ΧΑΣΑΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Εκδότης: UNIVERSITY STUDIO PRESS Κωδ. Πολιτείας: 0870-0363
Ένας από τους κυριότερους περιβαλλοντικούς παράγοντες που κινούνται μέσα στα όρια που βάζει η κληρονομικότητα είναι η διατροφή. Αυτή, ανάλογα με την ποιότητά της, ασκεί θετική ή αρνητική επίδραση στην υγεία του ανθρώπου. Το ενδιαφέρον για ποιοτική διατροφή αυξάνεται συνεχώς στις ανεπτυγμένες χώρες, όπως έχουν δείξει διάφορες εκφυλιστικές παθήσεις καθώς και το πρόωρο γήρας. Η σχέση της διατροφής με την υγεία είχε γίνει αντιληπτή από την αρχαιότητα. Οι αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν θαλασσινά για να προφυλακτούν από τη βρογχοκήλη. Ο Ιπποκράτης θεωρ... Διαβάστε περισσότερα... |
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής