ΚΑΡΔΟΥΛΗΣ Γ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
ΜΕ ΑΓΓΛΟ-ΓΑΛΛΟ-ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΩΝ ΟΡΩΝ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
Εκδότης: ΕΜΒΡΥΟ Κωδ. Πολιτείας: 1508-0008
Η έκδοση αυτή αποτελεί συνέχεια του Οδηγού Τροφίμων και Ποτών (1989) και του Εγκυκλοπαιδικού Λεξικού Τροφίμων και Ποτών (2003). Η σκοπιμότητα και των πιο πάνω εκδόσεων ήταν φανερή. Σε μια εκρηκτική ανάπτυξη της τεχνολογίας στον τομέα των τροφίμων, που είχε ως συνέπεια την κατάργηση συνόρων και εποχών, την εμφάνιση νέων τύπων τροφίμων και τη δημιουργία νέων διεθνώς όρων, η ανάγκη επικοινωνίας ήταν επιτακτική. Αυτός ακριβώς ήταν και ο στόχος εκείνων των εκδόσεων. Οι βιβλιοκρισίες, άλλωστε, από τις αρμόδιες επιστημονικές εταιρείες, ειδικούς ε... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
ΜΕ ΑΓΓΛΟ - ΓΑΛΛΟ - ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΩΝ ΟΡΩΝ
Εκδότης: ΙΔΙΩΤΙΚΗ Κωδ. Πολιτείας: 1985-1497 Το Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό Τροφίμων και Ποτών προορίζεται για τους καταναλωτές, οι οποίοι δε βλέπουν τα τρόφιμα μόνο με γαστρονομικά κριτήρια, αλλά και που επιθυμούν να γνωρίζουν τι αγοράζουν και γιατί το αγοράζουν, τους καταναλωτές δηλαδή, που γνωρίζουν ότι τα τρόφιμα συμβάλλουν ενεργά, τόσο στη διατήρηση της υγείας, όσο και στην πρόληψη νοσηρών καταστάσεων. Το βιβλίο αυτό προορίζεται, φυσικά, και για τους ασχολούμενους με την τεχνολογία τροφίμων, τον υγειονομικό και ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων, την ανάπτυξη και τον έλεγχο συστημάτων διασφ... Διαβάστε περισσότερα... |
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής