Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΑΡΑΣ Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ταξινόμηση κατά:   
FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Εκδότης: ΦΑΙΔΙΜΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9458-0022

Κατά τις τελευταίες δεκαετίες τόσο στον τόπο μας όσο και στον κόσμο γενικότερα, η ανάπτυξη της Ξενοδοχειακής βιομηχανίας είναι αλματώδης. Αιτία του γεγονότος αυτού είναι η συνεχώς αυξανόμενη τουριστική κίνηση. Διάφορες μορφές Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων έχουν δημιουργηθεί και δημιουργούνται, όπως ξενοδοχεία υψηλών κατηγοριών με μεγάλο αριθμό κλινών και ποικιλία προσφερόμενων αγαθών και υπηρεσιών, Μοτέλ και κάμπινγκ που εξυπηρετούν συνήθως, τους με αυτοκίνητα μετακινούμενους τουρίστες, ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, δωμάτια κ.λπ. Η αλματώ...
Διαβάστε περισσότερα...
BAR-ΠΟΤΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
BAR ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Εκδότης: ΦΑΙΔΙΜΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 9458-0026

Το βιβλίο "Bar-Ποτά-Οινολογία", έγινε για να καλύψει το κενό της Ελληνικής βιβλιογραφίας στον τομέα αυτόν της εκπαίδευσης, αλλά και για όλους όσους ασχολούνται με την οργάνωση και λειτουργία παρόμοιων επισιτιστικών εκμεταλλεύσεων εντός ή εκτός ξενοδοχειακών μονάδων. Κύριο αντικείμενο ανάλυσης έχει το ποτό, το κρασί και την οργάνωση και λειτουργία κάθε μορφής Bar σαν το κατ' εξοχήν αρμόδιο τμήμα καλύπτοντας όλες, θέλω να πιστεύω, τις παραμέτρους του σημαντικού αυτού τομέα. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από αυτές τις γραμμές...
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
Εκδότης: INTERBOOKS
Κωδ. Πολιτείας: 2060-0083

Στις δεκαετίες του 1970 - 1980 και στις αρχές του 1990, ο τουρισμός μας είχε σημαντική ανάπτυξη και μαζικότητα γεγονός που απορρέει κυρίως από τη συμπίεση των τιμών. Η οργάνωση και οι τεχνικές λειτουργίας των εστιατορικών χώρων, που είχαν γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη κατά την περίοδο του μεσοπολέμου στη Δυτική Ευρώπη και την Αμερική, άρχισε να φθίνει εξαιτίας της ανάγκης προσαρμογής στα δεδομένα του μαζικού τουρισμού. Ο τουρισμός όμως αυτός έγινε "ανάγκη ζωής" για τον εργαζόμενο μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Παράλληλα έγινε επιτακτική η ανάγκη...
Διαβάστε περισσότερα...
ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Εκδότης: INTERBOOKS
Κωδ. Πολιτείας: 2060-0085

Στις δεκαετίες του 1970-1980 και στις αρχές του 1990 ο τουρισμός μας σημείωσε σημαντική ανάπτυξη, γεγονός που απορρέει κυρίως από τη συμπίεση των τιμών. Η οργάνωση και οι τεχνικές λειτουργίας των χώρων επισιτισμού και ψυχαγωγίας, που είχαν γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη κατά την περίοδο του μεσοπολέμου στη Δυτική Ευρώπη και την Αμερική, άρχισαν να φθίνουν εξ αιτίας της ανάγκης προσαρμογής στα δεδομένα του μαζικού τουρισμού. Ο τουρισμός όμως αυτός έγινε -ανάγκη ζωής- για τον εργαζόμενο μετά το Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Παράλληλα, έγινε επιτακτική η αν...
Διαβάστε περισσότερα...
BAR ΠΟΤΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
Εκδότης: INTERBOOKS
Κωδ. Πολιτείας: 2060-0011

Το βιβλίο Bar-Ποτά-Οινολογία, έγινε για να καλύψει το κενό της Ελληνικής βιβλιογραφίας στον τομέα αυτόν της εκπαίδευσης, αλλά και για όλους όσους ασχολούνται με την οργάνωση και λειτουργία παρόμοιων επισιτιστικών εκμεταλλεύσεων εντός ή εκτός ξενοδοχειακών μονάδων. Κύριο αντικείμενο ανάλυσης έχει το ποτό, το κρασί και την οργάνωση και λειτουργία κάθε μορφής Bar σαν το κατ' εξοχήν αρμόδιο τμήμα καλύπτοντας όλες, θέλω να πιστεύω, τις παραμέτρους του σημαντικού αυτού τομέα. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από αυτές τις γραμμές, ...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Φίλτρα

Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS