ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ-ΒΑΡΦΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΓΛΥΚΥΣΜΑΤΟΠΟΙΕΙΟΝ" ΤΟΥ
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1995-0032
Η σοκολάτα, που η γεύση της σήμερα μας είναι τόσο οικεία, έγινε γνωστή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα στα τέλη της δεκαετίας του 1850. Και τούτο επιτεύχθηκε χάρη στις προσπάθειες του Σπυρίδωνα Παυλίδη, του ιδρυτή δηλαδή της ομώνυμης Σοκολατοποιΐας. - Τι είναι, όμως η σοκολάτα; - Και πως κατασκευάζεται; Αυτά είναι τα πρώτα από τα ερωτήματα, στα οποία πρέπει να απαντήσουμε. Η σοκολάτα, λοιπόν, είναι ένα μηχανικό μίγμα από κακάο αποφλοιωμένο και καβουρδισμένο, ζάχαρη και βούτυρο κακάο. Η σοκολάτα γάλακτος περιλαμβάνει, εκτός από τ... Διαβάστε περισσότερα... |
||||||
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΣΑΛΗΣ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1995-0071
|
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής