ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Εκδότης: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ Κωδ. Πολιτείας: 7485-0081
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με τη τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 25% Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα εγχειρίδιο-βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», καθώς περιέχει τις προτεινόμενες απαντήσεις των συγγραφέων σε όλες τις ερωτήσεις της τράπεζας θεμάτων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Επίσης, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εκπαιδευτές της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», διότι περιέχει τα θέματα από όλα τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στην εξεταστέα ύλη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΤΡΟΠΟΙ ΚΟΠΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ, ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Εκδότης: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ Κωδ. Πολιτείας: 7485-0095
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με τη τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 25% Το βιβλίο Τρόποι κοπής λαχανικών αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους και τους εκπαιδευτές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, καθώς και σε κάθε επαγγελματία μάγειρα ο οποίος επιθυμεί να εμπλουτίσει τεκμηριωμένα τις γνώσεις του. Είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς περιλαμβάνει αποκλειστικά τους τρόπους κοπής λαχανικών, καθώς και γαστρονομικούς όρους που συνδέονται με αυτούς. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Ι.Ε.Κ.
Εκδότης: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ Κωδ. Πολιτείας: 7485-0061
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με τη τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 10% Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο - βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους, τους απόφοιτους καθώς και τους εκπαιδευτικούς της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. Τεχνικός Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής. Όπως και το προηγούμενο βιβλίο "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", έτσι κι αυτό σχεδιάστηκε προκειμένου να συμβάλλει στην εμπέδωση των γνώσεων που αποκτήθηκαν από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της κατάρτισής τους και να τους βοηθήσει να τεκμηριώσουν με επιτυχία τις γνώσεις τις οποίες απέκτησαν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)... Διαβάστε περισσότερα... |
||
Απλά και σύνθετα βούτυρα
Τεχνικός μαγειρικής τέχνης
Εκδότης: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ Κωδ. Πολιτείας: 7485-0147
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με τη τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 30% Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει όλα τα απλά και σύνθετα βούτυρα που χρησιμοποιούνται στη Γαστρονομική Τέχνη καθιστώντας το ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε μαθητή και επαγγελματία στο χώρο της μαζικής εστίασης. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)... Διαβάστε περισσότερα... |
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής