Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές πάνω από 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες Δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 150000 τίτλους

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ > ΚΡΑΣΙ - ΠΟΤΑ

Ταξινόμηση κατά:    Εκδόσεις:
ΣΚΟΝΗ ΣΤ' ΑΜΠΕΛΙΑ
ΣΠΟΝΔΗ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟ, ΤΟΝ ΟΙΝΟ, ΤΗ ΖΩΗ
Εκδότης: ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2772-0105
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Λένε πως το καλύτερο λίπασμα για το αμπέλι είναι οι πατημασιές του αμπελουργού. Το αμπέλι σε κλέβει και το κλέβεις. Είναι σχέση μοιραία και ισότιμη. Αναπάντεχη και μυητική. Γιατί σου επιστρέφει το θαυμαστικό, το ερωτηματικό, το επιφώνημα. Τα σημαδάκια της ευχής, της λύπης, της χαράς, της παύσης και της σιωπής... Το βήμα, το ρήμα, τη μιλιά, το βλέμμα και το χρώμα, το χώμα, τα ρουθούνια, τον ήχο, το πέραν της λέξης, της στίξης και του τέλους: Τη χειραψία, το νεύμα, το φιλί. Το φιλί της φιλότητας και της αγάπης. Το αμπέλι σου επιστρέφει και σ...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0311
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Στόχος του βιβλίου είναι η βελτίωση της ποιότητας στο τσίπουρο που παράγεται στη χώρα μας. Η ποιοτική αναβάθμισή του επιβάλλεται για τη δημόσια υγεία. Στις σελίδες του θα βρείτε τις απαραίτητες τεχνικές για την επιλογή και διατήρηση της πρώτης ύλης, αλλά και τις σωστές διεργασίες της απόσταξης, ώστε το προϊόν να παρέχει ασφάλεια στους καταναλωτές. Απευθύνεται σε αμπελουργούς, αποσταγματοποιούς αλλά και στον απλό καταναλωτή που θέλει να γνωρίσει το ποιοτικό τσίπουρο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΑΓΓΛΙΚΑ)
Εκδότης: ΝΕΦΕΛΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2990-1428
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Πίσω από το κρασί και από το σταφύλι που το γεννά, το φυτό που το θρέφει και τη γη που το φιλοξενεί υπάρχει πάντα ο, άνθρωπος. Μια μορφή, ένα πρόσωπο στα οποία ζωγραφίζεται ο μόχθος, ο κόπος, η προσμονή, η λύπη αλλά και η ελπίδα, η χαρά, η προσδοκία, η ικανοποίηση. Πρόσωπα πολλά και διαφορετικό, ανδρικό μα και γυναικεία, νέα ή ηλικιωμένα, με το βλέμμα κάποτε κουρασμένο αλλά μάχιμο, συχνά ανυπόμονο και διεκδικητικό. Πρόσωπα ομιλητικά ή σιωπηλά, πρόσωπα αμπελουργών, οινοποιών, οινολόγων καθώς και άλλων ανθρώπων που έδεσαν τη μοίρα τους με αυ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΥΖΟ
Εκδότης: ΡΟΟΥΝΤ / ROAD
Κωδ. Πολιτείας: 3695-0167
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Πάνω από ένα τραπέζι με ούζα και μεζέδες, δυο παιδικοί φίλοι πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν ένα μακρύ ταξίδι. Να κάνουν δηλαδή μια ολοκληρωμένη έρευνα για μια από τις μεγάλες τους αγάπες -το ούζο, καθώς και για τη σχέση του με τον Έλληνα ειδικότερα και τον άνθρωπο γενικότερα. Στην πορεία θα ανακάλυπταν βέβαια ότι το ούζο δεν είναι ακόμη ένα ποτό, ένα απλό απόσταγμα χωρίς χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι μια μακρά σειρά πραγμάτων: οι τρόποι παραγωγής και τα συστατικά του, οι παραδοσιακοί χάλκινοι άμβυκες, οι Έ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΟΙΝΟΥ
Εκδότης: ΕΜΒΡΥΟ
Κωδ. Πολιτείας: 1508-0012
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Δεν υπάρχει οινοποίηση που να αποτελεί πιστό αντίγραφο μιας άλλης. Κάθε οινοποίηση αποτελεί ένα ενδιαφέρον νέο ταξίδι. Η Μικροβιολογία του Οίνου αποτελεί ουσιώδες επιστημονικό πεδίο στην επιστήμη της Οινολογίας. Η γνώση της βιολογίας των μικροοργανισμών αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την παρακολούθηση και επίλυση τυχόν προβλημάτων κατά την οινοποίηση. Η συγγραφή του βιβλίου, εκτός από τον στόχο να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία αναφορικά με το αντικείμενο της Μικροβιολογίας του Οίνου, ως αυτοδύναμο σύγγραμμα παρέχ...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΠΑΡΜΑΝ
80 ΚΟΚΤΕΙΛΣ - ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0076
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Η τέχνη της ανάμειξης και του σερβιρίσματος των κοκτέιλς γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ξενοδοχείας και επισιτιστικής επιχείρησης. Γι' αυτό το λόγο, έχει καταστεί αναγκαίο να γνωρίζουμε καλά τα διάφορα κοκτέιλς, αλλά και να διαθέτουμε τις απαραίτητες βασικές γνώσεις πάνω στα ποτά. Αυτές οι γνώσεις αποτελούν και το στόχο αυτού του μικρού και συνεπώς εύχρηστου βιβλίου. Όλες οι διαδικασίες περιγράφονται βήμα-βήμα και υποβοηθούνται τόσο από το κείμενο, όσο και από τις εικόνες. Μ' αυτό τον τρόπο ακόμα και ένας αρχάριος σ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΡΑΣΙ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0028
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Στο μικρό αυτό βιβλίο θα βρείτε τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνετε κρασί σε βαρέλι με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Θα διαβάσετε για τις περιοχές της Ελλάδας που μπορείτε να προμηθευτείτε σταφύλια, τη χρήση του θειώδη ανυδρίτη και τη σημασία του στην οινοποίηση, την απολάσπωση πριν και μετά την αλκοολική ζύμωση, για τις ζύμες, για τη σημασία της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ζύμωσης και της ωρίμανσης του κρασιού, για το οξυγόνο, το μεγάλο φίλο και εχθρό του κρασιού, για τα πλεονεκτήματα της εμφιάλωσης, για τις αλλοιώσεις που μπορ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ - ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0031
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Αμπελουργία είναι το σύνολο των δραστηριοτήτων, που αναφέρονται στην καλλιέργεια της αμπέλου, με το σκοπό να πετύχουμε μεγαλύτερης αξίας προϊόντα και εκλεκτής ποιότητας. Τα φυτά της αμπέλου ανήκουν στο γένος Vitis vinifera της οικογένειας των Αμπελοειδών (Ampelidaceae). Σε συστηματικό σχέδιο η άμπελος είναι φυτό κληματώδες, ανήκει στον κλάδο σπερματόφυτα ή φανερόγαμα και στον υποκλάδο των αγγειοσπέρμων, τάξη των δυκοτυλιδόνων, σειρά των Disciflore, της τάξης των Celestrales, οικογένειας των Vitaceae, ονομαζόμενη των Αμπελοειδών (Ampelidace...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ CRAFT ΜΠΙΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 24 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-1216
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

Αυτός ο οδηγός ζυθοποίησης θα σας δείξει πώς μπορείτε εύκολα και απλά να φτιάξετε την πρώτη σας μπίρα Pale ale. Βήμα προς βήμα, σας καθοδηγεί σε όλες τις προετοιμασίες ως τη μέρα που θα γευθείτε την μπίρα σας. Έπειτα, μπορείτε να γίνετε πιο δημιουργικοί: με τις βασικές γνώσεις για τα συστατικά και τη διαδικασία ζυθοποίησης, μπορείτε να δοκιμάσετε και κάποιες από τις 10 επιπλέον συνταγές για μπίρες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΛΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΚΡΑΣΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4206-0018
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Γνωρίστε τον κόσμο των κρασιών με τη Χριστίνα Fischer. - Τα πάντα για το κρασί και την κατανάλωση κρασιού, χρώμα, γεύση, παραγωγή - Οι σημαντικότεροι τύποι κρασιού, περιοχές κρασιού και παραγωγοί κρασιού - Εξερευνήστε τη σαμπάνια και το αφρώδες κρασί, το κρασί ευρείας κατανάλωσης και τα κλασικά κρασιά - Συμβουλές για την ωρίμανση, την αγορά και την αποθήκευση - "Εστιατόριο και Λιχουδιές" της Χριστίνα Fischer's - Αμέτρητες σπουδαίες συνταγές και χρήσιμες συμβουλές. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΥ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0223
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Η χώρα μας, με το δεδομένο πλέον της ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση εδώ και 30 περίπου χρόνια, αντιμετωπίζει ακόμα με δυσκολία τα προβλήματα που προέκυψαν στο μεταξύ στο χώρο της γεωργίας, σε μια κρίση που διαρκώς εντείνεται -όπως σε όλους τους κλάδους της γεωργικής μας παραγωγής και οικονομίας- και στο χώρο της αμπελουργίας. Καθώς οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, μετά τις θυσίες και τις εκατόμβες τόσων αιματηρών πολέμων και συγκρούσεων, όπου τους είχαν οδηγήσει τα έντονα ζωτικά τους συμφέροντα και οι ανταγωνισμοί, είχαν ωριμάσει για την "ένωση...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ
Εκδότης: ΣΙΔΕΡΗΣ Μ.
Κωδ. Πολιτείας: 3840-0030
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

(. . .) Ο μούστος, ένας χυμός με σακχαρώδη συστατικά, πώς μεταβάλλεται σε ένα άλλο είδος με αλκοολούχα; Τι ρόλο παίζει εδώ η φύση; Ποιος παράγοντας της φύσης κάνει αυτή τη μεταβολή; Πώς επεμβαίνει ο άνθρωπος; Τι έχει επινοήσει; Πώς κατευθύνει την απόδοση αυτής της φυσικής δραστηριότητας; (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ (ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ)
SHAKE IT! - ΜΠΑΡ, ΠΟΤΑ, ΚΟΚΤΕΙΛ, ΣΝΑΚ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0253
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το βιβλίο «Shake it! -Επάγγελμα Μπάρμαν» δεν είναι απλώς ένα βιβλίο που εξετάζει τη λειτουργία ενός μπαρ, αλλά βασικά ένα διδακτικό βιβλίο για τα μπαρ που βασίζεται σε μια νέα, πιο πρακτική αρχή: Με διεξοδικό τρόπο και με πολλές εικονογραφημένες περιγραφές βήμα προς βήμα παρουσιάζονται στις αναγνώστριες και τους αναγνώστες όλες οι εργασίες σε ένα μπαρ καθώς κι ο τρόπος παρασκευής διάφορων ποτών. [...] (Από την παρουσίαση της έκδοσης)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ Η ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΜΜΑ ΣΤΕΜΦΥΛΩΝ
Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
Κωδ. Πολιτείας: 1985-0394
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

(. . .) Τα παραπάνω αντικείμενα αποτέλεσαν και αποτελούν πεδία έρευνας και μελέτης μιας 20χρονης επιστημονικής δραστηριότητας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τούτο το έργο. Στη μονογραφία αυτή θα βρει το ενδιαφέρον του ο επιστήμονας, ο παραγωγός, ο λάτρης των γεύσεων και των παραδόσεων της Ελλάδας, αλλά και ο διψασμένος για κάτι άλλο πέρα από αυτό, που του σερβίρουν οι επιτήδειοι πρέσβεις ενός ομοιόμορφου τρόπου ζωής στην εποχή της παγκοσμιοποίησης. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΝΕΩΝΕΣ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ
Θ' ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΔΡΙΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ 25-27 ΙΟΥΝΙΟΥ 1999
Κωδ. Πολιτείας: 3545-0047
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Ο τόμος αυτός παρουσιάζει τις εισηγήσεις από το Θ’ Τριήμερο Εργασίας που οργανώθηκε από την Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Μακεδονίας και το Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα ΕΤΒΑ στην Αδριανή της Δράμας τον Ιούνιο του 1999 με θέμα την τέχνη και την τεχνική στα αμπέλια και στους οινεώνες της Β. Ελλάδας. Τριάντα τρεις ειδικοί συμμετείχαν στην πολυεπιστημονική αυτήν προσπάθεια μελέτης: αρχαιολόγοι, φιλόλογοι, εθνολόγοι, ιστορικοί, αρχαιοβοτανολόγοι, χημικοί, οινολόγοι, γεωπόνοι, αρχιτέκτονες κ.α., που ανακοίνωσαν τα πορίσματα των μελετών ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΜΠΕΛΟΓΡΑΦΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4050-0017
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το ανά χείρας εγχειρίδιο της αμπελογραφίας, αποτελεί πρωτίστως ένα διδακτικό βοήθημα για τους φοιτητές της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πραγματεύεται τους κυριότερους βιοτύπους της αμπέλου, οι οποίοι απαντώνται στον Ελλαδικό χώρο και προορίζονται για την παραγωγή αμπελοοινικών προϊόντων, καθώς επίσης και τα διάφορα είδη της οικογένειας των αμπελιδών (Vitaceae), τα οποία εμπλέκονται έμμεσα στην καλλιέργεια της αμπέλου. Συμπληρώνει τις γνώσεις που αφορούν το γενικότερο γνωστικό αντικείμενο της Αμπελουργίας ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΙΝΗΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Εκδότης: ΤΡΟΧΑΛΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4310-0011
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Αναδιφώντας στους φακέλλους ενός πλούσιου αρχείου, επιλέξαμε δεκατέσσερις διαλέξεις και εισηγήσεις που τα θέματά τους εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και όχι σπάνια "καυτά". Η επιλογή των κειμένων έγινε με γνώμονα την ανάγκη να διαφανεί το πολυδιάστατο του οινικού τομέα, αλλά και να ικανοποιηθεί το επί μέρους ενδιαφέρον τού κάθε αναγνώστη: η έννοια της οινικής ποιότητας, επιστήμη και έρευνα στον εθνικό και διεθνή χώρο, αμπελοοινική πολιτική, ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν τις εξελίξεις, οίνοι ονομασίας προελεύσεως και το...
Διαβάστε περισσότερα...
SANTORINI WINELANDS OF GREECE
Εκδότης: ΦΑΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9516-0005
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

In the "Winelands of Greece" series, the most important wine-producing areas of the country are presented with the knowledge and enthusiasm of the oenologist Dimitris Hatzinikolaou. In each area, the terroir, the varieties produced and the wineries open to visitors are described, with emphasis on their finest creations. The guide in this series for Santorini takes us on a vinicultural tour of this unique island, with its 3,500-year history of producing wine: from its distinctive vineyards -the oldest on Greek soil- to its wineries and the ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΟΚΤΕΙΛ
1000 + 1 ΚΟΚΤΕΙΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2815-2409
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

1000 + 1 μυστικά για να γίνετε οι τέλειοι οικοδεσπότες. Πρωτότυπες συνταγές για απεριτίφ, δροσερά κοκτέιλ, σφηνάκια και μη αλκοολούχα ποτά σας αποκαλύπτουν το «οπλοστάσιο» ενός μπάρμαν. Καθώς και τις πιο gourmet επιλογές που σκανδαλίζουν τον ουρανίσκο. Επίσης, στο βιβλίο αυτό θα βρείτε χρήσιμες τεχνικές προκειμένου να ετοιμάσετε το ιδανικό ποτό για κάθε περίσταση και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0227
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Στην τρίτη έκδοση του επιτυχημένου αυτού εγχειριδίου για το οικολογικό κρασί και τη βιολογική καλλιέργεια της αμπέλου, θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και την εμφιάλωση, που θα σας εξασφαλίσουν άριστο αποτέλεσμα! Βάλτε εσείς το μεράκι και τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στις σελίδες του βιβλίου. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣ...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

ΠροσφορέςΠερισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ
WOLVERTON C. B.
€12.00 €4.80
(-60%)
Κερδίζετε €7.20
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΦΡΑΝΚ
FRANK ANNE
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00

ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα

Herman Melville: Όταν μες στην ψυχή μου είναι Νοέμβρης υγρός, πού ψιλοβρέχει ΛΕΓΕ με Ισμαήλ. Πριν από μερικά χρόνια —δεν έχει σημασία πόσο ακριβώς— έχοντας λίγα ή καθόλου χρήματα στο πουγκί μου και τίποτα ιδιαίτερο πού να με εν...

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS