Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ > ΚΡΑΣΙ - ΠΟΤΑ

Ταξινόμηση κατά:   
ΚΟΚΤΕΙΛ
Εκδότης: ΦΥΤΡΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4440-0473

Είναι πολύχρωμα, γευστικά και για όλες τις ώρες. Και αν νομίζετε ότι τα κοκτέιλ μπορούν να τα φτιάξουν μόνο κάποιοι "ειδήμονες", ξεχάστε τις εντυπωσιακές φιγούρες πίσω από το μπαρ και ξεφυλλίστε απλώς το βιβλίο αυτό. Λίγη οργάνωση, μερικά βασικά υλικά, ελάχιστος χρόνος και πολλή διάθεση είναι τα "μαγικά" συστατικά για ένα καλό, αυθεντικό κοκτέιλ. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε οποιαδήποτε από τις εκατό προτάσεις του βιβλίου και να την απολαύσετε μόνοι ή με παρέα. Και αν θέλετε να σερβίρετε τα κοκτέιλ σας με κάτι περισσότερο από τους συν...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΝΕΩΝΕΣ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ
Θ' ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΔΡΙΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ 25-27 ΙΟΥΝΙΟΥ 1999
Κωδ. Πολιτείας: 3545-0047

Ο τόμος αυτός παρουσιάζει τις εισηγήσεις από το Θ’ Τριήμερο Εργασίας που οργανώθηκε από την Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Μακεδονίας και το Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα ΕΤΒΑ στην Αδριανή της Δράμας τον Ιούνιο του 1999 με θέμα την τέχνη και την τεχνική στα αμπέλια και στους οινεώνες της Β. Ελλάδας. Τριάντα τρεις ειδικοί συμμετείχαν στην πολυεπιστημονική αυτήν προσπάθεια μελέτης: αρχαιολόγοι, φιλόλογοι, εθνολόγοι, ιστορικοί, αρχαιοβοτανολόγοι, χημικοί, οινολόγοι, γεωπόνοι, αρχιτέκτονες κ.α., που ανακοίνωσαν τα πορίσματα των μελετών ...
Διαβάστε περισσότερα...
(H/B) Saved by the Bellini
And Other 90s-Inspired Cocktails: A Cocktail Book
Εκδότης: STERLING
Κωδ. Πολιτείας: 3779-0091

This cocktail book is a totally rad celebration and exploration of the most iconic moments of the '90s through 60+ cocktail recipes. A colorful cocktail book that takes a deep look at some of the greatest pop culture moments of the '90s. You'll be Saved by the Bellini; you'll sip on the Ziggah-Zig-Ah; you'll throw back the Away Message; and you'll wash it all down with the Waterfall Chaser. Be reminded of forgotten memories like the slap bracelet, Reebok pumps, and 'Got Milk?' ads. Read fun sidebars and enjoy the gorgeous illustrations. R...
Διαβάστε περισσότερα...
(H/B) IT'S NO FUN WITHOUT RUM!
50 FABULOUS RECIPES FOR RUM-BASED COCTAILS, FROM MAI TAI TO MOJITO
Εκδότης: RYLAND PETERS & SMALL
Κωδ. Πολιτείας: 3708-0074

It's time to dust off your shakers and gather your limes, because rum is the hottest spirit in the world right now! Rum evokes a feeling of escapism like no other spirit and just about everyone needs a vacation, or at the very least a mai tai! Here you'll find 50 rum-tastic recipes, including modern favourites such as the Mojito and Frozen Daiquiri, plus some all-too-often overlooked classics like the El Presidente and Ron Collins. So come cocktail o'clock, whether you find yourself poolside on a sun lounger, downtown in Havana or at home,...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΠΑΡ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3615-0001

Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των επιχειρήσεων διάθεσης ποτών; Πώς πρέπει να είναι οργανωμένος ένας τέτοιος χώρος, και συγκεκριμένα, ποιές είναι οι αρχές διοίκησης, οργάνωσης και διεύθυνσης που πρέπει να διέπουν μια τέτοια επιχείρηση (μπαρ), είτε αυτή είναι ανεξάρτητη, είτε τμήμα ξενοδοχείου; Ποιές είναι οι αρχές διαρρύθμισης του χώρου του μπαρ; Πώς λειτουργούν οι επιμέρους χώροι της επιχείρησης; Ποιος είναι ο εξοπλισμός του μπαρ; Ποια η χρήση κάθε σκεύους και εργαλείου; Πώς οργανώνονται οι εργασίε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΟΙΝΟΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εκδότης: ΦΑΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9516-0004

Η σειρά των οδηγών "Οινότοποι της Ελλάδας" παρουσιάζει τις σημαντικότερες οινικές περιοχές της χώρας μέσα από τη γνώση και το μεράκι του οινολόγου Δημήτρη Χατζηνικολάου. Σε κάθε περιοχή αναλύεται το terroir, οι ποικιλίες που παράγει, καθώς και τα επισκέψιμα οινοποιεία με λεπτομερή αναφορά στις ωραιότερες δημιουργίες τους. Ο οδηγός της σειράς για τη Σαντορίνη μάς ξεναγεί στο μοναδικό νησί με την 3.500 χρόνων σινική ιστορία, στον ξεχωριστό του αμπελώνα, τον γηραιότερο στον ελλαδικό χώρο, και στα οινοποιεία που μας προσφέρουν κρασιά υψηλής πο...
Διαβάστε περισσότερα...
(H/B) THE CURIOUS BARISTA'S GUIDE TO COFFEE
Εκδότης: RYLAND PETERS & SMALL
Κωδ. Πολιτείας: 3708-0052

The essential compact compendium for the coffee enthusiast. This is the ultimate guide to the history, science and cultural influence of coffee according to coffee aficionado and master storyteller Tristan Stephenson. You'll explore the origins of coffee before discovering the varieties of coffee and the alchemy responsible for transforming a humble bean into the world's most popular drink. You'll learn how to roast coffee at home in the Roasting section before delving into the Science and Flavour of Coffee and finding out how sweetness, b...
Διαβάστε περισσότερα...
BAR-ΠΟΤΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
BAR ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Εκδότης: ΦΑΙΔΙΜΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9458-0026

Το βιβλίο "Bar-Ποτά-Οινολογία", έγινε για να καλύψει το κενό της Ελληνικής βιβλιογραφίας στον τομέα αυτόν της εκπαίδευσης, αλλά και για όλους όσους ασχολούνται με την οργάνωση και λειτουργία παρόμοιων επισιτιστικών εκμεταλλεύσεων εντός ή εκτός ξενοδοχειακών μονάδων. Κύριο αντικείμενο ανάλυσης έχει το ποτό, το κρασί και την οργάνωση και λειτουργία κάθε μορφής Bar σαν το κατ' εξοχήν αρμόδιο τμήμα καλύπτοντας όλες, θέλω να πιστεύω, τις παραμέτρους του σημαντικού αυτού τομέα. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από αυτές τις γραμμές...
Διαβάστε περισσότερα...
(P/B) THE ART OF DISTILLING
Εκδότης: QUARRY BOOKS
Κωδ. Πολιτείας: 2435-0007

The Art of Distilling, Revised and Updated presents the techniques and inspirations of the most innovative micro-distillers working today and ties it together with incredible insider photography. In this comprehensive guide to artisan distilling, American Distilling Institute founder Bill Owens will teach you how contemporary master distillers transform water and grain into the full range of exquisite, timeless spirits. The Art of Distilling, Revised and Updated is your exclusive backstage pass into the world of small-scale distilling of w...
Διαβάστε περισσότερα...
(H/B) VODKA
A GLOBAL HISTORY
Εκδότης: REAKTION BOOKS
Κωδ. Πολιτείας: 3675-0096

Vodka is the most versatile of spirits. While people in Eastern Europe and the Baltic often drink it neat, swallowing it in one gulp, others use it in cocktails - from the Bloody Mary to the vodka Martini - or mix it with tonic water or ginger beer to create a refreshing drink. Vodka manufacturers even infuse it with flavours ranging from lemon and strawberry to chocolate, bubble gum and bacon. Created by distilling fermented grains, potatoes or other vegetables, this colourless, flavourless and odourless liquor has been enjoyed by both th...
Διαβάστε περισσότερα...
(H/B) THE COCTAIL SEMINARS
Εκδότης: ABBEVILLE PRESS
Κωδ. Πολιτείας: 0557-0034

As a senior at Yale, Brian Hoefling realized that his classmates were about to enter the real world with an imperfect knowledge of how to prepare and enjoy cocktails. To remedy this dangerous deficiency, he devised and taught The Cocktail Seminars. In his subsequent career as a cocktail teacher and writer, Hoefling has developed and refined The Cocktail Seminars into the present book. Each of the five seminars herein (from beginner to advanced) covers thirty different drinks, which are arranged so as to progressively introduce the ingredie...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ
(ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΑΓΓΛΙΚΑ)
Κωδ. Πολιτείας: 3080-0013

Ξεφυλλίζοντας το λεύκωμα αυτό, θα αισθανθείτε τη γοητεία της διαδρομής των αποσταγμάτων της χώρας μας, μέσα από το πνεύμα των στεμφύλων της ελληνικής γης, που εμπνέει σήμερα όλη την οικουμένη. Πρόκειται για ένα ταξίδι στο βασίλειο των εθνικών μας αλκοολούχων ποτών, από τη γευστική "περίοδο του χαλκού" μέχρι τα άδυτα των βοτάνων της παραγωγικής διαδικασίας. Με χρήσιμα στοιχεία της αποστάζεως εξ αποστάσεως και σταθμούς στην πλούσια λαογραφία, στη γαστρονομία και στη νομοθεσία, η ξενάγηση περιλαμβάνει και ολίγη χημεία, γευσιγνωσία καθώς και ...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0311

Στόχος του βιβλίου είναι η βελτίωση της ποιότητας στο τσίπουρο που παράγεται στη χώρα μας. Η ποιοτική αναβάθμισή του επιβάλλεται για τη δημόσια υγεία. Στις σελίδες του θα βρείτε τις απαραίτητες τεχνικές για την επιλογή και διατήρηση της πρώτης ύλης, αλλά και τις σωστές διεργασίες της απόσταξης, ώστε το προϊόν να παρέχει ασφάλεια στους καταναλωτές. Απευθύνεται σε αμπελουργούς, αποσταγματοποιούς αλλά και στον απλό καταναλωτή που θέλει να γνωρίσει το ποιοτικό τσίπουρο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΚΟΚΤΕΙΛ
50 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0671

Το βιβλίο περιλαμβάνει μια συλλογή με προκλητικά κοκτέιλ. Όλα είναι ιδανικά για να τα σιγοπιείτε ένα "τεμπέλικο" απόγευμα. Δοκιμάστε ένα παγωμένο Long Island Tea, γιορτάστε με Tequila Sunrise, γνωριστείτε μ' ένα Fluffy Duck... (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ ΚΟΚΤΕΙΛ
Κωδ. Πολιτείας: 2218-0172
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0227

Στην τρίτη έκδοση του επιτυχημένου αυτού εγχειριδίου για το οικολογικό κρασί και τη βιολογική καλλιέργεια της αμπέλου, θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και την εμφιάλωση, που θα σας εξασφαλίσουν άριστο αποτέλεσμα! Βάλτε εσείς το μεράκι και τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στις σελίδες του βιβλίου. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣ...
Διαβάστε περισσότερα...
(H/B) THE PHILOSOPHY OF COCTAILS
Εκδότης: BRITISH LIBRARY
Κωδ. Πολιτείας: 5252-0197

An early description of a cocktail as 'a mix of alcoholic drinks with flavouring ingredients' does nothing to convey the alchemy and speak-easy glamour of these elaborate drinks. The cocktail's humble beginnings as a medicinal tonic through the inclusion of botanicals into distilled spirits such as gin and whiskey, accelerates with the ingenuity of bartenders who created the 'classics' - the Martini, Manhattan and Old Fashioned - in the nineteenth-century, and in the decadence of the Jazz Age and Roaring Twenties. This book explores the jo...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ
SINGLE MALT, SHERRY, PEAT & WOOD TERROIR
Εκδότης: ΠΕΔΙΟ
Κωδ. Πολιτείας: 8370-0792

Το "Τρία Χρόνια και Μία Ημέρα" δεν είναι απλώς το πρώτο βιβλίο με θέμα το whisky στην Ελλάδα. Είναι ένα εγχείρημα που όλοι όσοι αγαπάμε το "νερό της ζωής" ξέρουμε ότι ήταν προ πολλού αναγκαίο. Μια παρακαταθήκη για τις νέες γενιές ουισκόφιλων, μια κατάθεση ψυχής του συγγραφέα. Ο Θ. Σπυρόπουλος επιτυγχάνει να μεταφέρει εξειδικευμένη πληροφορία με αμεσότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό, όπως ακριβώς αρμόζει στον "βασιλιά των αποσταγμάτων". Slainte! (Μανώλης Μαθιουδάκης, thewhiskybeat.com) Το ουίσκι δημιουργείται όταν η φαντασία, η τέχνη και η επ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ
ΚΡΗΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑ
Εκδότης: ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1182-0010

Είναι απίστευτο ότι μέχρι σήμερα η βιβλιογραφία για την κρητική τσικουδιά είναι εξαιρετικά φτωχή. Η δουλειά του Αντρέα Σμαραγδή έρχεται να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό. Αν παίξουμε το παιγνίδι με τις λέξεις, όταν πω "ρακή", θα πείτε αυθόρμητα "Κρήτη", γιατί η μεγαλόνησος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κρυστάλλινο απόσταγμα των στεμφύλων - αυτού που μένει μετά την οινοποίηση των σταφυλιών -, που στην Κρήτη λέγονται και τσίκουδα. Το 1989, το όνομα ρακή το κατοχύρωσαν οι Τούρκοι (σε αντάλλαγμα με το ούζο που κατοχυρώθηκε σ' εμάς) και η ρακή λ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΟΚΤΕΙΛ
HIGH BALL, CAIPIRINHA Κ.Α.
Κωδ. Πολιτείας: 3024-0068

Caipirinha, Pina Colada, Daiquiri, Sidecar, Gimlet, Singapore Sling, Mint Julep, Manhattan, Margarita, Mojito - τα κοκτέιλ και τα longdrinks βρίσκονται ολοκληρωτικά στη μόδα και παρέχουν με κάθε ευκαιρία λεπτεπίλεπτη απόλαυση. Αυτό το πολύχρωμο βιβλίο του μπαρ βοηθά στην τέλεια προετοιμασία κλασικών και μοντέρνων ανάμεικτων ποτών με ρούμι, αφρώδη οίνο, τζιν, βότκα, ουίσκι, λικέρ, τεκίλα και οινοαπόσταγμα. Δίπλα σε δροσερά longdrinks και γαργαλιστικά κοκτέιλ παρουσιάζονται ζεστά ποτά με δόση αλκοόλ καθώς και οι καλύτερες συνταγές για μπωλ κ...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Φίλτρα

Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Εκπτώσεις
Περιοχή Τιμών
Αριθμός Σελίδων
Ηλικίες Παιδικών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ
JAGER GERHARD
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
ΒΟΤΑΝΑ - ΦΥΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
€25.00 €11.25
(-55%)
Κερδίζετε €13.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS