Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές πάνω από 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες Δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 150000 τίτλους

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ > ΚΡΑΣΙ - ΠΟΤΑ

Ταξινόμηση κατά:    Εκδόσεις:
ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΑ
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0168
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το κρασί παραμένει διαχρονικά ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεωργικό προϊόν. Αυτό φαίνεται από το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου ακόμη και για τεχνικά θέματα, όπως είναι η παραγωγή, οι μέθοδοι οινοποιίας, οι ποικιλίες, η γευσιγνωσία και άλλα. Ειδικά οι εργαζόμενοι στα οινοποιεία επιμορφώνονται διαρκώς στη νέα εφαρμοσμένη τεχνολογία. Η «Οινοτεχνία» είναι ένα χρήσιμο βιβλίο που μπορεί να βοηθήσει πρακτικά όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την παραγωγή του κρασιού. Ταυτόχρονα έχει επιστημονικό υπόβαθρο: περιλαμβάνει και αναλύει όλα τα θεωρητικά δεδ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΝΕΩΝΕΣ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ
Θ' ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΔΡΙΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ 25-27 ΙΟΥΝΙΟΥ 1999
Κωδ. Πολιτείας: 3545-0047
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Ο τόμος αυτός παρουσιάζει τις εισηγήσεις από το Θ’ Τριήμερο Εργασίας που οργανώθηκε από την Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Μακεδονίας και το Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα ΕΤΒΑ στην Αδριανή της Δράμας τον Ιούνιο του 1999 με θέμα την τέχνη και την τεχνική στα αμπέλια και στους οινεώνες της Β. Ελλάδας. Τριάντα τρεις ειδικοί συμμετείχαν στην πολυεπιστημονική αυτήν προσπάθεια μελέτης: αρχαιολόγοι, φιλόλογοι, εθνολόγοι, ιστορικοί, αρχαιοβοτανολόγοι, χημικοί, οινολόγοι, γεωπόνοι, αρχιτέκτονες κ.α., που ανακοίνωσαν τα πορίσματα των μελετών ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ
Εκδότης: VINETUM
Κωδ. Πολιτείας: 4677-0000
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε μέσα από μια προσωπική περιπέτεια, δηλαδή τον έρωτά μου με το κρασί και το σινεμά, ιδωμένα μέσα από το πρίσμα της Γαλλίας, χώρα που έκανα δική μου από τα παιδικά μου χρόνια. Θέλησα να παντρέψω τα ενδόμυχα συναισθήματά μου με σκέψεις που αφορούν την ομορφιά, την εξουσία, τη γεύση και το γούστο. Κατά κάποιο τρόπο, το βιβλίο αυτό είναι ένα προσκλητήριο να εξεγερθούμε ενάντια στους φόβους μας ώστε να ξαναβρούμε την ελευθερία -δηλαδή τη βαθύτερη έννοια- της γεύσης. Σκηνοθέτης και κάποτε οινοχόος, τυχαίνει να μπορώ να δω...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΙΝΗΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Εκδότης: ΤΡΟΧΑΛΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4310-0011
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Αναδιφώντας στους φακέλλους ενός πλούσιου αρχείου, επιλέξαμε δεκατέσσερις διαλέξεις και εισηγήσεις που τα θέματά τους εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και όχι σπάνια "καυτά". Η επιλογή των κειμένων έγινε με γνώμονα την ανάγκη να διαφανεί το πολυδιάστατο του οινικού τομέα, αλλά και να ικανοποιηθεί το επί μέρους ενδιαφέρον τού κάθε αναγνώστη: η έννοια της οινικής ποιότητας, επιστήμη και έρευνα στον εθνικό και διεθνή χώρο, αμπελοοινική πολιτική, ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν τις εξελίξεις, οίνοι ονομασίας προελεύσεως και το...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΠΑΡ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3615-0001
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των επιχειρήσεων διάθεσης ποτών; Πώς πρέπει να είναι οργανωμένος ένας τέτοιος χώρος, και συγκεκριμένα, ποιές είναι οι αρχές διοίκησης, οργάνωσης και διεύθυνσης που πρέπει να διέπουν μια τέτοια επιχείρηση (μπαρ), είτε αυτή είναι ανεξάρτητη, είτε τμήμα ξενοδοχείου; Ποιές είναι οι αρχές διαρρύθμισης του χώρου του μπαρ; Πώς λειτουργούν οι επιμέρους χώροι της επιχείρησης; Ποιος είναι ο εξοπλισμός του μπαρ; Ποια η χρήση κάθε σκεύους και εργαλείου; Πώς οργανώνονται οι εργασίε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ...
28 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΕΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0689
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Ο καφές δεν είναι ένα απλό ρόφημα, αλλά ένας τρόπος ζωής. Γύρω από ένα φλιτζάνι καφέ λύνονται τα πολιτικά προβλήματα, ανταλλάσσονται ιδέες, γίνονται οι κοινωνικές επαφές, εκφράζονται οι αγωνίες της καθημερινής ζωής και οι επιθυμίες των ανθρώπων. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου γνωρίστε τα μυστικά της παρασκευής του καφέ και απολαύστε τις παραδοσιακές αλλά και νέες, πρωτότυπες γεύσεις. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ (ΒΙΒΛΙΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ (CD)
ΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3080-0008
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Καλωσορίσατε στον κόσμο του κρασιού! Ένα γοητευτικό κόσμο με ξεχωριστές χαρές και μοναδικές εκπλήξεις που κρύβει και κάποια απρόοπτα που καθένας από εμάς μπορεί να τα συναντήσει στο ποτήρι. Το βιβλιαράκι αυτό πραγματεύεται τα πλέον συνηθισμένα από αυτά, έχοντας τη βεβαιότητα ότι δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίζει κανείς την αιτία της παράξενης μυρωδιάς που του χάλασε ξαφνικά το κέφι. Αξίζει λοιπόν να μάθουμε ποια είναι και πως θα τ’ αποφεύγουμε. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ
Εκδότης: ΔΙΑΥΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1150-0151
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Το «Επάγγελμα μπάρμαν» απευθύνεται σε όσους αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο να περάσουν την επαγγελματική τους ζωή πίσω από τον πάγκο του μπαρ. Εισάγει τον αναγνώστη στα μικρά και μεγάλα μυστικά του επαγγέλματος και τον εφοδιάζει με τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας τόσο ευαίσθητης θέσης, δεδομένου ότι οι γνώσεις ανωτέρου επιπέδου στο επάγγελμα του μπάρμαν είναι απόρροια της εμπειρίας. Καλό είναι λοιπόν να ξεκινήσετε τη φοίτησή σας στο σχολείο της εμπειρίας, γνωρίζοντας την ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΚΟΝΗ ΣΤ' ΑΜΠΕΛΙΑ
ΣΠΟΝΔΗ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟ, ΤΟΝ ΟΙΝΟ, ΤΗ ΖΩΗ
Εκδότης: ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2772-0105
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Λένε πως το καλύτερο λίπασμα για το αμπέλι είναι οι πατημασιές του αμπελουργού. Το αμπέλι σε κλέβει και το κλέβεις. Είναι σχέση μοιραία και ισότιμη. Αναπάντεχη και μυητική. Γιατί σου επιστρέφει το θαυμαστικό, το ερωτηματικό, το επιφώνημα. Τα σημαδάκια της ευχής, της λύπης, της χαράς, της παύσης και της σιωπής... Το βήμα, το ρήμα, τη μιλιά, το βλέμμα και το χρώμα, το χώμα, τα ρουθούνια, τον ήχο, το πέραν της λέξης, της στίξης και του τέλους: Τη χειραψία, το νεύμα, το φιλί. Το φιλί της φιλότητας και της αγάπης. Το αμπέλι σου επιστρέφει και σ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΒΡΑΔΙΝΑ ΚΟΚΤΕΙΛ
50 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0517
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Με το βιβλίο αυτό θα μάθετε τα μυστικά, για να ετοιμάζετε πετυχημένα και απολαυστικά βραδινά κοκτέιλ. Χαλαρώστε σιγοπίνοντας μια Vodka Martini, αφεθείτε στη φρουτώδη γεύση ενός Green Fantasy ή κάντε νέες γνωριμίες με ένα After One... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
Β' ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΡΓΑΣ. . . ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 1990
Κωδ. Πολιτείας: 3545-0000
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Ο τόμος αυτός παρουσιάζει τις εισηγήσεις και συζητήσεις του Β΄Τριημέρου Εργασίας, που οργάνωσε το Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα της ΕΤΒΑ στη Σαντορίνη το Σεπτέμβριο του 1990 με χορηγία της Εταιρείας "Ι. Μπουτάρης και Υιός". Α.Α.Ο.Ε. και Ε.Ε. Θέμα του ήταν η ιστορία του ελληνικού κρασιού. Είκοσι έξι ειδικοί συμμετείχαν στην πρώτη αυτή προσπάθεια πολυεπιστημονικής μελέτης ενός βασικού για τη ζωή της χώρας μας γεωργικού προϊόντος. Αρχαιολόγοι, εθνολόγοι, αρχιτέκτονες, ιστορικοί, οινολόγοι, οικονομολόγοι κ.α. ανακοίνωσαν τα πορίσματα των μελε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ)
Κωδ. Πολιτείας: 2415-0002
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Το Κτήμα Μερκούρη παραδίδει σήμερα στον ανήσυχο αναγνώστη έναν τρίτο τόμο πρακτικών με θέμα Σύγχρονες Αμπελουργικές Τάσεις - Η Πρόκληση της Ηλείας. Έχει προηγηθεί η έκδοση των πρακτικών δύο άλλων παρόμοιων επιστημονικών Συμποσίων, Η Αμπελοοινική Ιστορία και Αρχαιολογία της ΒΔ Πελοποννήσου και Το Αγροτικό Τοπίο, που έτυχαν μιας πολύ θερμής υποδοχής από το αναγνωστικό κοινό. Ο τρίτος αυτός τόμος είναι το προϊόν των εργασιών του Επιστημονικού Συμποσίου που οργανώσαμε στις 30 Μαΐου 2009, προσκαλώντας εκλεκτούς επιστήμονες των συναφών κλάδων γι...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΚΙ ΣΤΟ ΟΥΖΟ
ΜΕΘΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΖΟΠΟΣΙΑΣ
Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
Κωδ. Πολιτείας: 1985-2991
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Το βιβλίο δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να περιηγηθεί στη συναρπαστική ιστορία της αλκοόλης, να ανακαλύψει τις "εκλεκτικές συγγένειες" ανάμεσα στα διάφορα αλκοολούχα αποστάγματα (όπως την ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στο ρακί και το ούζο), αλλά πρωτίστως να γνωρίσει το ούζο. Να μάθει οτιδήποτε αφορά στο μακρόχρονο παρελθόν του και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, αυτά που το έχουν αναδείξει ως το προσφιλέστερο ποτό της χώρας μας. Να γνωρίσει τους τρόπους παραγωγής του, να παρακολουθήσει την ιστορική πορεία του ούζου μέσα από τα ποτοποιεία...
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΑΓΓΛΙΚΑ)
Εκδότης: ΝΕΦΕΛΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2990-1428
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

Πίσω από το κρασί και από το σταφύλι που το γεννά, το φυτό που το θρέφει και τη γη που το φιλοξενεί υπάρχει πάντα ο, άνθρωπος. Μια μορφή, ένα πρόσωπο στα οποία ζωγραφίζεται ο μόχθος, ο κόπος, η προσμονή, η λύπη αλλά και η ελπίδα, η χαρά, η προσδοκία, η ικανοποίηση. Πρόσωπα πολλά και διαφορετικό, ανδρικό μα και γυναικεία, νέα ή ηλικιωμένα, με το βλέμμα κάποτε κουρασμένο αλλά μάχιμο, συχνά ανυπόμονο και διεκδικητικό. Πρόσωπα ομιλητικά ή σιωπηλά, πρόσωπα αμπελουργών, οινοποιών, οινολόγων καθώς και άλλων ανθρώπων που έδεσαν τη μοίρα τους με αυ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Ε' ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 17-19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1993
Κωδ. Πολιτείας: 3545-0033
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Ο τόμος αυτός παρουσιάζει τις εισηγήσεις του Ε' Τριημέρου Εργασίας, που οργανώθηκε από το Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα ΕΤΒΑ και το Ίδρυμα Φανή Μπουτάρη στη Νάουσα το Σεπτέμβριο του 1993 με χορηγία της Εταιρείας Ι. Μπουτάρης και Υιός Α.Ε. με θέμα την αμπελοοινική ιστορία στο χώρο της Μακεδονίας και της Θράκης. Σαράντα πέντε ειδικοί συμμετείχαν στην πολυεπιστημονική αυτή προσπάθεια μελέτης: αρχαιολόγοι, εθνολόγοι, ιστορικοί, αρχιτέκτονες, οικονομολόγοι κ.ά. που ανακοίνωσαν τα πορίσματα των μελετών τους και τεκμηρίωσαν τη σημασία του θέματο...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ
Εκδότης: ΣΙΔΕΡΗΣ Μ.
Κωδ. Πολιτείας: 3840-0030
Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-6 εργάσιμες μέρες.

(. . .) Ο μούστος, ένας χυμός με σακχαρώδη συστατικά, πώς μεταβάλλεται σε ένα άλλο είδος με αλκοολούχα; Τι ρόλο παίζει εδώ η φύση; Ποιος παράγοντας της φύσης κάνει αυτή τη μεταβολή; Πώς επεμβαίνει ο άνθρωπος; Τι έχει επινοήσει; Πώς κατευθύνει την απόδοση αυτής της φυσικής δραστηριότητας; (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ
ΚΡΗΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑ
Εκδότης: ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1182-0010
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Είναι απίστευτο ότι μέχρι σήμερα η βιβλιογραφία για την κρητική τσικουδιά είναι εξαιρετικά φτωχή. Η δουλειά του Αντρέα Σμαραγδή έρχεται να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό. Αν παίξουμε το παιγνίδι με τις λέξεις, όταν πω "ρακή", θα πείτε αυθόρμητα "Κρήτη", γιατί η μεγαλόνησος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κρυστάλλινο απόσταγμα των στεμφύλων - αυτού που μένει μετά την οινοποίηση των σταφυλιών -, που στην Κρήτη λέγονται και τσίκουδα. Το 1989, το όνομα ρακή το κατοχύρωσαν οι Τούρκοι (σε αντάλλαγμα με το ούζο που κατοχυρώθηκε σ' εμάς) και η ρακή λ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΟΙΝΟΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εκδότης: ΦΑΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9516-0004
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

Η σειρά των οδηγών "Οινότοποι της Ελλάδας" παρουσιάζει τις σημαντικότερες οινικές περιοχές της χώρας μέσα από τη γνώση και το μεράκι του οινολόγου Δημήτρη Χατζηνικολάου. Σε κάθε περιοχή αναλύεται το terroir, οι ποικιλίες που παράγει, καθώς και τα επισκέψιμα οινοποιεία με λεπτομερή αναφορά στις ωραιότερες δημιουργίες τους. Ο οδηγός της σειράς για τη Σαντορίνη μάς ξεναγεί στο μοναδικό νησί με την 3.500 χρόνων σινική ιστορία, στον ξεχωριστό του αμπελώνα, τον γηραιότερο στον ελλαδικό χώρο, και στα οινοποιεία που μας προσφέρουν κρασιά υψηλής πο...
Διαβάστε περισσότερα...
ΛΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ - ΑΝΑΜΕΙΞΗ
Κωδ. Πολιτείας: 4206-0092
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη, αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΤΑ ΜΕ ΣΤΥΛ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡ ΤΥΠΟΙ ΚΟΚΤΕΙΛ ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Ω ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΤΩΝ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΙ ΛΙΘΟΙ ΤΩΝ ΚΟΚΤΕΙΛ ΤΖΙΝ ΒΟΤΚΑ ΡΟΥΜΙ ΜΠΡΑΝΤΥ...
Διαβάστε περισσότερα...
(ΣΕΤ) ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ / ΚΡΑΣΙ, ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ
Εκδότης: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3892
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ Λατρεύετε τον καφέ; Το βιβλίο ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ θα σας μάθει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε και να απολαύσετε μια τέλεια κούπα καφέ! Μέσα στις σελίδες του, που περιλαμβάνουν φωτογραφίες και σκίτσα, θα βρείτε περισσότερες από 100 συνταγές από όλο τον κόσμο που θα σας ενθουσιάσουν, μεταξύ των οποίων frappe mocha, flat white και πολλές άλλες, καθώς και έναν οδηγό για τα πιο σημαντικά είδη και ποικιλίες καφέ παγκοσμίως, από κόκκους Arabica και Robusta μέχρι Typica και Bourbon. Επιπλέον, θα μάθετε πώς να επιλέγετε και ...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

ΠροσφορέςΠερισσότερα

500 ΤΑΞΙΔΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ (ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ)
€12.00 €4.80
(-60%)
Κερδίζετε €7.20
Ο ΠΑΡΑΓΙΟΣ
WALSER ROBERT
€18.02 €8.11
(-55%)
Κερδίζετε €9.91

Κατά τ’ άλλα ...Περισσότερα

Michel Paul Foucault, 15/10/1926 - 25/6/1984 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B9%CF%83%CE%AD%CE%BB_%CE%A6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%8E

ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα

Sherwood Anderson: Ο θάνατος είναι σημαντικός Ο ήλιος λάμπει. Ο οδηγός του τρένου διασχίζει την αποβάθρα και μιλάει στον σταθμάρχη. Γελάνε δυνατά με το αστείο τους. Ο οδηγός είναι από εκείνο το εί...

Βρείτε μας στο...

Ασφαλείς Συναλλαγές

Verisign Eurobank EFG
Paypal MyBank
Verisign Eurobank EFG
Paypal MyBank