Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ταξινόμηση κατά:    Εκδόσεις:
ΜΠΑΡ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3615-0001

Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των επιχειρήσεων διάθεσης ποτών; Πώς πρέπει να είναι οργανωμένος ένας τέτοιος χώρος, και συγκεκριμένα, ποιές είναι οι αρχές διοίκησης, οργάνωσης και διεύθυνσης που πρέπει να διέπουν μια τέτοια επιχείρηση (μπαρ), είτε αυτή είναι ανεξάρτητη, είτε τμήμα ξενοδοχείου; Ποιές είναι οι αρχές διαρρύθμισης του χώρου του μπαρ; Πώς λειτουργούν οι επιμέρους χώροι της επιχείρησης; Ποιος είναι ο εξοπλισμός του μπαρ; Ποια η χρήση κάθε σκεύους και εργαλείου; Πώς οργανώνονται οι εργασίε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ, ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3615-0024

Στο πρώτο μέρος του βιβλίου αναλύονται οι σύγχρονες εξελίξεις στο Σχεδιασμό, στην Οργάνωση, στον Εξοπλισμό, στον Προγραμματισμό, στη Διοίκηση, καθώς και οι Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας που διέπουν το χώρο της Επαγγελματικής Κουζίνας. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται τα Τρόφιμα ανά κατηγορία (Ζωικής και Φυτικής) προέλευσης και αναλύονται οι Τρόποι Παρασκευής τους, τόσο για τις Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης, όσο και για μικρότερες επιχειρήσεις και ιδιώτες. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στη θρεπτική αξία των τροφίμων, στις πιθανές μολύνσεις και...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΤΕΧΝΙΚΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ - ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3615-0029

Οι νέες συνθήκες και οι σύγχρονες απαιτήσεις της ζωής έχουν σηματοδοτήσει σημαντικές διαφοροποιήσεις στην κοινωνική συμπεριφορά. Μία από αυτές είναι η ολοένα αυξανόμενη τάση για σίτιση μακριά από το σπίτι, σε οργανωμένες επιχειρήσεις που παρασκευάζουν και διαθέτουν φαγητό και ποτά. Το βιβλίο του Κ. Αρβανίτη παρουσιάζει τις βασικές αρχές οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας του εστιατορίου (είτε ως ανεξάρτητης επιχείρησης είτε ως τμήματος ξενοδοχείου) και προσπαθεί να προτείνει ένα μοντέλο σωστής παροχής υπηρεσιών, αφού η λεγόμενη ''ολική π...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΛΗΡΕΣ
Εκδότης: ΒΑΒΕΛ
Κωδ. Πολιτείας: 0620-0038

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

ΠροσφορέςΠερισσότερα

Η ΑΜΑΞΑ
MERIMEE PROSPER
€6.36 €2.54
(-60%)
Κερδίζετε €3.82
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
RUNCIMAN DAVID
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95

ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα

Νίκος Καχτίτσης: Μὲ σηκωμένο τὸ γιακὰ τοῦ πανωφοριοῦ καὶ στραβὰ τὸ καβουράκι Θὰ ἔχετε παρατηρήσει ὅτι ὅταν κανεὶς φοβᾶται γιὰ κάτι, ἀκόμα καὶ ὅταν πρόκειται γιὰ ἀρρώστια, τότε εἶναι ποὺ συμμαχοῦν ὅλες οἱ σκοτεινὲς δυνάμεις, μὲ ...

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS