Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Χαμηλές τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ταξινόμηση κατά:   
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Εκδότης: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ
Κωδ. Πολιτείας: 7485-0081

Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα εγχειρίδιο-βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», καθώς περιέχει τις προτεινόμενες απαντήσεις των συγγραφέων σε όλες τις ερωτήσεις της τράπεζας θεμάτων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Επίσης, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εκπαιδευτές της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», διότι περιέχει τα θέματα από όλα τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στην εξεταστέα ύλη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΡΟΠΟΙ ΚΟΠΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ, ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Εκδότης: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ
Κωδ. Πολιτείας: 7485-0095

Το βιβλίο Τρόποι κοπής λαχανικών αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους και τους εκπαιδευτές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, καθώς και σε κάθε επαγγελματία μάγειρα ο οποίος επιθυμεί να εμπλουτίσει τεκμηριωμένα τις γνώσεις του. Είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς περιλαμβάνει αποκλειστικά τους τρόπους κοπής λαχανικών, καθώς και γαστρονομικούς όρους που συνδέονται με αυτούς. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Ι.Ε.Κ.
Εκδότης: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ
Κωδ. Πολιτείας: 7485-0061

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο - βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους, τους απόφοιτους καθώς και τους εκπαιδευτικούς της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. Τεχνικός Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής. Όπως και το προηγούμενο βιβλίο "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", έτσι κι αυτό σχεδιάστηκε προκειμένου να συμβάλλει στην εμπέδωση των γνώσεων που αποκτήθηκαν από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της κατάρτισής τους και να τους βοηθήσει να τεκμηριώσουν με επιτυχία τις γνώσεις τις οποίες απέκτησαν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
Εκδότης: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ
Κωδ. Πολιτείας: 7485-0127

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, έτσι και στα ξενοδοχεία καθώς και σε όλα τα είδη αυτόνομων επισιτιστικών επιχειρήσεων, η οργάνωση και ο σχεδιασμός των κύριων και των βοηθητικών χώρων πρέπει να γίνεται με τρόπο οργανωμένο και μεθοδικό, τηρώντας όλα όσα προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία. Μέσα στις σελίδες αυτού του εγχειριδίου αναλύονται λεπτομερώς όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για τον σχεδιασμό του εργαστηρίου ή της κουζίνας μιας επισιτιστικής επιχείρησης, είτε πρόκειται για catering, εστιατόριο, νοσοκομείο, σνακ μπαρ, ζαχαροπλαστ...
Διαβάστε περισσότερα...
Απλά και σύνθετα βούτυρα
Τεχνικός μαγειρικής τέχνης
Εκδότης: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ
Κωδ. Πολιτείας: 7485-0147

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει όλα τα απλά και σύνθετα βούτυρα που χρησιμοποιούνται στη Γαστρονομική Τέχνη καθιστώντας το ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε μαθητή και επαγγελματία στο χώρο της μαζικής εστίασης. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Φίλτρα

Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS