Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ > ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ταξινόμηση κατά:   
ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟΣ (+CD)
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4306-0292

Στον "Μουσικό περίδρομο" η μαγειρική συναντά τη μουσική τέχνη και τη λαογραφία σε ένα τριπλά απολαυστικό ταξίδι. Ρεμπέτικα, μικρασιάτικα και παραδοσιακά τραγούδια με άμεσες αναφορές σε συγκεκριμένα φαγητά εμπνέουν σύγχρονες συνταγές μαγειρικής που απηχούν τη λογική και τη φιλοσοφία των τραγουδιών. Ένας ασυνήθιστος οδηγός μαγειρικής αλλά και "οδηγός" ευζωίας, ανθρώπινης επικοινωνίας και διασκέδασης. Το βιβλίο συνοδεύεται από CD με επιλεγμένα τραγούδια σε σύγχρονες επανεκτελέσεις από τους Γιάννη Κότσιρα, Μπάμπη Τσέρτο, Νάντια Καραγιάννη, τα ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΥΝΤΗΡΩ ΦΡΟΥΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΨΑΡΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0105

ΠΡΟΛΟΓΟΣ 1. ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ 2. ΑΛΙΠΑΣΤΩΣΗ 3. ΚΑΠΝΙΣΗ 4. ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ 5. ΟΞΕΩΣΗ 6. ΒΟΤΑΝΑ, ΠΟΛΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΞΗ 7. ΖΥΜΩΣΗ 8. ΖΑΧΑΡΗ 9. ΑΛΚΟΟΛ 10. ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ 11. ΕΞΩΘΗΣΗ ΑΕΡΑ 12. ΚΑΤΑΨΥΧΗ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΦΑΓΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΑΣ
ΑΠΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
Εκδότης: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-3822

Σε όσους προβληματίζονται για τη γεύση της καθημερινότητας ευελπιστεί να δώσει ιδέες και λύσεις αυτό το βιβλίο. Σ' αυτόν τον τόμο θα βρείτε 145 συνταγές για φαγάκια χωρίς κρεατικά, που μπορούν να λειτουργήσουν ως αυτόνομα γεύματα. Μπορούν επίσης να καλύψουν τις ανάγκες της καθημερινότητας των ανθρώπων που νηστεύουν είτε για λόγους πνευματικούς είτε για λόγους... χοληστερίνης. Ακόμα, θα βρουν λύσεις για το καθημερινό τραπέζι όσοι επιθυμούν να τρώνε απλά και υγιεινά φαγητά αλλά όχι απλοϊκά και άνοστα. Υπάρχουν άλλωστε άλλοι δύο τόμοι με την ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΦΑΓΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΚΑ
ΑΠΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
Εκδότης: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-3867

Μπορεί να τρώμε καλά όταν βγαίνουμε έξω (κάτι που χωράει πολλή συζήτηση),αλλά ο κύριος όγκος των γευμάτων μας είναι στο σπίτι και εδώ δεν τα πάμε καλά. Για το τι φταίει υπάρχουν πολλές γνώμες. Η δική μου είναι ότι αλλάξαμε εποχή, μεταβλήθηκαν οριακά οι συνθήκες της καθημερινότητάς μας σε πολύ μικρό διάστημα και δεν προλάβαμε να προσαρμοστούμε στα καινούργια δεδομένα. Σ' αυτόν τον τομέα της προσαρμογής στα καινούργια δεδομένα πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει η "Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας" με εύκολες και πολυδοκιμασμένες συνταγές...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΑΛΑΤΕΣ, ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
ΑΠΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
Εκδότης: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2250-3868

Σαλάτες τις οποίες μπορείτε να προσφέρετε ως συνοδευτικό του κυρίως πιάτου ή να τις συνοδέψετε με λίγο τυράκι κι ένα κομμάτι ψωμί όταν θέλετε να δειπνήσετε ελαφρά. Γλυκίσματα και ένα σωρό μικροπράγματα, όπως τα σπιτικά λικέρ, τα αναψυκτικά, μικρά εύκολα τουρσάκια, τρόποι για ν' αξιοποιήσετε μικροπράγματα, αυτά και άλλα θα βρείτε σ' αυτόν τον τόμο της "Απλής μαγειρικής της αγίας καθημερινότητας". Πράγματα που θα συντελέσουν στην αναβάθμιση του καθημερινού τραπεζιού σας, κάτι που αμήχανα επιδιώκουν όλοι, αλλά διστάζουν να το επιχειρήσουν. Μα...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
95 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Εκδότης: ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ
Κωδ. Πολιτείας: 9605-0950

Συνταγές όπως η εμβληματική χωριάτικη σαλάτα, η μοναδική σάλτσα αβγολέμονο, που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο, οι κεφτέδες, οι οποίοι γίνονται σχεδόν με όλα τα υλικά που μπορεί να φανταστεί κανείς, αλλά και γλυκίσματα εύκολα και ευφάνταστα, όπως τα γλυκά του κουταλιού και η τηγανιτή ζύμη, που πασπαλίζεται με κανέλα και περιχύνεται με μέλι, την τροφή των θεών. Συνταγές από κάθε περιοχή με βάση τα ξεχωριστά υλικά που διαθέτει - από τα νησιά που τα βρέχει η θάλασσα και η αλμύρα, από τα ορεινά που μοσχοβολούν καθαρό αέρα και βότανα και ...
Διαβάστε περισσότερα...
«ΩΡΑΙΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΙ» ΜΕ ΕΛΙΕΣ
Εκδότης: ΕΞΑΝΤΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1540-0681

Οι μακαρονάδες, η μεγάλη αγκαλιά που χωράει μέσα της σχεδόν κάθε προϊόν της μάνας φύσης και ζευγαρώνει μαζί του γεννώντας γευστικά αριστουργήματα σε ατέλειωτες ποικιλίες, εδώ συνδυάζονται με το μέγα δώρο των θεών στον άνθρωπο: τις ελιές. Τον καρπό του δέντρου που κυριαρχεί για αιώνες πολλούς ανάμεσα στα γεννήματα της ελληνικής γης, της γενέτειρας τόσων πολιτισμών. Κι αν απορήσουμε πώς μπορούν τέτοιοι συνδυασμοί να καλύψουν ολόκληρο βιβλίο, ας θυμηθούμε ότι ο καρπός του ελαιόδεντρου, οι ίδιες οι ελιές, εμφανίζουν δυνατότητες κυριολεκτικά απ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΕΙΡΗΝΙΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3351-0177

Τα "Σειρήνεια Δείπνα" αποτελούν την πρώτη πλήρη ιστορία τροφών και της γαστρονομίας στην Ελλάδα. Ο Andrew Dalby ακολουθεί τα ίχνη της αδιάσπαστης συνέχειας της ελληνικής κουζίνας, από τα προϊστορικά χρόνια μέχρι τις μέρες μας. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις τροφές που καταναλώνονταν στην κλασική, την ελληνιστική και τη ρωμαϊκή περίοδο, στην θέση που αυτές καταλάμβαναν στο "μενού", καθώς και στις τοπικές σπεσιαλιτέ, για τις οποίες υπερηφανεύονταν οι διάφορες πόλεις. Στο βιβλίο αυτό θα βρούμε επίσης μια καινούργια ανάλυση των "Δειπνοσοφιστών"...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΡΩΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ
4 ΤΥΠΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ, 4 ΔΙΑΙΤΕΣ- ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΒΑΡΟΣ
Εκδότης: ΔΙΟΠΤΡΑ
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0112

Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής ώοτε να παραμείνετε υγιείς, να ζήσετε περισσότερο και να πετύχετε το ιδανικό μαρος. 4 ΤΥΠΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ 4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΚΗΣΗΣ 4 ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΖΩΗ Αν υποψιάζεστε ότι δεν θα έπρεπε να τρώμε όλοι τα ίδια πράγματα και να ασκούμαστε με τον ίδιο τρόπο, τότε έχετε απόλυτο δίκιο! Ο τύπος του αίματός σας αντανακλά την εσωτερική σας χημεία. Για την ακρίβεια, προσδιορίζει τον τρόπο που απορροφάτε τα θρεπτικά συστατικά. Ποιες τροφές απορροφάτε σωστά και πώς το σώμα σας διαχειρίζεται το στ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ
ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Εκδότης: ΑΡΜΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0460-0965

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να συμβάλει στην προσπάθεια να αποδείξουμε επιστημονικά την αξία των Ελληνικών τροφίμων και φυσικά να μάθουμε πράγματα ξεχασμένα που έχουν να κάνουν με την υγεία και τη δική μας αλλά και των παιδιών μας. (Δημήτρης Κουρέτας) Η εξαιρετικά απλή πρόταση που κάνουμε είναι: ακολουθήστε την εποχικότητα στην μαγειρική και θα έχετε μεγάλο κέρδος, και οικονομικό, αλλά και υγείας και γεύσης. (Ηλίας Μαμαλάκης) Τούτο το μικρό βιβλιαράκι έχει ως κύριο σκοπό να αναδείξει τα οργανοληπτικά των τροφών και να οδηγήσει την κουζίνα σ'...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΣΤΗ
ΚΑΙ 10 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΧΟΡΤΑΓΗΣ ΖΩΗΣ
Εκδότης: ΑΡΜΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0460-1276

Με έναν μαγικό τρόπο όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής είναι συνδυασμένα με κάποιο φαγάκι που αποτελεί και το σημείο αναφοράς της κάθε ανάμνησης. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να τα καταγράψω και να τα μοιραστώ μαζί σας. Και μην νομίζετε ότι σας προσφέρω ένα βιβλίο με απομνημονεύματα της ζωής μου. Άλλωστε δεν έχω να διηγηθώ τίποτε συγκλονιστικές εμπειρίες. Ένας καθημερινός άνθρωπος είμαι κι εγώ. Έχω όμως φυλαγμένα στην άκρη μικρά στιγμιότυπα καθημερινής τρέλας που αφορούν το φαγητό και που έχουν πλάκα. Και που πιθανόν να σας βάλουν σε κάποιες δικ...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ
ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3930-0593

«Η έμπειρη διαιτολόγος-διατροφολόγος Παναγιώτα Καρακασίδου παρουσιάζει με συστηματικό τρόπο τα σημαντικότερα από αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε για τη διατροφή στη διάρκεια της νηστείας, ενώ παράλληλα μας προσφέρει νοστιμότατες συνταγές δοκιμασμένες επί χρόνια από την ίδια στην καθημερινή ζωή της οικογένειάς της. Αυτός ο συνδυασμός επιστημονικής γνώσης και βιωμένης εμπειρίας κάνει το βιβλίο μοναδικό. Στην τρίτη έκδοση το βιβλίο κυκλοφορεί βελτιωμένο και εμπλουτισμένο με την συνεργασία της σεφ και food stylist Ελισάβετ Δελεχά, που μαγείρεψε ...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ CHEF
ΑΠΟ ΤΟ CULINARY INSTITUTE OF AMERICA (ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0578

- Το Culinary Institute είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα κολλέγια μαγειρικής τέχνης στις ΗΠΑ, με περισσότερους από 50.000 αποφοίτους chef απ' όλο τον κόσμο. - Η "Βίβλος του chef" χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Food Arts ως ένα από τα πέντε αγαπημένα βιβλία επαγγελματικής μαγειρικής της τελευταίας δεκαετίας. - Η "Βίβλος του chef" καλύπτει όλο το φάσμα των σύγχρονων τεχνικών των κλασικών και σύγχρονων συνταγών, και είναι απαραίτητο σημείο αναφοράς για κάθε επαγγελματία. - Ελπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μελλοντ...
Διαβάστε περισσότερα...
THE GREEK BOOK OF SWEETS
TRADITIONAL DESERT RECIPES
Εκδότης: ΠΕΔΙΟ
Κωδ. Πολιτείας: 8370-0821

"Greek confectionery has authenticity and soul. It might be missing some basic ingredients, such as butter, but the soil of Greece has always been there to bestow its own gifts olive oil, fruit, nuts, and honey take pride of place in sweets made with considerable skill and served with a generous heart." Stelios Parliaros, who has charted his own amazing course as a confectioner for the last forty years, shares the history of Greek confectionery through recollections of people and places that helped to shape the industry and through 56 rec...
Διαβάστε περισσότερα...
Σπιτικές Ιαπωνικές συνταγές
Εκδότης: ΦΥΛΑΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9490-0046

Χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές αναμειγνύονται για να μας ταξιδέψουν μέσα από 51 συνταγές, με επιλογές και για χορτοφαγική και χωρίς γλουτένη διατροφή, σε μια συνάντηση φαγητού και θρέψης όλων των αισθήσεων. Μια γευστική διαδρομή από την κουζίνα του σπιτιού, με υλικά που βρίσκουμε στη χώρα μας, σ' ένα μοναδικό προορισμό, την Ιαπωνία! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) "Δε χρειάζεται να σκεφτείς κάτι δύσκολο, απλώς αφήνεσαι και βυθίζεσαι μέσα του" (Χαρούκι Μουρακάμι)...
Διαβάστε περισσότερα...
MY GREEK MEZE (ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)
SHARING SMALL PLATES FULL OF TASTE AND LOVE
Εκδότης: ΠΕΔΙΟ
Κωδ. Πολιτείας: 8370-0710

What characterises Greek cuisine more than anything is the joy of sharing delicious food. My Greek Meze is a collection of the tastiest and best known meze recipes that we enjoy in Greece, written by the queen of mezedes, Eleni Psyhouli. This cookbook is in many ways like a portrait of Greece. It has the aroma of the sun, the carefree vibe of holidays, the smile of the islands, the wisdom and taste of tradition, the scent of ouzo, the colour of the grapevine. It is a book that will help you to cook at home -in the heart of winter- your bel...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Εκδότης: ΠΕΔΙΟ
Κωδ. Πολιτείας: 8370-0798

«Η ζαχαροπλαστική στην Ελλάδα είχε αυθεντικότητα και ψυχή. Μπορεί να έλειπαν βασικά υλικά, όπως το βούτυρο, όμως η ελληνική γη πάντα είχε να προσφέρει τα δικά της "δώρα". Ελαιόλαδο, φρούτα, ξηροί καρποί, μέλι πρωταγωνιστούσαν σε γλυκά φτιαγμένα με μεράκι και διάθεση προσφοράς». Ο Στέλιος Παρλιάρος, έχοντας διανύσει μια πορεία ως ζαχαροπλάστης για περισσότερα από 40 χρόνια, επιχειρεί να διηγηθεί την ιστορία της ελληνικής ζαχαροπλαστικής. Καταθέτοντας προσωπικές μαρτυρίες και αναμνήσεις, μέσα από 56 συνταγές ελληνικών γλυκών, που όλοι έχουμε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ
270 ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΝΗΣΤΕΙΩΝ
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-1232

Στο βιβλίο παρουσιάζονται 270 νηστίσιμες συνταγές που καλύπτουν όλες τις επίσημες νηστείες της εκκλησίας μας και όλα τα προϊόντα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να διαμορφώσουμε ένα νηστίσιμο, υγιεινό και νόστιμο τραπέζι. Περιλαμβάνει σαλάτες, ορεκτικά-μεζέδες, σούπες, λαχανικά, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζια, θαλασσινά, ψάρια, πίτες, γλυκά, επιδόρπια και αλάδωτα. Είναι συνταγές που, εκτός των άλλων, εντάσσονται στη μεσογειακή διατροφή και συνιστούν μια υγιεινή δίαιτα με μοναδικούς συνδυασμούς τροφίμων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του οργα...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΑΛΜΠΑΝΟ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΜΙΛΕΡΙ
Εκδότης: ΠΑΤΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-9139

Μια έρευνα για τον γαστρονομικό κόσμο του Αντρέα Καμιλλέρι, όπως παρουσιάζεται από τον διάσημο χαρακτήρα των μυθιστορημάτων του, τον αστυνόμο Σάλβο Μονταλμπάνο, έναν περίφημο καλοφαγά με αστείρευτη όρεξη. Προέκυψε έτσι μια γευστική ανθολογία σαν καλοστρωμένο τραπέζι, με αναφορές σε πιάτα και συνταγές από την παιδική του ηλικία στη Σικελία. Το φαγητό γίνεται πρωταγωνιστής όλων των ιστοριών του Μονταλμπάνο, και αποκτά έντονη συναισθηματική αξία ως συνώνυμο της μητρικής αγάπης. Από εκεί προκύπτει η σημασία που έχει για τον αστυνόμο το πάθος α...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΙΣΤΟΡΙΑ - ΓΕΥΣΕΙΣ
Εκδότης: ΑΡΜΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0460-1443

Θα μου έπαιρνε πάνω από έναν χρόνο και συνεχή ταξίδια για να μπορέσω να τα καταγράψω όλα τα τυριά της Ελλάδας. Σε αυτό το βιβλίο όμως θα βρείτε κάποια τυροκομεία και αρκετές προσπάθειες που έχουν ξεφύγει από την... περπατημένη και έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα μεγάλα τυριά της Ελλάδας, τα οποία θα δούμε αναλυτικά ένα προς ένα, αλλά και τυριά με περίεργα ονόματα και τυροκομήσεις μικρής παραγωγής. Έκανα μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσω τα πράγματα από τόπο σε τόπο καταγράφοντας όσο περισσότερα τυριά μπόρεσα. Το πιθανότε...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Φίλτρα

Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Εκπτώσεις
Περιοχή Τιμών
Αριθμός Σελίδων
Ηλικίες Παιδικών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00
Ο Μαιγκρέ και ο νεκρός του
SIMENON GEORGES
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS