ΦΑΣΣΕΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
ΤΙ ΤΡΩΜΕ...
ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ
Εκδότης: ΔΙΑΥΛΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 1150-0315
Η γνώση της επιστήμης για τα τρόφιμα, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, χωρίς να χρειάζεται να γίνετε επιστήμονας. - Τι ονομάζουμε τρόφιμα, από επιστημονικής πλευράς; - Τι είναι τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά; - Τι είναι τα γενετικά τροποποιημένα και τι τα λειτουργικά τρόφιμα; - Ποια είναι τα συστατικά των τροφίμων; Γιατί χαλάνε; - Πώς τα συντηρούμε; ποια είναι η αλήθεια για τα περίφημα Ε; - Τι είναι τα συντηρητικά, οι χρωστικές και τα αντιοξειδωτικά; - Γιατί η μπριζόλα είναι σκληρή και στεγνή στο σπίτι αλλά μαλακιά και ζουμερή στην ταβ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΓΕΝΙΚΗ ΒΟΤΑΝΙΚΗ
Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ, Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΦΥΤΩΝ
Εκδότης: ΕΜΒΡΥΟ Κωδ. Πολιτείας: 1508-0002
Στα περισσότερα εκπαιδευτικά βοηθήματα, ελληνικά και διεθνή, η δομή και λειτουργία των φυτικών οργανισμών περιγράφονται ξεχωριστά. Η Μορφολογία και Ανατομία που περιγράφουν τη δομή, αλλά και η Φυσιολογία που περιγράφει τις λειτουργίες των φυτών, εξελίχθηκαν σταδιακά ως ανεξάρτητοι επιστημονικοί κλάδοι και για το λόγο αυτό τα επί μέρους αντικείμενα με τα οποία ασχολούνται αναφέρονται ξεχωριστά. Στο βιβλίο αυτό έγινε προσπάθεια να παρουσιαστεί ως ένα ενιαίο σύνολο τόσο η δομή, όσο και η λειτουργία των ανώτερων φυτών. Ελπίζουμε η απόπειρα αυτ... Διαβάστε περισσότερα... |
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »