Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ταξινόμηση κατά:   
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3615-0136

Το "Εστιατόριο" ως επιχείρηση δημιουργείται από άτομα δραστήρια και με επαγγελματικές ανησυχίες σε περιοχές, όπου η ζήτηση για προμήθεια έτοιμου φαγητού είναι έντονη και το κίνητρο του κέρδους ελκυστικό. Αυτές οι επιχειρήσεις εστίασης υποστηρίζουν και καλύπτουν ανάγκες για φαγητό τόσο μικρού όσο και μεγάλου αριθμού ατόμων όπως η μικρή ταβέρνα αλλά και το μεγάλο εστιατόριο που λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ ή κάποιο άλλο με συνεχή εικοσιτετράωρη λειτουργία σε αεροδρόμια, οδικούς άξονες, ξενοδοχεία ή σε κρουαζιερόπλοια που οι 3.000 επιβάτες τ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΡΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '60
Εκδότης: ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2772-0238

«Ο Τύπος εκμεταλλευόταν τους hippies σαν καθαρά αμερικανικό φαινόμενο που αποδείκνυε ότι σ' αυτή τη χώρα υπήρχε ελευθερία κι ο καθένας μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει. Για το περιοδικό Time ο κύριος λόγος που οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη (σε αντιπολεμική διαδήλωση) ήταν το ότι «οι Αμερικανοί, την άνοιξη, αρέσκονται στο να διασκεδάζουν. Η κάλυψη της διαδήλωσης από το Time συνοδευόταν από επτά φωτογραφίες: 1) ένα πλήθος συγκεντρωμένο γύρω από μια ρωσική σημαία και μια αναποδογυρισμένη αμερικανική, [...] 5) έναν hippie μ' ένα ντέφι...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ, ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3615-0024

Στο πρώτο μέρος του βιβλίου αναλύονται οι σύγχρονες εξελίξεις στο Σχεδιασμό, στην Οργάνωση, στον Εξοπλισμό, στον Προγραμματισμό, στη Διοίκηση, καθώς και οι Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας που διέπουν το χώρο της Επαγγελματικής Κουζίνας. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται τα Τρόφιμα ανά κατηγορία (Ζωικής και Φυτικής) προέλευσης και αναλύονται οι Τρόποι Παρασκευής τους, τόσο για τις Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης, όσο και για μικρότερες επιχειρήσεις και ιδιώτες. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στη θρεπτική αξία των τροφίμων, στις πιθανές μολύνσεις και...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΠΑΡ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3615-0001

Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των επιχειρήσεων διάθεσης ποτών; Πώς πρέπει να είναι οργανωμένος ένας τέτοιος χώρος, και συγκεκριμένα, ποιές είναι οι αρχές διοίκησης, οργάνωσης και διεύθυνσης που πρέπει να διέπουν μια τέτοια επιχείρηση (μπαρ), είτε αυτή είναι ανεξάρτητη, είτε τμήμα ξενοδοχείου; Ποιές είναι οι αρχές διαρρύθμισης του χώρου του μπαρ; Πώς λειτουργούν οι επιμέρους χώροι της επιχείρησης; Ποιος είναι ο εξοπλισμός του μπαρ; Ποια η χρήση κάθε σκεύους και εργαλείου; Πώς οργανώνονται οι εργασίε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΠΑΡ - ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΠΟΤΑ, ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ-ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3615-0121

Σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, η προσφορά ενός ποτού αποδεικνύει φιλοξενία. Το είδος του ποτού που προσφέρεται διαφέρει από χώρα σε χώρα και είναι ανάλογο με το κλίμα που επικρατεί, την ώρα της μέρας, τα έθιμα κτλ. Επειδή αντικειμενικές συνθήκες σε πολλές περιοχές δεν επέτρεπαν ή δεν επιτρέπουν την εύκολη προμήθεια των διαφόρων ποτών από τους καταναλωτές, δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν επιχειρήσεις με αντικείμενο την προμήθεια και τη διάθεση ποτών στους καταναλωτές είτε σε χονδρική είτε σε λιανική μορφή. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνον...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΤΕΧΝΙΚΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ - ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3615-0029

Οι νέες συνθήκες και οι σύγχρονες απαιτήσεις της ζωής έχουν σηματοδοτήσει σημαντικές διαφοροποιήσεις στην κοινωνική συμπεριφορά. Μία από αυτές είναι η ολοένα αυξανόμενη τάση για σίτιση μακριά από το σπίτι, σε οργανωμένες επιχειρήσεις που παρασκευάζουν και διαθέτουν φαγητό και ποτά. Το βιβλίο του Κ. Αρβανίτη παρουσιάζει τις βασικές αρχές οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας του εστιατορίου (είτε ως ανεξάρτητης επιχείρησης είτε ως τμήματος ξενοδοχείου) και προσπαθεί να προτείνει ένα μοντέλο σωστής παροχής υπηρεσιών, αφού η λεγόμενη ''ολική π...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΛΗΡΕΣ
Εκδότης: ΒΑΒΕΛ
Κωδ. Πολιτείας: 0620-0038

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Φίλτρα

Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής

Podcast – Βίος και Πολιτεία

BannersLeft top

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Θανάσιμη ενέδρα
JAMES PETER
€17.90 €8.95
(-50%)
Κερδίζετε €8.95
DA VINCI
BATTAGLIA ROBERTA
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS