ΤΟ Α ΣΤΟ Ω ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
Κωδ. Πολιτείας: 1985-4295

Συνέντευξη για δουλειά σε εργοστάσιο παραγωγής αρτοσκευασμάτων το 1996: «Έχεις πτυχίο πανεπιστημίου Τεχνολογίας Τροφίμων, γνωρίζεις Αγγλικά, γνωρίζεις υπολογιστές. Να ζυμώνεις ξέρεις;» Όχι δεν ήξερα. Τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήξερα ούτε θεωρία, ούτε και πράξη. Άπειρες ώρες σκληρής νυχτερινής δουλειάς, μελέτης και έρευνας σε συνδυασμό με θέληση και πάθος, με αποζημίωσαν με γνώσεις. Αυτές μεταφέρθηκαν σε αυτό το βιβλίο με την βεβαιότητα ότι ο άνθρωπος που τις έχει κάνει κτήμα του και τις έχει εφαρμόσει στην πράξη, είναι ο Master Baker του μ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΚΑΚΙ
ΒΗΜΑ 1+, ΒΙΒΛΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 5131-0010

Η μέθοδος εκμάθησης Βήμα-βήμα είναι επίσημα αναγνωρισμένη από την Ολλανδική Σκακιστική Ομοσπονδία. Έχει εφαρμοσθεί με επιτυχία στην πλειονότητα των σκακιστικών συλλόγων και των σχολείων της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Αυστρίας. Η μέθοδος περιλαμβάνει βιβλία ασκήσεων και εγχειρίδια για δασκάλους και προπονητές. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΨΟΠΟΙΩΝ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑΙ ΗΓΟΥΝ ΚΑΛΟΓΗΡΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΕΚΔΟΣΙΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Εκδότης: Ι.Μ. ΤΑΤΑΡΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2047-0007

[...] Οι συνταγές αυτές είναι προϊόν πείρας τριάντα και πλέον χρόνων. [...] Είναι συνταγές δοκιμασμένες στην πράξι, στο τηγάνι και στην κατσαρόλα. Δεν είναι του γραφείου. Απουσιάζουν όμως οι κρεατοσυνταγές γιατί τα μοναστήρια δεν κρεωφαγούν, οπότε αγνοούμε και τους τρόπους μαγειρέματος. Και μια γενική συνταγή: ο οδηγός μαγειρικής δεν κάνει τον μάγειρο, ως ουδέ μία γραμμή τον γεωμέτρην ή εις πλους τον θαλάττιον (τον θαλασσόλυκο) για να θυμηθούμε τον Άγιο Γρηγόριο τον Θεολόγο. Η μαγειρική είναι παράδοσις και ταπείνωσις. [...] Ο τίτλος του βι...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Κωδ. Πολιτείας: 3300-0041

Στη δεύτερη αυτή έκδοση του εισαγωγικού συγγράμματος της αναγνωρισμένης σειράς Nutrition Society Textbook, η Εισαγωγή στη Διατροφή του Ανθρώπου έχει αναθεωρηθεί και ενημερωθεί ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή. Πρωτοποριακοί στο πεδίο και την προσέγγισή τους, οι τίτλοι της σειράς: - Παρέχουν στους φοιτητές τις απαραίτητες βασικές πληροφορίες αναφορικά με τη διατροφή στο προσεγγιστικό πλαίσιο των συστημάτων και της υγείας - Παρέχει τη δυνατότητα στους καθηγητές και στους φοιτητές να διερευνήσουν τις κεντρικές αρχές της...
Διαβάστε περισσότερα...
GREEK COOKING
TRADITIONAL RECIPES
Κωδ. Πολιτείας: 1320-0169

Greek cookery with its local varieties is basically the same as that described in ancient times by Homer and Hesiod and later in the Hellenistic period by Athenaeus. The sun's warm rays still caress the olives, vines and fruit. The delicate soil of Greece and the mild climate give an especially subtle taste and fragrance to the vegetables, fruit, pulses, cereals and herbs. The Greek seas supply delicious fish and a large variety of other seafoods. The meat and fowl, due to the traditional way of feeding, have kept their original taste. In ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0204

Είτε βράζετε ένα αβγό είτε εκτελείτε μια πολύπλοκη συνταγή, η επιτυχία και η αυτοπεποίθηση εξαρτώνται από το σωστό εξοπλισμό. Το βιβλίο "Εργαλεία και σκεύη μαγειρικής" είναι ο απαραίτητος οδηγός στην επιλογή και χρήση των σωστών εργαλείων για κάθε σοβαρή μαγειρική εργασία. - Πάνω από 400 εργαλεία και σκεύη από τα βασικά που είναι απολύτως απαραίτητα σε κάθε κουζίνα μέχρι τα εξειδικευμένα για μια σύγχρονη εκλεκτική μαγειρική - Έμπειρη καθοδήγηση για τη χρήση του κάθε εργαλείου με εικόνες για πάνω από 100 τεχνικές μαγειρικής - 50 νόστιμες συ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΥΘΟΣ, ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ
ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΓΜΟΣ, ΟΙ ΦΡΙΚΑΛΕΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ
Εκδότης: ΣΤΑΧΥ
Κωδ. Πολιτείας: 3940-0055

Τα αποκαλούμενα «ολυμπιακό πνεύμα» και «ολυμπιακό ιδεώδες», αποτελούν μύθο. Από την αρχαιότητα ως την εποχή μας κυριαρχούσαν και κυριαρχούν οικονομικοπολιτικά συμφέροντα αργυρώνητων εξουσιών και αθλητών. Η ανάληψη των ολυμπιακών αγώνων δεν αφορά ούτε τους πολίτες, ούτε τον πολιτισμό αλλά τις κερδοσκοπικές φιλοδοξίες και τα αναγκαία έργα υποδομής με συνέπεια οικονομική επιβάρυνση και ταλαιπωρία των λαών και συχνά περιβαλλοντολογικές συμφορές. Οι Ολυμπιακοί της αρχαιότητας αποτελούσαν θρησκευτικές τελετές, επικήδειες εκδηλώσεις για παράγοντ...
Διαβάστε περισσότερα...
Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας
Ο μύθος της προέλευσης του πιο διάσημου πιάτου της Ιταλίας
Εκδότης: HISTORICAL QUEST
Κωδ. Πολιτείας: 6422-0091

Ο μύθος της καταγωγής είναι αυτός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα μαγικό σημείο στην ιστορία όπου όλα παίρνουν μορφή, όλα ξεκινούν και όλα εξηγούνται. Το σημείο όπου κρύβεται το βαθύ μυστικό της ταυτότητάς μας. Όμως γιατί εκείνος της καταγωγής είναι μόνο ένας μύθος; Στην πραγματικότητα, οι καταβολές, από μόνες τους, εξηγούν ελάχιστα πράγματα. Η ταυτότητα γεννιέται μέσα από την ιστορία, από το πώς αυτές οι καταβολές αναπτύσσονται, μεγαλώνουν, αλλάζουν μέσα από συχνά απρόβλεπτες συναντήσεις και διασταυρώσεις. Ένα πιάτο σπαγγέτι μ...
Διαβάστε περισσότερα...
Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΚΗΠΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΜΕΛΕΤΗ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΚΗΠΟΥ, ΑΠΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ!
Εκδότης: ΙΡΙΔΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2028-0019

(. . .) Χρησιμοποιήστε τις ιδέες του βιβλίου ως πηγές έμπνευσης. Προσαρμόστε τις στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, στα χρήματα που είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε αλλά και στο διαθέσιμο χρόνο που έχετε για την υλοποίηση του σχεδίου σας. Μη διστάσετε να συνδυάσετε ιδέες από διαφορετικούς κήπους. Πάνω απ’ όλα όμως μη σας αποθαρρύνει η προοπτική του ανασχεδιασμού και ανακατασκευής του κήπου σας. (. . .) Η κηποτεχνία είναι κάτι περισσότερο από τη φύτευση φυτών και τη φροντίδα τους. Είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου αποτελέσματος, η υ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0204

Αν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός λαχανόκηπου, πάρτε πρώτα μια ανάσα, καθίστε στον καναπέ και διαβάστε τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε ακριβώς τους στόχους σας. Στο 1ο μέρος του βιβλίου θα βρείτε πληροφορίες για: -όλα τα συστήματα καλλιέργειας λαχανικών, -τις μεθόδους ελέγχου και βελτίωσης του χώματος, -τις επιλογές στα συστήματα ποτίσματος και τον τρόπο εγκατάστασής τους, -τα είδη των εργαλείων και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, -τη μέθοδο square foot gardening για εντατική καλλιέργεια λαχανικών, -το σωστό πρόγραμμα...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2218-0147

Η «Εγκυκλοπαίδεια των Αλόγων» είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τα άλογα και την ιππασία. Παρέχει πληροφορίες για τις ράτσες, τη φροντίδα και την εκπαίδευση των αλόγων, ενώ σε κάθε κεφάλαιο παραθέτονται με σαφήνεια οι συχνότερα χρησιμοποιούμενοι ιππικοί όροι και έννοιες. Το κείμενο και οι πολυάριθμες φωτογραφίες καλύπτουν κάθε τομέα της διαχείρισης των αλόγων και των ιππικών αθλημάτων και θεμάτων. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Φίλτρα

Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Εκπτώσεις
Περιοχή Τιμών
Αριθμός Σελίδων
Ηλικίες Παιδικών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ
€4.90 €2.45
(-50%)
Κερδίζετε €2.45
Ενάντια σε φρούρια και τείχη, 1821
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS