Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΑ Τ.1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΑ, ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

-
Κωδ. Πολιτείας: 3435-4695




Παρουσίαση

Το "Χωρίς Κανόνα" σχεδιάζεται, συντάσσεται και διατίθεται από τις πολιτικές συνελεύσεις ενάντια στην κανονικότητα. Αποτελεί μια προσπάθεια καταγραφής των πολιτικών συζητήσεων που διεξάγονται στις συνελεύσεις με αφορμή τη νέα δυστοπική πραγματικότητα που μεθοδικά εγκαθιδρύεται από το κράτος και το κεφάλαιο επ' ευκαιρία της εμφάνισης του νέου κορωνοϊού. Οι συνελεύσεις συγκροτήθηκαν τον Μάιο του 2020 από μία πρωτοβουλία ανθρώπων, με κοινό τόπο τη μη αποδοχή της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, αλλά και την αμφισβήτηση της αφήγησης που τη συνόδευσε.
Σκοπός των συνελεύσεων είναι η ανταλλαγή απόψεων, η κατανόηση της νέας κανονικότητας που επιχειρείται να επιβληθεί και η ανάδειξη των νέων συνθηκών που μας λένε πως πρέπει να υπομείνουμε ώστε να μάθουμε να ζούμε με αυτές. Μιας κανονικότητας ενός πολιτικο-οικονομικού συστήματος που μας θέλει μόνο για να δουλεύουμε και να καταναλώνουμε, που μας θέλει να δεχόμαστε τα πάντα απαθείς και να προσποιούμαστε πως αποφασίζουμε για τις ζωές μας πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση.
Στόχος αυτού του εντύπου είναι να αποτελέσει μία προσπάθεια να σπάσει η σιωπή απέναντι στα ΜΜΕ και στους ειδικούς και συνάμα μία πρόσκληση για συνάντηση με ανθρώπους που δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στα κόμματα και τις πολιτικές γραφειοκρατίες, μια πρόσκληση σε ανθρώπους που πιστεύουν πως είναι επιτακτική η ανάγκη να κινητοποιηθούμε ενάντια σε μία πραγματικότητα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία στρατιωτική δικτατορία. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

-Υγειονομική απειλή ή πραξικόπημα;
-Ιατρική επιστήμη. Το νέο ιερατείο
-Μισθωτή εργασία στα χρόνια του κορωνοϊού
-Όχι στην καύση σκουπιδιών στο Τιτάν
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων28
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας3435-4695
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

11/9 ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ;
CHOMSKY NOAM
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50
Η υπόσχεση
GALGUT DAMON
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS