Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

SCHILD EGON

Ταξινόμηση κατά:   
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ-ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0240

Το βιβλίο "Τεχνολογία Αρτοποιίας 2" έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα σε δεκατρείς εκδόσεις, ενώ η παρούσα αποτελεί προϊόν νέας επεξεργασίας. Το βιβλίο περιγράφει την παρασκευή ψωμιών και αρτοσκευασμάτων μικρού μεγέθους από σίκαλη και πλιγούρι σικάλεως, καθώς και αρτοσκευασμάτων πολυτελείας. Η λεπτομερής και συνοδευόμενη από εικόνες περιγραφή διατηρήθηκε και σ' αυτή την έκδοση, που υποστηρίζεται από απεικονίσεις αλλά και από λεπτομερείς, πρακτικές επεξηγήσεις επί των μεθόδων επεξεργασίας. Ωστόσο, εντελώς νέα είναι κυρίως η μεθοδολογική επεξεργα...
Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ-ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0239

Η παρούσα 14η έκδοση του "Νέου Αρτοποιού, Τόμος 1" έχει υποστεί εξονυχιστική νέα επεξεργασία, ενώ έχουν επέλθει αρκετές αλλαγές. Περιέχει, όπως και οι προηγούμενες τα περιεχόμενα των διδακτικών προγραμμάτων του βασικού επιπέδου και το πρώτο στάδιο εξειδίκευσης "Παρασκευή παραγώγων από σταρένια ζυμάρια μαγιάς". Το πρώτο μέρος έχει ανασυνταχθεί σχεδόν εκ νέου, ενώ στο δεύτερο ειδικό μέρος έχει προστεθεί το κεφάλαιο "πρακτικά παραδείγματα", στο οποίο περιλαμβάνονται η συνταγογραφία και η μέθοδος παρασκευής των σημαντικότερων τύπων σταρένιων ψ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0235

Στη σειρά βιβλίων "Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων" - Το Αρτοποιείο, Υλικά Αρτοποιίας, Τεχνολογία Αρτοποιίας - Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής κ.ά., προσπαθήσαμε να αποδώσουμε πιστά το αντίστοιχο γερμανικό εκπαιδευτικό βιβλίο. Στα βιβλία αυτά, ο μαθητής και αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη "φιλοσοφία" που διέπει τον Αρτοποιό - Ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων. Όμως, θα πρέπει να προσέξει ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι των αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολ...
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
Εκδότης: ΙΩΝ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0236

Στη σειρά βιβλίων "Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων" - Το Αρτοποιείο, Υλικά Αρτοποιίας, Τεχνολογία Αρτοποιίας - Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής κ.ά., προσπαθήσαμε να αποδώσουμε πιστά το αντίστοιχο γερμανικό εκπαιδευτικό βιβλίο. Στα βιβλία αυτά, ο μαθητής και αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη "φιλοσοφία" που διέπει τον Αρτοποιό - Ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων. Όμως, θα πρέπει να προσέξει ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι των αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολ...
Διαβάστε περισσότερα...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Φίλτρα

Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

11/9 ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ;
CHOMSKY NOAM
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50
ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
€72.00 €28.80
(-60%)
Κερδίζετε €43.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS