Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Χαμηλές τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥ ΠΑΡΙΣ

Ταξινόμηση κατά:   
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΧΟΟΥ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0021

Το βιβλίο «Στοιχεία Οινολογίας, η τέχνη του οινοχόου» έρχεται να μας παρουσιάσει μέσα σε 12 κεφάλαια όλη την πορεία του κρασιού. Από την αμπελουργία, την παραλαβή της πρώτης ύλης, τις ποικιλίες σταφυλιών, την οινολογία, τις κατηγορίες και τύπους κρασιών, μέχρι τον οργανοληπτικό έλεγχο, τα καθήκοντα του οινοχόου, τη δημιουργία και διαχείριση κάβας, καθώς και την προώθηση και τις πωλήσεις του κρασιού. Στο τελευταίο κεφάλαιο γίνεται λόγος για τη διατροφική αξία του κρασιού, προτείνονται αρμονικοί συνδυασμοί φαγητού - κρασιού, καθώς και πολύτι...
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ
ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0037

Οι χώροι επαγγελματικής εστίασης αποτελούν στις μέρες μας καθημερινό τμήμα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Υπάρχει ανάγκη από την πλευρά των επιχειρήσεων μαζικής και επαγγελματικής εστίασης να προσφέρουν υγιεινά και ασφαλή γεύματα. Επιπλέον οι βιομηχανίες τροφίμων υποχρεούνται να παράγουν προϊόντα που πληρούν όλες τις εθνικές και διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας τροφίμων, ικανοποιώντας όλες τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση απαιτεί άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό...
Διαβάστε περισσότερα...
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ - ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0036

Σε μια εποχή όπου τα διατροφικά σκάνδαλα είναι σχεδόν καθημερινά, σε μια εποχή που ο καταναλωτής κατακλύζεται από μια τεράστια ανασφάλεια η οποία συμπυκνώνεται στη φράση "άραγε ξέρουμε τί τρώμε;" και που η παραπληροφόρηση παίρνει τη θέση της έγκυρης και ολόπλευρης ενημέρωσης καθίσταται επείγουσα μια προσπάθεια ολοκληρωμένης και πλήρους ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, αλλά και του σύγχρονου επαγγελματία που ασχολείται με την παραγωγή και την διάθεση τροφίμων. Καθημερινά παράγονται νέα "μοντέλα" τροφίμων είτε για να ανταποκριθούν στις ε...
Διαβάστε περισσότερα...
Ο ΟΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Κωδ. Πολιτείας: 2546-0004

Μερικοί δοκιμάζουν το κρασί όταν φυσάει βοριάς, διότι τότε το κρασί δεν ανακατεύεται και δεν θολώνει. Αλλά οι ειδικοί προτιμούν να το δοκιμάζουν όταν φυσά νοτιάς, γιατί τότε το κρασί ακριβώς ανακατεύεται και αναδεικνύει την ποιότητά του. Δεν πρέπει να δοκιμάζει κανείς κρασί με άδειο στομάχι, γιατί χαλάει τη γεύση, αλλά ούτε και μετά από ποτό, ούτε μετά από ένα βαρύ γεύμα. Επίσης, δεν πρέπει κανείς να δοκιμάζει το κρασί όταν έχει φάει κάτι πολύ πικρό ή πολύ αρμυρό, γιατί και αυτό επηρεάζει τη γεύση. Αντίθετα, πρέπει να έχει φάει πριν όσο λι...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Φίλτρα

Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS