ΣΤΡΑΤΑΚΟΣ Χ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Εκδότης: UNIVERSITY STUDIO PRESS Κωδ. Πολιτείας: 0870-1174
Τις τελευταίες δεκαετίες διαπιστώνει κανείς μια ταχεία εξέλιξη στον χώρο της τεχνολογίας και του ελέγχου ποιότητας τροφίμων. Αν και συνήθως για οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχουν περισσότερα από ένα αίτιο, στη συγκεκριμένη περίπτωση το κύριο κίνητρο για την τάχιστη εξέλιξη και πρόοδο της τεχνολογίας τροφίμων είναι η αλλαγή στον τρόπο ζωής αφού σταδιακά όλο και λιγότερες οικογένειες ετοιμάζουν φαγητό κατ' οίκον. Αυτή η αλλαγή είχε ως αποτέλεσμα ένα σημαντικό ποσοστό οικογενειών να καταναλώνει είτε έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα (π.χ. σαλάτες, έτο... Διαβάστε περισσότερα... |
Πλοήγηση
Φίλτρα
Ελληνικές / Ξένες Εκδόσεις
Ημερομηνία Έκδοσης
Διαθεσιμότητα
Περιοχή Τιμών
Συγγραφέας / Δημιουργός
Εκδότης / Κατασκευαστής