DAVIDSON ALAN
(H/B) THE OXFORD COMPANION TO FOOD
Εκδότης: OXFORD UNIVERSITY PRESS Κωδ. Πολιτείας: 3145-1285
A unique repertory of food, food history, and culinary expertise. 3,000 engaging entries on every aspect of food: exotic foods, meat and seafood, vegetables and fruit, the food cultures of the world, and the literature of food and cookery. New edition of the famous international bestseller, which won prizes and accolades around the world. New entries written by leading food writers including Rachel Laudran, Harold McGee, and Bee Wilson. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)... Διαβάστε περισσότερα... |
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής