ΠΑΤΕΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Εκδότης: LE MONDE - LES LIVRES DU TOURISME Κωδ. Πολιτείας: 2546-0031
Μια επισιτιστική επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών της και παράλληλα να έχει τις κατάλληλες δομές και διαδικασίες που θα εξασφαλίζουν την υψηλή αποδοτικότητά της. Το παρόν βιβλίο παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο κάθε επισιτιστική επιχείρηση μπορεί να οργανώσει τις διαδικασίες προμηθειών, κοστολόγησης, αξιοποίησης και ελέγχου των παραγωγικών της συντελεστών. Θέματα όπως: - Οι δαπάνες για την αγορά και συντήρηση του εξοπλισμού - Η οργάνωση των πρώτων υλών - Οι απ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT
Εκδότης: LE MONDE - LES LIVRES DU TOURISME Κωδ. Πολιτείας: 2546-0024
Το βιβλίο "Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών, food and beverage management" αποτελεί ένα επιστημονικό εγχειρίδιο που απευθύνεται σε σπουδαστές τουριστικών σχολών και επαγγελματίες του χώρου και φιλοδοξεί να τους γνωρίσει τον πολυσύνθετο χώρο του επισιτισμού. Μέσα σε 13 κεφάλαια αναπτύσσει όλους τους τομείς της διοίκησης των επισιτιστικών επιχειρήσεων, από την οργάνωση, το περιβάλλον και τη διοίκηση του προσωπικού, μέχρι τις μεθόδους σερβιρίσματος φαγητού - ποτού, τη σύνθεση καταλόγου, το κόστος και τον έλεγχο. Κάθε κεφάλαιο συνοδεύε... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Εκδότης: LE MONDE - LES LIVRES DU TOURISME Κωδ. Πολιτείας: 2546-0030
Το βιβλίο "Διοίκηση Προσωπικού Ξενοδοχειακών & Επισιτιστικών Επιχειρήσεων" είναι ένα εύχρηστο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο, το οποίο απευθύνεται οε σπουδαστές Τουριστικών Σχολών. Φιλοδοξεί να δώσει με τρόπο απλό και κατανοητό ορισμένες βασικές γνώσεις σε θέματα διοίκησης προσωπικού και να δημιουργήσει τα ερεθίσματα εκείνα, των οποίων η συστηματική εφαρμογή και ανάπτυξη μπορεί να βοηθήσει την κάθε ξενοδοχειακή και επισιτιστική επιχείρηση στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του προσωπικού της. Το βιβλίο αυτό αποτελείται από 10 βασικά κεφάλαια, στα... Διαβάστε περισσότερα... |
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής