Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

BOURDAIN ANTHONY

Ταξινόμηση κατά:    Εκδόσεις:
ΜΙΣΟΨΗΜΕΝΟ
Εκδότης: ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2904-0055
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

Με το "Κουζίνα Εμπιστευτικό" μας προειδοποίησε για τις εκπλήξεις και τους κινδύνους που καραδοκούν όταν τρώμε έξω, από το φρέσκο ψάρι της Δευτέρας μέχρι τη συμπαιγνία για το καλαθάκι του ψωμιού. Από τότε άλλαξε πολύ η νοοτροπία των σεφ και των μαγείρων, ο κλάδος της εστίασης, και βέβαια ο ίδιος ο Μπουρνταίν. Το "Μισοψημένο" εξερευνά τις αλλαγές αυτές ανατρέχοντας στις παλιές κακές ημέρες του συγγραφέα και επιστρέφοντας στο παρόν. Καταγράφοντας το ασυνήθιστο και αναπάντεχο ταξίδι του, από άσημος μάγειρας σε κοσμογυρισμένο επαγγελματία συνδα...
Διαβάστε περισσότερα...
Η ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑ
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΕΥΜΑ
Εκδότης: ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2904-0012
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

Ο Άντονυ Μπουρνταίν, μάγειρας-ταξιδευτής μια ζωή και συγγραφέας του μπεστ σέλερ Κουζίνα Εμπιστευτικό, ξεκινάει να κάνει το γύρο του κόσμου. Αλλά μιας και πρόκειται για τον Μπουρνταίν δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσουμε για ένα συμβατικό γύρο του κόσμου. . . Εμπνευσμένος από το Ανακάλυψη τώρα ο αποκαλούμενος και Τζακ Κέρουακ της μαγειρικής παίρνει το δρόμο για τη Σαϊγκόν και την Πνομ Πενχ αλλά τον βρίσκουμε και στο Τόκιο, στην Αγία Πετρούπολη, στην Πορτογαλία, στο Μαρόκο, στο Μεξικό, στο Λονδίνο και στο Εδιμβούργο. Στα ταξίδια του, είτε βρίσ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ COOKBOOK
Εκδότης: ΠΕΔΙΟ
Κωδ. Πολιτείας: 8370-0523
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 2-4 εργάσιμες μέρες.

Ο Άντονι Μπουρντέν υπήρξε αναμφίβολα μια έντονη, καθηλωτική προσωπικότητα. Ταλαντούχος και λάτρης της περιπέτειας για πολλά χρόνια, αρχικά ως σεφ και στη συνέχεια ως χρονογράφος της γαστριμαργικής κουλτούρας σε όλο τον κόσμο με την εκπομπή του Parts Unkwown στο δίκτυο CNN, έκανε επάγγελμα το αΒίαστο χάρισμα που διέθετε: να καταλαβαίνει και να αποκρυπτογραφεί τις γαστρονομικές διαθέσεις των ανθρώπων γύρω του. Τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ είναι το μοναδικό βιβλίο μαγειρικής που έγραψε τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής του και είναι αυτό το οποίο αποτυπώνει ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΝΤΑΙΝ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΕ ΑΛ
Εκδότης: ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2904-0042
Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 3-7 εργάσιμες μέρες, υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη. Το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα.

Οι συνταγές του Άντονυ Μπουρνταίν στο εστιατόριό του, "Λε Αλ", στη Νέα Υόρκη. Ο αιρετικός μάγειρας παρουσιάζει με τον δικό του απολαυστικό τρόπο τις συνταγές που τον έκαναν διάσημο σε όλο τον κόσμο. Παραθέτει επίσης με αμεσότητα και χιούμορ, ένα βασικό οδηγό μαγειρικής συμπεριφοράς με τους δικούς του δημιουργικούς, αντισυμβατικούς, αλλά και ιδιοφυείς κανόνες. Ο Μπουρνταίν σε μεγάλα κέφια και στο δικό του περιβάλλον, μαγειρεύει με σας και για σας, με τον πιο απλό τρόπο, κάνοντας καθημερινή την "υψηλή" μαγειρική. (Από την παρουσίαση στο οπισ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ
Εκδότης: ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2904-0003
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

Μετά από είκοσι πέντε χρόνια «υψηλής μαγειρικής, σεξ, ναρκωτικών και κακής διαγωγής», ο σεφ και συγγραφέας Άντονυ Μπουρταίν αποφάσισε να τα πει όλα. Από το πρώτο του στρείδι στο Ζιρόντ μέχρι την ταπεινή θέση του λαντζέρη σ' ένα καταγώγιο, απομίμηση ψαροταβέρνας στην Προβινστάουν, από την κουζίνα στο Ρέινμποου Ρουμ, στην κορυφή του κέντρου Ροκφέλλερ, ανάμεσα στα «βαποράκια» του Ουεστ Βίλατζ, από το Τόκιο, το Παρίσι και πίσω πάλι στη Νέα Υόρκη, οι ιστορίες της κουζίνας που αφηγείται ο Μπουρταίν είναι τόσο παθιασμένες όσο και απρόβλεπτες, τό...
Διαβάστε περισσότερα...
(P/B) MEDIUM RAW
A BLOODY VALENTINE TO THE WORLD OF FOOD AND THE PEOPLE WHO COOK
Εκδότης: BLOOMSBURY
Κωδ. Πολιτείας: 0517-0198
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

A lot has changed since Kitchen Confidential - for the subculture of chefs and cooks, for the restaurant business-and for Anthony Bourdain. Medium Raw explores these changes, moving back and forth from the author's bad old days to the present. Tracking his own strange and unexpected voyage from journeyman cook to globe-travelling professional eater and drinker, Bourdain compares and contrasts what he's seen and what he's seeing, pausing along the way for a series of confessions, rants, investigations, and interrogations of some of the most...
Διαβάστε περισσότερα...
(P/B) KITCHEN CONFIDENTIAL
Εκδότης: BLOOMSBURY
Κωδ. Πολιτείας: 0517-0057
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.
(P/B) A COOKS TOUR
Εκδότης: BLOOMSBURY
Κωδ. Πολιτείας: 0517-0056
Δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη εξωτερικού, αποστέλλεται σε 3-5 εβδομάδες.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

ΠροσφορέςΠερισσότερα

ΓΚΑΜΠΑΡΑ
BALZAC HONORE. DE
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00
ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ
ΤΑΓΚΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€10.12 €4.55
(-55%)
Κερδίζετε €5.57

ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα

Νίκος-Αλέξης Ασλάνογλου: κι’ ο εφιάλτης πως κάποτε θα ξυπνήσουμε μη έχοντας τίποτε να πούμε Πάντοτε δυσπιστούσα για την άνοιξη. Αυτή η ακαθόριστη αίσθησηστις ανθισμένες βραγιές κι’ ένα ρίγος λεπτόκι’ οι φωνές των παιδιών στο γήπεδο όταν το απ...

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS