Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ > ΚΡΑΣΙ - ΠΟΤΑ

Ταξινόμηση κατά:    Εκδόσεις:
ΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΣ
Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
Κωδ. Πολιτείας: 1985-3715

Αρνούμαι να δεχθώ πως το κρασί είναι μόνο η γεύση του. Δεν μπορεί να είναι μόνο το γευστικό του στίγμα - είναι όλες οι κάθετες, οριζόντιες και διαγώνιες που τέμνονται σε αυτό. Επίσης αρνούμαι να δεχθώ πως το κρασί αφορά μόνο την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης. Δεν αφορά καν μόνο το σώμα - έχει να κάνει με το μυαλό, το πνεύμα, την καρδιά, την ψυχή. Το κρασί είναι ένα παράθυρο που μέσα από αυτό μπορείς να ανακαλύψεις ολόκληρες κουλτούρες, πολιτισμούς, ανθρώπους, τρόπους και τόπους. Τέλος, η απόλαυση του κρασιού, όπως και άλλες απολαύσει...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ COCKTAILS
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ - ΚΛΑΣΙΚΑ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ - TRENDY
Εκδότης: ΙΡΙΔΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2028-0040

Όλες οι αυθεντικές συνταγές για όλα τα γνωστά και αγαπημένα κλασικά κοκτέιλ. Έξυπνες ιδέες για να δημιουργήσετε με τέχνη και πολύ φαντασία, μοντέρνα κοκτέιλ με εξωτικά συστατικά. Πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή, τη διακόσμηση και το σερβίρισμα όλων των κοκτέιλ. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ...
28 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΕΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0689

Ο καφές δεν είναι ένα απλό ρόφημα, αλλά ένας τρόπος ζωής. Γύρω από ένα φλιτζάνι καφέ λύνονται τα πολιτικά προβλήματα, ανταλλάσσονται ιδέες, γίνονται οι κοινωνικές επαφές, εκφράζονται οι αγωνίες της καθημερινής ζωής και οι επιθυμίες των ανθρώπων. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου γνωρίστε τα μυστικά της παρασκευής του καφέ και απολαύστε τις παραδοσιακές αλλά και νέες, πρωτότυπες γεύσεις. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
BAR-ΠΟΤΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
BAR ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Εκδότης: ΦΑΙΔΙΜΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9458-0026

Το βιβλίο "Bar-Ποτά-Οινολογία", έγινε για να καλύψει το κενό της Ελληνικής βιβλιογραφίας στον τομέα αυτόν της εκπαίδευσης, αλλά και για όλους όσους ασχολούνται με την οργάνωση και λειτουργία παρόμοιων επισιτιστικών εκμεταλλεύσεων εντός ή εκτός ξενοδοχειακών μονάδων. Κύριο αντικείμενο ανάλυσης έχει το ποτό, το κρασί και την οργάνωση και λειτουργία κάθε μορφής Bar σαν το κατ' εξοχήν αρμόδιο τμήμα καλύπτοντας όλες, θέλω να πιστεύω, τις παραμέτρους του σημαντικού αυτού τομέα. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από αυτές τις γραμμές...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΚΟΝΗ ΣΤ' ΑΜΠΕΛΙΑ
ΣΠΟΝΔΗ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟ, ΤΟΝ ΟΙΝΟ, ΤΗ ΖΩΗ
Εκδότης: ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2772-0105

Λένε πως το καλύτερο λίπασμα για το αμπέλι είναι οι πατημασιές του αμπελουργού. Το αμπέλι σε κλέβει και το κλέβεις. Είναι σχέση μοιραία και ισότιμη. Αναπάντεχη και μυητική. Γιατί σου επιστρέφει το θαυμαστικό, το ερωτηματικό, το επιφώνημα. Τα σημαδάκια της ευχής, της λύπης, της χαράς, της παύσης και της σιωπής... Το βήμα, το ρήμα, τη μιλιά, το βλέμμα και το χρώμα, το χώμα, τα ρουθούνια, τον ήχο, το πέραν της λέξης, της στίξης και του τέλους: Τη χειραψία, το νεύμα, το φιλί. Το φιλί της φιλότητας και της αγάπης. Το αμπέλι σου επιστρέφει και σ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Εκδότης: ΙΑΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1970-0123

Φανταστείτε να ταξιδεύετε στους ελληνικούς αμπελότοπους. Να οδηγείτε ανάμεσα στους αμπελώνες. Να επισκέπτεστε οινοποιεία και να κουβεντιάζετε με τους δημιουργούς των αγαπημένων σας κρασιών. Να σταματάτε και ν' απολαμβάνετε το φαγητό σας στα αμέτρητα εστιατόρια και τις ταβέρνες που είναι κρυμμένες στην ορεινή ύπαιθρο ή σας περιμένουν δίπλα στο κύμα. Η ευτυχία είναι, τελικά, κοντά μας και η μόνη σοβαρή ανησυχία εστιάζεται στην ερώτηση: ποιο θα είναι το επόμενο κρασί που θα δοκιμάσουμε; Αυτές τις εμπειρίες σας υπόσχεται το βιβλίο που κρατάτε ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΠΛΟΦΑΔΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΙΣΚΥ
Εκδότης: ΔΙΑΥΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1150-0089

Αν οι γνώσεις θεωρούνται σήμερα κοινωνικό αγαθό σε αμφισβητούμενη επάρκεια, οι εξειδικευμένες γνώσεις αποτελούν τον αγωνιωδώς αναζητούμενο στόχο από όλο και περισσότερες κατηγορίες ενδιαφερομένων. Οι αφειδώς προφερόμενες από την τεχνοκρατούμενη εποχή μας τιμές προς τους ειδικούς, είτε αυτοί είναι πραγματικοί είτε απλώς κατάφεραν να μας πείσουν, έχουν δημιουργήσει σε κάθε γνωστικό χώρο ασφυκτικό συνωστισμό ειδημόνων, που προσδοκούν κοινωνική αίγλη, αλλά και κάθε είδους ηθικές και οικονομικές διακρίσεις. Οι συνθήκες προσφέρονται για μπλόφα, ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ
ΚΡΗΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑ
Εκδότης: ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1182-0010

Είναι απίστευτο ότι μέχρι σήμερα η βιβλιογραφία για την κρητική τσικουδιά είναι εξαιρετικά φτωχή. Η δουλειά του Αντρέα Σμαραγδή έρχεται να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό. Αν παίξουμε το παιγνίδι με τις λέξεις, όταν πω "ρακή", θα πείτε αυθόρμητα "Κρήτη", γιατί η μεγαλόνησος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κρυστάλλινο απόσταγμα των στεμφύλων - αυτού που μένει μετά την οινοποίηση των σταφυλιών -, που στην Κρήτη λέγονται και τσίκουδα. Το 1989, το όνομα ρακή το κατοχύρωσαν οι Τούρκοι (σε αντάλλαγμα με το ούζο που κατοχυρώθηκε σ' εμάς) και η ρακή λ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΑ
ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΟΙΝΟΓΕΥΣΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ
Εκδότης: ΦΑΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9516-0002

Ο γνωστός οινολόγος δρ Δημήτρης Χατζηνικολάου προτείνει υπέροχους συνδυασμούς οίνων και εδεσμάτων σε μια μοναδική συλλογή για οινόφιλους! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
GREEK WINES AND DELICACIES
A GUIDE TO CHIEF GREEK WINES AND DISHES TO ENJOY THEM WITH
Εκδότης: ΦΑΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9516-0003

The well-known oenologist Dr Dimitris Hatzinikolaou takes us on a guided tour of the Greek terroirs and suggests delicious combinations of wines and dishes for all the country's PDO (Protected Designation of Origin) wines and selected PGI (Protected Geographical Indication) ones. (From the publisher)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ)
Κωδ. Πολιτείας: 2415-0002

Το Κτήμα Μερκούρη παραδίδει σήμερα στον ανήσυχο αναγνώστη έναν τρίτο τόμο πρακτικών με θέμα Σύγχρονες Αμπελουργικές Τάσεις - Η Πρόκληση της Ηλείας. Έχει προηγηθεί η έκδοση των πρακτικών δύο άλλων παρόμοιων επιστημονικών Συμποσίων, Η Αμπελοοινική Ιστορία και Αρχαιολογία της ΒΔ Πελοποννήσου και Το Αγροτικό Τοπίο, που έτυχαν μιας πολύ θερμής υποδοχής από το αναγνωστικό κοινό. Ο τρίτος αυτός τόμος είναι το προϊόν των εργασιών του Επιστημονικού Συμποσίου που οργανώσαμε στις 30 Μαΐου 2009, προσκαλώντας εκλεκτούς επιστήμονες των συναφών κλάδων γι...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΥΟΥ
ΑΦΗΓΗΜΑ ΟΙΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΝ
Εκδότης: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-2144

Το «Κρασί του Γουσταύου» δεν είναι μια οινολογική μελέτη. Μολονότι βρέχεται από αρκετή ρετσίνα, πολύ σταφιδίτη, μερικά βαρελάκια βερντέα και πολλά εμβοκάλια κόκκινου και λευκού κρασιού, είναι προϊόν έρευνας ενός ιστορικού, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι και οινόφιλος. Θέμα της είναι μια πρόσληψη, η πρόσληψη της «λόγιας οινοποίησης», της oenologie savante, από τα εμπορικά στρώματα των περιοχών της σταφίδας (Πελοπόννησος και Επτάνησα), και η βήμα το βήμα κατάκτηση της οινικής ωριμότητας, σ' ένα γεωγραφικό χώρο όπου η Ελλάδα έζησε τον δικό...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΑΓΓΛΙΚΑ)
Εκδότης: ΝΕΦΕΛΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2990-1428

Πίσω από το κρασί και από το σταφύλι που το γεννά, το φυτό που το θρέφει και τη γη που το φιλοξενεί υπάρχει πάντα ο, άνθρωπος. Μια μορφή, ένα πρόσωπο στα οποία ζωγραφίζεται ο μόχθος, ο κόπος, η προσμονή, η λύπη αλλά και η ελπίδα, η χαρά, η προσδοκία, η ικανοποίηση. Πρόσωπα πολλά και διαφορετικό, ανδρικό μα και γυναικεία, νέα ή ηλικιωμένα, με το βλέμμα κάποτε κουρασμένο αλλά μάχιμο, συχνά ανυπόμονο και διεκδικητικό. Πρόσωπα ομιλητικά ή σιωπηλά, πρόσωπα αμπελουργών, οινοποιών, οινολόγων καθώς και άλλων ανθρώπων που έδεσαν τη μοίρα τους με αυ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ. . . ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΤΕ ΦΡΟΥΤΑ, ΜΥΡΤΙΛΑ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2815-2879

Οι άνθρωποι που πίνουν κρασί είναι συνήθως πιο υγιείς και ζουν περισσότερα χρόνια. Αυτό δεν είναι μύθος. Έχω αφιερώσει πολλά χρόνια μελετώντας τα οφέλη που προσφέρει το κρασί στην υγεία και ανακάλυψα ότι όσοι πίνουν κρασί υποφέρουν από λιγότερες καρδιοπάθειες και διαβήτη και έχουν μικρότερες πιθανότητες άνοιας στα γηρατειά. Αυτό οφείλεται στο κρασί, τη διατροφή ή τον τρόπο ζωής τους; Μάλλον σε ένα συνδυασμό των τριών. Στο βιβλίο αυτό εξετάζω τη σημασία όλων αυτών για την επίτευξη της άριστης υγείας και παρουσιάζω στοιχεία που υποστηρίζουν ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ (ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ)
SHAKE IT! - ΜΠΑΡ, ΠΟΤΑ, ΚΟΚΤΕΙΛ, ΣΝΑΚ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0253

Το βιβλίο «Shake it! -Επάγγελμα Μπάρμαν» δεν είναι απλώς ένα βιβλίο που εξετάζει τη λειτουργία ενός μπαρ, αλλά βασικά ένα διδακτικό βιβλίο για τα μπαρ που βασίζεται σε μια νέα, πιο πρακτική αρχή: Με διεξοδικό τρόπο και με πολλές εικονογραφημένες περιγραφές βήμα προς βήμα παρουσιάζονται στις αναγνώστριες και τους αναγνώστες όλες οι εργασίες σε ένα μπαρ καθώς κι ο τρόπος παρασκευής διάφορων ποτών. [...] (Από την παρουσίαση της έκδοσης)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εκδότης: EXPLORER
Κωδ. Πολιτείας: 4356-0040

Από το Αμύνταιο έως τη Σητεία και από τη Μαρώνεια της Θράκης μέχρι την Κεφαλονιά, ο οδηγός αυτός προτείνει αξέχαστες οινικές διαδρομές στα διαχρονικά μονοπάτια του Διονύσου. Απαραίτητα εφόδια για το μαγικό αυτό ταξίδι αποτελούν οι ιστορικές, "ποικιλιακές" και γευστικές πληροφορίες κάθε περιοχής, οι οποίες συμπληρώνονται από τα μυστικά του κρασιού στο τραπέζι, την τεχνική της γευσιγνωσίας, τις θρεπτικές αξίες του οίνου και τον πολιτισμό που απορρέει από τη σωστή χρήση του κρασιού στη ζωή μας. Ένας χρήσιμος οδηγός για κάθε οδοιπόρο στους δρό...
Διαβάστε περισσότερα...
BAR ΠΟΤΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
Εκδότης: INTERBOOKS
Κωδ. Πολιτείας: 2060-0011

Το βιβλίο Bar-Ποτά-Οινολογία, έγινε για να καλύψει το κενό της Ελληνικής βιβλιογραφίας στον τομέα αυτόν της εκπαίδευσης, αλλά και για όλους όσους ασχολούνται με την οργάνωση και λειτουργία παρόμοιων επισιτιστικών εκμεταλλεύσεων εντός ή εκτός ξενοδοχειακών μονάδων. Κύριο αντικείμενο ανάλυσης έχει το ποτό, το κρασί και την οργάνωση και λειτουργία κάθε μορφής Bar σαν το κατ' εξοχήν αρμόδιο τμήμα καλύπτοντας όλες, θέλω να πιστεύω, τις παραμέτρους του σημαντικού αυτού τομέα. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από αυτές τις γραμμές, ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΟΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0062

Είναι εντυπωσιακό το πόσο εύκολα μπορεί να παραχθεί ένα αλκοολούχο ποτό. Χρειάζεται μια οποιαδήποτε πρώτη ύλη με συστατικά που μπορούν να ζυμωθούν και να δώσουν αλκοόλη. Στη φύση υπάρχει υπεραφθονία τέτοιων υλών, όπως τα φρούτα και τα σιτηρά. Αρκεί να θερμάνουμε το ζυμωμένο υγρό της πρώτης ύλης για να δημιουργήσουμε αλκοολούχους ατμούς και στη συνέχεια να τους συμπυκνώσουμε. Στην απλούστερη περίπτωση η συμπύκνωση μπορεί να γίνει στο καπάκι του δοχείου που χρησιμεύει για τη θέρμανση. Αυτοί οι συμπυκνωμένοι ατμοί είναι ένα είδος αλκοολούχου ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΥΖΟ
Εκδότης: ΡΟΟΥΝΤ / ROAD
Κωδ. Πολιτείας: 3695-0167

Πάνω από ένα τραπέζι με ούζα και μεζέδες, δυο παιδικοί φίλοι πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν ένα μακρύ ταξίδι. Να κάνουν δηλαδή μια ολοκληρωμένη έρευνα για μια από τις μεγάλες τους αγάπες -το ούζο, καθώς και για τη σχέση του με τον Έλληνα ειδικότερα και τον άνθρωπο γενικότερα. Στην πορεία θα ανακάλυπταν βέβαια ότι το ούζο δεν είναι ακόμη ένα ποτό, ένα απλό απόσταγμα χωρίς χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι μια μακρά σειρά πραγμάτων: οι τρόποι παραγωγής και τα συστατικά του, οι παραδοσιακοί χάλκινοι άμβυκες, οι Έ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ
Εκδότης: ΣΙΔΕΡΗΣ Μ.
Κωδ. Πολιτείας: 3840-0030

(. . .) Ο μούστος, ένας χυμός με σακχαρώδη συστατικά, πώς μεταβάλλεται σε ένα άλλο είδος με αλκοολούχα; Τι ρόλο παίζει εδώ η φύση; Ποιος παράγοντας της φύσης κάνει αυτή τη μεταβολή; Πώς επεμβαίνει ο άνθρωπος; Τι έχει επινοήσει; Πώς κατευθύνει την απόδοση αυτής της φυσικής δραστηριότητας; (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ
HUGO VICTOR
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
ΛΑΒΙΝΙΑ
GUIN URSULA. LE
€20.10 €7.04
(-65%)
Κερδίζετε €13.06

ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα

Pedro-Juan Gutierrez: Ένας μοναχικός τύπος, απέναντι από τη θάλασσα, έπαιζε σαξόφωνο. Ένας μοναχικός τύπος, απέναντι από τη θάλασσα, έπαιζε σαξόφωνο. Ο τύπος έκανε εξάσκηση, έπαιζε σκάλες. Σε κάποια φάση άρχισε να παίζει τζαζ. Πολύ αργή...

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS