ΜΠΟΣΝΕΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Εκδότης: UNIVERSITY STUDIO PRESS Κωδ. Πολιτείας: 0870-0273
Η ταχεία ανάπτυξη των βιομηχανιών τροφίμων και οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για ασφαλή τρόφιμα με βελτιωμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά οδήγησαν στην αύξηση του αριθμού και της συχνότητας των ελέγχων. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τροφίμων άπτονται τόσο της επεξεργασίας όσο και της συντήρησής τους. Στα πλαίσια αυτά έχουν καταβληθεί πολλές προσπάθειες αυτοματοποίησης αλλά και διασφάλισης της ποιότητας και ασφάλειας των γραμμών παραγωγής. (...) Το παρόν βιβλίο απευθύνεται τόσο στους φοιτητές του τμήματο... Διαβάστε περισσότερα... |
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής