Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές πάνω από 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες Δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 150000 τίτλους

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ > ΚΡΑΣΙ - ΠΟΤΑ

Ταξινόμηση κατά:    Εκδόσεις:
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ
Εκδότης: FAIREAD
Κωδ. Πολιτείας: 9475-0002
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Δεν είναι αλήθεια περίεργο ένα «πράσινο» κρασί να έχει χρώμα κόκκινο; Και τι σημαίνει παγόκρασο, κρασί της άμμου ή αχυρόκρασο; Πώς είναι δυνατόν ένα σταφύλι να σαπίζει «ευγενικά» και το κρασί που στη συνέχεια προκύπτει να είναι τόσο καλό, που να το προτιμούν οι βασιλιάδες; Ποιο είναι το πιο ψηλό σημείο στον κόσμο όπου καλλιεργείται το αμπέλι; Και το πιο νότιο ή το πιο βόρειο, στα «σύνορα» των πόλων της Γης; Πώς είναι το κρασί όταν το αμπέλι τρυγιέται δύο ή τρεις φορές τον χρόνο; Και γιατί η άγονη ηφαιστειακή γη μπορεί να γίνει η πιο φιλόξε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΛΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΚΡΑΣΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4206-0018
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Γνωρίστε τον κόσμο των κρασιών με τη Χριστίνα Fischer. - Τα πάντα για το κρασί και την κατανάλωση κρασιού, χρώμα, γεύση, παραγωγή - Οι σημαντικότεροι τύποι κρασιού, περιοχές κρασιού και παραγωγοί κρασιού - Εξερευνήστε τη σαμπάνια και το αφρώδες κρασί, το κρασί ευρείας κατανάλωσης και τα κλασικά κρασιά - Συμβουλές για την ωρίμανση, την αγορά και την αποθήκευση - "Εστιατόριο και Λιχουδιές" της Χριστίνα Fischer's - Αμέτρητες σπουδαίες συνταγές και χρήσιμες συμβουλές. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΑ
ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΟΙΝΟΓΕΥΣΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ
Εκδότης: ΦΑΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9516-0002
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Ο γνωστός οινολόγος δρ Δημήτρης Χατζηνικολάου προτείνει υπέροχους συνδυασμούς οίνων και εδεσμάτων σε μια μοναδική συλλογή για οινόφιλους! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0311
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Στόχος του βιβλίου είναι η βελτίωση της ποιότητας στο τσίπουρο που παράγεται στη χώρα μας. Η ποιοτική αναβάθμισή του επιβάλλεται για τη δημόσια υγεία. Στις σελίδες του θα βρείτε τις απαραίτητες τεχνικές για την επιλογή και διατήρηση της πρώτης ύλης, αλλά και τις σωστές διεργασίες της απόσταξης, ώστε το προϊόν να παρέχει ασφάλεια στους καταναλωτές. Απευθύνεται σε αμπελουργούς, αποσταγματοποιούς αλλά και στον απλό καταναλωτή που θέλει να γνωρίσει το ποιοτικό τσίπουρο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΚΟΚΤΕΙΛ
50 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0671
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το βιβλίο περιλαμβάνει μια συλλογή με προκλητικά κοκτέιλ. Όλα είναι ιδανικά για να τα σιγοπιείτε ένα "τεμπέλικο" απόγευμα. Δοκιμάστε ένα παγωμένο Long Island Tea, γιορτάστε με Tequila Sunrise, γνωριστείτε μ' ένα Fluffy Duck... (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΟΙΝΟΥ
Εκδότης: ΕΜΒΡΥΟ
Κωδ. Πολιτείας: 1508-0012
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Δεν υπάρχει οινοποίηση που να αποτελεί πιστό αντίγραφο μιας άλλης. Κάθε οινοποίηση αποτελεί ένα ενδιαφέρον νέο ταξίδι. Η Μικροβιολογία του Οίνου αποτελεί ουσιώδες επιστημονικό πεδίο στην επιστήμη της Οινολογίας. Η γνώση της βιολογίας των μικροοργανισμών αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την παρακολούθηση και επίλυση τυχόν προβλημάτων κατά την οινοποίηση. Η συγγραφή του βιβλίου, εκτός από τον στόχο να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία αναφορικά με το αντικείμενο της Μικροβιολογίας του Οίνου, ως αυτοδύναμο σύγγραμμα παρέχ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΥΖΟ
Εκδότης: ΡΟΟΥΝΤ / ROAD
Κωδ. Πολιτείας: 3695-0167
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Πάνω από ένα τραπέζι με ούζα και μεζέδες, δυο παιδικοί φίλοι πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν ένα μακρύ ταξίδι. Να κάνουν δηλαδή μια ολοκληρωμένη έρευνα για μια από τις μεγάλες τους αγάπες -το ούζο, καθώς και για τη σχέση του με τον Έλληνα ειδικότερα και τον άνθρωπο γενικότερα. Στην πορεία θα ανακάλυπταν βέβαια ότι το ούζο δεν είναι ακόμη ένα ποτό, ένα απλό απόσταγμα χωρίς χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι μια μακρά σειρά πραγμάτων: οι τρόποι παραγωγής και τα συστατικά του, οι παραδοσιακοί χάλκινοι άμβυκες, οι Έ...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΜΠΕΛΙ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑΣ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0389
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

Βασισμένος στην ελληνική πραγματικότητα και τις ιδιαιτερότητές της, ο πρακτικός αυτός οδηγός παρουσιάζει με απλό τρόπο όλες τις γνώσεις και τις τεχνικές που πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε στάδιο της καλλιέργειας για την παραγωγή άριστων αμπελουργικών προϊόντων. Μεταξύ άλλων, μαθαίνουμε για την εγκατάσταση του αμπελώνα και τις οινοποιήσιμες ποικιλίες, το κλάδεμα, το πότισμα, τη λίπανση, τη φυτοπροστασία, τους εχθρούς και τις ασθένειες. Απευθύνεται σε αμπελουργούς, οινοποιούς αλλά και σε κάθε οινόφιλο που επιθυμεί να γνωρίσει τα «μυστικά» τη...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΟΚΤΕΙΛ
Εκδότης: ΦΥΤΡΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4440-0473
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Είναι πολύχρωμα, γευστικά και για όλες τις ώρες. Και αν νομίζετε ότι τα κοκτέιλ μπορούν να τα φτιάξουν μόνο κάποιοι "ειδήμονες", ξεχάστε τις εντυπωσιακές φιγούρες πίσω από το μπαρ και ξεφυλλίστε απλώς το βιβλίο αυτό. Λίγη οργάνωση, μερικά βασικά υλικά, ελάχιστος χρόνος και πολλή διάθεση είναι τα "μαγικά" συστατικά για ένα καλό, αυθεντικό κοκτέιλ. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε οποιαδήποτε από τις εκατό προτάσεις του βιβλίου και να την απολαύσετε μόνοι ή με παρέα. Και αν θέλετε να σερβίρετε τα κοκτέιλ σας με κάτι περισσότερο από τους συν...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΡΑΣΙ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0627
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Αν μπορείτε να ακολουθήσετε μια απλή συνταγή μαγειρικής τότε σίγουρα μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας κρασί. Είναι απλό, διασκεδαστικό και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τόσο εσάς για τον κόπο σας όσο και τους γνωστούς σας που σας εμπιστεύθηκαν και δοκίμασαν το κρασί σας. Ο συγγραφέας μέσα από την 30χρονη εμπειρία του καθοδηγεί τον αναγνώστη σε όλες τις φάσεις της οινοποίησης. Από την εγκατάσταση και την περιποίηση του αμπελώνα, μέχρι τα στάδια οινοποίησης, τον εξοπλισμό και τη θεραπεία τυχόν ασθενειών. Ο πρακτικός αυτός οδηγός είναι χρήσι...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΣ
Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
Κωδ. Πολιτείας: 1985-3715
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Αρνούμαι να δεχθώ πως το κρασί είναι μόνο η γεύση του. Δεν μπορεί να είναι μόνο το γευστικό του στίγμα - είναι όλες οι κάθετες, οριζόντιες και διαγώνιες που τέμνονται σε αυτό. Επίσης αρνούμαι να δεχθώ πως το κρασί αφορά μόνο την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης. Δεν αφορά καν μόνο το σώμα - έχει να κάνει με το μυαλό, το πνεύμα, την καρδιά, την ψυχή. Το κρασί είναι ένα παράθυρο που μέσα από αυτό μπορείς να ανακαλύψεις ολόκληρες κουλτούρες, πολιτισμούς, ανθρώπους, τρόπους και τόπους. Τέλος, η απόλαυση του κρασιού, όπως και άλλες απολαύσει...
Διαβάστε περισσότερα...
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΥ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0223
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Η χώρα μας, με το δεδομένο πλέον της ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση εδώ και 30 περίπου χρόνια, αντιμετωπίζει ακόμα με δυσκολία τα προβλήματα που προέκυψαν στο μεταξύ στο χώρο της γεωργίας, σε μια κρίση που διαρκώς εντείνεται -όπως σε όλους τους κλάδους της γεωργικής μας παραγωγής και οικονομίας- και στο χώρο της αμπελουργίας. Καθώς οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, μετά τις θυσίες και τις εκατόμβες τόσων αιματηρών πολέμων και συγκρούσεων, όπου τους είχαν οδηγήσει τα έντονα ζωτικά τους συμφέροντα και οι ανταγωνισμοί, είχαν ωριμάσει για την "ένωση...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΠΥΡΑ
ΖΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ...
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0048
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Εδώ, έχουμε, σε μια επεξεργασμένη μορφή, την πρώτη λεπτομερή οδηγία για το πώς «φτιάχνω τη δική μου μπύρα» που περιέχει συνταγές για την παραγωγή των συνήθων τύπων μπύρας που παράγονται στις περιοχές όπου ομιλείται η γερμανική γλώσσα. Εδώ περιγράφεται λεπτομερώς πώς μπορεί να παραχθεί μπύρα με τις πιο απλές συσκευές και σκεύη που υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό, μπύρα γευστική, αφρίζουσα, φτιαγμένη με τη γεύση που προτιμάει ο ερασιτέχνης ζυθοποιός. Ο συγγραφέας δεν παραλείπει επίσης να πληροφορήσει και σχετικά με τα απαραίτητα θέματα που αφορο...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΑΓΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ
Εκδότης: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2152-0014
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το μικρό αυτό βιβλίο απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να φτιάξουν αγνό σπιτικό κρασί χωρίς χημικά ή άλλα πρόσθετα για δική τους κυρίως κατανάλωση. Έγινε προσπάθεια κατά την συγγραφή του να συμπεριληφθούν εκείνοι απ' τους παραδοσιακούς τρόπους παρασκευής κρασιού με τους οποίους συμφωνούν οι μοντέρνες ανακαλύψεις της επιστήμης της οινολογίας, σε συνδυασμό πάντα με τις προσωπικές εμπειρίες που αποκτήθηκαν από πειραματισμούς σειράς ετών σε ορισμένα είδη κρασιών. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΡΑΣΙ, ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ (ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ )
ΧΡΩΜΑ, ΑΡΩΜΑ, ΓΕΥΣΗ, ΥΦΗ
Εκδότης: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2726
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

Μάθετε πώς να γεύεστε το κρασί, πώς να επιλέγετε κρασιά που θα απολαύσετε, πώς να τα αποθηκεύετε και να τα σερβίρετε ώστε να αναδύονται τα αρώματα και να αναδεικνύεται η γεύση τους. Γνωρίστε την πλήρη γκάμα των λευκών, κόκκινων και ροζέ κρασιών, τις διάφορες ποικιλίες των σταφυλιών και τις περιοχές που παράγουν κρασιά. Το βιβλίο αυτό ξεδιαλύνει όλους τους μύθους περί κρασιού, ώστε την επόμενη φορά που θα δοκιμάσετε ένα ποτήρι να ζήσετε την απόλυτη γευστική εμπειρία! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΜΠΕΛΟΓΡΑΦΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4050-0017
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Το ανά χείρας εγχειρίδιο της αμπελογραφίας, αποτελεί πρωτίστως ένα διδακτικό βοήθημα για τους φοιτητές της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πραγματεύεται τους κυριότερους βιοτύπους της αμπέλου, οι οποίοι απαντώνται στον Ελλαδικό χώρο και προορίζονται για την παραγωγή αμπελοοινικών προϊόντων, καθώς επίσης και τα διάφορα είδη της οικογένειας των αμπελιδών (Vitaceae), τα οποία εμπλέκονται έμμεσα στην καλλιέργεια της αμπέλου. Συμπληρώνει τις γνώσεις που αφορούν το γενικότερο γνωστικό αντικείμενο της Αμπελουργίας ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ Η ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΜΜΑ ΣΤΕΜΦΥΛΩΝ
Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
Κωδ. Πολιτείας: 1985-0394
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

(. . .) Τα παραπάνω αντικείμενα αποτέλεσαν και αποτελούν πεδία έρευνας και μελέτης μιας 20χρονης επιστημονικής δραστηριότητας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τούτο το έργο. Στη μονογραφία αυτή θα βρει το ενδιαφέρον του ο επιστήμονας, ο παραγωγός, ο λάτρης των γεύσεων και των παραδόσεων της Ελλάδας, αλλά και ο διψασμένος για κάτι άλλο πέρα από αυτό, που του σερβίρουν οι επιτήδειοι πρέσβεις ενός ομοιόμορφου τρόπου ζωής στην εποχή της παγκοσμιοποίησης. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΟΤΑ
ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ - ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ - ΣΠΕΣΙΑΛ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ 2)
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0301
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το βιβλίο "Shake it! - Επάγγελμα Μπάρμαν" δεν είναι απλώς ένα βιβλίο που εξετάζει τη λειτουργία ενός μπαρ, αλλά βασικά ένα διδακτικό βιβλίο για τα μπαρ που βασίζεται σε μια νέα, πιο πρακτική αρχή: Με διεξοδικό τρόπο και με πολλές εικονογραφημένες περιγραφές βήμα προς βήμα παρουσιάζονται στις αναγνώστριες και τους αναγνώστες όλες οι εργασίες σε ένα μπαρ καθώς κι ο τρόπος παρασκευής διάφορων ποτών. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)...
Διαβάστε περισσότερα...
BAR ΠΟΤΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
Εκδότης: INTERBOOKS
Κωδ. Πολιτείας: 2060-0011
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το βιβλίο Bar-Ποτά-Οινολογία, έγινε για να καλύψει το κενό της Ελληνικής βιβλιογραφίας στον τομέα αυτόν της εκπαίδευσης, αλλά και για όλους όσους ασχολούνται με την οργάνωση και λειτουργία παρόμοιων επισιτιστικών εκμεταλλεύσεων εντός ή εκτός ξενοδοχειακών μονάδων. Κύριο αντικείμενο ανάλυσης έχει το ποτό, το κρασί και την οργάνωση και λειτουργία κάθε μορφής Bar σαν το κατ' εξοχήν αρμόδιο τμήμα καλύπτοντας όλες, θέλω να πιστεύω, τις παραμέτρους του σημαντικού αυτού τομέα. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από αυτές τις γραμμές, ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ ΚΟΚΤΕΙΛ
Κωδ. Πολιτείας: 2218-0172
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

ΠροσφορέςΠερισσότερα

ΟΙ ΒΙΟΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ
JIO SARAH
€15.50 €6.20
(-60%)
Κερδίζετε €9.30
Ο ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ
ISHIGURO KAZUO (nobel 2017)
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα

James D Vance: Τον τελευταίο κανόνα δεν τον λέγαμε ανοιχτά Στο νοτιοδυτικό Οχάιο των παιδικών μου χρόνων, μαθαίναμε της αξία της μπέσας, της τιμής και της μαγκιάς. Η μύτη μου πρωτομάτωσε σε ηλικία πέντε ετών κ...

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal MyBank