ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΤΕΥΧΟΣ 254, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021
THE BAR AND RESTAURANT ISSUE
-Κωδ. Πολιτείας: 3435-4746
Περιεχόμενα
EDITORIALAGENDA
BUSINESS STORIES
OBJECTS
INTERVIEW
KCA
Κώστας Χατζηγιάννης
FOREIGN AFFAIRS
Tiam cafe και κατοικία στο Βιετνάμ
INTERIORS
-Nammos
Club-restaurant στο Ντουμπάι
ELASTIC ARCHITECTS
-Nakal
Beach bar-restaurant στο Πόρτο Ράφτη
GFJP DESIGN AND CONSTRUCTION
-Ego All day bar στην Καλαμάτα
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
-Natu Restaurant στην Κηφισιά
STONES AND WALLS
-Juicy Grill
Steak and Burger reastaurant στον Χολαργό
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ+ΜΕΤ3
-Taresso Artisan Coffee Roasters
Flagship store στην Αθήνα
DEZONE ARCHI+
-Las Ramblas
Coffee bar στη Λάρισα
MARIA KONSTANTOGLOU ARCHITECTURE AND DESIGN
-La Cage Noire
Summer Club στην Κομοτηνή
MINAS KOSMIDIS ARCHITECTS
-Κέντρο Αθηνών
Συναυλιακός χώρος στην Αθήνα
ΖΗΣΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
-Yakafu
D.I.Y. Φούρνος και σχολή αρτοποιίας στην Κίνα
KCA
-Choureal
Chou and profiterole pastry shop στην Αθήνα
PATSIOS ARCHITECTURE AND CONSTRUCTION
-Salto
Espresso and wine bar στη Θεσσαλονίκη
MAKRIDIS ASSOCIATES
-Wild Souls
Κατάστημα υγιεινής διατροφής στην Αθήνα
STUDIOMATERIALITY
-Work Cafe
Εστιατόριο εταιρίας στο Μαρούσι
ΕΛΕΝΗ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ
ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ
-KFC
Fast food restaurant στο Ίλιον
POSTARCH AND ESCAPE
-Κάρολος
Wine bar στη Νέα Σμύρνη
GHOST DESIGNERS
-BonBar
Lounge and cuisine στη Θεσσαλονίκη
URBAN SOUL PROJECT
-Miralice
All-day bar and restaurant στην Αίγινα
K-DIVISION
-Αλχημεία
Restaurant-cafe-bar στην Αθήνα
PIERIS.ARCHITECTS
CURRENT TRENDS
Open plan κουζίνες σε εστιατόρια και bar
Κριτικές για το προϊόν
Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.