ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ
ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΚΑΚΙ
ΒΗΜΑ 1, ΒΙΒΛΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Εκδότης: ΑΛΛΟΣΤΡΟΠΟΣ (ALLOSTROPOS) Κωδ. Πολιτείας: 5131-0013
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -20%, φθηνότερα -€1.00 Η μέθοδος εκμάθησης Βήμα-βήμα είναι επίσημα αναγνωρισμένη από την Ολλανδική Σκακιστική Ομοσπονδία. Έχει εφαρμοσθεί με επιτυχία στην πλειονότητα των σκακιστικών συλλόγων και των σχολείων της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Αυστρίας. Η μέθοδος περιλαμβάνει βιβλία ασκήσεων και εγχειρίδια για δασκάλους και προπονητές. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΚΑΚΙ
ΒΗΜΑ 2, ΒΙΒΛΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Εκδότης: ΑΛΛΟΣΤΡΟΠΟΣ (ALLOSTROPOS) Κωδ. Πολιτείας: 5131-0008
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -20%, φθηνότερα -€1.00 Η μέθοδος εκμάθησης Βήμα-βήμα είναι επίσημα αναγνωρισμένη από την Ολλανδική Σκακιστική Ομοσπονδία. Έχει εφαρμοσθεί με επιτυχία στην πλειονότητα των σκακιστικών συλλόγων και των σχολείων της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Αυστρίας. Η μέθοδος περιλαμβάνει βιβλία ασκήσεων και εγχειρίδια για δασκάλους και προπονητές. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΚΑΚΙ
ΒΗΜΑ 1+, ΒΙΒΛΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Εκδότης: ΑΛΛΟΣΤΡΟΠΟΣ (ALLOSTROPOS) Κωδ. Πολιτείας: 5131-0010
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -20%, φθηνότερα -€1.00 Η μέθοδος εκμάθησης Βήμα-βήμα είναι επίσημα αναγνωρισμένη από την Ολλανδική Σκακιστική Ομοσπονδία. Έχει εφαρμοσθεί με επιτυχία στην πλειονότητα των σκακιστικών συλλόγων και των σχολείων της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Αυστρίας. Η μέθοδος περιλαμβάνει βιβλία ασκήσεων και εγχειρίδια για δασκάλους και προπονητές. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Κωδ. Πολιτείας: 2640-0851
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -60%, φθηνότερα -€6.39 Μπορείτε να αρχίσετε με οποιαδήποτε συνταγή του βιβλίου και να φτιάξετε ένα υπέροχο γεύμα, ακόμα κι αν μαγειρεύετε για πρώτη φορά. Πρώτα διαβάστε με την ησυχία σας τις συνταγές, εντοπίστε τα σπουδαιότερα σημεία, δείτε τις φωτογραφίες και κατόπιν οργανώστε τα ψώνια σας. Δε χρησιμοποιήσαμε αλάτι και πιπέρι, μπορείτε όμως να βάλετε, αν θέλετε. Είναι σημαντικό να βάζετε τα φρέσκα τρόφιμα στο ψυγείο αμέσως μόλις τα αγοράσετε και να είστε ιδιαίτερα προσεκτική με τα ζεστά φαγητά. Επίσης δείτε τα επεξηγηματικά κεφάλαια στο τέλος του βιβλίου για πε... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΡΤΕΣ
50 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Κωδ. Πολιτείας: 2640-0450
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -55%, φθηνότερα -€1.74 Αν κουραστήκατε από τις «τυποποιημένες» γεύσεις για πίτες και τάρτες, αυτό το βιβλίο θα σας ενθουσιάσει. Περιλαμβάνει μια ποικιλία από γευστικές πίτες, τάρτες, μπουρεκάκια και ταρτάκια, με πρωτότυπες και νόστιμες γεμίσεις και επιστρώσεις. Μπορείτε να τα γευθείτε ως κύρια πιάτα ή να τα προσφέρετε ως συνοδευτικά με μπίρα και κρασί ή ως επιδόρπια και μεζέδες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΕ 30'
50 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Κωδ. Πολιτείας: 2640-0154
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -55%, φθηνότερα -€1.74 Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζουμε μια συλλογή από νόστιμες συνταγές, που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη ανάγκη για εξοικονόμηση χρόνου. Προετοιμάζονται και μαγειρεύονται σε 30 λεπτά, χωρίς να υστερούν σε ποιότητα και νοστιμιά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
50 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Κωδ. Πολιτείας: 2640-0670
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -55%, φθηνότερα -€1.74 Σερβίροντας αυτές τις μεσογειακές νοστιμιές θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Τα ορεκτικά, οι μεζέδες και τα τάπας που σας προτείνουμε θα σας δώσουν το κίνητρο για να ετοιμάσετε εκλεκτά γεύματα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Εκδότης: ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4160-0037
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -50%, φθηνότερα -€19.95 Μέσα από τις 392 μεγάλες, πολύχρωμες σελίδες του αστραφτερού αυτού βιβλίου θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον χώρο της γεύσης και της ευωχίας. Με 747 συνταγές εικονογραφημένες με 211 έγχρωμες φωτογραφίες και 110 σκίτσα και εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό, συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κάθε γαστρονομικής προσπάθειας. Αυτός ο πλήρης οδηγός μαγειρικής απευθύνεται σε όλους, τόσο στον έμπειρο μάγειρα ή μαγείρισσα όσο και σε αυτούς που τώρα αρχίζει να τους απασχολεί το θέμα της μαγειρική... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ
Εκδότης: ΤΟΠΟΣ (ΜΟΤΙΒΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ) Κωδ. Πολιτείας: 4306-0163
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -30%, φθηνότερα -€4.92 Από τα στενά σοκάκια του Παγκρατίου, εκεί που μάταια προσπαθούσε με την παιδική του παρέα να μιμηθεί τις κινήσεις και τις ενέργειες που έκαναν οι ποδοσφαιρικοί ήρωες της εποχής, βρέθηκε στα μεγαλύτερα γήπεδα του πλανήτη. Σε κάποιες καλές μοίρες οφείλει, τριάντα χρόνια τώρα, την παρουσία του, ως δημοσιογράφος, σε μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του σπορ που αποτελεί για τον ίδιο αλλά και για δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη "το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή". Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, στο βιβλίο "Της Κυριακής τα είδωλ... Διαβάστε περισσότερα... |
||
Οδός νοστιμιάς
Οι καλύτερες γεύσεις από όλο τον κόσμο για σένα και τους φίλους σου
Εκδότης: ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ Κωδ. Πολιτείας: 9505-0026
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -30%, φθηνότερα -€4.17 Αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό που στην Οδό Νοστιμιάς είμαστε κάθε μέρα τόσο χαρούμενοι, μα το φαγητό φυσικά! Αυτό που αιώνες τώρα ενώνει τους λαούς όλου του κόσμου. Στην Οδό Νοστιμιάς οι μυρωδιές σπάνε τη μύτη ας και τα χαμόγελα συνοδεύουν τα λαχταριστά πιάτα μας. Κοπιάστε! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο της έκδοσης)... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΓΛΥΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΥΤΡΑ Κωδ. Πολιτείας: 1777-0002
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -30%, φθηνότερα -€5.10 1979, η χρονιά που η ζαχαροπλαστική μπήκε στη ζωή μου... Τόσα χρόνια πριν, και όλα ήταν τόσο διαφορετικά. Πρώτες ύλες, εργαλεία, συνταγές... Τόσα χρόνια μετά, και οι βασικές αρχές της παρέμειναν τόσο σταθερές κι ακλόνητες. Ακρίβεια, πειθαρχία, τεχνογνωσία... Αυτές οι αντιθέσεις είναι που τη χαρακτηρίζουν και που τελικά την κάνουν τόσο αγαπητή και ενδιαφέρουσα. Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια κατέχει, παράλληλα με τον θαυμασμό μου και το μεγαλύτερο, ίσως, κομμάτι της ζωής μου με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια αμφίδρομη σχέση όπου τεχνίτης και... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΣΤΕΜΦΥΛΩΝ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0191
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -30%, φθηνότερα -€5.40 ... Η ιστορία του τσίπουρου και της τσικουδιάς είναι ένα παραμύθι που τα έχει όλα: Μια καλοκάγαθη μητέρα που φροντίζει τα παιδιά της (η γη με τα αμπέλια που παράγει τα σταφύλια), καλές νεράιδες (ζύμωση) και κακούς μάγους (ξίνισμα) που παλεύουν ποιος θα κυριαρχήσει. Μαγεία και ξωτικά (μετατροπή του μούστου σε κρασί), δράκους που βγάζουν φωτιές και αχνούς (καζάνι απόσταξης) και, στο τέλος, η λύτρωση, το θαύμα, το δάκρυ της Παναγίας (το καθαρό απόσταγμα που ρέει από τον άμβυκα). Κι όλα αυτά στημένα σ' ένα καπνισμένο σκηνικό με χαμηλό φωτισμό,... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ
Εκδότης: ΕΡΓΑΝΗ Κωδ. Πολιτείας: 1620-0019
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -25%, φθηνότερα -€1.59 Φαίνεται πώς σ' όλους μας λίγο-πολύ αρέσει ν' ασχολούμεθα με τον πηλό. Το άγγιγμα καί το ζύμωμα του μαλακού καί εύπλαστου αυτού υλικού, πού πάνω του μένει καί το πιο απαλό δαχτυλικό αποτύπωμα, δίνει πολύ χαρά σε μικρούς καί μεγάλους. Κι αυτό συμβαίνει, γιατί πολλούς τους ενθουσιάζει ή ιδέα της δημιουργίας μιας μορφής μέσα από την άμορφη μάζα. Άλλοι πάλι, κάνοντας την πρώτη τους γνωριμία με τον πηλό, νιώθουν να ξαναγυρίζουν στα παιδικά τους χρόνια, τότε πού τρελλαίνονταν να σκάβουν στο χώμα και στην άμμο. Ακόμα, αυτή ή ξεχωριστή αίσθηση πού... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΣΑΛΑΤΕΣ
50 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Κωδ. Πολιτείας: 2640-0502
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -30%, φθηνότερα -€0.95 Κάποτε οι σαλάτες αποτελούσαν συνοδευτικό πιάτο, όμως σήμερα έχουν γίνει το κύριο. Σ' αυτές τις νόστιμες σαλάτες που μπορούν να σερβιριστούν ως κύριο πιάτο είναι αδύνατο να αντισταθείτε. Είναι ελαφρές, δροσερές, υγιεινές και φτιάχνονται πολύ εύκολα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)... Διαβάστε περισσότερα... |
||
Σπιτικές Ιαπωνικές συνταγές
Εκδότης: ΦΥΛΑΤΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 9490-0046
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -30%, φθηνότερα -€6.60 Χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές αναμειγνύονται για να μας ταξιδέψουν μέσα από 51 συνταγές, με επιλογές και για χορτοφαγική και χωρίς γλουτένη διατροφή, σε μια συνάντηση φαγητού και θρέψης όλων των αισθήσεων. Μια γευστική διαδρομή από την κουζίνα του σπιτιού, με υλικά που βρίσκουμε στη χώρα μας, σ' ένα μοναδικό προορισμό, την Ιαπωνία! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) "Δε χρειάζεται να σκεφτείς κάτι δύσκολο, απλώς αφήνεσαι και βυθίζεσαι μέσα του" (Χαρούκι Μουρακάμι)... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Εκδότης: ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΧΡΥΣΑ Κωδ. Πολιτείας: 3255-0001
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -30%, φθηνότερα -€7.80 Η μαγειρική είναι τέχνη η οποία υπάρχει έμφυτη σε κάθε γυναίκα. Πολλές γυναίκες έχουν γεννηθή με ταλέντο για να γίνουν τέλειες μαγείρισσες. Άλλες πάλι γίνονται με την πείρα. Είναι απαραίτητο όμως να έχη κάθε γυναίκα τις γνώσεις που αποτελούν τη βάσι για τη σωστή εκτέλεσι των παρασκευασμάτων. Και ξεκινώντας σωστά γίνεται η ίδια δημιουργός απείρων και θαυμάσιων συνδυασμών. Ποιες είναι αυτές οι γνώσεις και είναι τόσο πολλές, ώστε να απαιτούνται χρόνια για να τις αποκτήση; Με τα σημερινά μέσα που διαθέτει η νοικοκυρά στην κουζίνα, με τις θαυμά... Διαβάστε περισσότερα... |
||
MY GREEK MEZE (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)
65 ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
Εκδότης: ΠΕΔΙΟ Κωδ. Πολιτείας: 8370-0709
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -30%, φθηνότερα -€5.37 Tο MY GREEK MEZΕ είναι ένα βιβλίο που συγκεντρώνει τις πιο νόστιμες και γνωστές συνταγές μεζέδων που απολαμβάνουμε στη χώρα μας, με την υπογραφή της Ελένης Ψυχούλη. Είναι σαν ένα άλμπουμ της Ελλάδας. Έχει τη ζεστασιά του ήλιου, τη χαλαρότητα των διακοπών, το χαμόγελο των νησιών, τη σοφία και τη γεύση της παράδοσης, τη μυρωδιά του γλυκάνισου, το χρώμα του αμπελιού. Περιέχει 65 αυθεντικές απλές συνταγές, που έρχονται από τα βάθη του χρόνου της ελληνικής παράδοσης, καμωμένες με καθημερινά υλικά που βρίσκουμε παντού και με πανεύκολες τεχνικές ... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0213
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -30%, φθηνότερα -€3.60 Το σωστό και θρεπτικό ψωμί γίνεται μόνο με φυσικό προζύμι. Τι είναι όμως το φυσικό προζύμι και πως μπορεί κανείς να το φτιάξει μόνος του; Ο Γιώργος Καραγιάννης μας δίνει για μια ακόμα φορά τη λύση προτείνοντας 20 συνταγές για φυσικό προζύμι που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι. Προζύμι με ρεβίθια, λευκό αλεύρι ή ολικής άλεσης, αλλά και προζύμια με μειωμένη περιεκτικότητα σε γλουτένη, αρωματισμένα με βότανα και εσπεριδοειδή είναι λίγα μόνο από τα όσα αποκαλύπτει στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Στο τέλος, θα βρείτε και 3 επιπλέον συνταγ... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 4570-0209
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -30%, φθηνότερα -€4.95 Όχι, φίλοι μου! Σπεύδουμε να απαντήσουμε σε όσους μας ρωτάνε κατά καιρούς αν θεωρούμε το ψάρεμα βαρετό χόμπι. Η καρτουνίστικη εικόνα ενός ψαρά που κοιμάται με δεμένη την πετονιά στο πόδι του, ενώ τα ψάρια κάνουν πάρτι στο νερό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! Το ψάρεμα είναι αγχολυτικό και μπορεί να γίνει ασυναγώνιστα διασκεδαστικό, προσφέροντας μεγάλες συγκινήσεις. Αρκεί, βέβαια, να έχει προηγηθεί κατάλληλη προετοιμασία και να τηρούνται κάποιες βασικές αρχές. Αν, λοιπόν, μιλούσαν τα ψάρια, θα μαθαίναμε πολλές λεπτομέρειες για τη ζ... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Εκδότης: ΠΕΔΙΟ Κωδ. Πολιτείας: 8370-0798
Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -10%, φθηνότερα -€3.29 «Η ζαχαροπλαστική στην Ελλάδα είχε αυθεντικότητα και ψυχή. Μπορεί να έλειπαν βασικά υλικά, όπως το βούτυρο, όμως η ελληνική γη πάντα είχε να προσφέρει τα δικά της "δώρα". Ελαιόλαδο, φρούτα, ξηροί καρποί, μέλι πρωταγωνιστούσαν σε γλυκά φτιαγμένα με μεράκι και διάθεση προσφοράς». Ο Στέλιος Παρλιάρος, έχοντας διανύσει μια πορεία ως ζαχαροπλάστης για περισσότερα από 40 χρόνια, επιχειρεί να διηγηθεί την ιστορία της ελληνικής ζαχαροπλαστικής. Καταθέτοντας προσωπικές μαρτυρίες και αναμνήσεις, μέσα από 56 συνταγές ελληνικών γλυκών, που όλοι έχουμε... Διαβάστε περισσότερα... |
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής