ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Α. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Εκδότης: LE MONDE - LES LIVRES DU TOURISME Κωδ. Πολιτείας: 2546-0001
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με τη τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 30% Το βιβλίο «Οργάνωση και Λειτουργία Εστιατορίου» απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το ΕΥ ΖΗΝ και το υπηρετούν ή σκοπεύουν να το υπηρετήσουν μέσα από την τέχνη της εστίασης. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία, του σπουδαστή, αλλά και κάθε ενός που θέλει να γνωρίσει γρήγορα και με κατανοητό τρόπο το εστιατόριο. Σ' αυτό μπορεί να βρει κανείς απαντήσεις σε τεχνικά θέματα, όπως: Διαδικασίες έναρξης και λειτουργίας εστιατορικής επιχείρησης - Προϋποθέσεις στην αρχιτεκτονική σχεδίαση του χώρου - Οργάνωση προσωπικού και αμοιβές Κ... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ & ΑΘΛΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Εκδότης: ΕΛΛΗΝ Κωδ. Πολιτείας: 1460-0222
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με τη τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 20% Το θέμα της ξενοδοχειακής animation όπως επικρατήσει ο όρος για την απασχόληση των πελατών, οι οποίοι βρίσκονται σε διακοπές, αποκτά χρόνο με το χρόνο μεγαλύτερη σημασία για τη λειτουργιά ενός σωστού ξενοδοχείου διακοπών. Η δυνατότητα για ψυχαγωγία και άθληση υπήρχε πάντα σχεδόν σε όλα τα ξενοδοχεία. Με τη διάφορα ότι αφορούσε κυρίως υποδομή σε πισίνες, γήπεδα τέννις, πινγκ-πονγκ κλπ. Αυτή την υποδομή και άλλα περισσότερα έρχεται να αξιοποιήσει το οργανωμένο τμήμα της animation με στόχο οι πελάτες να μη βαρεθούν στιγμή ενώ ταυτόχρονα ξεφε... Διαβάστε περισσότερα... |
||
Ο ΟΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Εκδότης: LE MONDE - LES LIVRES DU TOURISME Κωδ. Πολιτείας: 2546-0004 Μερικοί δοκιμάζουν το κρασί όταν φυσάει βοριάς, διότι τότε το κρασί δεν ανακατεύεται και δεν θολώνει. Αλλά οι ειδικοί προτιμούν να το δοκιμάζουν όταν φυσά νοτιάς, γιατί τότε το κρασί ακριβώς ανακατεύεται και αναδεικνύει την ποιότητά του. Δεν πρέπει να δοκιμάζει κανείς κρασί με άδειο στομάχι, γιατί χαλάει τη γεύση, αλλά ούτε και μετά από ποτό, ούτε μετά από ένα βαρύ γεύμα. Επίσης, δεν πρέπει κανείς να δοκιμάζει το κρασί όταν έχει φάει κάτι πολύ πικρό ή πολύ αρμυρό, γιατί και αυτό επηρεάζει τη γεύση. Αντίθετα, πρέπει να έχει φάει πριν όσο λι... Διαβάστε περισσότερα... |
||
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής