SCHILD EGON
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ-ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ
Εκδότης: ΙΩΝ Κωδ. Πολιτείας: 2130-0239
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με τη τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 20% Η παρούσα 14η έκδοση του "Νέου Αρτοποιού, Τόμος 1" έχει υποστεί εξονυχιστική νέα επεξεργασία, ενώ έχουν επέλθει αρκετές αλλαγές. Περιέχει, όπως και οι προηγούμενες τα περιεχόμενα των διδακτικών προγραμμάτων του βασικού επιπέδου και το πρώτο στάδιο εξειδίκευσης "Παρασκευή παραγώγων από σταρένια ζυμάρια μαγιάς". Το πρώτο μέρος έχει ανασυνταχθεί σχεδόν εκ νέου, ενώ στο δεύτερο ειδικό μέρος έχει προστεθεί το κεφάλαιο "πρακτικά παραδείγματα", στο οποίο περιλαμβάνονται η συνταγογραφία και η μέθοδος παρασκευής των σημαντικότερων τύπων σταρένιων ψ... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ-ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ
Εκδότης: ΙΩΝ Κωδ. Πολιτείας: 2130-0240
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με τη τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 20% Το βιβλίο "Τεχνολογία Αρτοποιίας 2" έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα σε δεκατρείς εκδόσεις, ενώ η παρούσα αποτελεί προϊόν νέας επεξεργασίας. Το βιβλίο περιγράφει την παρασκευή ψωμιών και αρτοσκευασμάτων μικρού μεγέθους από σίκαλη και πλιγούρι σικάλεως, καθώς και αρτοσκευασμάτων πολυτελείας. Η λεπτομερής και συνοδευόμενη από εικόνες περιγραφή διατηρήθηκε και σ' αυτή την έκδοση, που υποστηρίζεται από απεικονίσεις αλλά και από λεπτομερείς, πρακτικές επεξηγήσεις επί των μεθόδων επεξεργασίας. Ωστόσο, εντελώς νέα είναι κυρίως η μεθοδολογική επεξεργα... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
Εκδότης: ΙΩΝ Κωδ. Πολιτείας: 2130-0235
Η τιμή Πολιτείας σε σύγκριση με τη τιμή έκδοσης είναι χαμηλότερη κατά 20% Στη σειρά βιβλίων "Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων" - Το Αρτοποιείο, Υλικά Αρτοποιίας, Τεχνολογία Αρτοποιίας - Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής κ.ά., προσπαθήσαμε να αποδώσουμε πιστά το αντίστοιχο γερμανικό εκπαιδευτικό βιβλίο. Στα βιβλία αυτά, ο μαθητής και αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη "φιλοσοφία" που διέπει τον Αρτοποιό - Ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων. Όμως, θα πρέπει να προσέξει ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι των αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολ... Διαβάστε περισσότερα... |
||
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
Εκδότης: ΙΩΝ Κωδ. Πολιτείας: 2130-0236 Στη σειρά βιβλίων "Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων" - Το Αρτοποιείο, Υλικά Αρτοποιίας, Τεχνολογία Αρτοποιίας - Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής κ.ά., προσπαθήσαμε να αποδώσουμε πιστά το αντίστοιχο γερμανικό εκπαιδευτικό βιβλίο. Στα βιβλία αυτά, ο μαθητής και αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη "φιλοσοφία" που διέπει τον Αρτοποιό - Ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων. Όμως, θα πρέπει να προσέξει ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι των αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολ... Διαβάστε περισσότερα... |
Αποτελέσματα 1 - 4 από 4
- «« Αρχική
- « Προηγ.
- 1
- Επόμενη »
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής