NILSEN ANGELA
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ
ΥΛΙΚΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Εκδότης: ΠΑΠΥΡΟΣ Κωδ. Πολιτείας: 3250-0345
(. . .) "Η Βίβλος της μαγειρικής του 21ου αιώνα" δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους ερασιτέχνες αλλά και τους επαγγελματίες σεφ, ακολουθώντας τις σύγχρονες και διεθνείς τάσεις της μαγειρικής τέχνης. Από το αλάτι ως τη χαρίσα, από το αβοκάντο ως το φινόκιο και από τον βραστήρα ως το χρονόμετρο, παρουσιάζονται αλφαβητικά όλα τα υλικά, οι τεχνικές, ο εξοπλισμός και η ορολογία της κουζίνας, καθώς και δεκάδες μικρά μυστικά για μια πλούσια και ευφάνταστη μαγειρική. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ
100 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ
Εκδότης: ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ Κωδ. Πολιτείας: 2815-2556 Υποδεχθείτε την πιο γλυκιά, την πιο εντυπωσιακή και λαχταριστή τέχνη στην κουζίνα σας! Μάθετε πώς να ψήνετε ένα απλό παντεσπάνι, πώς να παρασκευάζετε γλάσο, καθώς και περίτεχνα σχέδια για να στολίσετε τα γλυκά της αρεσκείας σας. Στις πρώτες σελίδες του βιβλίου θα βρείτε τις βασικές συνταγές για κέικ και πρωτότυπες επικαλύψεις. Χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά, μπορείτε να διακοσμήσετε ένα γλυκό με γλάσο ρουαγιάλ, πάστα ζάχαρης, μάρτσιπαν, γλάσο βουτύρου ή καραμέλας και λευκή σοκολάτα. (. . .) Ένα υπέροχο βιβλίο που απευθύνεται τόσο στους ερασ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
(H/B) 21ST CENTURY COOK
THE TWENTY-FIRST CENTURY BIBLE OF INGREDIENTS, TERMS, TOOLS AND TECHNIQUES
Εκδότης: CASSELL Κωδ. Πολιτείας: 3951-0010
|
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής